40336

Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
ATi0021 #1379 Az hogy a trailer render vagy ingame lesze, elég jó kérdés. Erről nem írtak semmit sem. Szerintem ezúttal csak egy rendert kapunk. Az első résznél is csak egy render volt az első trailer és csak utána volt valódi ingame.
#1377 - Nem csak a játékos képzelhet bele többet, mint ami. Hanem a kiadó is. Remek példa erre a TDU1 első traliere. A grafika a render miatt szebb. A trailerben van eső míg a végleges játékban nem volt. :( -
naja, kitűnő marketing fogások a teaser trailerek.
pont ugy, mint a weboldalon és bannerben a képek a feliratban. -
Azzal az lenne a baj,hogy esetleg többet beleképzelnénk mint amennyi benne van és csalódhatnánk utána. -
csoli31 #1376 Vagy az is lehet hogy majd azért beszélünk róla két hétig, mert a videóból nem lehetett kivenni szinte semmit, és csak találgatni fogunk, hogy most ez mi is akart lenni igazán, vagy hogy mit vetünk észre benne. Mostanában már tapasztaltam ilyen trailert. -
Gibor #1375 Azt mondták full ingame, de attól még nem lesz olyan h utána 2hétig arról beszélünk ^^ Bár ne legyen igazam. -
Csak nehogy egy render legyen, mert akkor tökönszúrom magam :DDDDDD -
Gibor #1373 Látni fogsz 4autót kb... egy kis ingame mozgás egykét autóval, és 2-3 autó egymással küzd... egy átlagos trailer lesz.... -
Deha most elmerik azt játszani, h csak azokat az autókat mutogatják, meg helyeket amiket már láttunk képeken, akkor már télleg felidegelnek! :D -
ATi0021 #1371 A Namco Bandai vezető újabb üzenetet írt Twitteren:
"Just viewed first TDU2 cut with stonking new track - expect it live in a few days"
Vagyis pár nap és jön a trailer. :D
Forrás:TDU Central -
USAMEN POWER #1370 Én egy teljes autó listával is beérném. (elsőkörben) -
RYO21 #1369 Ingame-t vagy trailer-t!!!
Infóból már van elég. -
Valahogy nekem nem az! :D
-
Gibor #1367 Játéknak jobban örülnék ^^ -
Szabi1991 #1366 lassan úgyis kezd f1 ismétlés.. altatónak jó is..
-
Sőt, most megyek aludni , hogy gyorsabban teljen.
-
Szabi1991 #1364 azért már egy másfél, két órás videó is jó lenne :p xD -
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Nem is fogok aludni! :D -
Utóbbiból ne csak egyet!:P -
ATi0021 #1361 Holnap lesz egy TDU2-es média esemény. Várhatóan így kapunk újabb infókat és szintén csak pletyka, de lehet trailert is. :D -
:D -
Bő negyven másodperc alatt, amíg dolgoztam rajta paintben nem tűnt fel, hogy elbasztam
Amúgy ja.
-
Olasz zászlót akarsz, hogy tükrözteted?:D -
LoL'd. Aszittem nem fogja kiszúrni senki, de tévedtem. :DDDDDDD
Pixxel pajti tükrözd már meg légyszíves ha ráérsz! -
De legyen, mert nem szeretnék warezolni. Viszont, ha nem lesz beta teszt, akkor kénytelen leszek, zsákbamacskát nem veszek.
Mi ez az elforgatott magyar zászló?:D -
Bad Company alapján inkább ne legyen betatest. :DD -
Véleményem szerint nem lesz béta teszt. Az első résznél is valószínűleg az online motor miatt volt. Sztem most arra építkeznek és a tesztelést elintézik házon belül is. Persze manapság már a béta teszt is egyfajta üzlet... -
vagy jutúb béta tesz lesz, mindenki megnézi a videot, aztán az alapján reportol :D -
Szabi1991 #1352 béta teszt.. de nem letölthető.. hanem odamész is kipróbálhatod.. :D -
bazso29 #1351 Meg vannak ezek teljesen zavarodva. Egy tök másik játékról volt szó, most meg olyan topik nyílt, hogy lehet április 26-án indul a tdu2 béta teszt. Persze, mikor még trailer sincs..
(
)
-
Viszonyítás kérdése minden, de azért ez még elég messze van
-
ATi0021 #1349 Azért senki se bízza el magát trailert illetően. TDUC-n megjelent egy pletyka mely szerint a közel június 25dike lesz. :( -
Mégközelebb :D -
Hát már biztos nagyon közel. -
Hol van már az a nagyon közeli video? -
írd majd át tdu 1-2-re :D -
Szabi1991 #1344 jaja, felkéne újra éleszteni a topikot.. :p -
USAMEN POWER #1343 Jaja, egyet értek, habár én javasolnám hogy a Játék topik még belekerülhetne. Link. -
RYO21 #1342 Am tetszik a banner! -
Akkor még nekem sem futott olyan jól,de remélem a 2 jól fog futni a mostani gépemen. -
Igen olvastam a topicot akkoriban, de az akkori gépemen el sem indult. :D
Remélem a kettőnek nem lesz gondja a 2 éves videókártyámmal:D