40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#1458 az én gamernevem akyyyc és nem akyyy :D mivel az foglalt volt, azt se tudom ki ez:D -
USAMEN POWER #1457 Nem rossz, viszont nem illik a te álltalad elkészített TDU 2 -es ikonokhoz, klub profilnév, bla bla.
Viszont a GamerCard olyan szempontból jó, hogy majd kiírja hogy ki hol tart a TDU 2 -ben. -
#1456 nos? :D -
#1455 de miért gamercard.net-es? ez ide nem illik. tedd be az én nevemet, és meglátod miért xD -
#1454 faszájos :) kérdés h marad-e a live, vagy egyáltalán kell-e nekünk :D -
Gibor #1453 teszt -
#1452 Nekem a gép évek óta őrzi az Off profilom. Gondolom, az online profilt is megjegyzi... De, egyébként nekem is ellenszenves a LIVE!. Ugyanis annak, hogy MO-ról nem lehet regisztrálni semmi oka nincs, csak nemtörődömség. Márpedig, ha a regisztrálásra szarnak, akkor a többi részére is. -
USAMEN POWER #1451 Nekem két live profilom van. az egyik az msn, a másik meg amit játékra használok. Én nem parázok a Livetól, kezelhetősége meg 1000x jobb mint a GameSpy -é... -
#1450 Jeeee, na ezeknek a híreknek örülök!!!! -
#1449 nah hahaaa megvan mind a 2 award egyszerre :) -
#1448 mire megjelenik valszeg itthon is lesz live -
#1447 :D
nc. -
#1446 Valóban. Csak nem szeretek megjegyezni 25 féle jelszót, és mivel voltam akkora fasz, hogy 6 vagy 7 éve, amikor regeltem msn-es fiókomat, sajnos megadtam, hogy Magyarország. Ahhoz a köcsög gta-hoz is minden szájbakúrt újratelepítés után külön regelnem kellett egy új live profilt, mert mindig elfelejtettem a régit -.- Nem azzal van a bajom, hogy nem lehet kijátszani, hanem az elvvel. Felőlem leszophatnak, de hogy meg nem veszem, az kurvabiztos. -
#1445 már alig várom :) -
HUN BECSEHELY #1444 Remélem nem 0:30-hosszú lesz az elözetes -
#1443 gyerekjáték kijátszani. -
#1442 nincs arról esetleg hir, hogy xboxos meg pc-sek együtt jáchatnak rajta? az lenne még a legnagyobb királyság:D gépen nekem nem futna már sztem, boxon viszont de, de a boxos multis kockák szarok :D -
#1441 -
#1440 Ha Live akkor lehet menni fog GTA IV kulcsal a warez verzió. -
Gibor #1439 Nekemis tökéletesen megy gtaIV multi, és szerintem jó lesz a live ittis, könnyíteni fog egykét dolgon. -
ATi0021 #1438 ÚJABB REMEK HÍR!!!
IMMÁRON HIVATALOS: PÉNTEKEN JÖN AZ ELSŐ TRAILER!
"Expect an exciting trailer for a certain something on Friday!"
forrás: Twitter -
ATi0021 #1437 Nem magyar adatokkal kell regisztrálni. A GTA4nél így csináltam és tökéletesen megy a multi. -
Gibor #1436 OMG sírj még emiatt... nem csak live nál kell más országhoz regelned magad -.-' -
#1435 Tessék:
-
#1434 Ja könnyen kezelhető..
"Sorry, unavailable in your country"
Esküszöm lewarezolom. Ott rohadjanak meg. -
#1433 Felnivel meg mivan?
Amúgy qrva jól néz ki az az utca ahol ez a kép készűlt:P -
#1432 csk így (még) nincs sima topicaward :/ -
Gibor #1431 Sztem egyáltalán nem fos a LIVE miatt... nekem bejött, könnyen kezelhető stb... szóval én nem parázom egyáltalán LIVE miatt. -
#1430 Ez a live ugye csak valami vicc? A GTA4-et is a multi miatt vettem meg, és rakás langyos fos volt emiatt a szar miatt.
:CCCC -
Gibor #1429 Maradhat ha bevágod az enyémet is XD -
#1428 muhahahaaa műxik bár nemtom maradjon-e -
Gibor #1427 Elis kezdtem ott a fórumozást -
#1426 Ódi kúhét+sár:P
-
#1425 hmm érdekes :) -
Szabi1991 #1424 naja.. bár ha live-os lesz ez is, akkor a gamertagot is belehet majd rakni :D -
#1423 ha ezt széthúzná valaki, akkor lehetne olyan, mint xbox topikba a gamertagek :D -
#1422 jah meg a kedvenc ruhád, házad mittomén :D -
#1421 Trabant 601 SSSportt xD -
Szabi1991 #1420 ebbe meg mehet mindenkinek a kedvenc verdája.. :)
-
Szabi1991 #1419 végre van esti kép is :)