40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#613 1. ne floodolj
2. tanulj meg képet linkleni :D
3. 'válasz erre' gomb még mindig nincs meg... -
Robi546 #612 Szerintem úgy lenne a legjobb hogy amikor kezdesz egy új játékot akkor ki választod az embert és oda áll a terminál elé vagy mi elé a reptéren nos te ki választanád hogy hol akarsz játszani Ibiza vagy O´ahu vagy mi és úgy lenne szerintem a jó!! -
Robi546 #611 De amúgy tényleg fog kelleni a game de nem ezért. -
Robi546 #610 Húú nekem fog kellene ez a game ezért
XD na jó csak vicceltem
-
#609 Nem,komp lenne a legjobb,és akkor mindig fizetni kéne érte,ott találkoznék,azt vinne át valami alkesz,mint a Balcsin a Komp:) -
USAMEN POWER #608 A két sziget közötti utazásra azért kíváncsi leszek ! :D
Az lenne a legjobb ha egy bejátszással megoldanák hogy felpakolnak egy repülőre, majd egy kis bejátszás hogy elszál a repülő, a többit találjátok ki. :) -
#607 Eden már akkori időben szerette volna azt elérni, ami most bekerülhet a TDU2-be. Tulajdonképpen a TDU2 nem más, mint egy csiszoltabb TDU...
Ibiza pedig a változatosság miatt kell :D -
Szabi1991 #606 ezt de sokszor írtuk már mi is.. :DD -
USAMEN POWER #605 Tessék itt is pár infó.
Ha jól olvastam ki a #25 -ös hszből, mégis maradna Oahu, ami mellé jönne Ibiza ? -
carloelsa #604 Akarom a játékot mama!!! Vedd meg!!! Még akkor is ha nincs kész!!!Fizetsd le őket!
Hehe -
#603 Kapják be... velem meg két év után közölték, hogy bocs, lejárt az extended Digital Download XD Vegyem meg újra :P
Még 1x nem fogok DD-vel venni semmit, az biztos. -
#602 Ez nem biztos! Anno hibásan jött ki digital download verzió és aki az első nap megvette, annnak küldtek egy dobozos verziót is kárpótlásul :D -
USAMEN POWER #601 Háth ahhoz nem jár díszdoboz... -
#600 Én tuti, mégpedig az ataris webshopból, digital download verziót :D -
USAMEN POWER #599 Lehet még sokkal rosszabb is elhiheted. :) -
#598 Ennél már csak jobb lehet -
#597 Nem mindegy? :D Instant get! -
#596 10-12 sztem. bár kitudja mi lesz a választások után -
#595 mennyibe fog kerülni szerintetek? -
#594 +1 alap :) -
#593 Egyértelműen: +1! Tuti előrendelve! -
#592 Remélem tartják magukat ehhez. -
ATi0021 #591 Én is megveszem. A TDU2 weboldalából egy újabb fájlt nyertek ki a TDU-Centralosok. Ami alapján esélyesnek tartják, hogy a megjelenés 2010-09-20 lesz. -
Szabi1991 #590 shiftbe is törik a ferka -.-" -
#589 +1 -
USAMEN POWER #588 Mivel nem szeretnék offline szarakodni, +1. -
#587 Kíváncsi leszek az autó listára!
Remélem sok-sok autó lesz.
Ki fogja megvenni eredetiben?
+1 Én :) -
USAMEN POWER #586 Nekem a Ford Gt -ben van most 26 ezer km kb, Saleen s7 -ben szintén, a Cadillac Cienben meg 21 ezer körül.. Deháth nem lehet mindenki us car fan. :D -
#585 Nekem meg a "Magnum" ferka volt a kedvencem. Sok ezer km van benne... -
#584 Szétszedték a flasht -
#583 hazamegyek asszem jáccok ilyet :D -
#582 -
#581 Na ezt meg az én várva-várt játékomból lopták -
USAMEN POWER #580 Az 1-ben, nekem egy darab ferkám nincs. Max küldetésben használtam 1-2 példányt. -
USAMEN POWER #579 A kamus köcsög mindenit ! :D
-
ATi0021 #578 Engem érdekel, és szerintem mást is. Főleg, hogy a TDU1-be legtöbbször kedvenc autó kérdésre egyből rávágták sokan, hogy Enzo Ferrari. -
ATi0021 #577 Akit esetleg érdekel megtalálja az összes testdriveunlimited2.com -on levő képet itt: www.flickr.com -
USAMEN POWER #576 Viszont a parti meg az egyébb faszságok, amik lejjebb a kívánságlistákban benne vannak, nem kellenek szerintem ! Működjön az a kibaszott klub és szvsz.. -
USAMEN POWER #575 És kit érdekel ? Sok amcsi verda legyen benne, és Saleen azt én elvagyok ! :DD -
mardal #574 Tuti lesz benne ferrari,ha megnézitek azt a képet ahol a házat mutatja belülről pont a jobb felső sarokban van kiírva hogy az aktuális kocsi egy ferrari f430.