40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Szabi1991 #1498 a kérdésem az volt hogy mit kéne ráírni.. hány karakter.. mien betűtípus stb.. onnantól már csak kikel találni mien rendszerrel legyen... -
#1497 Ja. -
#1496 Elvileg Szeptembertől Magyarországon is lesz live. Elvileg... Amúgy még mindig él, hogy egy 2k-s játékkal bármilyen más liveos játékba beregisztrálható a serial? -
USAMEN POWER #1495 Na ja, ezt te megcsináltad magadnak, de pixxel nem fogja mindenkinek külön külön megcsinálni a fejlécét, és ezen van a probléma amit te nem értesz ahogy látom. A másik probléma ezzel, hogy a saját kép elhelyezése. -
Szabi1991 #1494 hogy és mit akarsz ráírni ? :D
pl. ? -
#1493 [HUN]Falkon -
#1492 akkro elcsúszik, mert 2 sorban vannak. de ha rá tudom íratni az infókat, akkor nem lesz kis ikon jobb oldalt :) -
USAMEN POWER #1491 Akár már elkezdhetnéd gyűjteni, ki milyen nicknévvel fog játszani, és kiirogathatnád, ezzel is kiszűrve a warezosokat, és a nem idevaló személyeket. -
Szabi1991 #1490 sztem így jó a mérete, most viszont a jobboldali ikonok lehetnek 30asok :) -
USAMEN POWER #1489 Viszont megoldhatnád, hogy akik rendelkeznek ikonnal az az EREDETI játékkal játszanak, azoknak egységes fejléc méretük legyen, ezzel a sötét szürkés színnel. -
#1488 hogyan? én egyesével nem írogatom be :D scriptet adj rá :P -
#1487 nah kisebb :) így barátibb -
Szabi1991 #1486 méretezd át 30 magasra és 10es betűmérettel fehérrel lehet bele írogatni ;-) -
USAMEN POWER #1485 Szerintem maradj az alap verziónál. --> ikon (account név), ikon (klubtagság), + akármi. szerintem bőven elég, túlozni meg fölösleges. -
#1484 jah a pici jó volt :) csak azzal meg az a baj, hogy véltogatja h ki mivel játszik, az meg nem érdekel :) max ez a sárga cucc sem lesz, nemtom :/ ez így tényleg nagy most. -
USAMEN POWER #1483 Ez meg a másik. -
ATi0021 #1482 Szerintem meg a pici az lehet több is. Nagyon zavarja a szemem, hogy felhasználónév több helyet foglal mint a komment. Az első verziós Liveos dolog tetszett, de a későbbiek már nem, azok szerintem már túlzóak. -
USAMEN POWER #1481 Akkor sztem ez is felejtős. :D "esetleg az a baz nagy kört átalakitani, hogy minenki tötlhessen fel saját logót bele" -
#1480 hát az biztos nem megy scripttel. egyesével meg nemtom h lehet-e rakatni külön userbarokat, meg nem fogm egyesével megcsinálni :D -
Szabi1991 #1479 sztem jó ez, csak picit kisebbre kell méretezni magasságban :D -
USAMEN POWER #1478 De ha a szövegírás sikerül is, a képek karikába helyezése sztem nem könnyű. -
#1477 hát ha megvan a juzerbár, akkor sztem nem kell az award rendszer. feltettem a kérdést a mesternek, remélem lesz érdemleges válasza :) -
USAMEN POWER #1476 De legalább a próbálkozások megvoltak. Én amondó vagyok, hogy csinálj egy egységes ikonrendszert, vagy userbar rendszert. -
#1475 de persze :D nemtom meg kell kérdezni a script mágust h lehet-e a kép fölé írni szöveget...
szakadt papírt ajd kiderítem :D -
USAMEN POWER #1474 Na ez az, viszont nem én adtam az ötletet. :D (#1464)
Ui.: A szakad pappírok még ott vannak. :P -
USAMEN POWER #1473 Zsír ez a sárga léc, de mindenkinek külön-külön elkészíted majd ? Nem hiszem hogy gamercardhoz lehet kötni... :D -
#1472 lol és most hogy írjam rá a nevet a képre? :D -
USAMEN POWER #1471 -
#1470 szakadt papír? nálam egy üres rész van a 2 vonal között -
USAMEN POWER #1469 Amúgy a privát, és az ikonok közt van egy szakadt papír ikon azoknál, akiknek linkelve van a gamercard. -
#1468 Nekem van akkor én is kérek egyet!:DDD -
#1467 jó...más nem üzentek? -
USAMEN POWER #1466 Ez automatikus. Ha van live -od, a gamercard kiír pár statisztikát. Ez a gamercard kb arra jó, hogy megoszthasd másokkal, hogy mekkora kocka vagy... :DD -
#1465 lehet regelni box nélkül is :D -
#1464 de sztem ugy lenne az igazi, a saját fejléc lenne. lentebb ott az a sárga kép. csupán betenni háttérnek, ráirni az sg-s nevet, mellé egy tdu-s nevet kiiratni, melette meg továbbra is a többi cucc. esetleg az a baz nagy kört átalakitani, hogy minenki tötlhessen fel saját logót bele:D -
#1463 hát valahogy nem okés :/ de ezen kívül van mgé egy ződ, ami kb jó lenen méretben. szval sztem felejtős. de mgé alszok rá egyet :D meg megvárom mt szólnak rá a többiek. -
#1462 hát ha megveszed a játékot, akkor úgyis lesz. -
#1461 nah én vagyok a király:D:D:D -
#1460 Mivan ha nincs XBOX Live Gamer Tag-em?Akkor hogy regeljek a mygamercard-ra? -
#1459 MIA!:OO