40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#1739 Szerintem meg pont jó lesz az átutazás, úgy, ahogy lesz.
Ez nem egy GTA, TDU sokban meg akar felelni a valóságnak, és tesznek is érte.
A két szigetes dologban úgy néz ki, igazam volt.
Tetszik a fejlesztőcsapat hozzáállása. -
#1738 Remélem egy Antonov AN-225 fog a reptéren minket várni. Azzal egy kisebb gépparkot el lehet szállítani. (mint a 2012-ben ) -
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1171472581&no=1695]"Vízen át egy 20km szakasz kötné össze őket, ennyi ferdítés beleférne sztem.."[/URL] -
#1736 Azért gondolkodj már, hány ezer kilométerre vannak egymástól........... -
#1735 egy autós átjárásnak jobban örültem volna... -
USAMEN POWER #1734 Király, és ha még saját repülőnk is lehetne... -
ATi0021 #1733 Újabb frissítés:
- Oahu feloldása olyan, mint ez első részben Ford Island és a versenypálya feloldása volt. Korábban is említett 4 féle követelmény teljesítése után, mind a kettő szigeten a repteret használva tudunk majd utazni.
- Oahu megszépült és számos új úttal egészítették ki. Az új utak többsége off-road. -
#1732 Végre, Delta!!! Zsír -
#1731 Szerintem mosós téma lesz, mivel van 1-2 az 1 ben... xD -
#1730 Hát egy kicsit toljuk mert majdnem év végén jelenik meg, így inkább már 2011 legjobb autós játéka:D -
#1729 Még fontosabb, legyen olyan,hogy amikor felverődik a sár meg a víz szélvédőre akkor lehessen lemosni és a sebességtől, mármint az autó sebességétől, hogy lefolyjon. -
RYO21 #1728 Az eső nagyon jól meg van csinálva. (remélem ingame)
#1704 Nem 2010?
-
RYO21 #1727 Remélem a port úgy le lehet majd mosni mint a Dirt2-ben, szóval hogyha belemész egy nagyobb tócsába akkor az lemossa az autorol a port.
-
#1726 -
USAMEN POWER #1725 Jaja, főleg hogy a 2 -ben nem lesz. -
USAMEN POWER #1724 Amúgy a sétáló móddal annyi bajom van, hogy csak a házak, szalonok, és klubbok -ban lehet majd. Ennyi erővel megoldhatnák, hogy bármikor kiszálljunk a kocsiból. -
#1723 többeknek agyára megy és idegesítő.
hát ez pech :( -
jokerdes #1722 Egyre jobb képek kerülnek ki a játékról! A Delta meg ha tényleg bekerül, nagyon flash lesz! :D -
USAMEN POWER #1721 Na ja, csak tudni kell, hogy a HC nem egy kihegyezett dolog. Lejjebb van véve a gravitáció, kb. erről szól a hc. -
USAMEN POWER #1720 Jaja, akkor már remélem a borulást is megcsinálják rendesen... megyek majd az erdőbe bukfencezni... -
#1719 Én is szerettem repkedni, másrészt, 60-80-120km/h sebességnél nem szálltál el annyira, az ilyen 200 feletti repkedéseket meg még senki sem próbálta, úgyhogy, akár reális is lehet ekkora repülés, persze tuti, hogy a géped ripityára törnéd. Nem véletlen, hogy senki sem próbálta kb 140km/h -nál többel a dobbantást, a való életben. És 20 buszhoz az is elég volt... -
USAMEN POWER #1718 Csak annyi hogy többeknek az agyára megy, és idegesítő. Nekem se jön be a repkedés, nem ernyőzni szeretnék ha HC -zok. De remélem hogy neked, de csak neked elérhetővé teszik a repkedést... -
USAMEN POWER #1717 Nekem jó így ahogy van, csak jelenjen már meg !! :D Kí akarnak nyírni minket a kis apró morzsákkal, amiket közzé tesznek... xD -
#1716 Ajánlom a Flight Simulatort... -
#1715 Hát gyerekek.. Ha ez rendes Delta lesz, és nem kúrják el, akkor nagyon durván lehet majd csapatni vele az erdőbe... :DD
-
#1714 jaja, elég metál ötlet volt belepakolni -
#1713 Delta Integrale -
#1712 Ez volt a teóriánk eddig is a 2,5-re Remélem valóban így lesz -
#1711 és ? -
#1710 Akár milyen hegyvidék a sziget akkor sincsenek az autópályán ok nélkül akkora "ugratók" meg sima utakon olyan emelkedő hogy alpokba nincs olyan kb. -
#1709 igen
mi baj volt vele ?
ok, néha lassítani kellett.
azon kívül ? -
#1708 Te hülye vagy :D -
#1707 repüljön csak, jó volt az úgy teljesen. -
#1706 Csak azt oldják meg hogy ne legyenek olyan szögletesek az utak és HC ha lesz ne repülj ki a tengerbe:P -
#1705 -
#1704 Mondtam már, hogy imádlak?
Csak elfelejthetnék azt a szögeletes kereket mert nem tudom mit csinálok.
Ez lesz a 2011-es év legjobb játéka! -
#1703 Delta -
ATi0021 #1702 Tovább frissíteném még az előbbit is, most hogy elolvastam a német forrást is:
A német Gamestar magazin lehetőséget kapott, hogy megnézze a fejlesztést az Eden Gamesnél Lyonban. Vagyis az infók frissek.
- Két sziget lesz: Ibiza és Oahu
- Házunk szabadon bejárható
- Por és sár lemosható
- Tovább fejlesztett fizika
- Minden autó eltérő. Ezúttal vezetés közben érezhető az autótípusok közötti eltérés. PL. Audi TT (AWD) és Ford Mustang Fastback (RWD)
- Az új menüben láthatunk információkat karakterünkről
- Bal oldalon láthatunk karakterünkről információt és a játékban elért eredményünk
- Jobb oldalon a játékban elért eredményeket részletezi (mennyi kihívást nyertünk, mit és mennyit gyűjtöttünk stb.)
Az előzetesben szerepel néhány új autó is:
-Audi TT S Roadster
-Ford GT
-Lancia Delta Integrale HF
-Ford Mustang Fastback
És végül bár új kép:
-
Mathiasse #1701 a két sziget nagyon komoly megoldás -
#1700 Ha nagyon elbasszák, akkor szépen elballagok a boltba és veszek egy PS3-at meg egy GT5-t (addigra talán az is megjelenik :D)