40335
  • HKS
    Jó játék lesz ez :)
  • USAMEN POWER
    JAJA király ! :D
  • Stockbauer33 #735
    A zene alatta nagyon babbantóóóó
  • Willi Betz
    Alsó képen a Charger
  • ATi0021
    Itt vannak azok a Gamereactor scanek amiket korábban írtam. Nem derült ki az újságból sokkal több, mint amit korábban írtam. A pénz rendkívül fontos lesz. Lesznek SUV-ok.
    Forrás az újságban írtakkal: TDU-Central

• Gibor
    Kurva jó videó :d zenék is tetszenek :D Hmmm el kéne mennem nyáron ibizára, partyzni egy kettőt :D ahogy néztem elég jó clubbok vannak. A DJ-k egész jók és nem full noname-ek :D megéri :D
  • USAMEN POWER
  • Gibor
    Kíváncsi leszek rá hogy olyan lesz-e, ha igen akkor jó mert anno bejött nekem. De ez nem aza topic :D szóval inkább gondolkodjunk hogy milyen lesz a TDU 2 :D
  • [HUN]FaTaL
    A következőt a Criterion Games készíti, állítólag olyan lesz mint az NFS4. Kiváncsi leszek rá. :)

Készül a Shift 2 is :)
  • SötétBarom
    Pedig készül a folytatása :P
  • Gibor
    10évente mindenki kitud adni egy normálisabb játékot :) A Shift egy vakvágány, a következő úgyse lesz ilyen :(
  • [HUN]FaTaL
    Az NFSt nem ez, hanem a szartalicska fizika ölte meg, meg az, hogy kivették a belső nézetet (bár most a Shift egész jó lett).
  • akyyy
    régen az nfs-t is ez ölte meg mikro bejöttek a törések, j volt, fasza volt, aztán meg kivették.
  • Misi az ezredes
    Szerintem nem oszt nem szoroz, úr isten ezen lovagolni ennyit :D

#721 A kívánságlistát nem győznék fizetni. :) Ugyanis ha lemodelleznek egy autót ha jól tudom meg kell vásárolni a licenst, ha a játékban használni akarják azzal a névvel ami az eredeti. Persze a név változtatás megoldja (kikerülhetővé) teszi a dolgot.
  • akyyy
    sztem maradhatott volan hawaii, csak részletesebben, jobban kidolgozva, valosághűebbe.
  • gduck
    Harmadakkora szigeten 2,5-szer több út lesz... Azért érdekes... Most képzeld el hogy Oahut összezsúgorítod a harmadára (ÚGY HOGY AZ UTAK HOSSZA NEM VÁLTOZIK) és még megkétésfélszerezed az utak számát. Ha jól számolok 7,5-szer sűrűbb lesz az úthálózat? Sok lesz a kereszteződés
  • Muttley
    Az alapkoncepciós autók, motorok mellé simán elférne részükről egy kívánságlista. Szerintem. Így fenntarthatnák a játék kapcsán világszerte a folyamatos hype-ot, olcsón.
  • [HUN]FaTaL
    Nem is tuningolni szeretném őket. De pl. nem látom be miért ne lehetne több ferka, bmw, audik.

Amerikai muscle sem sok mászkál a valóságban Ibizán, mégis benne lesz a játékban.
  • [HUN]FaTaL
    Ez eleve egy árkád játék.

Sokkal valósabb, hogy 8 enzo meg 8 Maserati MC12 megy (utóbbiból 3dbot gyártottak összesen :D)
  • GhostR1der
    tökvalós hogy ibizán meg oahun szakadt 405ösök mászkálnak
  • USAMEN POWER
    Mellesleg a TDU az teljesen másról szól. Ami kell az benne van, a többi meg az NFS -ben, végülis ez nem az utcai tuningolásról szól.
  • Gibor
    Nagyon sok értelmetlen mód igen, és BMW Porsche ezek nem lesznek a 2. részben sem. Mind2 EA licence alatt van. És igen leginkább a Japán autók felé terjedhetne tovább a játék mivel abból van a legkevesebb az 1. részben. Lehetne még vagy 300 autó, de max 1-2 új márkát, márkánkénti 5-6 új autóval bővülünk, jah és persze az off-road autók motorok quadok buggyk, szerintem ami nagyon hiányozna ha nem lenne az a Mazda Mitsubishi Subaru, ezeknek szerintem még lenne helye is a játékban, de mind3 márka tervbe volt az első részben, sőt félig bele is van írva.
  • USAMEN POWER
    Én csak a Suprát hiányolom, a BMW -ket, meg még pár amcsi verdát. A Peugeot 405 jellegű autókat, meg be lehet rakni civileknek.
  • [HUN]FaTaL
    Miért ne?

De rengeteg japán autó van, sőt komplett márkák hiányoznak, Európából is ott van még pluszba a BMW, ezer millió Ferrarit, Audit be lehetne tenni stb.

Nézd meg mennyi mod készült az első részhez...
  • Gibor
    Nem azt mondom hogy nincs, nem értelmezted jól, más szóval nem nagy a választék amit egy ilyen jellegű játékba beleellene tenni, vagy te Citröen C2V-vel akarsz mászkálni? vagy esetleg Peugeot 405-el?
  • [HUN]FaTaL
    Nincs választék?

Azért ezt viccnek szántad remélem. :)
  • Gibor
    Nem, és kötve hiszem hogy fognak, szerintem a mostani verdák nagy része megmarad, max kicsit részletesebbek lesznek, + persze lesz sok új is, de nagyon nincs választék hogy mit tegyenek bele méég egy ilyen játékba, és szerintem azt ők nagyon jól tuják hogy mik kellenek.
  • Muttley
    Tud-e valaki arról, hogy a fejlesztők elindítottak volna egy autó, motor típus-kívánságlistás fórumot?
  • Szabi1991
    nyugi már.. xD
  • bertino
    kussolj már.
  • Robi546
    ??
  • bertino
    fail.
  • Robi546
    ja :D xD
  • Szabi1991
    sztem nem mert kb 1éve voltak már itt ezek a képek :D
  • Robi546
    Szerintem is jó lenne ha lennének benne cross motorok :)
  • gduck
    Setét vót, meg ugyi álmosz isz vótam
  • Falkon
    Azt hiszem nem kell leírnom, hogy szerintem mi legyen benne :)
  • Falkon
    Nem is rossz ötlet! :)
  • Willi Betz
    Vauxhall Insignia VXR legyen benne,a többi annyira nem izgat:D
  • Szabi1991
    egészet ne mert akkor nem lesz későbbre meglepetés.. szépen lassan heti 7 autó és mindegyikről 1-2 kép :D