40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#2393 a motorokat sajnálom hogy kihagyják az alap játékból. Az 1-ben is rengeteget mentem velük. -
#2392 lol.. ahányszor ráfrissítek mindig más videót dob be. :D
Elsőnek a Split/Second-t adta be TDU2 címmel. mondom mi az, új videó? azt néztem csak hogy mi ez a sz*r... :D -
Gibor #2391 Munka ártalma -
#2390 AZ aston interior de szép -
#2389 Bocs, rossz a linkje a videónak:
VIDEÓ -
#2388 Akkor bejött a tippem: jacht=ház
Érdemes megnézni a cikkben lévő VIDEÓT is.
Pfff. Motorok nem lesznek alapból benne! ("Motorcycles won't be available on day one, but they are something the developers intend to include.") -
#2387 [linkt!:p] -
#2386 van a ps cs5-nek egy új eszköze, a Mixer Brush, ami olyan mintha festenél, és összekeveri a színeket stb. érthetőbben, ha egy kék foltot, és egy sárga foltot ezzel az eszközzel "összekevered" akkor zöld lesz, mintha ecsettel csinálnád. és ezzel lehet ilyen festett kép hatást is elérni :)
am egérrel nyomtam végig -
#2385 Nekem úgy tűnik mintha digitalizálóval csinálta. -
#2384 Ez nem csak egyszerű rajzosítás? Jó lenne PS-t tanulni ezért érdekelne:D -
#2383 A barátra ugrást kicsit furán írtad. Nem ezt akarják mondani? :a "barátra ugrás"-al beülhet a barátod a kocsidba és irányíthat téged a saját házához (meg gondolom máshova is). Különböző ikonokkal, illetve mint egy saját GPS, voice chat-en keresztül is tud infókat adni.
Csak azért írtam, mert nem értettem mit akarsz írni és elolvastam a forrást. Lehet csak én vagyok ezzel így...
-
#2382 jah -
#2381 Ez tök jól néz ki.
Te csináltad? -
#2380 #2362 -
#2379 új photoshop tesztelgetés szörnyszülöttje :D
-
#2378 Gamepod.. Bocs ha már volt..
Kb semmi xD -
Stockbauer33 #2377 Jön a héten egy vastagabb trailer -
#2376 A gépigényét de szeretném tudni.
Csak hogy menyi péz kell a gépemhez hogy majd maxon nyomhassam -
#2375 Ügyi! -
#2374 MAgyarul ez 13x lesz jobb mint a TDU..........
DE VÁROM MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
Stockbauer33 #2373 Danke -
#2372 zsír. -
ATi0021 #2371 Bocsi, hogy megkéstem vele, de nem nagyon volt időm. Most, hogy vége a matek érettséginek már lesz időm, mert csak ez az egy tárgy volt.
Amúgy holnap 8 oldalas előzetes várható. -
ATi0021 #2370 Gamespot tapasztalatok:
- Felfedezett autóroncsokat megmenthetjük, vagyis megépíthetjük belőle saját kocsikat, ez nem elérhető minden autókereskedőnél
- Teljesen átdolgozott tenger, ezentúl látjuk a korallzátonyokat, a tenger mélységét
- Ibiza összes útjának bejárása kb. 20 óra
- Minél többet vagyunk terepen annál koszosabb lesz a kocsi, melyet az esővel ingyenesen lemosathatunk
- A szűrővel beállíthatjuk, milyen típusú versenyzőt akarunk látni a térképen - pl.: barátok vagy csak Aston Martin tulajok
- A klub egy nagy közösség ahol mindenkinek a feladata, hogy tiszteletet, pénz vagy adományt szerezzen a klub fejlődéséhez
- A klub elnöke a felelős a klub irányításáért, de ettől még a tagokra is hárul felelősség
- 3 fejlesztés van a klubhoz, ilyen amely lehetőséget ad neked és a 32 játékosnak a klub autót használni
- Egy klub autót egy időben csak egy tag használhat
- Egy játékos egyszerre csak egy klub tagja lehet
- A MyLife profilon láthatóak a statisztikák és achievementek, itt készíthetünk képet vagy szűrhetjük mely achievementek jelenjenek meg a profilon amit barátaink is láthatnak
- Jacht a legdrágább lakhely
- „Barátra ugrás” hajtható végre, ha megadjuk a barát házában a helyzetünk. A barát ikonokon keresztül csatlakozhat hozzánk, vagy GPS-en keresztül beszélgethet velünk. Ezen keresztül foglalhatja el az utasoknak szánt ülést egy játékos.
GameSpot -
Gibor #2369 Igen... Csak nem akartam regényt írni, ezért írtam tömören hogy szinte minden TDU2 fícsőr tervbe votl az 1nél is... -
#2368 Még autó mosó is van benne:) -
#2367 csomó ikon is van elrejtve. találkoztam már hajóssal is, drifttel stb. -
Gibor #2366 Ha jól tudom még a TDU 1 hez voltak azok a concept artok, mivel ha megnézed amit most kapni fogunk a 2ben az mind megvolt tervezve az 1ben is, autóiskolának a hely megvan stb... Sőőt az 1be terveztek nagyon sok japán autót aminek az ID je megisvan a játékban, Mazda Honda Mitsubishi Subaru stb... -
#2365 Ja lehet:D Mer már linkelték:D? ezt az oldalt néztem meg csak:) -
ATi0021 #2364 OFF: Az NFS World csak egy ingyenes NFS, amit az EA nem is szándékozott versenyeztetni. Majd az ősszel érkező Criterionos NFS lesz a TDU2 ellenfele.
A képek amiket beraktál, nem hivatalosak. Csak látvány tervek voltak, és nagyon régiek. Azóta sok minden változhatott. A videó pedig csak egy techdemó volt, semmi több. Szintén 2007ből. -
#2363 kicsit le vagy maradva nem? -
Wvéáéááááááá -
#2361 1:04-nél piszkos az autó -
#2360 ezen már rég túl vagyunk... #2313 -
#2359 de elegánsan csináltad meg! grat. -
#2358 Ezek nem képek, hanem concept artok. Másrészről sosem voltak hivatalosan megerősítve. -
#2357 Nem vitaindítónak, de le kell írnom:
Azért páran megkaptuk a NfS Worldot tesztre, és mekkora szar ehez képest.
Szerintem nem sikerült konkurenciát gyártani. Kb 5-6 év különbség van a két stuff között.
Szeretem a NfS sorozatot de ez meg a Nitro hatalmas visszalépés. -
#2356 OTT VAN!
-
#2355 Inkább csak elképzelések. -
#2354 Ezek hivatalos képek voltak anno akármikor:
Persze hogy azt gondoltuk, majd dagonyázunk egy jót.
Áll a Q7 az esőben, földúton...na bumm!
És a videó amikor átalakul a lambo egy buggyvá?????