40335
  • [HUN]FaTaL
    Attól félek nem lesz pénzem rá mikor megjelenik :( Na mindegy, várok majd. :))
  • milk4
    Akkor majd kéne egy sg klubbot csinálni,úgyis gyorsan megtelne:P
  • ATi0021
    Az írásomhoz egy kis kiegészítést fűznék, aminek a forrása a még a finn GameReactor volt:

Az Eden Games igyekszik, majd bevonni a játékosokat a fejlesztésbe, vagyis beleszólás engednek a játék további munkálataiba, pl. a letölthető tartalmakba és még sok más dologba. A nagyobb autós klubok, vagyis akiknek sok pénze és tagja lesz, exkluzív autókat kapnak majd közvetlenül az Eden Gamestől.
    Forrás: TDU-Cental

Áprilisban újabb finn magazin közöl majd új infókat. (gondolom képeket is :D )
    Forrás: TDU-Central
  • Gibor
    Elég ígéretesnek tűnik, szerintem itt fog előjönni az ami még életembe nem volt, hogy előrendelem. Az első részel mai napig játszom, bár a régi bandát hiányolom, már neveket se tudok nagyon de pl Szabinak tudom hogy még nem volt eredetibe akkor meg, és elég gyenge fps volt még neki akkor :D
  • Szabi1991
    pimp my home

jó kis vrally-s játékgépet akarok hawaii-i klubházból :D
  • AlieN911
    Semmi itt se, pedig 2 maillal reggeltem xD
    Szerintem mihelyst lehet, én is előrendelem.
  • pxxl
    remélem én is hogy hamar összejön újra a megszokott banda :)

#769: én se kaptam semmit :(
  • Falkon
    Remélem az elején nem lesznek kis vérpistikék.
    A régi banda megveszi aztán majd nyomjuk a régi fasza krúzokat. :)
  • rototti
    Reg-eltem a tdu2.com-ra, a hírekért, de még visszaigazoló emailt sem kaptam nem hogy infókat... xD Nálatok sincs semmi?
  • Falkon
    De az autókról miért nem ír senki?

Eddig jól hangzik. Amint lehet előrendelek.
  • AlieN911
    Szerintem ne gondolj valami nagyra :D Lesz egy csúszka, amit állíthatsz, hogy gyorsulás vagy inkább végsebesség legyen.. mint a NFSU2 be :DD
    De ne legyen igazam...
  • milk4
    Tovább fejlesztett lobby, mely megengedi hogy megtekintsük ellenfelünk járművét és beállításait.

Ha ez azt jelenti amire gondolok,akkor nagyon jó lesz:P
  • pxxl
    csk az idegeinket húzzák már nagyon :D
    mikor lehet már előrendelni azt mondják meg :D
  • ATi0021
    A finn után itt a norvég GameReactor magazin TDU2-es cikkéből néhány infó:

- Az újság szerint az általa kipróbált verzió szinte már kész állapotban volt.
    -Eden jelenleg is dolgozik új játék-módokon online részeken és néhány titkos extra funkción.
    - TDU2-ben 4 eltérő versenymód lesz.
    - A játék 4 eltérő kategória szerint játszható végig.
    - A megvett apartmant\házat, még tovább alakíthatjuk ("tuningolhatjuk" :D".
    - Vehetünk ruhákat.
    - Vehetünk autó alkatrészeket. (nem részletezik)
    - Rengeteg felfedezésre váró titok van elrejtve az egész szigeten.
    - Tovább fejlesztett lobby, mely megengedi hogy megtekintsük ellenfelünk járművét és beállításait.

Forrás: TDU-Central
  • Misi az ezredes
    én FULL grafon 1600x1200-as felbontásban nyomom a TDU-t. Nem szaggat semennyire, csak néha a füstben le megy az FPS (40-50)-re
  • bertino
    hát azt még én is integrált vga-val alaplapon 8 egész mb ram mellett toltam 800*600 abszolut minimum grafon olyan 10-helyenként 17 fps-el.

de az annyira bejött nekem is, hogy 3x legalább végigtoltam így.
  • Falkon
    UUUUU én amivel kezdetem....
    Celeron 2ghz , 512 mb ram , nvidea 9600 xt 128 mb . Akkor még törttel próbálkoztam, de akadt minimumon.

Aztán a lentebb látható configgal van 70-80 fps maxon.
  • milk4
    Én P4 3,12Ghz,1,5GB RAM,x850-el kezdtem majd 3650-re váltottam(kb +1-2FPS-t kaptam...),minden maxon volt(1280x1024) kivéve a HDR mert az csúnya volt a monitoromon.Úgy volt 36-60FPS-em.
    Majd utána Q8200 3.24GHz,4GB RAM,GTX260OC és 60-90FPS-em volt maxon(2048x1152)
  • Danus16
    jah és a 8-18-at úgy vegyétek, hogy 640x480 fullminimum minden, első lökhárító nézet.
  • Danus16
    én 8-18-al :)
    P4 3GHz, 1GB ram, radeon 9800-el kezdtem.
    Most E4500, 2GB, 8600GT-n hdr-el 1280-on fut, 2xAA és low részletesség mellett..

Ha nem optimalizálják jobban a TDU2-t akkor bizony édeskevés lesza 8600GT.. Ami elég bajos, mert nincs kedvem szaggatva játszani, vagyéppen 800 minimumra levenni a grafikát, pedig minden vágyam egy TDU2 volt eddig is.
    Amikor megvettem a G25-öt első dolgom volt hogy TDU-n teszteljem és hát, csodálatos volt :)
  • USAMEN POWER
    Nekem csak a 8600 GT-t kell lecserélnem, meg egy új processzór se árt, most egy Intel Dual Core van. 2 Gb ddr2 ram meg szerintem elég a legtöbb játékhoz, ehhez is elég lesz. Habár az 1 -et faszán tudom tolni full graffon, HDR -el, 1024x768 -ban, meg a legtöbb játékot full graffon... NFS Betaban, 40 fps-el vettem fel videót frapsal (full graffon), futott olykor 90 fps -el is a game.
  • ATi0021
    Régen még egy AMD 3000+, 768MB RAM, AGP-s X800Pro val kezdtem a TDUt. 1024x768-on a HDR-t kivéve mindent maxra állítottam én futott szépen. Egyedül akkor volt baj, ha 4-nél több online játékos volt hozzám közel. Na olyankor nekem is csak a 4fps el ment. :D
  • SötétBarom
    Nekem volt egy spanom anno, akit a GTA3 annyira lenyűgözött, hogy képes volt órákon át tolni úgy saccra 2-3 FPS-el :DDD TNT2 POWA!
  • AlieN911
    Az kemény xD 4 FPS.. hogy bírtad vazeee
    De azért remélem nem kell majd gépet cserélnem :S
  • Szabi1991
    bétát 4fpsel toltam.. xDD
  • gduck
    Nekem egy AGP-s 7800GS volt (ez egy spéci kártya, a neve ellenére 7900GT chip volt benne), azzal már egész jól elment
  • AlieN911
    Én a TDU1 et egy AMD 2,5 batron + 2G 400as ram + 6600GT kezdtem,800x600 minden off, motorháztető nézetből ment 15-35 FPSel.. :S ami akkor jó volt, mert élveztem.. most már sajna játszhatatlannak érzem :S
  • bertino
    nem térül meg a ráfordított idő.
  • jofer
    Nekem a régi gépemen - celeron 2,2; 1 giga ram; 6600Gt - kompromisszumokkal ugyan, de elfutott. Aki ennél gyengébb géppel akar TDU2-t játszani, háááát...
  • SötétBarom
    A szar gép a csoró országok jellemzője - azokban meg warezolnak.

:D
  • Misi az ezredes
    Én azt remélem, hogy nem sajnálják az időt optimalizálásra.Szerintem nagyobb bevételük lenne ha a régebbi gépeken is futna ha máshogy nem is de minimumon.
  • Gibor
    Remélem lesz
  • gduck
    Bőven elég ha ugyanolyan vagy egy picit jobb lesz a grafika Azért kíváncsi leszek, hogy esetleg az új netkód letesztelése miatt lesz-e béta...
  • Gibor
    Én mostis megvagyok elégedve a TDU 1 ggrafikájával, én sohasem grafikára mentem, olyan játékokkal játszom ami dx9 et se használják ki, nem lényeg számomra, és szerintem a TDU1 nek elég szép grafikája van, ezt kicsit megpöckölik és szerintem több nemis kell, jah és amit csináljanak meg, kb 20player csatlakozhasson össze.
  • Hoffi
    nekem az a lényeg hogy ha nem lesz rosszabb a grafika mint az egybe és egy csomó uj autó lesz benne meg több izgalom akkor a grafika lesz az utolsó szempont amit nézni fogok:)
    nekem legalábbis nemkellene az 1-nél sokkal jobb grafika az autókat illetően mert akkormár ugyse fog elmenni a gépemen:D
  • akyyy
    loool, én még a régi nfs-ekről beszéltem, amikre a tdu is hajazni akr, egzotikus kocsik, pálya. most wanted 2-vel ki is halt. vagy hot pursiut 2.. mikor jöttek az uk.
  • ATi0021
    Nem vagy egyedül ezzel, szerintem se léptek sokat előre. Bár a TDU1-nél se voltam elragadtatva a képektől és végül a bétánál már tetszett a grafika mozgás közben.
  • jofer
    Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a grafikában nem lesz túl sok előrelépés az első részhez képest... Bár ne legyen igazam...
  • ATi0021
    Csak jelzem a forrásban linkelt helyen, a TDU-Centralon a feltöltő kicserélte a képeket nagyobb felbontásúakra.
  • Szabi1991
    legalább bővült az eddigi autólistánk :D

remélem legalább tuning felniket lehet majd venni a verdákra :-)