40335
  • TothLaci
    Szerintem meg pont jó lesz az átutazás, úgy, ahogy lesz.
    Ez nem egy GTA, TDU sokban meg akar felelni a valóságnak, és tesznek is érte.
    A két szigetes dologban úgy néz ki, igazam volt.
    Tetszik a fejlesztőcsapat hozzáállása.
  • szabod
    Remélem egy Antonov AN-225 fog a reptéren minket várni. Azzal egy kisebb gépparkot el lehet szállítani. (mint a 2012-ben )
  • AlieN911

[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1171472581&no=1695]"Vízen át egy 20km szakasz kötné össze őket, ennyi ferdítés beleférne sztem.."[/URL]
  • Máté94
    Azért gondolkodj már, hány ezer kilométerre vannak egymástól...........
  • AlieN911
    egy autós átjárásnak jobban örültem volna...
  • USAMEN POWER
    Király, és ha még saját repülőnk is lehetne...
  • ATi0021
    Újabb frissítés:

- Oahu feloldása olyan, mint ez első részben Ford Island és a versenypálya feloldása volt. Korábban is említett 4 féle követelmény teljesítése után, mind a kettő szigeten a repteret használva tudunk majd utazni.
    - Oahu megszépült és számos új úttal egészítették ki. Az új utak többsége off-road.
  • MikX
    Végre, Delta!!! Zsír
  • AlieN911
    Szerintem mosós téma lesz, mivel van 1-2 az 1 ben... xD
  • Máté94
    Hát egy kicsit toljuk mert majdnem év végén jelenik meg, így inkább már 2011 legjobb autós játéka:D
  • Máté94
    Még fontosabb, legyen olyan,hogy amikor felverődik a sár meg a víz szélvédőre akkor lehessen lemosni és a sebességtől, mármint az autó sebességétől, hogy lefolyjon.
  • RYO21
    Az eső nagyon jól meg van csinálva. (remélem ingame)

#1704 Nem 2010?
  • RYO21
    Remélem a port úgy le lehet majd mosni mint a Dirt2-ben, szóval hogyha belemész egy nagyobb tócsába akkor az lemossa az autorol a port.
  • bertino
  • USAMEN POWER
    Jaja, főleg hogy a 2 -ben nem lesz.
  • USAMEN POWER
    Amúgy a sétáló móddal annyi bajom van, hogy csak a házak, szalonok, és klubbok -ban lehet majd. Ennyi erővel megoldhatnák, hogy bármikor kiszálljunk a kocsiból.
  • bertino
    többeknek agyára megy és idegesítő.

hát ez pech :(
  • jokerdes
    Egyre jobb képek kerülnek ki a játékról! A Delta meg ha tényleg bekerül, nagyon flash lesz! :D
  • USAMEN POWER
    Na ja, csak tudni kell, hogy a HC nem egy kihegyezett dolog. Lejjebb van véve a gravitáció, kb. erről szól a hc.
  • USAMEN POWER
    Jaja, akkor már remélem a borulást is megcsinálják rendesen... megyek majd az erdőbe bukfencezni...
  • Dante73
    Én is szerettem repkedni, másrészt, 60-80-120km/h sebességnél nem szálltál el annyira, az ilyen 200 feletti repkedéseket meg még senki sem próbálta, úgyhogy, akár reális is lehet ekkora repülés, persze tuti, hogy a géped ripityára törnéd. Nem véletlen, hogy senki sem próbálta kb 140km/h -nál többel a dobbantást, a való életben. És 20 buszhoz az is elég volt...
  • USAMEN POWER
    Csak annyi hogy többeknek az agyára megy, és idegesítő. Nekem se jön be a repkedés, nem ernyőzni szeretnék ha HC -zok. De remélem hogy neked, de csak neked elérhetővé teszik a repkedést...
  • USAMEN POWER
    Nekem jó így ahogy van, csak jelenjen már meg !! :D Kí akarnak nyírni minket a kis apró morzsákkal, amiket közzé tesznek... xD
  • adamfesto
    Ajánlom a Flight Simulatort...
  • AlieN911
    Hát gyerekek.. Ha ez rendes Delta lesz, és nem kúrják el, akkor nagyon durván lehet majd csapatni vele az erdőbe... :DD
  • bertino
    jaja, elég metál ötlet volt belepakolni
  • milk4
    Delta Integrale
  • gduck
    Ez volt a teóriánk eddig is a 2,5-re Remélem valóban így lesz
  • bertino
    és ?
  • norbi56
    Akár milyen hegyvidék a sziget akkor sincsenek az autópályán ok nélkül akkora "ugratók" meg sima utakon olyan emelkedő hogy alpokba nincs olyan kb.
  • bertino
    igen

mi baj volt vele ?

ok, néha lassítani kellett.
    azon kívül ?
  • SötétBarom
    Te hülye vagy :D
  • bertino
    repüljön csak, jó volt az úgy teljesen.
  • norbi56
    Csak azt oldják meg hogy ne legyenek olyan szögletesek az utak és HC ha lesz ne repülj ki a tengerbe:P
  • HKS
  • Máté94
    Mondtam már, hogy imádlak?
    Csak elfelejthetnék azt a szögeletes kereket mert nem tudom mit csinálok.
    Ez lesz a 2011-es év legjobb játéka!
  • SötétBarom
    Delta
  • ATi0021
    Tovább frissíteném még az előbbit is, most hogy elolvastam a német forrást is:

A német Gamestar magazin lehetőséget kapott, hogy megnézze a fejlesztést az Eden Gamesnél Lyonban. Vagyis az infók frissek.

- Két sziget lesz: Ibiza és Oahu
    - Házunk szabadon bejárható
    - Por és sár lemosható
    - Tovább fejlesztett fizika
    - Minden autó eltérő. Ezúttal vezetés közben érezhető az autótípusok közötti eltérés. PL. Audi TT (AWD) és Ford Mustang Fastback (RWD)

- Az új menüben láthatunk információkat karakterünkről
    - Bal oldalon láthatunk karakterünkről információt és a játékban elért eredményünk
    - Jobb oldalon a játékban elért eredményeket részletezi (mennyi kihívást nyertünk, mit és mennyit gyűjtöttünk stb.)

Az előzetesben szerepel néhány új autó is:
    -Audi TT S Roadster
    -Ford GT
    -Lancia Delta Integrale HF
    -Ford Mustang Fastback

És végül bár új kép:

• Mathiasse
    a két sziget nagyon komoly megoldás
  • SötétBarom
    Ha nagyon elbasszák, akkor szépen elballagok a boltba és veszek egy PS3-at meg egy GT5-t (addigra talán az is megjelenik :D)