40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Gibor #653 Offroad nál lenne rohadt jó :D legalábbis realisztikus lenne, de szerintem meglesz csinálva, egy ilyen fejlesztő ilyen apróságra már csak figyel. -
HUN BECSEHELY #652 Remélem a sok eső után lesz nagy sár.Azt szeretem -
USAMEN POWER #651 :D Az fail. -
ATi0021 #650 A GameKapocsnak is én írtam azt a TDU2-es hírt is. :D -
Szabi1991 #649 neked új kép :DD -
#648 hoppá,itt még néhány új kép -
CamelX #647 Lada/Trabant-al azért nem hasonlítanám össze a 60as évekbeli Volgát pl :) az tény mondjuk hogy Amerikával való versengésből kb ugyanazt alkották meg belőle mint a Cadillac vagy a Chevy, annyi h nem volt olyan otromba böhöm :) azért full orosz classic autó megszállott nem vagyok, 1 Ford Caprinak is nagyon örülnék, vagy 1 régi kocka-bömbinek :D -
#646 vagy ha egy bizonyos szögből mész neki akkor megakadsz és még le is pattansz -
#645 Az mekkora már XD
Mész 300-zal, és rotty... Nulla XD
Régi szép idők :) -
#644 na és az autópályafal bug? :D -
#643 Nyugodjál meg! -
#642 Majd ha meglátom a game-be akkor szólok.:) -
USAMEN POWER #641 Japánt még kifelejtettem, az utsó mondatból. -
USAMEN POWER #640 Nekem ezek a régi fo# talicskák nem jönnek be.. Max us kivitelben, de háth azok 100 h lesznek a gameben. :) (Szerintem valami oka van, hogy ha régi autó, akkor csak amerikai, vagy európai egzotikus márkák közül kerülnek be a játékokba verdák, nem pedig lada, trabant, és társai.) -
USAMEN POWER #639 Na mi nyűgözne le téged ? -
#638 Engem még nem nyűgözött le, de biztos megveszem ha jó lesz:) -
#637 te régebben mintha azt mondtad volna, hogy nem is érdekel -
#636 Tudom. -
#635 és ? szerinted változtat bármin az, hogy akarsz valamit ?
semmin.
türelem. -
#634 Nem sietek, csak már tolni akarom! -
#633 -
#632 Az még sokáig nem lesz! Hova sietsz?:DDDD -
CamelX #631 Oldtimereket akarok én is :) mostanában szinte csak azokkal krúzolok, de amúgy is mindig nagy fan voltam. Mit meg nem adnék ha lenne benn mondjuk Volga M21 vagy Moszkvics 403-as... -
#630 Sajnos! :( -
#629 Hm... Úgy néz ki, hogy spórolnom kell a névnapi pénzemből :P. -
USAMEN POWER #628 Mercedes-Benz W124 úgyse lesz benne ! -
#627 Jó lenne ha kiadnák a hivatalos autó listát! -
#626 ájjjdeszéplesz -
ATi0021 #625 A GameReactornak köszönhetően érkezett egy újabb hivatalos Test Drive Unlimited 2 kép:
Forrás: gamereactor.dk
-
USAMEN POWER #624 Én nem azt mondtam hogy baj lenne ha maradna Oahu. sőt ! -
#623 Úgy legyen. -
#622 Ha ezt megoldják, és hozzák kb azt a fizikát ami az első részben volt, akkor ezt nem tudják elbaszni. Pont. -
#621 "Csak ne legyen szögletes az út!"
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#620 Nekem semmi bajom nem lenne oahuval, az egyet nem nyomtam két éve, kb a hegyen átvezető út maradt meg, azt fossá motoroztam, meg az a kráter a sziget déli részén, aminek a tetején volt az általában favorizált kéglim.
Csak ne legyen szögletes az út! :DDD -
ATi0021 #619 Pedig jelen állás szerint nagy esélye van Oahunak. Ugyanis bizonyos újságírós pletykák, melyek titkos Ataris emberre hivatkoznak azt állítják ismét lesz Oahu. Persze felújítva. Másik ilyen pletyka, hogy lesz offroad és ehhez megfelelő Landrover és más hasonló márkájú kocsik. -
#618 kinek válaszolt volna? csak írta hogy mama vedd meg -
#617 Istenem,te nehezebb esett vagy mint gondoltam. -
Robi546 #616 Jó van és akkor nézzétek meg a #604 hozzászólást van neki válaszgomb?? nincs. Akkor meg??? -
#615 Pont az olyan emberek miatt mint te hagytam abba a TDU topikot nézni,mert olyan szájfosása van néhány embernek és olyan idiótaságokat írkálnak,hogy agyvérzést kapok tőlük.Nehéz lenne ezeket betartani?
1.VÁLASZ GOMB-ot használd már(!!!),ha különböző hozzászólásokra akarsz válaszolni,akkor azt is egy hsz.-ben teszed meg!(A hsz. számát beíród és utána a mondani valódat.)
2.Tudod,hogy mik azok az írásjelek?Ha igen,akkor HASZNÁLJAD MÁR.
3.Hidd el,nekünk is szoktak gondolataink lenni,de ez nem jelenti azt,hogy le is írom.Sőt...
4.Azért írkálsz mert unatkozol?Akkor ajánlom a gyaloglást valami erdőben, bringázást, barátokkal lógást és az egyéb olyan házon belűli és kívűli dolgokat ami nem untat. -
USAMEN POWER #614 Nagy hülyeséget írtál mert:
1. Önmagában Ibiza túl kevés.
2. Önmagában már Oahu az TDU 1 miatt unalmas, az ok hogy feltuningolják (?) a szigetet, de már ismered minden pontját. (Az újítások miatt első pillantásra hú de jó, viszont 2 hetet se adnák a gamenek. Nem 100 %, csak megérzés.)
3. Miért lenne jó neked az, ha csak az egyik szigeten tudnál játszani ? Nem értem.