40335
  • pxxl
    de tudtam hogy ez lesz...
  • pxxl
    állítottam be 1-2 embernek egyedi logót, hogy milyen :) szépen LASSAN lehet bombázni ha kell egyedi :D értelmes kép, körbe beleférjen, nem túl aprólékos mert úgysem látszik rendesen sötöbö :)
  • ATi0021
    Van egy rossz hírem. Ma nem lesz TDU2 trailer. Majd csak a jövő héten jelenik meg.

"next week. Delays. Apologies"

Forrás: Twitter
  • ATi0021
    Nem tudom, hogy a Namco PR vezér mire érti, de ezt írta ki Twitteren:
    "Delay... But all for good" (Késik... De minden jó)
    Forrás: Twitter

Remélem nem a TDU2 trailere vonatkozóan írta.
  • ROLL30AbandonHo
    Na ma van az a nap amikor meg tudjuk hogy a játékot mien nagy színben mutatják be a világ elött:D
    Erre Kiváncsi leszek:)
  • USAMEN POWER
    Azé ezzel kéne baszakodni, hogy megfelelő kép kerüljön bele, mi több, látszódjon is valami. Nem hiszem hogy mindenki rendelkezik megfelelő photoshop tudással, főleg hogy a fél sg a logóműhely topikba jár logót kunyerbálni. :)
  • akyyy
    miért kéne mindenkinek neked megcsinálni? mindenki megcsinálja saját maga, neked csak bekell írni a szkriptbe, nem?:D
  • [HUN]FaTaL
  • pxxl
    őőő nem :D

de am sztem meg lehet, gondolkodtam is rajta, de ha most mindenki egyedit kap, akkor az egy oldalon 50x10-15kb, meg nem sok kedvem van egyesével megcsinálni mindenkinek :D
  • pxxl
    mivammá péntek van hol a trailer
  • akyyy
    az nem megoldható, hogy az elején az a kis kép egyéni lehessen? mert igy olyan egyforma mindenki :D
  • pxxl
  • akyyy
    hu mi történt itt:D
  • pxxl
    minta, hogy ha meglesz a játék, akkor | usernév | klubnév |
    és mivel én Getaway in Oahu klub tag vagyok, ezért kiírtam h hogy mutat majd. értem? :D
  • csoli31
    Lepukkant kétütemű Trabantot a népnek! Semmi mást!
  • USAMEN POWER
    Muscle car powaa !
  • Gibor
    Hachit a népnek :D:D
  • [HUN]FaTaL
    Lexus IS-F-et, BMW M3at és Audi RS6ot a népnek!!! :D
  • pxxl
    ofkórz
  • pxxl
  • cSuwwi
    egész jó lett
  • USAMEN POWER
    Szerintem meg egy jól kivehető autó.
  • CamelX
    Mi látható amúgy a nari logóban? Én úgy látom mintha egy fél gombasapka lenne egy kéménnyel a tetején :D
  • GhostR1der
    én is kapok?:P
  • Mathiasse
    importok is kellenek, jóóó sok :)
  • USAMEN POWER
    Minek ? Mert miért ne ? Első részbe is belekerült pár "fail" verda, ide is belefér. Amúgy meg tövig szopkodnám magam, ha a való életben lehetne egy Escadlem.
  • RYO21
    mama2-n kívül minenki kap. :D
  • Mathiasse
    szépp a banner
  • MikX
    Minek? nagy, terepen egy nulla, aszfalton szintén a termete és a súlya miatt, számomra elég fail egy ilyen "akármi"

Terepre G merci kell pl, nade hamár látom lesz Aston One-77 meg DBS remélem nem hagyják ki a legjobbat, aa V12 Vantage-t!
  • adamfesto
    De ez narancssárga.....vazze!
    Grat Pixx, jó lett!!!
  • Gibor
    alá nem
  • adamfesto
    Én nem kapok ilyen narancssárga lószart vazze a nevem alá?
  • Szabi1991
    úgy legyen.. csak remélem értelmesen oldják meg.. mindenképp kelljen frissíteni a játékot hogy lásd az addon autókat, és nem temp autók lesznek >.<
  • [HUN]FaTaL
    Király az új banner! :)
  • Gibor
    Őszintén, én nem hiányolnám :D Basszák telibe japán sport verdákkal :D:D Am lesz DLC szóval ha úgy vesszük és az írásukból következtethetően nem kevés DLC lesz és nem kevés autó ruha bútor stb... Szóval olyan sanda gyanúm van hogy most nagyon előre terveznek, azaz több évre.
  • Digitman
    Szerintem is jó lett az új design!
  • gduck
    Banner nagyon ütős lett Hiába na! Látszik hogy grafikából nagyon ott vagy! GRAT!!!
  • AlieN911
    Remélem lesz min 2 perces előzetes. Viszont venni kéne egy VGA-t mire kij9n a game :D
  • USAMEN POWER
    Mííről beszélsz te ? :D Legyen benne Cadillac Escadle is, felszántom vele Ibizát.
  • MikX
    "véletlen" xD