40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
ROLL30AbandonHo #1779 Meg ami még jó dolog azaz időjárás.
Na az még teccik az hiányzott az 1-ből is. -
ROLL30AbandonHo #1778 Hát nekem is elég lett volna az a pár uj dolog.
Nem kéne szerintem ennyi mindent ujítani rajta.
Mert akkor ez így már megin nem TDU feeling játék lessz:S -
#1777 "Az első hírek arról szóltak, hogy a "nagy újítás" annyi lesz, hogy +900Km offroad út, terepjárók, kocsimosás, tankolás, etc, azaz ami az elsőből kimaradt. Nekem igazándiból ennyi is elég lenne."
nem is érdekelne ha csak ennyi lenne. ugyanazon a szigeten, ugyanazon az utakon, csak mehetek offroad is, amit most is megtehetek, ha akarok. felesleges lenne az egész.
ez az nfsu2 meg jah hát nem kéne h behozzanak egy ilyen rendszert. meg jó lenne, ha lehetne teljesíteni az elvárásokat, ha valaki 100%-ra akar menni. nem úgy mint az 1-ben. -
#1776 Az első hírek arról szóltak, hogy a "nagy újítás" annyi lesz, hogy +900Km offroad út, terepjárók, kocsimosás, tankolás, etc, azaz ami az elsőből kimaradt.
Nekem igazándiból ennyi is elég lenne. Kissé frissített grafika, tankolás, működő ablaktörlő, időjárás, éjszaka, plusz utak... Ami egyenlőre aggaszt, az a fizika változása, és a közösségi rész hangsúlyossá tétele. Kicsit olyan érzésem van, mint az NFS UG2-nél; Nagyszerű dolog volt a matricázás, tuningolás, de aztán lett egy kész kocsim, de csak 5-6 pontos volt, és kénytelen voltam 10 pontost csinálni belőle a játékban való haladás miatt. 10 pontosan meg már nagyon nem tetszett. Itt is el tudom képzelni, hogy a haladás érdekében olyat is meg kell majd lépni, amit nem akarok. Pl, legyen 20 aktív ismerősöd. De mi van, ha nekem 12 elég? Akkor a másik 8-al kénytelen vagyok bratyizni, holott a hátam közepére se kívánom őket... -
#1775 Oahu már eleve megvolt, csak picit csiszoltak rajta. Egy teljesen új sziget sokkal több munka lett volna.
Persze véleményem szerint (és az évek óta szállingózó hírfoszlányokat figyelembe véve) ezt a részt is Oahura kezdték el, csak menet közben változott a koncepció. Azaz igazából Oahu és Ibiza, csak az Ibiza és Oahu jobban hangzik -
#1774 Oahu helyett Mallorcának jobban örültem volna. Vagy Menorca, ezek legalább közel vannak Ibizához. -
#1773 Emberek kaphatok én is fejlécet?:)Merga logoval?:) -
#1772 Szerintem jó hogy benne lesz a 2-ben az Oahu,de csak akkor ha javítják és kiegészítik valamivel. -
USAMEN POWER #1771 Én is kezdem megunni, de hiányozna Oahu, ha már nem lenne a kettőben. Igen is legyen benne ! -
csoli31 #1770 Itt nem a "rákötelezne" dologról van szó. Tudom, hogy ha nem akarok nem megyek át. De ha már nem érdekel teljesen egy játék (az egésze), mert nem fogom kihasználni, akkor minek vegyem meg. Ez most olyan, mintha megvennél egy játékot és félbehagynád, mert a felétől nem tetszik neked (amit tudtál már előre, de mégis megveted). Ez nem ostobaság? Mert szerintem az. Leírtam a véleményem, és ez nem azt jelenti hogy ha másnak nem tetszik akkor ki keljen oktatni engem, vagy netán meggyőzni az ő véleményéről. Majd idővel elválik hogy mi lesz ennek a játéknak a sorsa nálam.
"sóhaj..." -
Gibor #1769 Ohaut vedd úgy h egy + ajándék, ott több mint valószínű verseny se lesz... csak annyi hogy cruizeolhatunk, és néha azért ott is lehet, bár szerintem énis legtöbbet Ibizán leszek. -
#1768 Szerintem jó lesz újra bejárni,főleg hogy az egész grafika és fizika teljesen megújul,illetve ha Oahun is megcsinálják az off-road utakat szerintem rohadt jó lesz.Egyébként meg nem kötelező ott is menni. -
#1767 mintha bárki is rákötelezne, hogy használd O'ahu-t.
sóhaj... -
csoli31 #1766 Nekem nem igazén tetszik az hogy Ohau is benne lesz. Nem a két szigetes megoldással van bajom, hanem maga Ohau-val (na persze ha tényleg nem kamu az egész). Két év alatt meguntam azt a szigetet, és nem hiszem hogy lenne kedvem megint ugyan azon a szigeten (is) kocsikázni. Még ha a napszak, és az időjárás is változik, akkor sem. Ha nem változtatnak rajta sokat (úthálózaton), akkor nálam lehet hogy mégse lesz tuti vétel a játék. -
Mathiasse #1765 wáw a Deltaa nagyon befigyel -
RYO21 #1764 Hasonlít az új Camarora. -
gabesz012 #1763 Akár jöhet. Csak az még kihaltabb, meg elég sok hely lenne, ahova nem lehetne menni. Igaz a Delta-val megmásznánk a vulkánt is, meg csapatni jó lenne az "üres" sziget. :D -
#1762 -
#1761 +fav -
USAMEN POWER #1760 Akkor már Hawaii, Big Island... minek spórolni a területtel. -
gabesz012 #1759 Számomra most lett egyértelműen must have, O ahu miatt. Már csak a fizikától félek, tényleg jó lenne, ha majd lenne open beta. Egy DLC formájában meg majd jöhetne Maui is. :)) -
Szabi1991 #1758 wow-ba is tölt.. csak ügyesen megoldották hogy alig lehessen észrevenni.. ;)
na meg nem túl részletes és ugyanaz az 5ház ismétlődik.. :/ -
USAMEN POWER #1757 Na ja, csak Ibiza, és Oahu távolsága miatt elkerülhetetlen lesz a repülővel való utazás, + az animáció ami alatt betölt a játék, vagy egy alap töltőképernyő. Így meg a bookmark nem ér semmit. Ha úgy vesszük, hogy van egy nagy tenger, benne Oahu, és Ibiza, akkor valószínüleg úgy oldanák meg, amit Alien is említet, egy x km -es autóúton, át lehetne kocsikázni.
Viszont ott van pl. a WOW, ott a kibaszott nagy területet egy kalap alá vették... Nem tudom, talán egy Trailer elárulná a frankó helyzetet. -
Szabi1991 #1756 Ford Islandra is bemehettél Bookmarkal.. sőt.. ha ügyes voltál a kezdetleges szigetre is :D -
#1755 Ha egy szerver lesz, akkor egy sima bookmarkkal oda ugrasz ahova akarsz, nem? :D -
#1754 Kedves TothLaci!
Itt senki nem 1db fizikai szervert ért az "egy szerver" kifejezésen!!!
-
USAMEN POWER #1753 A sietségből álltalában rossz dolgok sűlnek ki. Lásd az NFS egy - két utóbbi részét. -
ROLL30AbandonHo #1752 De az ugy nagyon zavaró hogy így nem biztos hogy szeptemberbe lessz kész.
Mert szerintem már ez a szeptember is egy rossz idő pont volt.
Siethetnének már a készítésével... -
ROLL30AbandonHo #1751 Ezen a Dolgon még kár rágódni..
Ki tudja még mien dolgok lesznek szeptemberig.
Akármi megtörténhet még addig.
Várjuk ki a végét és kész:):D -
carloelsa #1750 De király a Topic Pixxel! :O -
#1749 Egy szerver? Hol éltek ti :D Ez nem egy LAN party.
Egyébként élőben szerintem kicsit más, mint a játékban... nagy a hasonlóság, de a játékban vannak módosítások dögivel. -
USAMEN POWER #1748 Amúgy szerintem lényegtelen hogy hány szerver lesz, így is - úgy is egy töltőképernyő fogja átívelni az utazást a két sziget között... És hogy közben új szerverre csatlakozik, vagy csak spontán a másik szigetet tölti be, oly mindegy hogy hogyan, a vége úgyis az hogy leszáll a repülő, esetleg kipakkolják a verdádat belőle azt szvsz. De én valószínüleg többet fogok majd Ibizán garázdálkodni, mert Oahu 1 év után már unalmas. Ha reálisan kiutaznák Hawaii, Oahura olyan lenne mintha haza jönnék... -
ATi0021 #1747 Azért nem lenne rossz két szerver. A kisebb terheltség miatt. Ha egy szerver is lesz, remélem ketté veszik az Ibizán és Oahun levőket.
Persze ezt majd a Microsoft eldönti, hiszen ha minden igaz akkor ezúttal Win Live lesz PCn is.
Ráadásul az sincs még tisztázva hogy a PC-s és XBox 360-as verzió kompatibilis lesz-e egymással. Mert akkor annak a szervernek kell majd mind a két verzió játékosait kiszolgálnia. -
#1746 Felszáll a repülő,
TDU2 Loading ábra
Leszáll a repülő :P -
USAMEN POWER #1745 Nem hiszem hogy kéne még egy szerver... Lesz egy videó valószínüleg, hogy felszáll a repülő, majd leszáll azt ennyi. -
#1744 Arra én is kíváncsi leszek, hogy valósítják meg a két szigetet. Szigetenként külön szerverekkel? -
USAMEN POWER #1743 Nehogymár jöjjenek azok is akik lockolva vannak... elég lesz magamnak fizetni a jegyet.
#1742: Azt én is remélem. Na meg a GT350, és az új Mustang. -
Szabi1991 #1742 Remélem lesz GT500KR is.. :D -
#1741 Nem mondom, hogy nem jó, csak kíváncsi leszek a kivitelezésre. :D
Olyankor szétdob-e a layer, vagy akik lockolva vannak, azok mint átmennek vagy mi? -
USAMEN POWER #1740 Ez a repkedős módszer tetszik nekem is.