Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem lehetne azokat vhol ... vhogy mégis megnézni? 😊
A tehén egy bonyolult állat, de én megfejtem
UI: icetihi22: normális figurának benne lennék, de neki? Mindent jobban tud, mindenkit elküld a picsába. Az tuti hogy politikus lesz belõle 😄
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Nefélts engem,szarok én az ilyen 1xü friss fiúkra 😊
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Biker : Hát írj egy összeget privátban.. nemkérek érte sokat az biztos! :-)
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
youtube.com/user/icetihiii22
A festõ feloldásra lett allergiás.
Az NDD hibátlanul megy.
eredeti exe-vel beenged. de átírtal meg nem. :S valaki orvosságot tud adni???
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
nem te veszed meg, hanem a szüleid, tesód, haverod, szobatársad, szomszédod ...
próbáld felfogni: csak eredetivel tudsz online játszani
am cdgalaxisnál 4.5khuf
http://cdgalaxis.hu/PC/19818/test-drive-unlimited-2.html
ha a gépre volt 100~150k, akkor legyen erre is
A tehén egy bonyolult állat, de én megfejtem
Aki nem tudja az nem kell, de meg lehet csinálni úgy, hogy ne vedd meg a játékot..
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Valahogy meg lehet oldani..
Gondolom azt a módszert te sem ismered mert nem úgy játszasz hanem megvetted.
Várj csak!!! Idézek egyet neked..
"A játékot még nem vettem meg, mert nincs rá pénzem 😞 😞"
Ha ezt elolvastad volna akkor nem írtad volna hogy menjek el a boltba, mert ingyen nem kapom meg...
http://goo.gl/gd6Zi5
Van olyan online játékos nem is egy, biztos vagyok benne, akik NEM mégegyszer leírom neked: NEM vették meg a játékot...
Biztosan lehet valahogy online játszani, talán csak TE nem tudsz róla...
100%-osan biztos hogy lehet online játszani úgy, hogy nem veszed meg a játékot..
Elég magas áron fut a játék még mindíg.. 5.000 Ft
Nekem nincs rá pénzem ez a baj és szeretnék vele ONLINE játszani, mert nagyon bejön a grafikája, szép autók, jó minden benne!!!
Aki tudja az írja meg pls hogy hogyan kell<#rinya>#rinya>
köszi!!!<#puszi>#puszi>
Kérnék egy nagy segítséget tõletek!!
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudok TDU2-ben online játszani?????
Akárhogy is próbálkozom vele nem sikerül 😞
Légyszi aki online játszik, vagy legalább tudja hogyan kell írja le nekem!!!
A játékot MÉG nem vettem meg, mert nincs rá pénzem 😞 😞
Légyszives aki tudja hogyan kell online játszani írja meg!! 😊
Köszönöm szépen a válaszokat a kedves fórumozóktól 😊
( A játék megvevésén kívül légyszi 😞 )
Kiléptem belõle és no problem.
TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Akikkel gurultam közösen, Nekik köszönöm még egyszer!<#worship>#worship>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
12.6 amd drverrel úgy akad mint a szemét!<#boxer>#boxer>
Na, sziasztok!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Ha jól tudom PayPass al de ebbe nem vok biztos...
TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!
Dragon: Az 1-el kár is hasonlítgatni. A tdu 2-ben jobb a grafika, szebb a táj több a bejárható rész, és van "offroad" része is a játéknak. Egész jó játék lehetne de a rettenetes irányítás/fizika, a rengeteg bug és a sok szumobirkozó játékos az ember agyára tud menni. Érdemes kipróbálni mert van aki szereti az ilyet van aki nem. Én megbántam hogy megvettem de van itt olyan aki szereti ezt a játékot. Az 1 egy sokkal nagyobb siker volt a maga idejében, és az irányítása is jobb. A fizika ott is elég vacak de én 4-5 éve elég jól elvok vele. Eleinte ps2-n nagyritkán, aztán gépen offline és 2009 óta online. Persze ez az egész szeméyles vélemény... 😊
S mennyibe kerül a 2. DLC ?
Egyébként a TDU 1-hez képest ez jobb, vagy rosszabb?
Annak a topikjában már láttam Maseratit, stb..
Utánanéztem az autólistának, viszont sajnálattal látom, hogy nincs a játékban sem BMW, sem Maserati.
Viszont annak sajnos már nem tudtam sehogy sem utána nézni, hogy amit Pont Te írtál ITT, a tervezett játékokhoz.. megvalósultak-e ?
Tehát jött-e már ki a játékhoz valamiféle patch, ami tartalmaz autókat? Ha nem, fog egyáltalán jönni ?
Illetve milyen internetkapcsolat szükséges ehhez, hogy játszható legyen?😊
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Azt szeretném megkérdezni, hogy a FAQ-t hogy tudom elérni? Nem szeretnék hülyeségeket kérdezni, ami már le lett írva, de egyszerûen nem tudom elérni..
Köszönöm!<#worship>#worship><#worship>#worship>