40335
  • ATi0021
    Szerintem van ott még kép ami érdekes és ki lehet rakni. Most nem tudom, mert suliba vagyok és lassú a net, ezért írtam Neked.
  • HUNPalika
    A poén, hogya hivatalos oldalon még nincs fenn ez a trailer
  • Szabi1991
    a sztem érdekesbb képek ott vannak a vidi alatt :)
  • HUNPalika
    NICE!!! Jól látom, a Ford GT is benne van?
  • ATi0021
    Hú ez igen... Must buy!!!
    Szabi - Megelőztél. :)
    Akkor már rakd ki az új képeket is: IGN
  • Szabi1991
    jáj már 6x megnéztem... :O
  • Szabi1991
    :O

ign.com

• USAMEN POWER
    Ennyi
  • RYO21
    lehet hogy valahol ázsiából ír, és ott már csütörtök van, szóval pénteken lesz trailer
  • Szabi1991
    úgy legyen...
  • AlieN911
    LESEFEXEK xD

HAJRÁÁÁÁ :D:D:D
  • ATi0021
    Elég sok negatív kritikát kap, ezért én most bízom benne, hogy nem lesz több átverés.
  • milk4
    Na megnézem én azt:D Szerintem csak hergeli a népet...
  • ATi0021
    Remek hírrel szolgálhatok, holnap jön a trailer. Lee Kirton ismét írt Twitteren:

"TDU2 Trailer tomorrow!"
    Forrás: Twitter
  • ATi0021
    Nem volt szándékomban, de mivel kérték pmben így belinkelem a magyar GSOra került hírt: GameStar

Miért nem akartam belinkelni? Egyszerű, mert már kb 3 hete volt a topicban az OXM előzetese. Másik, hogy a GameStaron össze-vissza írogatnak a TDU2-ről. Úgy hozzák le mintha csúnya lenne, és mindez szándékos. Lehet csak én reagálom túl, ha igen akkor elnézést.

OXM: TDUC
    Just don't expect Crysis . You could argue that a wiser sequel to Test Drive Unlimited would be to and a half times prettier, not larger, but Nadal points out that it's depth the fans expect, not the console-murdering detail.

GS: David Nadal, az Eden Games feje szerint a Test Drive Unlimited rajongók "nem csak grafikát, hanem mélységet is várnak a játéktól". ... Test Drive Unlimited 2 egy korszerűsített fizikai rendszert kapott, a játék maga pedig sokkal nagyobb léptékű lett. Mindez azt is jelenti, hogy nagyon nagy grafikai ugrásra nem számíthatunk az előző részhez képest. ... spanyol Ibizát rendesen felnagyították és átalakították a játékban

Egyértelmű, már csak az is, hogy Ibiza nem nagyobb a játékban. Elég megnézni az ismert sziget adatokat. A Nadal szerint szebb lesz, semmi szó nem volt arról, hogy a grafikát elhanyagolják. Ráadásul csak egy béta volt amit az OXM látod. És emlékeim szerint az újságírók voltak akik azt írták nem szebb sokkal, nem pedig Nadal.
  • RYO21
    yupí!
  • Muttley
    Annyira azért nem.
    A figyelem és érdeklődés középpontjában lenni anélkül, hogy komolyabb dolog kiszivárogna. A negatív érzelem is érzelem, és ez a cél.
    Ha végül kapunk egy JÓ játékot, az feledteti a legtöbbünkkel a sok sz.rt, amit a fejlesztés időszakában műveltek. Valahogy így csinálta az MW2 is. :)
    A megjelenés előtti 1 hónapban mérget vehetünk rá, hogy jönnek sorban a hiper-szuper gameplay trailerek, ami szintén feledteti az előzményeket. Hjjjjja, ez kérem a modern kommunikációs politika.
  • gabesz012
    Jó, persze, de a jóból is megárt a sok. :)) Mondjuk jó lenne látni mozgásban a felturbózott engine-t, de a fizikából pl. nem sok fog kiderülni egy vidi alapján, szóval inkább egy béta jöhetne majd nyáron, én addig is kibírnám video nélkül, ha ez az ára. :)
  • USAMEN POWER
    Majd jövőre.
  • Dante73
    Múlt héten is ez volt, majd pénteken....
    Igaz, az gondolom nem volt odaírva, melyik péntek is lesz az a bizonyos péntek...
  • pxxl
    jó ezt már hallottuk párszor... remélem nem hantázik és tényleg lesz trailer holnap vagy pénteken.
  • ATi0021
    Lee megerősítette, hogy hét vége fele (pénteken) jön a trailer.
  • gduck
    Ha legalább olyan lesz mint az előző verzió trailere, akkor minden ok :D
  • akyyy
    csináltam már vagy 6 képből másfél perces videót
  • Dante73
    Ha mondjuk 2 perces lesz a trailer, az 3600 kép.
    Úgyhogy, nem értem a porblémád....
  • USAMEN POWER
    Mivel qrwa rég óta várt játékról van szó, és mivel 1-2 hónappal ezelöttig csak pletykák terjengtek, nagy a hír éhsége a legtöbb tdu fanak. Írott információkat kaptunk bőven, néhány képet is, már csak videó hiányzik, amiben élesben is láthatjuk ami le van írva. Egy a probléma, hogy a legtöbben olyan trailerre számítanak, amiben A-Z -ig benne van a sűrű, de már érzem hogy qrwa nagy lesz a koppanás, mert nem fog minden beleférni abba az 1-2 percbe, sőt örülhetünk ha nem render szart kapunk, hanem néhány morzsát elénk dobnak. Lesz itt még hiszti bőven !

Lee Kirton pofája ég most is, csak jól álcázza, mi meg csorgatjuk a beta/megjelenésig a nyálunkat.
  • gabesz012
    Thx. :)

Más: nem tudom mi ez a nagy hiszti egy vacak trailer körül. Én legtöbbször nem is nézek meg ilyeneket, mert hatásvadász cuccok, illetve minek nézzek olyat, amit nem tudok kipróbálni; és ha jó a vidi, akkor csak még jobban kattog az ember, h nem próbálhatja ki... A képek még ok, az izgi, ahogy egy-egy morzsa kikerül a végső "műből".
  • pxxl
    olyan már van jutyúkon :D
  • MikX
    Az lenne a poén, nagy beharangozások, meg mindenkifigyeljenidemerteldobjátokazagyatokat videót ígérnek, aztán az eddígi képekből összeollózott video zenével, meg random átmenetekkel... :P
  • USAMEN POWER
    Kíváncsi vótam hogy figyesz -e ! Te asztán tucc vmit !
  • SötétBarom
    Idelye?
  • USAMEN POWER
    Már idelye lenne ha történne valami, könnyen megeshet hogy egy gát lesz nyomva a sunyi pofájára, ha még sokat hazudozik...
  • pxxl
    hogy úgymondjam ez kétélű fegyver amit játszik...
  • HUN BECSEHELY
    Reméllem nem fél perces lesz,mert ha belegondolok,akkor az elsö videók,majdnem minden játéknák ilyenek.
  • pxxl
    ennyi :)

aki mégegyszer elkezdi/folytatja ezt a vita marhaságot, szó nélkül topikbant kap...
  • Falkon
    Na erre kíváncsi leszek!
  • ATi0021
    Örömmel jelentem folytatódik a Lee Kirton - Head of Namco Bandai PR c. szappanopera:

Sok hamis ígéret után, Lee ismét unatkozik, e fontos infót Twitteren is megosztotta. Talán ezért úgy gondolta itt az idő bolondítani a TDU2 fanokat. Erre a legjobb (bár már sokat ismételt, mégis működő) módszert választotta: kiírta Twitteren csütörtök környékén lesz valami. A TDU2 fanok egyből megörültek. De persze Lee nagyobb játékos annál, hogy csak egyszerűen beírjon egy pontos dátumot, ami ráadásul még igaz is. Ugyanis ezt követte, hogy a trailer a már ismerős napon, ...., igen jól gondoljátok, pénteken fog jönni (már megint). THE END.

Bocs a kissé fura/gúnyos megfogalmazásért, de már nagyon idegesítő, hogy a pasi folyton csak játszik velünk. Röviden megfogalmazva a lényeg: péntek lesz/lehet (?) trailer.
  • USAMEN POWER
    Kitűnő ötlet !!
  • gduck
    Megelőztél
  • ATi0021
    Khm... Pixxel nagyon szép fejlécet csinált, amiben van off/warez rész is... Szerintem nem csak díszítő elemnek rakta oda...