40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#1418 - Live
- Yacht meg night club, minek?? Most akkor ez GTA vagy TDU? -
#1417 aham amint bejön a cucc, és lesz onlány neved, és klubod :) addig nálam a minta :D -
#1416 Most akkor mi is kaphatunk ikonokat?
UI: yesss, beta test!!!! -
#1415 gyorsan gyorsan had jáccunk kicsit :D -
ATi0021 #1414 + Még nincs időpont, de lesz megint béta tesztelésre lehetőség. -
ATi0021 #1413 Szép lett a honlap és még új információkat is tartalmaz:
- Gépigény még nincs, de azt már tudjuk, hogy az Eden szeretné ha a legtöbb PCn futna a TDU2.
- A honlap regisztrációs részének licencében megtalálható az XBox Live mellett a Games for Windows LIVE is. Vagyis nagy valószínűséggel a TDU2 már a Microsoft rendszerét fogja használni.
- Lesznek ingyenes és fizetős DLC tartalmak, melyek között találunk autókat, ruhákat és különféle bútorokat tartalmazó extrákat is.
- Személyre szabhatjuk karakterünk: öltözékét, haját, testalkatát és viselkedését.
- Vehetünk álomházakat, jachtot és nightklubot is. (remélem a Café del Mar-t is - Ati)
- Az előbb említett ingatlanokat kidekorálhatjuk és bebútorozhatjuk, majd meghívhatjuk ide barátainkat.
- A "séta mód"ot is tisztázták a neve: out of car mode.
- A játék hivatalos besorolása még nem ismert, mivel a PEGI és az ESRB jelenleg is ennek elbírálásán dolgozik.
-
#1412 beállítottam magamnak az alap user és klub ikonokat :) thx tdu2.com :D -
#1411 Miért szögletesek a kerekek? -
#1410 -
#1409 hét sok új képet nem mutatnak, de ezek is jóóók :) szép lesz ez -
#1408 Gyerekek...A képek alapján (ha valós..) AKKOR jóóó az ÚT xDDD SZép simaaa -
Stockbauer33 #1407 Danke Zso .Q7?Új Aston?Új McLaren? -
bazso29 #1406 Beindult a tdu2.com, új képek, forum, faq, community..
Tessék csak tessék. -
USAMEN POWER #1405 Ahhogy gondolod. :)) -
#1404 akkor? shift+delete? :D -
USAMEN POWER #1403 Ejj b+ a tápikod miatt fagy a fél ezsgé... -
#1402 össze-vissza van vagy 3-4 mega amit betölt a topig, szval én nem terhellek semmivel :D -
#1401 Itt Opera és szintén. -
USAMEN POWER #1400 Nálam Google Chrome van, minden ok. -
#1399 Böngésző? Nálam semmi gond. Hacsaknem a reklám, valamelyik relám állítólag zabálja a procit (a sárga szar). -
#1398 Nekem is szokott néha olyan lenni,nemtudom hogy miért.Restart megoldja a problémát. -
gabesz012 #1397 Uff.: csak nálam akad ez a topic? De borzasztóan, lassan nem lehet scroll-ozni sem... Hiába blokkolok minden szar flash-t, az sem gyorsít. Egyáltalán mitől lehet (más oldallal/topikkal nincs gond)? -
#1396 Nem a nagy pixxel a jó?
UI: jöhetne má a trailer -
#1395 Htx ;) -
#1394 és ezért húztak fel egy kis méretet h megabrutál pixels legyen... :D -
#1393 Mert már készülnek a megabrutálasztakurvaannyátdekibebaszottulhádééé felbontásra xD -
ATi0021 #1392 Írtam, hogy pletyka, de nyugi még megjöhet akár ma is a trailer. Ne magyar időzónába gondolkodjunk. Namco elsősorban az amerikai régióban felel majd a kiadásért. Amúgy kb. fél órája, hogy a Namco kirakott a YouTubera egy Splatterhouse trailert. -
#1391 ezért. -
#1390 Ennyi?
Ezért nem aludtam? :( -
#1389 fasza :)
am ekkroa marhaságot! 3300x2550 olyan ronda mint a bűn! ez olyan 1280 körül lehetett :D fasznak kellett felhúzni -
ATi0021 #1388 Namco Banda vezért informátorunk ismételten írt a TDU2ről. Ezúttal két képet rakott ki a TDU2 hivatalos logójáról.
Forrás: Twitter
-
#1387 Jön az... -
#1386 képt -
#1385 Na?
Még semmi? -
Héeder #1384 Remélem a twitteren az az Aston Martin is a játékból van, mert nekem nagyon tetszik! -
Gibor #1383 "Cutting mind blowing TDU2 trailer! Eta very soon... All in game"
All in game szó szerintem azt érteti h az egész játékon belül... azaz in game videó. -
#1382 Az első résznél ilyenkor már rég kint volt az XBOX360 verzió. Inkább ezért kár hasonlítgatni -
USAMEN POWER #1381 Szerintem ne találgassatok. Lesz ami lesz ! :D -
#1380 Az első résznél ilyenkor már closed beta volt, kár hasonlítgatni. :D -
ATi0021 #1379 Az hogy a trailer render vagy ingame lesze, elég jó kérdés. Erről nem írtak semmit sem. Szerintem ezúttal csak egy rendert kapunk. Az első résznél is csak egy render volt az első trailer és csak utána volt valódi ingame.
#1377 - Nem csak a játékos képzelhet bele többet, mint ami. Hanem a kiadó is. Remek példa erre a TDU1 első traliere. A grafika a render miatt szebb. A trailerben van eső míg a végleges játékban nem volt. :(