40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#2231 Na téged is erre fel fújt a szél?
Mi a helyzet veled? Vento megy még? :D -
#2230 Nekem spec tetszene ha költeni kéne a benzinre. -
#2229 Az offroad tényleg kimerül az AUDI Q7, Q5 meg Hummer földúton vezetésében?
Azért az első offroad képeken szöcskék meg crossmotorok tepertek ledőlt fákon dzsungelben!
Hát egy földutat odarakni nagy fejlesztés......... -
#2228 üdv
én is várom már nagyon, csak győzzek majd beletanulni a sok újdonságba -
#2227 Szóval ez az, de már biztos láttátok.
Nekem egy egész jól finishelt gameplay képnek tűnik, és az ingen lévő Ben Sherman felirat alatt ott van a benzin óra.
Csak ezért gondoltam hogy benne lesz, egy fejlesztést nem biztos hogy kivesznek a játékból ha már kész van.
-
#2226 MUHAHAHAHAHAHA +fav -
#2225 Várj, linkelek egyet... -
#2224 "tankolás/üzemanyag"
Mivel eddig még senki nem írt róla, valószínűleg nem lesz :( Nem hiszem hogy olyan szerencsénk lenne, hogy csak titokban tartják a dolgot :( -
#2223 Egy integra meg egy szakadt crx aztán kurvára illene a yachtos Ibizás lájfsztájl játékba :DDDA?S:D
-
USAMEN POWER #2222 Háth itt nem én vagyok a hg, de pixxel bátyámtól kérhetsz. :P -
#2221 Kérhetnék, egy McLaren-es logót dude?:) Én, mint ős SLR fanatic megérdemlek egyet, ugyérzem:) -
#2220 Alig várom, hogy izzítsam az SLR-emet. Remélhetőleg a 722-est -
USAMEN POWER #2219 Inkább Brilliance.
Amúgy ez talán még nem is rossz. -
#2218 Én szeretném ha medencébe hugyozós modot csinálna valaki...ahogy szétárad a sárga meleg pisi...mmmmmmmmm...
Vagy ha többen ülünk a kocsiban akkor egy comboval be lehessen fingani...ááááááá -
#2217 És megteheti, ráadásul többet adnak el belőlük mint bármelyik márkából. És a világ nem tehet semmit, belső piacon fogynak. -
#2216 Kínai, pl Brillance ha mond valamit.
Elég fos dolog amit csinál Kína, egy az egyben másolja a nagy márkákat. -
#2215 gyerekek, olvasgattam itt a híreket. Csak nem mindenidők legjobb autós játéka készül? :D -
#2214 R33 V-Spec N1, KPGC-10, R34 V-spec N1 nür, S13, S14, NSX-R, 22B STi
Ezekkel énis ki lennék elégedve... :D -
#2213 Ezt a mászkálós dolgot én teljesen feleslegesnek tartóm!
Ez az idő helyett még fejlesszék a kocsikat. -
#2212 Nálam a japán sorrend:
Subaru Impreza 22B STi, Nissan R35, Nissan Skyline R34 GTR V-Spec a legfontosabbak.
Mitsu EVO VI TM, Honda NSX 1998, Honda Integra, Honda CRX V-Tec 1991 amik még közel állnak a szívemhez. -
USAMEN POWER #2211 Vmi kevésbé foltos us logót rakj be nekem. thx. -
#2210 jah erre én is gondoltam :) sok új info gyanúsan a trailerből vagy a képekből van :D -
#2209 145 ha minden igaz. -
USAMEN POWER #2208 Ennyi. -
Gibor #2207 Szerintem ezzel a mondattal zárható :D "izlések és pofonok" ^^
Mivel végeredménybe kell minden féle autó mert van egy réteg aki ezt van egy aki azt és van még1 aki amazt kedveli jobban. -
USAMEN POWER #2206 Jaja szerintem is van pár fölösleges autó ! (De inkább nem írom, mert a fél társaság megsértődik...) -
Gibor #2205 Igen bocsi kihagytam, csak gyorsan írtam meg akkor keltem nemrégiben :D Am az a kettő is kötelező darab :D
Ati: köszi az új infókat, csak sajnos egyre több jelentéktelen dolgot adnak és ami számomra a legnagyobbat jelentené jelen pillanat a tankolás/üzemanyag, és erről nincs még sehol :(
USAMENHIGH: Nem fogom össze számolni h az 1be mennyi van de van bőven felesleges, ami nem illik bele a TDU alapvető színvonalába.
Remélem azért kocsi téren egy Ibizai színvonalhoz megfelelő autók lesznek :D -
#2204 Tuti -
#2203 Ezt annó a hivatalos oldalon lévő flash szétbarkácsolása után találták! Remélem igaz -
Stockbauer33 #2202 Még nagyobb lett a birodalmi ?
A garázsba a CCXR és az Apollo széplátvány -
Stockbauer33 #2201 Köszi pixxel a logot .
ATi0021 én csak alád dolgozok.Te vagy a hírvadász
Ha már Lambo akkor Reventon nameg a cabrio
-
Szabi1991 #2200 sztem csak azért említették meg külön mert az egyik képen is látszott :D
-
USAMEN POWER #2199 Ati, jók az új infók !
A közös pezsgőfürdő érdekes lesz... XD (stock, asszem mi még vitázni fogunk azon, hogy ki fürdödhessen egy kádban a jaddzal :DD) ...továbbá a klub rendszer is qrwa jó, "kluboknak lehetnek elnökei és pénzügyi vezetői", király ! :D Viszont az fps nézet, az nem lesz vmi hű de nagy szám, egy gta feeling nézetnek jobban örülnék.
skynNy: Na mesélj, mennyire volt tele us vasakkal az egy ? Volt közel 200 autó, szerintem a fele nem volt amerikai. -
#2198 Bírom az ilyen felesleges "fícsöröket" külön kiemelni...
Én arra várok, h megerősítsék, hogy a nappaliban lehet fotel! Ez a legfontosabb... xD
Am kicsit többet vártam a videotól, de végülis a lényeg bennevan, és továbbra is várok egy igazi ingame videot... -
#2197 Király, de a tankolást erősítsék meg. :-)
Hatalmas játék lesz, ha nem cseszik el a fizikát. Talán az első játék lesz, amit rögtön a megjelenés után megveszek (ha lesz miből :D). -
#2196 "- A garázsban lehet saját akváriumunk."
Mi van???:D
Szerk.: Pixxel thx a logot! :))) -
#2195 -
mardal #2194 Jó volna ha beletennének szép nagy hajókat is.Pl A8 audi,S mercedes,meg terepjárokból is volna pl range rover,mercik.A szűk kis ibizai utcákon lehetne velük járkálni. -
ATi0021 #2193 Szerintem inkább Te akarsz huncutkodni, hiszen te vetetted fel a témát... -
#2192 Önimádó ribi.