40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#2433 Majdnem, de azért nekem fura ez a fajta komolyság. Vagy csak SG-n adod a jól nevelten kommunikálót. -
#2432 jó is az! van egy verseny ahol majdnem szigetkört kell menni, és a vége felé bevezet a szembe forgalomba :D mekkora jó 300 felett tolni ott -
#2431 a feelingje ettől függetlenül számomra mérföldekkel vezet bármilyen más motoros játék előtt :) -
#2430 jah én is azt hittem, aztán minnyá' itt van a 3. x is :/ -
ATi0021 #2429 Köszönöm szépen a jó kívánságokat.
#2426 - Tulajdonképpen ez a 20-dik. A 30 még kicsit odébb van. :D
#2423 - LOL -
#2428 nem is a motorkoról szól a játék, de tény h elég valótlan fizikája van :) -
#2427 Konkrétan nyomába sem ér semmilyen más motoros játék még ma sem.
Rákfenéje az, amit eddig csak (!) a Tourist Trophy tudott normálisan megoldani: A kanyarodáshoz, irányváltáshoz szükséges döntés olyan, mint ha erősen pöckölgetnéd jobbra-balra. G.ciundorító ez a legtöbb motoros játékban!
Aki ült már a valóságban motoron, de minimum kerékpáron ment 50 km/h felett tudja, hogy hasonló mozdulatokkal az életben akkorát taknyolna, mint az ólajtó. -
#2426 Boldog Születésnapot ATi!
Sose gondoltam,hogy most vagy 19. Eddig azt hittem, hogy vagy 30 felett amiért ilyen komolyan írsz mindig. -
#2425 fail :D -
#2424 Szülinap -.-' -
#2423 Mónikának vagy
Györgyinek hívják? -
#2422 Isten éltesse a hírvadászunkat! -
#2421 #2413 Tényleg fel sem tűnt.
#2417 Csak egy példának szántam -
USAMEN POWER #2420 #2413: Ez qrwa nagy fail. Bannert azé észrevetted ?
#2417: Az út szélén parkoló autók nem tudom mennyi + -t adnának a játékélményhez, ha te mondod akkor biztosan, én nem értek ehhez, de akkor kezdj el gyűjteni egy jobb gépre.
Továbbá legyen benne körforgalom ! De akkor már olyan ami picit púpos, díszítse virágágyás, és egy enyhe padka a széleken. 200/300 fölött sokat dobna az autón, és a játékélményen is ! -
#2419 Az már sokat dobna rajta.Lenne okod lassítani -
#2418 Én nem bánnám ha lenne egy-két körforgalom azért. :-) -
#2417 Azt a rengeteg körforgalmat simán kihagyják.
És nem hiszem hogy túl részletes lesz.
Szerintem az út szélén parkoló autók kellenének...
Ezekre gondolok. -
Gibor #2416 Ugyanilyen műhold alapján csinálják szóval hasonlítani fog nyugi. -
#2415 Ja
Már vagy 2 órája ezzel szarakszok.
Azé remélem hasonlítani fog kicsit ehhez a játék is. -
#2414 Ez hatalmas -
#2413 Asse tudtam hogy van off topic -
#2412 De attól függetlenül javítanak a grafikai motoron.Amitől még jól fog menni a játék de azé nem ártana már egy jobb vidikarai hogy szép is legyen.Mer a jelenlegi pl tök érdekes de szinte minden játéknál kockákban nyomja az árnyékokat. -
USAMEN POWER #2411 Mivel még senki nem tud gépigényt, ez igencsak hülye kérdés volt. Amúgy a grafikai motor ugyanaz lesz, a grafikában sincs sok változás, én részemről nem számítok olyan hű de nagy gépigényre, főleg hogy asszem hangsúlyozták is, hogy azt szeretnék ha a legtöbb gépen futna a játék.
#2410: Ez meg már volt linkelve az off topikba. -
#2410 Kipróbálható aki nem akar addig várni hogy ibizán vezethessen.
Annak itt van ez. (csak felül be kell írni hogy ibiza)
-
#2409 + még ez is jön. -
#2408 intel core duo 3,2ghz
1x2gb ram
És szerintetek ez a Videókari elég lesz a max grafhoz?
-
#2407 szerintem 110% hogy nem. -
#2406 Reméljük nem csak gyorsasági :P:) -
#2405 DLCként lesznek majd motorok. -
#2404 Én is -
Blum #2403 Én motort mindig kormánnyal vezettem. :D Tök jó volt...faszán lehetett kormányozni,frankón egykerekezni (mert ugye pedállal faszán lehet neki adagolni a kraftot :D )....szal úgy egész jól elvoltam. Nem volt nekem gondom a motorral sem. Remélem a 2-ben ha már alapból nem lesz bent,külön meglehet venni. :) -
#2402 Csak 1+ keretet. -
#2401 Lehet hogy a fizika szar, de a bukósisakos nézet nagyon feelinges -
#2400 Remélem a nyáron lesz egy beta. :-) -
#2399 át kell hozzá állítani az irányítást és élvezhető lesz! Be kell pipálni az "enable wheel"-t vagy mit + kicsit állítgatni és sokkal jobb lett! (Gamepad-el tolom) -
RYO21 #2398 Hát nagyonszar volt a motrok fizikája.
Remélem ebbe a részbe már javítanak rajta. -
#2397 Nem lesz moci?? Nemááá.. Biztos, hogy lesz, csak meg kell csinálni valami küldit, vagy motopackként meg lehet majd venni :D
TDU1 + carpack
TDU2 + motopack -
#2396 Hogy őszinte legyen, nekem a motor csak nyűg volt, valahol ott hagytam abba a játékot, amikor bejöttek a motoros küldik. -
#2395 sry... lusta voltam végigvárni. :D -
#2394 A videó előtt lemegy egy félperces "reklám" :D