40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#1619 de tudtam hogy ez lesz... -
#1618 állítottam be 1-2 embernek egyedi logót, hogy milyen :) szépen LASSAN lehet bombázni ha kell egyedi :D értelmes kép, körbe beleférjen, nem túl aprólékos mert úgysem látszik rendesen sötöbö :) -
ATi0021 #1617 Van egy rossz hírem. Ma nem lesz TDU2 trailer. Majd csak a jövő héten jelenik meg.
"next week. Delays. Apologies"
Forrás: Twitter -
ATi0021 #1616 Nem tudom, hogy a Namco PR vezér mire érti, de ezt írta ki Twitteren:
"Delay... But all for good" (Késik... De minden jó)
Forrás: Twitter
Remélem nem a TDU2 trailere vonatkozóan írta. -
ROLL30AbandonHo #1615 Na ma van az a nap amikor meg tudjuk hogy a játékot mien nagy színben mutatják be a világ elött:D
Erre Kiváncsi leszek:) -
USAMEN POWER #1614 Azé ezzel kéne baszakodni, hogy megfelelő kép kerüljön bele, mi több, látszódjon is valami. Nem hiszem hogy mindenki rendelkezik megfelelő photoshop tudással, főleg hogy a fél sg a logóműhely topikba jár logót kunyerbálni. :) -
#1613 miért kéne mindenkinek neked megcsinálni? mindenki megcsinálja saját maga, neked csak bekell írni a szkriptbe, nem?:D -
#1612 -
#1611 őőő nem :D
de am sztem meg lehet, gondolkodtam is rajta, de ha most mindenki egyedit kap, akkor az egy oldalon 50x10-15kb, meg nem sok kedvem van egyesével megcsinálni mindenkinek :D -
#1610 mivammá péntek van hol a trailer -
#1609 az nem megoldható, hogy az elején az a kis kép egyéni lehessen? mert igy olyan egyforma mindenki :D -
#1608 -
#1607 hu mi történt itt:D -
#1606 minta, hogy ha meglesz a játék, akkor | usernév | klubnév |
és mivel én Getaway in Oahu klub tag vagyok, ezért kiírtam h hogy mutat majd. értem? :D -
csoli31 #1605 Lepukkant kétütemű Trabantot a népnek! Semmi mást! -
USAMEN POWER #1604 Muscle car powaa ! -
Gibor #1603 Hachit a népnek :D:D -
#1602 Lexus IS-F-et, BMW M3at és Audi RS6ot a népnek!!! :D -
#1601 ofkórz -
#1600 -
#1599 egész jó lett -
USAMEN POWER #1598 Szerintem meg egy jól kivehető autó. -
CamelX #1597 Mi látható amúgy a nari logóban? Én úgy látom mintha egy fél gombasapka lenne egy kéménnyel a tetején :D -
#1596 én is kapok?:P
-
Mathiasse #1594 importok is kellenek, jóóó sok :) -
USAMEN POWER #1593 Minek ? Mert miért ne ? Első részbe is belekerült pár "fail" verda, ide is belefér. Amúgy meg tövig szopkodnám magam, ha a való életben lehetne egy Escadlem. -
RYO21 #1592 mama2-n kívül minenki kap. :D -
Mathiasse #1591 szépp a banner -
#1590 Minek? nagy, terepen egy nulla, aszfalton szintén a termete és a súlya miatt, számomra elég fail egy ilyen "akármi"
Terepre G merci kell pl, nade hamár látom lesz Aston One-77 meg DBS remélem nem hagyják ki a legjobbat, aa V12 Vantage-t! -
#1589 De ez narancssárga.....vazze!
Grat Pixx, jó lett!!!
-
Gibor #1588 alá nem -
#1587 Én nem kapok ilyen narancssárga lószart vazze a nevem alá? -
Szabi1991 #1586 úgy legyen.. csak remélem értelmesen oldják meg.. mindenképp kelljen frissíteni a játékot hogy lásd az addon autókat, és nem temp autók lesznek >.< -
#1585 Király az új banner! :) -
Gibor #1584 Őszintén, én nem hiányolnám :D Basszák telibe japán sport verdákkal :D:D Am lesz DLC szóval ha úgy vesszük és az írásukból következtethetően nem kevés DLC lesz és nem kevés autó ruha bútor stb... Szóval olyan sanda gyanúm van hogy most nagyon előre terveznek, azaz több évre. -
Digitman #1583 Szerintem is jó lett az új design! -
#1582 Banner nagyon ütős lett Hiába na! Látszik hogy grafikából nagyon ott vagy! GRAT!!! -
#1581 Remélem lesz min 2 perces előzetes. Viszont venni kéne egy VGA-t mire kij9n a game :D -
USAMEN POWER #1580 Mííről beszélsz te ? :D Legyen benne Cadillac Escadle is, felszántom vele Ibizát. -
#1579 "véletlen" xD