40335
  • Dante73
    Ha mondjuk ez az offroad gépekre vonatkozik, és a terepjáró képességükre, akkor nincs baj. Ha nem.... De, csak nem b@sszák már el egy fos fizikával, mert morcos leszek!
  • bertino
    ha télleg ott lesz O'ahu is, baromi nagy game lesz.
    szerintem hatalmas ötlet.
  • SötétBarom
    "érezhető az eltérés a 4 kerék és a hátsó kerék meghajtásúak között"

Ezt külön fícsörként kiemelni omg
  • ATi0021
    Korábbi híremet kiegészíteném:

- 175 autó lesz
    - 99 ház
    - 195 darab ruha
    - 154 darab bútor
    - 8 féle engedély (esetleg autósiskola)
    - Klubbon belüli osztályozás (klub képes csillagokkal értékelni)

A következő GS számban Honolulu reptere lesz látható. Sőt megerősítik, hogy kettő sziget lesz. Nagy valószínűséggel Oahu.

- bemehetünk barátaink házába
    - érezhető az eltérés a 4 kerék és a hátsó kerék meghajtásúak között
    - lesz saját avatar és statisztika
    - időjárásról: lesznek viharok
  • AlieN911
    Lehetséges, hogy itt tesztelték, amíg elkészül Ibiza. Gyorsan rádobálták, aztán had szóljon. De remélem mind2 sziget lesz, és nem csak repülővel lehetne átmenni, hanem kocsival. Vízen át egy 20km szakasz kötné össze őket, ennyi ferdítés beleférne sztem...
  • [HUN]FaTaL
    Jogos, de nem tudhatjuk milyen sorrendben haladt a fejlesztés.
  • milk4
    Amúgy ott fenn középen lehet látni az időt és hogy milyen időjárás van,lesz.
  • pxxl
    na jah, de az első képek között volt az új Oahu is.

• [HUN]FaTaL
    Szerintem nem lesz Oahu, az újságok mindig le vannak maradva. Még a hivatalos bejelentés előtt terjedtek ilyen pletykák, amit azóta sem erősített meg senki, a fejlesztők elmondása szerint Ibizán fog játszódni a játék úgyhogy ne nagyon éljétek bele magatokat. :D
  • USAMEN POWER
    Már csak az a kérdés, ki játsza a pinásat... :D
  • Máté94
    Ne állj a boldogságuk útjába
  • SötétBarom
    Ez kicsit buzis. :D
  • ATi0021
    Bizony, ráadásul egyszerre.
  • Szabi1991
    heh, látom ugyanarra gondoltunk :DD
  • Szabi1991
    naja :D
  • ATi0021
    Jaja. Kezdetnek megteszi majd ez jacht is.
  • SötétBarom
    Elég pénzed van vehetsz majd egy tankert, ami loftos garázzsá van alakítva :DD
  • ATi0021
    Ha eléred a szükséges szintet onnantól szabad az utazás. Amúgy miért ne lehetne kocsit átvinni? Van teherszállító hajó a TDU1ben is. Plusz megfelelő repülővel is átlehet vinni. Max elkérnék az árát.
    Amúgy meg lehet jachtunk is. Abból is láttam olyat ami képes kocsit szállítani. :D
  • RYO21
    És lehet majd utazgatni amikor egyik szigetről a másikra amikor csak akarunk? Vagy egyszer átmegyünk Oahu-ra és nem mehetünk vissza Ibizára?
    És lehet-e majd autókat is átvinni? (bár szerintem ez egyértelmű)
    Bár az is lehet hogy nem repülővel utazunk, hanem mondjuk hajóval.

Remélem hamarosan kapunk több információt, de azért ennek a pletykának is örülök.
  • Gibor
    Azon belül hogy ennek rohadtul örülnék ha így lenne, annyit akarok a játékhoz fűzni hogyha ezt mind megcsinálják amit idáig leírtak körülbelül történelmet lehet írni az autós játékok terén, mivel ehez hasonló alapokkal készülő játék még nem volt.
  • pxxl
    "TDU2 két helyszínen, Ibiza és Oahu szigetén fog játszódni" oh jeeeee
  • ATi0021
    + kiegészíteném az előbbi hírt:

Az alábbi szintek egyikét kell teljesíteni ehhez:
    - Minden kihívás teljesítése
    - Krúzolós (mászkálós) rész teljesítése
    - Közösségi rész teljesítése
    - A gyűjtögetős rész teljesítésével *
  • Szabi1991
    jó kis bevezető vidi.. TDU1-es mentések alapján a ruhánkat, karakterünket és autónkat betölti.. hawaiin elkezdenek üldözni a zsernyákok.. nagynehezen lerázzuk őket és sikerül elmenekülni hawaiiról.. minden házunk és a garázs tartalmát elkobozzák.. random hajóra szállunk és Ibizán ébredünk.. kis nálunk lévő pénzből tudunk bérelni pár napra vmi egyszerűbb autót.. :)

de szép is lenne :D
  • ATi0021
    Sőt a régi képek is értelmet nyernek. Minden amit eddig pletykának hittünk. Sőt korábban egy újságban a rendszám Oahus volt.
    A Namco Bandais srác is azt írta, hogy nagyon izgalmas dolog lesz a trailerben. Lehet ezt akarták felfedni, csak ugye így a GameStar beelőzött.
  • Szabi1991
    és így újra értelmet kap a régi írás, amibe az volt hogy lesz egy kis sziget, ahonnét átküzdjük magunkat vissza a nagy szigetre..
  • SötétBarom
    Hegyi úton csapatnék szívesen, ha szögletmentesítik :DD
  • USAMEN POWER
    AWESOME !!! :DD
  • ATi0021
    A német Gamestar apróbb előzetest írt a Test Drive Unlimited 2ről. A bemelegítésben a magazin állítja, hogy a TDU2 két helyszínen, Ibiza és Oahu szigetén fog játszódni. Állításuk szerit Oahu grafikailag megváltozott, és megkapta a játék újdonságának számító nappal-éjszaka váltakozást és a dinamikus időjárást is. Továbbá a szigetet kiegészítették számos új off-road úttal és új küldetésekkel.

Ahhoz, hogy eljuthassunk Oahura el kell érni egy megadott szintet.

Lehetőségünk van Ibizáról Oahura repülni.
    Az alábbi szintek egyikét kell teljesíteni ehhez:
    - Minden kihívás teljesítése
    - Krúzolós (mászkálós) rész teljesítése
    - Közösségi rész teljesítése

További új híreket majd a 2010/06-os német Gamestarban olvashatunk.

(Megjegyzem ne vegyétek 100%-os infónak. A TDU Central is jelenleg pletykaként kezeli. Bár a TDU Central kommentelői szerint is ez magyarázná az Atari szerinti 2.5szörös terület növekedést. - Ati)

FORRÁS: TDU Cental
  • SötétBarom
    Épp ez a bajom. Kibaszott jó az egész prezentáció, folyik a nyálam a menüben, meg tunnyingolok ezerrel, meg hűdefasza, aztán elindul egy verseny, és annyi volt az illúziónak. Pedig annyira nem lehet nehéz korrekt fizikát varázsolni alá, ha idestova 15 éve is sikerült nekik... -.-
  • Dante73
    Jah, a Porsche számomra az etalon, NFS tekintetében. Nem kell hanyatt esni a fizikájától, de nem rossz. A mai NFS-ek a közelében sincsenek ezen a téren. (sem. A pályatervezés például... az első, "őszi" pálya, első kanyarját most is látom lelki szemeimmel, a téli, havazásos pályán pedig még most sem tévednék el, annyiszor jártam rajta, olyan jól nézett ki.)
  • USAMEN POWER
    Hangulatilag az nfs is qrwa jo, a tdu spec meg azért tetszik, mert egy online világról van szó, és elég sokrétü. Főleg ha kijön a TDU 2, rengeteg mindent lehet benne majd csinálni, és ezért jön be.
  • Dante73
    Szerintem a Wheelman másik kategória. (Nem játszottam vele) De, ha már itt tartunk, a Carmageddon fizikája se etalon, mégis jó kis játék. GTA4-et sem a fizikája miatt lehet csípni.... TDU2-nél sarkalatos pont a fizika, szerintem. Ahogy NFS is azonnal kevésbé lenne meseszerű, egy normális fizikával, a kék, repkedő gumimacik ellenére....
  • SötétBarom
    Egy bizonyos szintig vállalható, de van ami kibassza a biztosítékot. Főleg akkor, ha tudjuk, hogy az adott cég tud olyat is, ami kurva jó.

Pl a nfsek egyre felháborítóbbak lettek, ahogy jöttek az újabb részek.
  • USAMEN POWER
    Megértelek téged, egyet is értek, de én mindig előnyben tartottam egy játék hangulatát, sztoriját, stb... 1663 -nak is szól. Nem játszok nfs nitróval, többek közt azért, mert túl mese hangulata van, viszont játszottam a teljesen írreális irányítású Wheelman el, mert qrwa jó sztorija, és hangulata volt. ennyi.
  • SötétBarom
    GTA4 kurva jó, és kerekekre számolja a fizikát!
  • Dante73
    Részemről nem alkalmazkodásról van szó.... A képletem egyszerű; legyen fizika, kerekekre számolva. Úgy már nem nagyon lehet elcseszni. A matchboxozásból kinőttem, különben is, az a szőnyegen, nem egy (mondjuk) G25 "volánjánál" volt élvezetes.
    Én azon kevés vásárlók közé tartozom, akinek a pénzéért cserébe elvárásai vannak. (sokszor, elnézve a mai játékok többségét, és azoknak a fogyását perverznek érzem magam. Ugyanis nem vagyok hajlandó fizetni UBI drm-ért, GTA4 optimalizálatlanságért, NFS sínautózásért, Tomb Raider túlélő horrorért, 4-6 órás off játékélményért, és sorolhatnám.) Persze, aki "tud alkalmazkodni", annak minden tiszteletem...
  • SötétBarom
    Ilyen alapon az is tök mindegy, hogy melyik játék. Csak autós legyen, nem? :D
  • USAMEN POWER
    Felőlem el is baszhatják, én tudok bármilyen irányításhoz alkalmazkodni, tök8 hogy sínautó vagy szimulátor.
  • SötétBarom
    Tuti, hogy az lesz. Nyakamat rá. Annyira érzem, hogy el fogják baszni, hogy nemigaz :DD "Komplítli nyú end relisztik fiziksz"

• Dante73
    NE LEGYEN DRIFT, könyörgöm!!!!
    Az, hogy lehetett erőcsúsztatást csinálni az 1-ben, tökéletesen elég. Ha lesz drift, félő, hogy átveszik az NFS rendszerét, ami gyakorlatilag vezethetetlenséget jelent.
    Én amiatt aggódom, hogy elszabják az irányítást. 1-ben a HC mód tökéletes volt, a 200m-es repülések ellenére is. A kerekekre számolt fizika miatt elég "élethű" volt, ugyanakkor mégsem szim, hanem a megfelelő mértékig árkád. Remélem, most is sikerül az arányt eltalálniuk, vagy legalább lesz benne szimulátor mód... Nekem az a legfontosabb, hogy ne sínautók legyenek matchbox fizikával....