40335
  • laci 700
    a motorokat sajnálom hogy kihagyják az alap játékból. Az 1-ben is rengeteget mentem velük.
  • laci 700
    lol.. ahányszor ráfrissítek mindig más videót dob be. :D
    Elsőnek a Split/Second-t adta be TDU2 címmel. mondom mi az, új videó? azt néztem csak hogy mi ez a sz*r... :D
  • Gibor
    Munka ártalma
  • LeWyTy
    AZ aston interior de szép
  • gduck
    Bocs, rossz a linkje a videónak:
    VIDEÓ
  • gduck
    Akkor bejött a tippem: jacht=ház

Érdemes megnézni a cikkben lévő VIDEÓT is.

Pfff. Motorok nem lesznek alapból benne! ("Motorcycles won't be available on day one, but they are something the developers intend to include.")
  • Máté94
    [linkt!:p]
  • pxxl
    van a ps cs5-nek egy új eszköze, a Mixer Brush, ami olyan mintha festenél, és összekeveri a színeket stb. érthetőbben, ha egy kék foltot, és egy sárga foltot ezzel az eszközzel "összekevered" akkor zöld lesz, mintha ecsettel csinálnád. és ezzel lehet ilyen festett kép hatást is elérni :)
    am egérrel nyomtam végig
  • milk4
    Nekem úgy tűnik mintha digitalizálóval csinálta.
  • Máté94
    Ez nem csak egyszerű rajzosítás? Jó lenne PS-t tanulni ezért érdekelne:D
  • rototti
    A barátra ugrást kicsit furán írtad. Nem ezt akarják mondani? :a "barátra ugrás"-al beülhet a barátod a kocsidba és irányíthat téged a saját házához (meg gondolom máshova is). Különböző ikonokkal, illetve mint egy saját GPS, voice chat-en keresztül is tud infókat adni.
    Csak azért írtam, mert nem értettem mit akarsz írni és elolvastam a forrást. Lehet csak én vagyok ezzel így...

• pxxl
    jah
  • LeWyTy
    Ez tök jól néz ki.
    Te csináltad?
  • pxxl
  • pxxl
    új photoshop tesztelgetés szörnyszülöttje :D
  • AlieN911
    Gamepod.. Bocs ha már volt..
    Kb semmi xD
  • Stockbauer33 #2377
    Jön a héten egy vastagabb trailer
  • LeWyTy
    A gépigényét de szeretném tudni.
    Csak hogy menyi péz kell a gépemhez hogy majd maxon nyomhassam
  • Máté94
    Ügyi!
  • LeWyTy
    MAgyarul ez 13x lesz jobb mint a TDU..........

DE VÁROM MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • Stockbauer33 #2373
    Danke
  • bertino
    zsír.
  • ATi0021
    Bocsi, hogy megkéstem vele, de nem nagyon volt időm. Most, hogy vége a matek érettséginek már lesz időm, mert csak ez az egy tárgy volt.
    Amúgy holnap 8 oldalas előzetes várható.
  • ATi0021
    Gamespot tapasztalatok:

- Felfedezett autóroncsokat megmenthetjük, vagyis megépíthetjük belőle saját kocsikat, ez nem elérhető minden autókereskedőnél
    - Teljesen átdolgozott tenger, ezentúl látjuk a korallzátonyokat, a tenger mélységét
    - Ibiza összes útjának bejárása kb. 20 óra
    - Minél többet vagyunk terepen annál koszosabb lesz a kocsi, melyet az esővel ingyenesen lemosathatunk
    - A szűrővel beállíthatjuk, milyen típusú versenyzőt akarunk látni a térképen - pl.: barátok vagy csak Aston Martin tulajok
    - A klub egy nagy közösség ahol mindenkinek a feladata, hogy tiszteletet, pénz vagy adományt szerezzen a klub fejlődéséhez
    - A klub elnöke a felelős a klub irányításáért, de ettől még a tagokra is hárul felelősség
    - 3 fejlesztés van a klubhoz, ilyen amely lehetőséget ad neked és a 32 játékosnak a klub autót használni
    - Egy klub autót egy időben csak egy tag használhat
    - Egy játékos egyszerre csak egy klub tagja lehet
    - A MyLife profilon láthatóak a statisztikák és achievementek, itt készíthetünk képet vagy szűrhetjük mely achievementek jelenjenek meg a profilon amit barátaink is láthatnak
    - Jacht a legdrágább lakhely
    - „Barátra ugrás” hajtható végre, ha megadjuk a barát házában a helyzetünk. A barát ikonokon keresztül csatlakozhat hozzánk, vagy GPS-en keresztül beszélgethet velünk. Ezen keresztül foglalhatja el az utasoknak szánt ülést egy játékos.

GameSpot
  • Gibor
    Igen... Csak nem akartam regényt írni, ezért írtam tömören hogy szinte minden TDU2 fícsőr tervbe votl az 1nél is...
  • AntiHero
    Még autó mosó is van benne:)
  • pxxl
    csomó ikon is van elrejtve. találkoztam már hajóssal is, drifttel stb.
  • Gibor
    Ha jól tudom még a TDU 1 hez voltak azok a concept artok, mivel ha megnézed amit most kapni fogunk a 2ben az mind megvolt tervezve az 1ben is, autóiskolának a hely megvan stb... Sőőt az 1be terveztek nagyon sok japán autót aminek az ID je megisvan a játékban, Mazda Honda Mitsubishi Subaru stb...
  • AntiHero
    Ja lehet:D Mer már linkelték:D? ezt az oldalt néztem meg csak:)
  • ATi0021
    OFF: Az NFS World csak egy ingyenes NFS, amit az EA nem is szándékozott versenyeztetni. Majd az ősszel érkező Criterionos NFS lesz a TDU2 ellenfele.
    A képek amiket beraktál, nem hivatalosak. Csak látvány tervek voltak, és nagyon régiek. Azóta sok minden változhatott. A videó pedig csak egy techdemó volt, semmi több. Szintén 2007ből.
  • pxxl
    kicsit le vagy maradva nem?
  • AntiHero

Wvéáéááááááá
  • gduck
    1:04-nél piszkos az autó
  • pxxl
    ezen már rég túl vagyunk... #2313
  • samsung123
    de elegánsan csináltad meg! grat.
  • [HUN]FaTaL
    Ezek nem képek, hanem concept artok. Másrészről sosem voltak hivatalosan megerősítve.
  • adamfesto
    Nem vitaindítónak, de le kell írnom:
    Azért páran megkaptuk a NfS Worldot tesztre, és mekkora szar ehez képest.
    Szerintem nem sikerült konkurenciát gyártani. Kb 5-6 év különbség van a két stuff között.
    Szeretem a NfS sorozatot de ez meg a Nitro hatalmas visszalépés.
  • adamfesto
    OTT VAN!
  • milk4
    Inkább csak elképzelések.
  • adamfesto
    Ezek hivatalos képek voltak anno akármikor:

Persze hogy azt gondoltuk, majd dagonyázunk egy jót.
    Áll a Q7 az esőben, földúton...na bumm!
    És a videó amikor átalakul a lambo egy buggyvá?????