40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#817 Szerintem a barátnődnek tedd be;) -
#816 Hallod.. Neked van G25? Milyen nagymama váltás? Csak automata kuplunggal van olyan.. Manuálisan beteszem neked 0.1s alatt... -
#815 Ha már G25 nagyon jó lenne,ha a nagymama váltási időn változtatnának majd a TDU2-ben... -
#814 Szerintem teljesen felesleges egy ilyen kormány. -
#813 lol inkább egy autó :D -
#812 mennyi is? cirka 370.000 Ft? -
#811 És ha arra sincs akkor a formula force ex is tökéletes. :)
Nekem az van :) -
#810 Mindegyiken cserélhető :P
De sztem a frex felesleges.. G25 untig elég. xD
Jó hogy nem már Force Dynamics 3-401.. -
#809 g25ön is cserélhető :P -
Szabi1991 #808 nálam a frex gp a favorit.. cserélhető kormánykerékkel :D
de a fanatec kormánya pedálostul is jöhetne :)
-
#807 De ha arra nincs kereted akkor a Logitech DFGT is tökéletes.
Nekem az van, imádom. -
#806 Logitech G25, szerintem aki kipróbálja ez lesz nála a favorit. -
#805 akkor én meg gridezek inkább :D -
Szabi1991 #804 nekem akkor v8 tesztverseny, ráadásul kedvenc pályám, szal akkor meg én nem :) -
#803 max este 9-10 fele rá is érnék :D addigra elalszik talán a baba(zilla) :D -
#802 Melózom ._.
Ráadásul én warezhuszár voltam, szal multiban nem nyomtam. :D -
Szabi1991 #801 én is jó rég mentem már utoljára, picit hiányzik is.. :)
Elise tali 2 óra múlva ? :D -
#800 Én a TDU miatt vettem amúgy a joyt :D Irritált, hogy HC-ben nem tudtam kultúráltan elindulni bill-el :DDD
Most hogy beszélek róla, meg is jött a kedvem hozzá, hogy baszná meg :D Az új monitoron meg már nem érezném klausztrofóbnak a belső nézetet! Úgy megkergetném az Elise-t...
:( -
#799 bill. még most is HC-ban is bill-vel.
chooper, trike :D mókaficek lenne :D -
#798 Tik mivel nyomtátok? Egy sima boxos joyyal lehet majd krúzolni veletek? Előzőt nem vettem meg, mert csicska volt még kicsit (szögletes út), de erre benevezek szerintem :o)
Amúgy szerintetek nem lenne jópofa egy-két chopper?? :) -
#797 Azért a beépített online rádió sokkal értelmesebb lenne, játékon belül lehetne kapcsolgatni nem kéne állandóan alt+tabolni meg külön programmal baszakodni. A voice az más, mivel belépsz játék előtt és utána nem nagyon kell hozzányúlni. -
#796 ez is olyan mint a beépített onlány rádió ötlete. van rá normális alternatíva... -
Szabi1991 #795 mint ötlet jó.. de természetesen azt se úgy használják ahogy kéne.. :/ -
#794 hát alap sztem :D eleve idiótaság. -
#793 Én a voicet úgy, ahogy volt letiltottam. -
#792 Én még azt sem kedveltem, hogy rengeteg kis*** hangszórón üvöltve nyomta és be volt nyomva a mikrofon neki a játékban. És miközben dumáltam egyszer csak BUMM berobban az ő hangja és csak beszél beszél vezet és megint beszél. És mire lenémítottam volna eltűnt majd visszajött... -
#791 TDU-ban egyetlen dolog volt, ami mindig is zavart; a szerverek "támogatása". Azaz, ha 5-6-an "krúzoltunk" mindig bedobott egy ruszkit, akinek az volt a szórakozás, hogy minket csesztessen. -Remélem, lesznek zárt szobák a 2-ben, jelszóval levédve. (Mert ez az egyszerre zárunk egymásra nem igazán működött, mindig kiesett legalább 1 ember)
Aztán online versenyeken a csalók, az északi világítótoronynál az "ugrálók", a kávézókban a csalók... Mind-mind élvezhetetlenné tették az online versenyeket. (Szerencsére azért volt pár egész jó krúzolás)
Ezért áll ma is 96%-on (azt hiszem, rég játszottam) a játék; az online versenyeket hanyagoltam...
Sose értettem, miért nem lehet az ilyeneket bannolni? Előbb pár órára, pár napra, egy hétre, majd hónapra, aztán végleg? Serial alapján. Ha 8-10 ropis serialt eljátszotta, a következővel már csak óvatosabb lesz.... -
#790 -
#789 Én nekem meg az iskola fogja állni :))) -
#788 de legalább van egy magyar is "csalovagyok" névvel -.- -
#787 A referencia idő hasra ütéssel lett megadva. Szerintem.. De ha szabályosan kormánnyal többször is végig menne egy ember akkor jobb lenne.. -
#786 10-20mp kevés. Pl. az egyik hegyi pályán 2:50 az időm, a referencia 3:35. Ezzel az idővel benne voltam az első 30-ban! Hétvégén néztem 620. vagyok -
Gibor #785 Bár egyszerűbb egy anticheat amivel ha hirtelen ugrik a sebesség bannol, vagy lefagy a timer... -
#784 Jaja, kéne egy alsó határ amelyet egyik tesztelő futott és annál maximum 10-20 mp-vel lehetnél gyorsabb ha gyorsabb lennél küldene egy jelzést a központnak és ellenőriznék, egy ilyenkor internetre mentett visszajátszásból, hogy csal vagy nem.. -
Gibor #783 Pedig jó lett volna ha megcsinálják, mondjuk csinálnának olyat hogy ha x mp nél kevesebb automatán lebannolja a cd kulcsot. Vagy legalább átnézhetnék és kiszedhetnék a sok nem oda illőt -
#782 Remélem itt már azért egy szimpla szerver szkript fog futni, ami legalább az 1mp-s időket és a nem oda tartozó kategóriájú verdákat kiszedi a toplistákból. Engem nagyon zavar a TDU-ban, hogy ezt a programozástechnikailag egyszerű dolgot nem csinálták meg.
-
USAMEN POWER #781 Na látom nem csak az NFS World topikban vannak jó hírek ! :D (Előrendelés az alap művelet lesz nálam is ! xD)
#769: Én is regeltem, habár a @ -ot előhozni nehézkes volt, de sikerült. Visszaigazolás még nincs, de gondolom majd lesz. :) -
Gibor #780 Én meg fizukor megveszem... -
Szabi1991 #779 de a mostani gépemen se fog 800x600 minimumba jól menni.. :/ -
#778 Ott a karácsony;) Én is arra fogom "kérni".
Már várom,hogy eltűnjön a sok 12éves és megint tudjak péntek-szombat este 21h-tól 24h-ig krúzt szervezni hegyes úton:P