40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
USAMEN POWER #2353 Ez egy tavaly júniusban készült kép, nincs miért beszúrnom a túloldalra. Ide is csak azért, mert Ferke felhozott valamit, én meg válaszoltam.
De ha már ilyen népszerűek a "szóban" említett hegymászós képek, akkor gondolom mindenki keresztül-kasul bejárta már a szigeten található hegyeket, csak elvesztek a bookmarkok. :) Én kérek elnézést. -
ROLL30AbandonHo #2352 Olvasom itt a dolgokat nem tudom követni se:D
3-5 napja nem jártam itt és már nem értem a dolgokat:D
Sok uj dolgot hallok sok régit:D
Ien képet még nagyon régen mi is csináltunk:)(régi szép idők:) -
#2351 sóhaj sóhaj -
#2350 igazad van, itt aztán mindenkinek biztos utjában vannak ez a képek. -
#2349 Legalább 1000 ilyen és hasonló képet láttam már magyar és német fórumokon. Megjegyezném szerintem a sima TDU topicban jobb helye van mint itt. -
#2348 Ne kockáztasd, mert elbukod. PH-n régen rengeteg hegymászós cruise volt. Sajnos a régi képek már mind törlőtek az egyes képfeltöltő oldalakról. Megnézem a sajátjaimat. Majd küldök párat, ha találok. -
USAMEN POWER #2347 Háth megmerném kockáztatni, hogy ilyen képeket még nem nagyon csinált senki a TDU -ban:
Én megmásztam az egész Waianae -t Norbi931 társaságában, és a zöld szépségnek is nekiindultunk, Déltől a hegyen átvágó nagy autópálya alagútbejáratáig jutottunk, és idén be is fogjuk fejezni az egészet hegyet.
Amúgy meg nekem inkább az elégedetlenség jut eszembe, mikor itt elkezdek olvasni egy-két hszt. És utána megkérdezem úgy magamban hogy miért ? Csak mert nem vágom. -
#2346 Mindenki nézze meg EZT az oldalt és a "Most Wanted Betas" részbe pötyögje be: TDU2 -
#2345 Készült olyan concept art is, amin úttalan utakon, két méteres fűben, plafonig sárosan konvojban haladnak a verdák, ehhez képest a trailerben nem fektettek hangsúlyt az offroad-ra! Tudom, tudom nem is az volt a cél, hogy minden puskaport ellőjenek az elején! Ettől függetlenül még lehet jó ez a része is a játéknak! Pl. az egyben jókat szórakoztunk mi hegymászás - azt hiszem, hogy te is hegymászó bajnok vagy - , meg golfpályán történő ökörködés közben is.
Nem elégedetlenkedés ez, messze nem. Csak egy megnyilvánulás. Én várom a gammát, a trailer pedig egyáltalán nem okozott csalódást! Megyek meg is nézem ismét! -
RYO21 #2344 Ok. Ha egyáltalán lesz PC-s beta. -
#2343 Ez mi -
USAMEN POWER #2342 Táj szempontjából, miben különbözik ez a kép ? Ezen sziklák vannak az út szélén, a másikon meg fák és füvek... -
Szabi1991 #2341 remélem lesz klasszikus rádió megint.. tduban megunhatatlan.. :))
akár vadrum féle is :D
-
USAMEN POWER #2340 Ryo álltal példának fölhozott Dirt 2 -ben se volt olyan nagy dagonya. Helyenként voltak qrwa nagy pocsoják, de többnyire köves, és homokos utak voltak, és számos olyan útszakasz, amit ryo beszúrt a 34 -ben. Gyerekek, minek ez a fölösleges elégedetlenség ? -
USAMEN POWER #2339 Miután kipróbáltad a beta verziót úgy nyár környékén, térjünk vissza a #2334 -es hozzászólásodra. -
#2338 Azt gondoltad, hogy tengelyig fogsz gázolni a dagonyában? Az offroad kimerül majd annyiban, hogy aszfalt helyett földutakon fogunk csapatni. Bár inkább ne legyen igazam... -
RYO21 #2337 Trailerből kb erre a részre gondoltam, főleg ott ahol felülről mutatja a kocsit. -
#2336 reménykedhetsz, mert szinte biztos, hogy ez lesz. -
USAMEN POWER #2335 Fasza hogy egy képből te már így leszűrted hogy mi van, de az is lehet hogy én vagyok túl piti... nc. -
RYO21 #2334
Ez az offroad? Hát nem ilyenre számítottam. Kb Dirt 2 szintet vártam tőle.
Akkor ezzel az erővel a a NFS World-ben is van offroad.
(Remélem ez még nem a végleges változat, és hogy nem is offroad!) -
#2333 A TDU-CENTRAL "kérdezz, majd válaszolnak a fejlesztők" akcióból mikor lesz már valami? Láttatok már válaszokat? -
Szabi1991 #2332 -
USAMEN POWER #2331 Van hát ! -
#2330 van isten -
USAMEN POWER #2329 Na ez a logó qrwa jó lett ! Thx ! :)) -
#2328 -
Szabi1991 #2327 de legalább hogy beindult az élet.. :DD -
#2325 múkodjon minden műszer aztán kész :D -
#2324 Remélem végre a digitális műszerek is működni fognak. -
#2323 Igaz, azt hittem a bal oldalit karikázta, de azt takarja a kormány. :D -
USAMEN POWER #2322 Pixxel próbáld meg ezt. Ez is a foltos verzió, de talán nem olyan mértékben mint az előző volt. -
#2321 Joogos.. Az 1 ben is voltak műszerek, amik nem mentek.. Itt remélem menni fog a benya + rpm + kmh xD Többi nem érdekel.. -
#2320 mennyi bajod van -
USAMEN POWER #2319 Hétfő van ! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Foltos a logóm. -
#2318 olajnyomás -
#2316 Igaz, a bekarikázott cucc a hűtővíz :-) -
USAMEN POWER #2315 Úgy szúrtad be ezt a képet, mintha az egyben a fordulat szám, és a sebességmérőn kívül más műszer nem lett volna az autókban. Ott is volt üzemanyag mérő műszer, csak nem működött. Ez így semmit nem jelent, habár én tankolás nélkül bőven elleszek a játékkal. -
#2314 lol pájonír fejegység tényleg kell ebbe az autóba -
Szabi1991 #2313 úgy látom jobb alul van :DD
-
#2312 A probléma hogy biztosan nem működik mivel 0-t mutat, az autó meg megy. Szerintem tankolás egyébként nem lesz. Ahogy egyenes útjaink sem, de ne legyen igazam.