40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#2271 Audi TT RS -
#2270 asse tudtam h lesz, másrészt meg gyerek gondok léptek fel :D -
#2269 3. A "clubb"-ért meg külön grat!:D -
#2268 1. Ez TDU2(azaz TÉDÉÚ-KETTŐ) topik
2. Olvashatatlan az egész "plakát" -
USAMEN POWER #2267 Pixxel, ez (#2265) erős offnak számít nem de ? xD -
CamelX #2266 Elolvadásveszély -
#2265 -
#2264 PIXXEL!!!! CRUISE VAN! El felejtetted?
-
#2263 Fasza lehet:D -
Stockbauer33 #2262 A centrálon meg is penditették TDU 1 Ford GT és itt TDU 2 -
Stockbauer33 #2261 Ja ok.Az eddig megjelent autokból amúgy is kb 5 bejövös több nem is kell max a küldetésekhez.Amit küldtem privátba ott aztirják hogy mocival indulunk.Jogsi suli A-B licenc stb.Küldetés hegyek és Ibizai utak felfedezése.Aztán spuri át Oahura és szintén ua.Háát lessz melo vele -
USAMEN POWER #2260 De szép a Ford Gt !! Az út is jól ki van dolgozva, és tényleg nincs padka !! :D Habár a második képen, az mi az az ??
#2259: Ja, megy majd 250 -et azt enjoy. -
#2259 V12 TDI Q7 állat lehet:D -
#2258 Meee' mondtad, becsokiznáááá' egy Puntyótól, korábban meg egy Pözsótól a zéletben, azééé. ;-) -
ATi0021 #2257 Három új kép a hivatalos oldalról: http://www.testdriveunlimited2.com/
-
ATi0021 #2256 Az csak kívánság lista. Jelenlegi állapot szerint 175 autó lesz az alapjátékban. + később DLCk -
#2255 -.-
Hogy jön ide a francia és olasz autók szervizigénye? -
#2254 Majd vhogy túlélem, ha az Integra-CRX duot kihagyják. A 22B, R35, R34 GTR V-Spec triónak viszont muszáááááj benne lennie. :)
A valósággal kapcs.: Kérdezd meg tőlem, hányan sz.ptak francia és olasz verdák szervizigénye miatt. -
Stockbauer33 #2253 Diablo a centrálon már 208 autóról ír de sztem csak találgat mindenki.Plussz a DLC-ket sem ismeri még senki milessz benne. -
USAMEN POWER #2252 -
#2251 Autó listát a népnek!!!!!!! -
Stockbauer33 #2250 Ne is mond .Amióta láttam a trailert olyanokat mozizok hogy milyeneket megyek majd hogy ......Amúgy felröppentették pletyi szinten hogy májusba is jön új video.Bővebb mint most -
ATi0021 #2249 A kép amit kiraktál, még 2007ben készült. :) -
Stockbauer33 #2248 Ez a kép Oahun készült a keleti parton a hosszú egyenes után a golfpályánál.Mivel 10 hónapja nonstop fentvok.Vajon mikor tesztelték az időjárást?A fekának a kékszeme süt nagyon -
USAMEN POWER #2247 Próba cseresznye... ;)
Nameg hangulatosabb lenne tőle a fórum egyrészt, másrészt meg az "idő" visszakerülhetne a | privát | mellé. -
#2246 nemtom lehet :) át kellene szerkeszteni nagyon a scriptet, elméletben kb vágom h mit kellene, de aztán h mi sül ki belőle... :D -
#2245 Ha nekem valaki 91-ben adott volna egy vadiúj peugeot 205-öst, attól is csipkésre szartam volna a gatyámat, mert voltam vagy 5 éves. :D Ahogy most is behugyoznék örömömben, ha valaki hozzámvágna egy zsír új puntot. De az sem illene ebbe a játékba. Gran Turismoban elfér, itt geci hülyén nézne ki. -
USAMEN POWER #2244 Thx. És lesz award rendszer ? ;) Nagyon zsír lenne ! -
Szabi1991 #2243 ó én murcival fogok hegyekbe menni :D -
#2242 elsőre is megértem :) majd 7főn, nincs itthon az alapja a képnek ;) -
USAMEN POWER #2241 Az az pénzbe fog kerülni a javítás ? De ha majd ki lehet kapcsolni a törést, akkor ez értelmetlen dolog lesz... -
ATi0021 #2240 A GameSpot is megírta saját előzetesét. Érdekesség kép egy dolgot emelnék ki. Az autók törése nem lesz kihatással a kocsira, viszont vagyonunkra annál inkább. Vagyis egy Gumpert Apollot terepre vinni nem éppen mondható olcsó mutatványnak.
Forrás:
GameSpot Test Drive Unlimited 2 Interview: Nour Polloni (videó)
GameSpot előzetes -
USAMEN POWER #2239 Végülis jah, engem nem nagyon zavar hogy más mivel megy, esetleg látok egy crx -et elöttem... így lesz változatos a game. Max nem veszek olyan verdát ami nem kell. TDU -ban se vettem fölösleges autót, max ha küldetésre kellett, utána meg eladtam. Onnantól kezdve meg nem nagyon érdekel.
Pixxel papa, nem cseréled ki a logómat vmi jobb us zászlóra ? Úgy néz ki az az us zászló, mintha ráverte volna vki a fa.zát. ;) -
Gibor #2238 Ígyvan... Am ha valaki azt mondja h a japán verdák nem illenek Ibizához, akkor ugyanúgy az Ameriaki Dodge Challanger stb.... se illik bele, se a Lancia Delta stb... -
#2237 Tény, hogy piaci értékük miatt nem valószínű, hogy a McLaren, Saleen stb. mellett helyet kapnak. Számomra viszont eszmei értékük miatt mindkét autó sokat jelent.
Viszont Te SötétBarom 91-ben csipkésre sz.rtad volna a gatyád egy vadiúj CRX tulajaként. :D Az, hogy mennyire szakadt pedig a tulaj "értő" kezét és lábát dicséri. ;-) -
Gibor #2236 Mind2 van még ott :D -
#2235 Már Navarája van:D -
Gibor #2234 A képeken látni h ez tényleg valós tdu2 fejlesztési kép... mivel, látni h napszakok változnak, és arra tesztelték az emberi arc kifejezéseket... Mármint h mire h reagál az ember, és ezt a fíícsőőőrt már írta Ati, h személyre szabhatjuk hogy viselkedjen karakterünk.
Pepsi: Üdv itt :ASDASDAS majd egyszer kezdődik a régi szép idők felemlékezése felturbózva _AS:D
gduck #2224: Hidd elég sok mindent nem mondtak még el a készítők, szóval ennél még több meglepetés fog várni minket, nincs olyan játék ahol megjelenés elött minden egyes apró részletet megmutattak volna, igen erre rálehet cáfolni mivel ilyen infókat is adnak h lehet házunkba akváriumot venni, de a hírek 70% a lényegtelen, ha belegondolsz kocsikkal kapcsolatban nem sokat kaptunk még egyenlőre. -
#2233 Nekem is:) -
#2232 nekem is