40336

Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Szabi1991 #1419 végre van esti kép is :)
-
- Live 
- Yacht meg night club, minek?? Most akkor ez GTA vagy TDU? -
aham amint bejön a cucc, és lesz onlány neved, és klubod :) addig nálam a minta :D -
Most akkor mi is kaphatunk ikonokat?
UI: yesss, beta test!!!! -

gyorsan gyorsan had jáccunk kicsit :D
-
ATi0021 #1414 + Még nincs időpont, de lesz megint béta tesztelésre lehetőség. -
ATi0021 #1413 Szép lett a honlap és még új információkat is tartalmaz:
- Gépigény még nincs, de azt már tudjuk, hogy az Eden szeretné ha a legtöbb PCn futna a TDU2.
- A honlap regisztrációs részének licencében megtalálható az XBox Live mellett a Games for Windows LIVE is. Vagyis nagy valószínűséggel a TDU2 már a Microsoft rendszerét fogja használni.
- Lesznek ingyenes és fizetős DLC tartalmak, melyek között találunk autókat, ruhákat és különféle bútorokat tartalmazó extrákat is.
- Személyre szabhatjuk karakterünk: öltözékét, haját, testalkatát és viselkedését.
- Vehetünk álomházakat, jachtot és nightklubot is. (remélem a Café del Mar-t is - Ati)
- Az előbb említett ingatlanokat kidekorálhatjuk és bebútorozhatjuk, majd meghívhatjuk ide barátainkat.
- A "séta mód"ot is tisztázták a neve: out of car mode.
- A játék hivatalos besorolása még nem ismert, mivel a PEGI és az ESRB jelenleg is ennek elbírálásán dolgozik.
-
beállítottam magamnak az alap user és klub ikonokat :) thx tdu2.com :D -
Miért szögletesek a kerekek?
-
-
hét sok új képet nem mutatnak, de ezek is jóóók :) szép lesz ez -
Gyerekek...A képek alapján (ha valós..) AKKOR jóóó az ÚT xDDD SZép simaaa 
-
Stockbauer33 #1407 Danke Zso
.Q7?Új Aston?Új McLaren?
-
bazso29 #1406 Beindult a tdu2.com, új képek, forum, faq, community..
Tessék csak tessék.
-
USAMEN POWER #1405 Ahhogy gondolod. :)) -
akkor? shift+delete? :D -
USAMEN POWER #1403 Ejj b+ a tápikod miatt fagy a fél ezsgé... -
össze-vissza van vagy 3-4 mega amit betölt a topig, szval én nem terhellek semmivel :D -
Itt Opera és szintén. -
USAMEN POWER #1400 Nálam Google Chrome van, minden ok. -
Böngésző? Nálam semmi gond. Hacsaknem a reklám, valamelyik relám állítólag zabálja a procit (a sárga szar). -
Nekem is szokott néha olyan lenni,nemtudom hogy miért.Restart megoldja a problémát. -
gabesz012 #1397 Uff.: csak nálam akad ez a topic? De borzasztóan, lassan nem lehet scroll-ozni sem... Hiába blokkolok minden szar flash-t, az sem gyorsít. Egyáltalán mitől lehet (más oldallal/topikkal nincs gond)? -
Nem a nagy pixxel a jó? 

UI: jöhetne má a trailer
-
Htx ;) -
és ezért húztak fel egy kis méretet h megabrutál pixels legyen... :D -
Mert már készülnek a megabrutálasztakurvaannyátdekibebaszottulhádééé felbontásra xD -
ATi0021 #1392 Írtam, hogy pletyka, de nyugi még megjöhet akár ma is a trailer. Ne magyar időzónába gondolkodjunk. Namco elsősorban az amerikai régióban felel majd a kiadásért. Amúgy kb. fél órája, hogy a Namco kirakott a YouTubera egy Splatterhouse trailert. -
ezért. -
Ennyi?
Ezért nem aludtam? :( -
fasza :)
am ekkroa marhaságot! 3300x2550
olyan ronda mint a bűn! ez olyan 1280 körül lehetett :D fasznak kellett felhúzni -
ATi0021 #1388 Namco Banda vezért informátorunk ismételten írt a TDU2ről. Ezúttal két képet rakott ki a TDU2 hivatalos logójáról.
Forrás: Twitter
-
Jön az... -
képt -
Na?
Még semmi? -
Héeder #1384 Remélem a twitteren az az Aston Martin is a játékból van, mert nekem nagyon tetszik! 
-
Gibor #1383 "Cutting mind blowing TDU2 trailer! Eta very soon... All in game"
All in game szó szerintem azt érteti h az egész játékon belül... azaz in game videó. -
Az első résznél ilyenkor már rég kint volt az XBOX360 verzió. Inkább ezért kár hasonlítgatni
-
USAMEN POWER #1381 Szerintem ne találgassatok. Lesz ami lesz ! :D -
Az első résznél ilyenkor már closed beta volt, kár hasonlítgatni. :D
gyorsan gyorsan had jáccunk kicsit :D