Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

**vaélet ... temérdek törölt hsz. mirõl maradtam le :S
nem lehetne azokat vhol ... vhogy mégis megnézni? 😊

A tehén egy bonyolult állat, de én megfejtem

cenobite
Köszi a választ Koa! Így minden sokkel tisztább! 😊 Bye!

gamertag: kenobita

gduck
Ráfaragtál kishaver <#taps> Ha jól emlékszem pont Stock adott régebben egy jó arcnak ajándékba kulcsot (vagy csak akart). És mivel kiderült rólad hogy picit nagyképû (többit nem részletezem) vagy, ráadásul trágár módon be is szólsz neki, hát gratula <#idiota>

UI: icetihi22: normális figurának benne lennék, de neki? Mindent jobban tud, mindenkit elküld a picsába. Az tuti hogy politikus lesz belõle 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

A friss reg miatt olyan 30% megvan a tag.Csinálják mások is h nehogy ellaposodjon a topik ezért friss reg-el bekérdeznek vmi oltári nagy faszságot.Páran megharapják és már van 1bõl 10-20 hsz.

Nefélts engem,szarok én az ilyen 1xü friss fiúkra 😊

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

0Diaz0
Na azért Stock-al kicsit tisztelettudóbban! Õ többet tett le az asztalra idáig mint te! <#rolleyes><#wilting>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Tök érthetõen megkért a barátom #35634 hogy menjélmár a picsába offolni az offtopikba.Melyik része nemvolt világos?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

0Diaz0
Nem érzem úgy hogy mondtam volna bármi rosszat is vele.. és áttértem boxra különbenis.. ha újraépül a gépem,akkor szinte biztos hogy nemfogok tdu2-zni már.. ezért is "vonultam vissza"

Biker : Hát írj egy összeget privátban.. nemkérek érte sokat az biztos! :-)

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

icetihi
<#boxer>Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr<#boxer>

youtube.com/user/icetihiii22

icetihi
Nemmondoood.... Ja, nincs géped...

Aki nem festhetõ kocsit akar majd festeni, matricázni akkor az majd offline indítja festõ feloldásos .exe-vel.

Detto.

A festõ feloldásra lett allergiás.

Az NDD hibátlanul megy.

Egy külföldi oldalon volt róla szó, ha belenyúlsz az exe fájlba akkor nem tudsz belépni elvileg ezt 1-2 napja aktiválták, mert eddig még nem olvastam ezt.
bakker
eredeti exe-vel beenged. de átírtal meg nem. :S valaki orvosságot tud adni???
gduck
Biztos a hõség teszi! Természetesen igazad van és mindenki más téved. <#taps><#banplz>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

0Diaz0
Amúgy igazuk volt a srácoknak.. te , egy virágbolti verzióval ( warez ) nemfogsz soha a b.dös életbe online játszani.. KELL hozzá az eredeti sorozatszám!

0Diaz0
Írj privátban egy összeget,hogy esetleg te mennyit szánnál a TDU-ra.. esetleg beszélhetünk róla,hogy megválok a saját key-emtõl! <#wave>

és azt hol tudom feloldani? csak mert ehhez még nem értek <#hehe>
icetihi
Engedélyezd a játékot, nehogy blokkolva legyen az exe, mert nem fogod tudni indítani online

:S nálam most sincs<#wilting> inkább íjratelepítem a játékot nyald ki a <#gunyos1>-em Atari <#duhos2>
Nálam van szerver, most is játszom vele.
az tuti mûködik de ha az nem megy akkor ott van a Ctrl+Alt+Delete. az tuti megy én is azt használom...
nálatok van most szerver? csak mert nálam nem elérhetõ :S meg azt szeretném kérdezni h 3 napja elindítottam a játékot és kihozott egy olyat h a TestDrive2.exe blokkolva van. és akkor ott oldjam fel a blokkolást vagy tartsam fel? várom a tippeket 😄D<#fejvakaras>
Norby646
Igaza van, most miért mondjátok.... Én is így játtszok... Kapcsold k ia netet hogy ne tudjon csatlakozni a játék a netre indítsd el a játékot 1x csinálj egy offline profilt. Kezd el a játékot, és amikor mész a ferrari-val és elsötétül a kép nyomd meg az alt+f4-et. Ha kilép akkor próbáld meg még1x. Ez tuti mûködik... 😉

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

persze, meg lehet oldani.
nem te veszed meg, hanem a szüleid, tesód, haverod, szobatársad, szomszédod ...
próbáld felfogni: csak eredetivel tudsz online játszani
am cdgalaxisnál 4.5khuf
http://cdgalaxis.hu/PC/19818/test-drive-unlimited-2.html
ha a gépre volt 100~150k, akkor legyen erre is

A tehén egy bonyolult állat, de én megfejtem

De igen..
Aki nem tudja az nem kell, de meg lehet csinálni úgy, hogy ne vedd meg a játékot..
tomsolo
Hát ha ennyire releváns infókkal rendelkezel, hogy mit lehet és mit nem akkor nem is kellünk mi hozzá. 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Olyan nincs hogy nem lehet..
Valahogy meg lehet oldani..
Gondolom azt a módszert te sem ismered mert nem úgy játszasz hanem megvetted.
Várj csak!!! Idézek egyet neked..
"A játékot még nem vettem meg, mert nincs rá pénzem 😞 😞"
Ha ezt elolvastad volna akkor nem írtad volna hogy menjek el a boltba, mert ingyen nem kapom meg...
[HUN]FaTaL
Elsétálsz a boltba és megveszed. Vagy nem játszol online, mert máshogy nem lehet.

http://goo.gl/gd6Zi5

Ezt a választ most nem értem.
Van olyan online játékos nem is egy, biztos vagyok benne, akik NEM mégegyszer leírom neked: NEM vették meg a játékot...
Biztosan lehet valahogy online játszani, talán csak TE nem tudsz róla...
100%-osan biztos hogy lehet online játszani úgy, hogy nem veszed meg a játékot..
Elég magas áron fut a játék még mindíg.. 5.000 Ft
Nekem nincs rá pénzem ez a baj és szeretnék vele ONLINE játszani, mert nagyon bejön a grafikája, szép autók, jó minden benne!!!
Aki tudja az írja meg pls hogy hogyan kell<#rinya>
köszi!!!<#puszi>
tomsolo
Virágbolti nem megy online. Vagy megveszed vagy nem játszol vele.

Hali mindenki!!!!
Kérnék egy nagy segítséget tõletek!!
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudok TDU2-ben online játszani?????
Akárhogy is próbálkozom vele nem sikerül 😞
Légyszi aki online játszik, vagy legalább tudja hogyan kell írja le nekem!!!
A játékot MÉG nem vettem meg, mert nincs rá pénzem 😞 😞
Légyszives aki tudja hogyan kell online játszani írja meg!! 😊
Köszönöm szépen a válaszokat a kedves fórumozóktól 😊
( A játék megvevésén kívül légyszi 😞 )
Én is így jártam 1x a CE-vel mikor bekapcsoltam vele valamit.
Kiléptem belõle és no problem.

aronka98
CE-t megnyitottam, játék restart, és ezt kaptam: http://www.kephost.com/view3.php?filename=aipq7zyqrbk77i645jyz.bmp <#conf><#wow1>

TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!

wollnerd
Hát, az biztos hogy én még visszatérek. Tán a 12.7 final driverrel is jó lesz majd a játék.... ha a beta-val elvileg jó Norba szzerint..<#fejvakaras>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Dj Tommy
Sajnálatos dolog, hogy ennyien visszavonultok, remélem azért egyszer visszatérek<#kacsint>
Akikkel gurultam közösen, Nekik köszönöm még egyszer!<#worship>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

0Diaz0
meg engemis! thx 😊

Szabi engem is sötétíts be a játékosok listán szintén, köszi.

Norby646
Nekem is akadozgat. Állítólag 12.7 bétával jó bár a franc se tudja... Én nem szívesen rakok fel semmilyen bétát. 😄

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

wollnerd
Naigen..<#idiota> Nálam is így van.<#idiota>

12.6 amd drverrel úgy akad mint a szemét!<#boxer>

Na, sziasztok!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

icetihi
<#idiota> game servers unavailable, aztán nagyba megy minden...

Kattints a "Down"-ra és "Up"-ra vált 😄

tomsolo
Mattlab beüzemeli végre a szerver oldali monitoringot.

icetihi

aronka98
A dlc-ket /ATARI tokeneket, pontokat// itt tudsz venni: http://www.testdriveunlimited2.com/ataritokencards
Ha jól tudom PayPass al de ebbe nem vok biztos...

TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!

Norby646
Icetihi: Köszi a kis krúzt, jó volt! 😉

Dragon: Az 1-el kár is hasonlítgatni. A tdu 2-ben jobb a grafika, szebb a táj több a bejárható rész, és van "offroad" része is a játéknak. Egész jó játék lehetne de a rettenetes irányítás/fizika, a rengeteg bug és a sok szumobirkozó játékos az ember agyára tud menni. Érdemes kipróbálni mert van aki szereti az ilyet van aki nem. Én megbántam hogy megvettem de van itt olyan aki szereti ezt a játékot. Az 1 egy sokkal nagyobb siker volt a maga idejében, és az irányítása is jobb. A fizika ott is elég vacak de én 4-5 éve elég jól elvok vele. Eleinte ps2-n nagyritkán, aztán gépen offline és 2009 óta online. Persze ez az egész szeméyles vélemény... 😊

dragon11
Értem..

S mennyibe kerül a 2. DLC ?

Egyébként a TDU 1-hez képest ez jobb, vagy rosszabb?

Annak a topikjában már láttam Maseratit, stb..

dragon11
Kösz, igazán rendesek vagytok!😊 <#worship>

Utánanéztem az autólistának, viszont sajnálattal látom, hogy nincs a játékban sem BMW, sem Maserati.

Viszont annak sajnos már nem tudtam sehogy sem utána nézni, hogy amit Pont Te írtál ITT, a tervezett játékokhoz.. megvalósultak-e ?

Tehát jött-e már ki a játékhoz valamiféle patch, ami tartalmaz autókat? Ha nem, fog egyáltalán jönni ?

Illetve milyen internetkapcsolat szükséges ehhez, hogy játszható legyen?😊

<#worship><#worship>

dragon11
Sziasztok srácok!😄😄

Azt szeretném megkérdezni, hogy a FAQ-t hogy tudom elérni? Nem szeretnék hülyeségeket kérdezni, ami már le lett írva, de egyszerûen nem tudom elérni..

Köszönöm!<#worship><#worship>

icetihi
Ok lépek be

Norby646
Okés! Fent leszek. De a Norby646-os profilom már nincs, Norby931 van helyette. Szal nem leszek barátok közt... 😄D Ibizán leszek, ha az jó. 😊