40335
  • Falkon
    Autó listát! :)

#668: egész jó hírek.
  • ATi0021
    Hamarosan újabb infók lehetnek és még több kép. A TDU Centralon jelenleg a GameReactor scanjére vár mindenki. Ugyanis az újság exkluzív stúdió látogatáson vett részt az Eden Gamesnél.
  • ATi0021
    Na akkor tisztázzuk a sziget kérdést. A finn írás szerint és a finn fordító szerint is csak EGY sziget lesz. Ez pedig Ibiza lesz.
    2.5 ször nagyobb lesz ezt pedig úgy érik el, hogy sokkal részletesebben modellezik Ibizát, mint Oahut.

PL.: Honolulu sokkal nagyobb a valóságban, mint a TDU1-ben. Vagyis ezúttal kisebb területből dolgozik az Eden, de cserébe mégis 2,5ször nagyobb lesz virtuálisan, mert sokkal inkább valósághű lesz a méretarány a valós és a virtuális sziget között.
  • pxxl
    szerintem a marad a sziget arra utal, hogy ibiza is sziget, ahogy oahu is sziget, nem bennt lesz egy kontinensen, zárt pályán, hanem egy szigeten.
  • USAMEN POWER
    "Marad a sziget, de a helyszín ezúttal a műhold felvételek segítségével lemodellezett Ibiza lesz, melyet a különféle partikról ismerhetünk." ---> Ez szerintem nagyon nem azt jelenti hogy Oahu marad. A "marad a sziget" kifejezés önmagában talán azt jelentené hogy marad Oahu, de a mondat következő szakaszával együtt már más jelentése van.
  • [HUN]FaTaL
    Mondom Oahuval együtt. Oahu megmarad...

Nem lehet látni amit írok?
  • gduck
    Azon a kis szigeten? Kíváncsi leszek rá
  • USAMEN POWER
    Háth ez egy fail, ráadásul (December 02, 2009) a feltöltés ideje, mitöbb: #668
  • Máté94
    Ez egy render te nagyon....
  • holecsko10
    TDU 2 Videó.

• [HUN]FaTaL
    A bejárható terület lesz 2,5x (Oahuval és a rajta lévő új földutakkal együtt) nagyobb nem Ibiza (itt is aszfaltút + földút). Teccikérteni?:D
  • gduck
    Ezt én se értem. Már Oahun is arra megyünk amerre akarunk: hegyre fel/le :D
  • USAMEN POWER
    Pickupok is lehetnének benne ! Igazán jó lenne egy GMC, vagy egy Dodge Ram, esetleg egy Ford F-150
  • [HUN]FaTaL
    Lesz. Elvileg buggyk is.
  • Szabi1991
    elméletileg kvad is lesz :)
  • Héeder
    Szerintem is egy nagyon jó és részletes játék lesz de ahogy olvastam mit ATi0021 írt abban csak autók-ról volt szó. Egyáltalán lesz benne motor? Mert azért offroad-nál jól jönne egy cross motor pl.
  • USAMEN POWER
    Na ez qrwa jó. Habár az egyedüli Ibizának nem örülök, de majd meglátjuk.
    Mellékesen én az offroadot megtaláltam Oahu -n is. :D [Most a zőld hegységbe (Koolau) vágtam bele, Norbi931 társaságában.]
  • HUN BECSEHELY
    Szeretnék jelentkezni Club-ba.Tudom korai,de a biztonság a lényeg.
  • pxxl
    bódottá ^^
  • bertino
    mmmmmmmmeeeeeeeettttáááááááálllllllllllll
  • ATi0021
    Az a srác aki az eredeti forrásból fordított, utólag összeszedte a fontos dolgokat és ott azt írta ezekre hogy automatikusak lesznek. Bár szerintem az Eden megcsinálta hogy mi irányítsuk. Majd kiderül ez is. Az ablakok mellett nem hinném, hogy akkora dolog lenne a lámpa kapcsolás és tetőirányítás megírása.
  • Gibor
    Lehet hogy attól független tudjuk mi is kapcsolgatni, de esőnél pl automatán elvégzi... Bár meglátjuk.
  • Szabi1991
    jól hangzik, bár ez remélem nem így lesz : "az eső közeledtével az autótető bezáródik, az ablakokat lehúzhatjuk és az autó világítása bekapcsol amikor az éjszaka közeledtével kezd sötétedni"

automatikusan csukódik a tető nem amikor mi akarjuk, meg a lámpát se mi kapcsoljuk fel/le :/
  • Gibor
    Elolvastam, azért lesz nagyobb, mert Oahu ba 1600km-t tudtunk bejárni, offroad minden különböző dolgok nélkül, itt viszont mindezt megkapjuk, de viszont nemtudom miért de remélem lesz index meg ilyen apróságok.
  • ATi0021
    Jó olvasást kívánok mindenkinek az íráshoz. Bár megjegyzem nem tudom, hogy lesz 2.5 ször nagyobb Ibiza mint Oahu.
  • ATi0021
    A GameReactor igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen lehetőségük volt látni a Test Drive Unlimited 2 előzetes verzióját működés közben. Ez alapján írtak egy elég hosszas cikket:

Test Drive Unlimited 2 - Az élet luxus

Gyors kocsik, gyönyörű nők és az élet minden luxusa - ez veszi körül a szuper-autó tulajdonosokat minden egyes nap. Legtöbb játék csak egy bizonyos dologra fókuszál, csak a Ferrari vagy Aston Martin tulajok világára. Az Eden Games játéka a TDU volt az első, mely áttörte a csak autóra fókuszálás világát azzal, hogy vehettünk egyre nagyobb luxus házakat és további a valós élethez hasonló lehetőségeket adott. Most a stúdió ismét visszatér, hogy megmutassa a játékosoknak, mit is jelent modern szuper-autó tulajdonosának lenni.

A következő rész körülbelül 2.5-ször nagyobb helyszínen játszódik, mint az eredeti játék Oahu szigete. Marad a sziget, de a helyszín ezúttal a műhold felvételek segítségével lemodellezett Ibiza lesz, melyet a különféle partikról ismerhetünk. A sziget földrajzilag rendkívül változatos, hiszen találhatunk homokos tengerpartokat, erdőket, nyílt területeket, hegyeket és romos falvakat is.

Az első részben is megtalálható egyjátékos és többjátékos mód ezúttal se marad ki. Íme egy példa: van olyan co-op küldetés, ahol az egyik játékos vezet és egy másik co-op játékos szinten ott van ugyanabban az autóban. Rengeteg ilyen apró újdonság teszi még inkább mmorpg játékká a TDU2-t: a játékosok együtt dolgozhatnak autós klubjuk fejlesztésén, versenyezhetnek más klubok ellen vagy csak bolondozhatnak együtt Ibiza utcáin. A pénzt ismételten nem csak autók vásárlására használhatjuk, vehetünk garázzsal ellátott házakat vagy ruhákat a karakterünknek. A saját klub támogatásával elérhetővé tehetünk sokkal jobb klubházakat és klub-exkluzív autókat vehetünk a klubnak melyet adott időben kizárólag a klub csak egy tagja vezethet.

Akárcsak más sandbox játékban itt is oda vezethetünk ahova csak akarunk. Új dolog a sorozatban a nappal és éjszaka váltakozása, mely hatására az utcai világítás és a város fényei kezdik beborítani a szigetet az este érkeztével. Ezúttal is lehetőségünk lesz egy másik játékost kihívni az utcán, majd versenyezni vele a kiválasztott célegyenesig. Vezethetünk mellékutakon, hiszen a játék tartalmaz offroad lehetőséget is, 4x4-esünkkel felfedezhetjük a sziget rejtettebb pontjait is. Akár még utakra se lesz ehhez szükségünk, az offroad területeket nagyon részletességek készítették el. A járművünk ezúttal már megsérülhet, a mértéke az egyszerű festés karcolódástól a különféle elemek leeséséig terjed. De továbbra sem tudod szó szerint felkenni egy fára a Lamborghinid. A multiplayer lobby sokkal okosabbra lett cserélve, így a számunkra legmegfelelőbb játékosokat tölti be és nem kell sokat várni a játékosok összekapcsolására.

Amikor versenyzel nem csak pénzt fogsz nyerni, hanem egyúttal tapasztalat pontokat is kapsz. Ha nem érdekelnek a versenyek, akkor előre haladhatsz a játékban közösségi tevékenységgel is. A rendszerről nem mondhatunk többet, a lényeg, hogy többféle úton lehet tapasztalatot szerezni a játékban. Továbbá annyival egészítenénk ki mindezt, hogy a sorozatosan végrehajtott lenyűgöző mutatványokért is kapunk pénzt, így krúzoláskor is szerezhetünk jutalmakat, de csak akkor ha nem ütközünk a forgalommal, rendőrautóval vagy egy fával.

Bizonyos autókhoz különféle választható dekoráció is jár. Lehet az alkatrészek nem nyűgöznek majd le, de a részletességük biztosan elkápráztat mindenkit. Az autónk belsejét sok olyan dologgal díszíthetjük, amit a legtöbb játékos nem fog látni, de mégis ezek a dolgok a valós életben is szerepet kapnak: valóban működő mérő berendezések, az ülések varrása és külsős gyártók logói. Az autókereskedésben megtekinthetjük a kocsikat kívülről és belülről vagy elvihetjük tesztvezetésre mielőtt meghoznánk a döntést a vásárlásról. A vezetés realizmusát is átalakították, másképp tapad egy négy kerék meghajtású, de a fékezésre is eltérő módon reagál.

Az Eden Games próbálta megtalálni az arany középutat a játszhatóság és a realizmus között. Minden autót könnyen meglehet tanulni vezetni, de az irányíthatóságuk sokkal nagyobb kihívás lesz extrém helyzetekben. Az Eden Games bemutatóján levő demóban az autók kissé érzékenyek voltak, de ezt még tovább finomítják a megjelenésig, mely ez év vége felé esedékes. Figyelmet fordítottak az autók realisztikus viselkedésére, többféle módon is irányításunk alatt tartjuk autónkat. Például az eső közeledtével az autótető bezáródik, az ablakokat lehúzhatjuk és az autó világítása bekapcsol amikor az éjszaka közeledtével kezd sötétedni, "itt ez az érzés fogad".

Látszatra a játék, shown levő verziója technikailag jó volt, a végső verziónak 2010 második felében kell megjelennie XBox 360-ra, PlayStation 3-ra és PC-re. TDU2 tartalmazza a luxust, multiplayer játékmódokat és sok olyan apró dolgokat, melyek valóban egyedülállóvá teszi majd amikor megjelenik.

Forrás: TDU-Central | GameReactor
  • pxxl
    én P4-es gépen is úgy játszottam tdu-t hogy winamp, meg mellette a játék :D
  • SötétBarom
    Főleg a mai 4 magos 4 giga ramos világunkban, talán elcsordogál a háttérben az a nyomorult néhány megás winamp :DD
  • pxxl
    mondjuk ezt én sem értettem. egy winamp nem olyan nagy erőforrás, hogy bezavarjon
  • [HUN]FaTaL
    És ez miért jó hogy még 1 programot indítsak játék közben? OOB jobb lenne..
  • USAMEN POWER
    Én eleinte raktam a belső rádióba zenéket, de inkább wm player le az asztalra azt szvsz. Praktikusabb..

#657: Az hogy valaki súlyos fogalmazási gondokkal küszködik, vagy kifelejteni egy "e" betűt, a kettő között nagy különbség van.
  • ldavid
    sosem értettem az mér jó.
    lehúzod a zene hangerejét azt' mehet alatt böngészőben vagy bármi másban
  • HUN BECSEHELY
    Jobban várom ezt a Játékot,mint a Jézuskát:D
  • HUN BECSEHELY
    www.radioseven.se Ezt tenném be
  • [HUN]FaTaL
    Jó lenne ha rádió helyére be lehetne hányni online rádiókat. :)
  • Robi546
    Húú a sarat azt én is szeretem ha még az OFFROAD-ot rohadtul az tényleg marha jó lenne ha lenne benne OFFROAD !!!
  • Robi546
    Jóvan na de és én tanuljak meg írni helyesen?? te is rosszul írtad itt hogy: 2. tanulj meg képet linkleni :D
    A linkleni :D
  • HUN BECSEHELY
    Reméllem zebra+gyalogosok nem lesznek:) Nem szeretem a Zsarukat
  • Gibor
    Jaja :D azt azért remélem hogy tankolni kell :d legalábbis ki-be lehessen kapcsolni hogy szeretnéle vagy sem, én biztos bekapcsolnám :D meg az indexek stb... ez mind KELL!
  • HUN BECSEHELY
    Remélem nem lesz drága a mosás