40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#2311 de most az h ott van egy műszer, ami valszeg csak egy kép, nemtom mit akartok levonni :) honnan tudod h működik is? -
#2310 Jaja, lehet akár az is. Olyan mintha egy F betű lenne az.. Remélem az az xD De szerintem nemsokára úgyis kiderül ez is.. -
#2309 sakkro mivan :D tdu1-ben is vannak ilyenek. MC12 pl azt mutatja h nyitva vannak az ajtók :D -
#2308 Igazad lehet. Van még egy kijelző bal oldalt, de azt meg teljesen takarja a kormány... -
#2307 Engem se, meg ez egy "olaj" os cucc, mert a benyát inkább ki kúttal jeleznék, legalábbis a környezetembe a kocsikban ez a logó az olajjal kapcsolatos, a benya meg egy kis töltőállomás xD -
#2306 Itt is szögletes az út. :( -
#2305 Szabi! Ez pont azt mutatja, hogy ez a kocsi benzin nélkül is megy És amint a fordulatszámból is látszik, nem gurul. Szal ez engem nem győz meg -
Szabi1991 #2304 -
#2303 képet. -
#2302 1-2 helyen valóban úgy látni, viszont valahol meg szép sima.. Elméletileg azt mondták, hogy sima az út, reménykedjünk, hogy igaz is..
BENYAFOGYASZTÁÁÁÁS.... MERRE VAGY... valaki megerősíthetné... akkor 1000% lenne a boldogság -
#2301 Hogy itt mekkora Élet van :)
Srácok, mikor lesz előrendelhető a game? Akármilyen is lesz nekem muszáj ilyen, már csak a gyűjteménybe is. :) -
#2300 Nekem úgy tűnt a videóból hogy ugyanolyan kocka utak lesznek :(((( -
Stockbauer33 #2299 Talán itt van 1--2 jobb minőségű kép.
Ezen pl gyönyörűen izzik a tárcsa :D -
#2298 Jóó, csak néhány képen úgynéz kia kocsin a gumi, mintha műanyag lenne, úgy csillog... fura... lehet csak a video minősége miatt... -
ATi0021 #2297 Erről már volt hír is, ezt a dolgot már kijavították a második részben. -
#2296 Ha már Ibiza, remélem, hogy lesz legalább egy trance rádió :)) -
#2295 szevasz -
USAMEN POWER #2294 51-52 -es képekből faszán kiderül, hogy itt is fognak majrézni a civilek... -
#2293 jók voltak azok.
de télleg kéne egy hely, ahol a 300 mérföldet is lehetne tesztelni :D -
#2292 Csak legyenek olyan autópályák amin tudsz pár km-et menni 200 felett normálisan, nem olyan mint az elsőben hogy repülsz meg olyat ugrasz h közben kikanyarodik az út alólad:P -
#2291 Tessék:
http://www.youtube.com/watch?v=hflbMM1_4Ic -
#2290 Az engem is érdekelne. -
#2289 A trailer zenéjének a címét tudja valaki? -
#2288 metál -
Stockbauer33 #2287 PH-röl Stormline jóvoltából sok-sok kép a trailerből katt proceed, next.Az 55-ik képen valóban izzanak a Ford fékek -
#2286 megvan még megy mint állat viszont most inkább navara-val járok :D -
USAMEN POWER #2285 100 ház ? Pfff, én nem győzök majd válogatni... a felét, sőt annak a felét se fogom megvenni. :D -
#2284 Felesleges találgatni!
Majd ha jön a hivatalos autólista, megtudjuk. -
ATi0021 #2283 Érdekes. A német GameStarban még 175 volt, sőt ingame kép is volt róla.
De valóban, igazad van a GameSpot már 208-at ír:
"The whole point of the game is to go from rags to riches, and in order to be able to collect all 208 cars, you need to have the space the house them"
És persze az eddigi 99 ház helyett már 100 van. Szerintem kár belemenni, hogy mennyi lesz benne. Ez is mutatja, hogy még nincs kész a játék. Azért arra kíváncsi lennék, hogy a házakat hogyan számolja majd a játék. Oahu és Ibiza együtt vagy külön külön. -
#2282 De ez nem hivatalos, ezeket szeretné a csávó látni a játékba! -
Stockbauer33 #2281 Pedig itt is 208-at írnak -
#2280 Ez már 3 éve neten van :) De én is reménykedek a tankolásban -
#2279 jah szeptember 21ig számol, míg nincs pontos megjelenési dátum :) -
USAMEN POWER #2278 A rögtönzött hg mongyon le.
Amúgy jól látom, hogy van egy visszaszámláló a jobb felső sarokban ? xD -
#2277 haha házi gazda felkiáltó jelet kap én leszek az uj hG -
#2276 meg még koszos is nekem csak használt jutott -
USAMEN POWER #2275 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][/spoiler][spoiler][spoiler]Szakadt a fejléced !!! -
Mathiasse #2274 -
#2273 -
#2272 aztagyá