40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#1907 Örülök hogy van VIP-ed és szerkesztetted a hsz-edet.De ha így fogod folytatni a flame keltést a fórumban akkor moderátor fog közbelépni. -
#1903 nem lehet átmenetet (árnyék átlátszó és eltűnik) csinálni gif-ben :/ fekete lesz az egész :(
#1896 #1897 #1898: holnap -
#1902 Akkor lenne IGAZÁN ütős, (így sem rossz, nem azt mondom) ha pislogna, vagy nézelődne jobbra-balra... -
#1901 THX a logóm, szemesnek áll a világ...:) -
#1900 KÖSZI pixxel!!! -
#1899 ÁÁÁÁÁ, köszönöm! -
gabesz012 #1898 Nem tudom, hogy ilyen pici ikonba belesűríthető e, de ha lehet, akkor egy ilyen Lambo logót szeretnék. Ha nem, akkor hagyományosat. Előre is köszi. :) -
Héeder #1897 Én ilyen logó szeretnék:)
Köszi szépen előre is -
#1896 Én egy alpina logót szeretnék ilyet. Ha nem túl nagy probléma. Előre is köszi :) -
#1895 Na, ja. :)
A való életben úgysem meri megtenni egyetlenegy Q7-gazdi sem... -
#1894 nekem Chevrolet logó kéne:D
Arrl nem tud valaki valamit, hogy PC-s és Xboxos együtt tud e játszani? -
#1893 Én szivesen látnék a szigeten még
- útlezárásokat (baleset, útjavítás, árvíz, csőtörés)
- széles szállítmányokat (ezeknek több hely kell mint a teljes sáv, a kísérő autók "leszorítanának" az útról)
Persze ezeket variálva, mindig más helyeken. Szerintem nagyon feldobnák a játékot.
pixxel: ERRE le tudod cserélni a kis sárga autómat? Csak annyinak kellene látszódni belőle, mint a sárgaságnál. Azaz valamennyi az orrából (festés+lámpa látszódna) -
#1892 Alig várom már, hogy egy Q7-el végigszaladjak árkon bokron -
#1891 Pixxel: Beteszel nekem egy RS4 feliratot logonak, ha elfér?:)
Más: Látom Usamen itt is flamel... -
ROLL30AbandonHo #1890 És amugy nincs valami uj Hír?
vagy akármi? -
ROLL30AbandonHo #1889 Jólvan nem azért mondtam csak azt hittem hogy direkt nem törlöd ki:)
De akkor így korrekt lessz szerintem:):);) -
#1888 közben mást is csinálok felváltva 4 dolgot, és még nem jutottam lejjebb, illetve odáig h törlés legyen. ;) -
#1887 thx. -
ROLL30AbandonHo #1886 Pixxel nem kell kitörölni az övét mért nem törlöd ki?
Engem szid azt még ő van bevédve takarodjatok már szánalmas komolyan mondom. -
#1885 miért ne lehetne :) gt-r-ből is 2 van -
ROLL30AbandonHo #1883 -.- -
#1882 A Lancia Delta mellett vidáman elfér(ne) az
Audi S1 is. :) -
#1881 Pixx bari, mostmár Te is elkezdhetnéd a takarítást, nem biztos hogy ezért nézünk fel ide...
Direkt nem írok komment #számot, úgyis tudod hogy mi az ami nem a TDU2-ről szól. És senki ne vegye személyesnek!
THX -
#1879 legszívesebben egy Audi logót kérnék az S1 miatt :(
akár lesz a gameban akár nem, de nem hiszem, hogy jól mutatna.
így inkább egy BMW logót kérnék, az úgyis kerek.
köszönöm! -
Stockbauer33 #1878 HG a bannerből miért vettedki a Galériát?Úgyis csapágyasra lessz vágva :P -
#1877 kössz a trabi logót :P -
#1875 kussujjá' most megyek :D mondtam h 10 körül lesz alkalmam :D -
Gibor #1874 Pixel koma... msn re luxus feljönni? -
#1873 attól még találgatni lehet, és erről vitázni, nyavajogni, ha valami nem tetszik az elképzelések közül. nem kell egyből egymásnak ugrani, mert te szóltál valamit, és egyből ugrik rá a másik és ez megy vice versa. másik meg hogy "okos enged..." :) nem kell senkinek lesüllyedni arra a szintre mint az ovisok. ok? thx :D -
Gibor #1872 De viszont ha okoska lennél, nem írnál, rá hagynád és abba maradna... erre most százan fognak válaszolni még, te meg ugyanúgy vissza... semmivel nem vagy jobb... -
USAMEN POWER #1871 -
#1869 lol eltünt a user bar-od na holnap elintézem :D -
#1868 pff ez egy paraszt -
#1867 Simán látszik az értelmi színvonala Ennek ettől nő a farka? -
Mathiasse #1866 :DDD
megérdemli. -
ATi0021 #1865 Beszóltak a Namcos vezetőnek, amiért össze vissza hazudozik:
- Leenek szánt komment
- Lee válasza (Namcos)
És persze, a TDUCentral is feltette Neki a kérdést melyik évben is lesz az a trailer. A válasz szerint még ebben az évben. -
Blum #1864 Én is szeretem az Ibizát -
ROLL30AbandonHo #1863 Az jóféllee:D
Nekünk Leonunk van:D
Imádom Legjobb kocsi a szememben:D
De ugy se teszik bele:S -
Szabi1991 #1862 remélhetőleg lesz felni bolt... :) -
Blum #1861 Én is nagy Seat fan vagyok :)
Van is egy Ibizám :D