40335
  • ATi0021
    Szerintem ez csak egy renderelt kép. Kétlem, hogy ingame. Legalábbis ez és az éjszakai kép között elég nagy eltérés van. Szerintem az egy kicsit még ronda is. Persze még finomíthatnak rajta. Lehet nem találta meg az Eden a tökéletes látványt az éjszakához.
    Igazából én már egy olyan videót vagy képet néznék meg ahol ingameben láthatjuk miként is néz ki, ha hatalmas vihar tombol a szigeten.
  • ATi0021
    A drift mint versenymód, még nem ismert, hogy lesz-e. Csak annyit írtak róla, hogy tapasztalat pontokat fogunk kapni, amibe beletartozik a drift is, de nem csak az. Ha jól tudom akkor 360 fokos forgások, forgalommal való ütközés elkerülése, extrém gyorshajtás stb.

Arról, hogy miként megy majd, a PCGames írt még. Ők is csak annyit, hogy lesz egy csúszka, amolyan állapot jelző sáv. Azt kell majd feltölteni a pontokkal, de ha ütközünk akkor ez egyből visszaesik 0ra.
  • SötétBarom
    A képen semmi más nincs csak egy viper, meg kurva nagy blur. Ez mitől emlékeztet téged bármire? :D
  • RYO21
    Csak engem emlékeztet ez a kép a Gran Turismo 5-re?
  • Blum
    Köszcsi!
  • ROLL30AbandonHo
    :D az kemény:D:D
  • pxxl
    hajjajjj :D be én vazze. remélem valami 30"-os plazmára nyomod és azt küldöd fel :D
  • pxxl
    hát hogyne, mint a vihar :D
  • adamfesto
    Tee, hogy mennyire igazad van! És utána ha átküldöm akkor belerakod? :)
  • ROLL30AbandonHo
    Szerintem időre fog menni.
    De Kitudja:D
  • HUN BECSEHELY
    Én majd a drift-re leszek kiváncsi.Hogy fogja számolni a pontokat,vagy idöre megy majd?
  • Blum
    Pixxel bácsi,kaphatok én is ilyen fain logót? :D
  • ROLL30AbandonHo
    De unalmas ez a várakozás.
    Jó lenne ha már történne valami:D
  • pxxl

"Bármire bármit megfestek." nah akkor fessél magadnak egy logót a körbe :D
  • adamfesto
    Nekem akkor a kis kukim beféééér! :)))
  • USAMEN POWER
    De ő tudja.
  • RYO21
    A játék? :D
  • USAMEN POWER
    :DDD

• USAMEN POWER
    Kösz pixxel a logót, zsír lett, és látszik rendesen. :)) Már csak egy vmi hiányzik.
  • bertino
    nem kéne.
  • ATi0021
    Úgy tudom ott, a Microsoft volt a hibás, hogy a PC késet. Ők akarták, akárcsak a DLCknél. De valóban igaz, az első résznél is látott stílus megmaradt. A javítást is ígérgették hosszú időn át aztán mikor véletlenül kikerült gyorsan kiadták véglegesnek.

"Szeptemberben Mindent bepótolunk Fiuk"
    Szerintem előbb. A játék szeptemberben jön, de lesz előtte egy béta, ami elvileg akkor nyáron lesz. Kíváncsi leszek eljátsszák azt amit az egyel, hogy a béta kliens lett végül a végleges dvds verzió is. :D
  • HUNPalika
    Remlem nem csinálják meg azt, amit az elsővel. Mármint 1 évet késtek a PC-s kiadással.
  • RYO21
    Nah végre bejött a háttér!
  • RYO21
    Igaza van MikX-nek.
    Ennek az egész trailer ügynek olyan GT5 feelingje van.
  • SötétBarom
    Yo dawg

• ROLL30AbandonHo
    Az is igaz.
    De szerintem tuti az lessz mint most a Trailer-nél.
    Még 1 hét Meg Még 1 hét és így tovább és így tovább:S:S
  • Blum
    ..."Szeptemberben Mindent bepótolunk Fiuk"

jah,jobb esetben Szeptemberben...
  • ROLL30AbandonHo
    Pedig azt hittem ma már lessz egy jo kis TDU2 bemutató...
    Annyira vártam ezt a Napot hogy az hihetetlen.
    Erre Meg nem teszik fel áhh..:S

De nem baj majd Szeptemberben Mindent bepótolunk Fiuk:D
  • AlieN911
    Sajnálattal hallom, hogy nem lesz ma trailer

Viszont köszi a logót
  • MikX
    Kösz pixxel zsír lett! :D
  • MikX
    Még mindíg jobb, mint a GT5, lassan az első hivatalos megjelenési időponttól is eltelt egy év, és folyamatosan csak halasztják... :D
  • pxxl
    remélem szeptemberben legkésőbb kiadják :D
  • Robi546
    b***szki már mikor adják ki a tdu 2-t mindig csak igérgetik és még se készülnek el vele se a játékkal se a videóval!!!! (tudom hogy még soká csak mondom :D)
  • csoli31
    Akkor juttassák el hozzám, és én feltenném Youtube-ra. Egyből megugrana a profilom nézettsége!
  • pxxl
    elfogyott a sávszélesség biztos :D annyian nézik a tdu2.com-ot h nem tudnak feltölteni xD
  • SötétBarom
    dolog = hype
  • ATi0021
    Igazából a trailer első verziója már lassan egy hete hogy elkészült. Szóval kétlem, hogy nem tudtak finomítani rajta vasárnap óta.

Nem rég egy újabb üzenetet írt Twitteren:
    "There are some things in the industry that just cannot be explained"

Azért kíváncsi lennék ezekre a "dolgok"ra.
  • SötétBarom
    Nem kurva mindegy? :D Csak egy kibaszott trailer.
  • csoli31
    Pedig én is kíváncsian vártam a mai napot. Igaz nálam már az első rész alapján el van döntve hogy meg lesz véve. Ezen nálam semmi nem tud változtatni. Türelmesen várok tovább addig is.
  • gduck
    Ezt a szarságot. Komolyan mondom nem tudom hogy lehet ilyet csinálni. Komolytalan társaság! Nem akkor kellene ígérgetni, ha már készen vannak vele? Mi a lóf***nak ígérnek meg valamit, ha még nem készültek el vele