40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
ATi0021 #1950 Szerintem van ott még kép ami érdekes és ki lehet rakni. Most nem tudom, mert suliba vagyok és lassú a net, ezért írtam Neked. -
HUNPalika #1949 A poén, hogya hivatalos oldalon még nincs fenn ez a trailer -
Szabi1991 #1948 a sztem érdekesbb képek ott vannak a vidi alatt :) -
HUNPalika #1947 NICE!!! Jól látom, a Ford GT is benne van? -
ATi0021 #1946 Hú ez igen... Must buy!!!
Szabi - Megelőztél. :)
Akkor már rakd ki az új képeket is: IGN -
Szabi1991 #1945 jáj már 6x megnéztem... :O -
Szabi1991 #1944 :O
ign.com
-
USAMEN POWER #1943 Ennyi -
RYO21 #1942 lehet hogy valahol ázsiából ír, és ott már csütörtök van, szóval pénteken lesz trailer -
Szabi1991 #1941 úgy legyen...
-
#1940 LESEFEXEK xD
HAJRÁÁÁÁ :D:D:D -
ATi0021 #1939 Elég sok negatív kritikát kap, ezért én most bízom benne, hogy nem lesz több átverés. -
#1938 Na megnézem én azt:D Szerintem csak hergeli a népet... -
ATi0021 #1937 Remek hírrel szolgálhatok, holnap jön a trailer. Lee Kirton ismét írt Twitteren:
"TDU2 Trailer tomorrow!"
Forrás: Twitter -
ATi0021 #1936 Nem volt szándékomban, de mivel kérték pmben így belinkelem a magyar GSOra került hírt: GameStar
Miért nem akartam belinkelni? Egyszerű, mert már kb 3 hete volt a topicban az OXM előzetese. Másik, hogy a GameStaron össze-vissza írogatnak a TDU2-ről. Úgy hozzák le mintha csúnya lenne, és mindez szándékos. Lehet csak én reagálom túl, ha igen akkor elnézést.
OXM: TDUC
Just don't expect Crysis . You could argue that a wiser sequel to Test Drive Unlimited would be to and a half times prettier, not larger, but Nadal points out that it's depth the fans expect, not the console-murdering detail.
GS: David Nadal, az Eden Games feje szerint a Test Drive Unlimited rajongók "nem csak grafikát, hanem mélységet is várnak a játéktól". ... Test Drive Unlimited 2 egy korszerűsített fizikai rendszert kapott, a játék maga pedig sokkal nagyobb léptékű lett. Mindez azt is jelenti, hogy nagyon nagy grafikai ugrásra nem számíthatunk az előző részhez képest. ... spanyol Ibizát rendesen felnagyították és átalakították a játékban
Egyértelmű, már csak az is, hogy Ibiza nem nagyobb a játékban. Elég megnézni az ismert sziget adatokat. A Nadal szerint szebb lesz, semmi szó nem volt arról, hogy a grafikát elhanyagolják. Ráadásul csak egy béta volt amit az OXM látod. És emlékeim szerint az újságírók voltak akik azt írták nem szebb sokkal, nem pedig Nadal. -
RYO21 #1935 yupí! -
#1934 Annyira azért nem.
A figyelem és érdeklődés középpontjában lenni anélkül, hogy komolyabb dolog kiszivárogna. A negatív érzelem is érzelem, és ez a cél.
Ha végül kapunk egy JÓ játékot, az feledteti a legtöbbünkkel a sok sz.rt, amit a fejlesztés időszakában műveltek. Valahogy így csinálta az MW2 is. :)
A megjelenés előtti 1 hónapban mérget vehetünk rá, hogy jönnek sorban a hiper-szuper gameplay trailerek, ami szintén feledteti az előzményeket. Hjjjjja, ez kérem a modern kommunikációs politika. -
gabesz012 #1933 Jó, persze, de a jóból is megárt a sok. :)) Mondjuk jó lenne látni mozgásban a felturbózott engine-t, de a fizikából pl. nem sok fog kiderülni egy vidi alapján, szóval inkább egy béta jöhetne majd nyáron, én addig is kibírnám video nélkül, ha ez az ára. :) -
USAMEN POWER #1932 Majd jövőre. -
#1931 Múlt héten is ez volt, majd pénteken....
Igaz, az gondolom nem volt odaírva, melyik péntek is lesz az a bizonyos péntek... -
#1930 jó ezt már hallottuk párszor... remélem nem hantázik és tényleg lesz trailer holnap vagy pénteken. -
ATi0021 #1929 Lee megerősítette, hogy hét vége fele (pénteken) jön a trailer.
Forrás: Twitter -
#1928 Ha legalább olyan lesz mint az előző verzió trailere, akkor minden ok :D -
#1927 csináltam már vagy 6 képből másfél perces videót -
#1926 Ha mondjuk 2 perces lesz a trailer, az 3600 kép.
Úgyhogy, nem értem a porblémád.... -
USAMEN POWER #1925 Mivel qrwa rég óta várt játékról van szó, és mivel 1-2 hónappal ezelöttig csak pletykák terjengtek, nagy a hír éhsége a legtöbb tdu fanak. Írott információkat kaptunk bőven, néhány képet is, már csak videó hiányzik, amiben élesben is láthatjuk ami le van írva. Egy a probléma, hogy a legtöbben olyan trailerre számítanak, amiben A-Z -ig benne van a sűrű, de már érzem hogy qrwa nagy lesz a koppanás, mert nem fog minden beleférni abba az 1-2 percbe, sőt örülhetünk ha nem render szart kapunk, hanem néhány morzsát elénk dobnak. Lesz itt még hiszti bőven !
Lee Kirton pofája ég most is, csak jól álcázza, mi meg csorgatjuk a beta/megjelenésig a nyálunkat. -
gabesz012 #1924 Thx. :)
Más: nem tudom mi ez a nagy hiszti egy vacak trailer körül. Én legtöbbször nem is nézek meg ilyeneket, mert hatásvadász cuccok, illetve minek nézzek olyat, amit nem tudok kipróbálni; és ha jó a vidi, akkor csak még jobban kattog az ember, h nem próbálhatja ki... A képek még ok, az izgi, ahogy egy-egy morzsa kikerül a végső "műből". -
#1923 olyan már van jutyúkon :D -
#1922 Az lenne a poén, nagy beharangozások, meg mindenkifigyeljenidemerteldobjátokazagyatokat videót ígérnek, aztán az eddígi képekből összeollózott video zenével, meg random átmenetekkel... :P -
USAMEN POWER #1921 Kíváncsi vótam hogy figyesz -e ! Te asztán tucc vmit ! -
#1920 Idelye? -
USAMEN POWER #1919 Már idelye lenne ha történne valami, könnyen megeshet hogy egy gát lesz nyomva a sunyi pofájára, ha még sokat hazudozik... -
#1918 hogy úgymondjam ez kétélű fegyver amit játszik... -
HUN BECSEHELY #1917 Reméllem nem fél perces lesz,mert ha belegondolok,akkor az elsö videók,majdnem minden játéknák ilyenek. -
#1916 ennyi :)
aki mégegyszer elkezdi/folytatja ezt a vita marhaságot, szó nélkül topikbant kap... -
#1915 Na erre kíváncsi leszek! -
ATi0021 #1914 Örömmel jelentem folytatódik a Lee Kirton - Head of Namco Bandai PR c. szappanopera:
Sok hamis ígéret után, Lee ismét unatkozik, e fontos infót Twitteren is megosztotta. Talán ezért úgy gondolta itt az idő bolondítani a TDU2 fanokat. Erre a legjobb (bár már sokat ismételt, mégis működő) módszert választotta: kiírta Twitteren csütörtök környékén lesz valami. A TDU2 fanok egyből megörültek. De persze Lee nagyobb játékos annál, hogy csak egyszerűen beírjon egy pontos dátumot, ami ráadásul még igaz is. Ugyanis ezt követte, hogy a trailer a már ismerős napon, ...., igen jól gondoljátok, pénteken fog jönni (már megint). THE END.
Forrás: Twitter
Bocs a kissé fura/gúnyos megfogalmazásért, de már nagyon idegesítő, hogy a pasi folyton csak játszik velünk. Röviden megfogalmazva a lényeg: péntek lesz/lehet (?) trailer.
-
USAMEN POWER #1913 Kitűnő ötlet !! -
#1912 Megelőztél -
ATi0021 #1911 Khm... Pixxel nagyon szép fejlécet csinált, amiben van off/warez rész is... Szerintem nem csak díszítő elemnek rakta oda...