40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#2836 Nem mondok véleményt, nem akarok senkit megbántani. -
#2835 hát, nem sz_rral dobálózunk -
#2834 oh, danke:D nagyon faxa lett!! -
#2833 Na, EZ IGEN!
Ha vkinek kell ilyen autóval topic logo, felvéve a listára. :D
#2829: Azéé szuggeráljuk a számunkra tetsző autókat, hátha bevonzzuk a megvalósítást. Bizony. xD -
Stockbauer33 #2832 Kegyetlen szép ez a dög :D
#2828 Waczkor V12-ese is szép
És hát ami már megvan DBS
Szépek az Astonok -
Szabi1991 #2831 Aston 77 legyen az a lényeg.. :-)
-
Stockbauer33 #2830 Neviccelj.Audi van volt lessz.Főőőleg RS6-R8.Nissan van tehát GT-R lessz.Ruf van tehát valószinü jön a Porsche CarreraGT-Cayenne-Panamera.Ferkák is jönnek stb.Ibiza a fényűző gizdaságról szól.Szal pözsó rönó stb kilőve.De addig szétgyilkolom az Enzokámat Oahun -
#2829 Felesleges tippelgetni, mert beleélitek magatokat aztán majd jön a csalódás!
Majd kiderül minden az autólista megérkezésével. -
#2828 Részemről egy Aston Martin V12 Vantage bőven megfelel majd.
Nálam az a kedvenc:)
Bentley Gt mindenképp kellene,remélem bmw-k is kerülnek bele végre,meg subaruk,mitsubishik,hondak.Istenem de soká lesz még,mire kijön:S
-
#2827 Gyönyörű!
De akkor is RS6 kell :D -
Stockbauer33 #2826 Gyönyörü és még megyis.Az 1be kocogtam néha a Lexus LS 600 H-al.Hát tiszta szégyenvót hogy 7 gang 4kerék és 200-220 volt a max sebesség.Pedig jól ringatózott az autópályán csak nem ment.Az exclusive autók listályát megpöckölhetnék Bentley GT-el vagy Veyronal. -
#2825 Azéja 07-es eS8cas is eeeférne a TDU2-ben bőséggel. :D
-
#2824 Hamann :) -
Stockbauer33 #2823 Az M-es szériát Hammannba tényleg jólenne habár mondjuk én a bálnákat hiányolom Pl Alpina vagy akár az új esnyócat -
#2822 DRIFTET A NÉPNEK! -
#2821 nissan.hu... :D -
USAMEN POWER #2820 Háth a gugli, és a youtube, több helyen így dobja ki (keress rá) én meg nem vagyok toppon a Japán autók terén, és bennem így maradt meg ... valószínü hogy igazad van. -
#2819 Vajon fel van gumizva az ideális ív?
Ez jó, jöhetne :)) +1
Szép volt a végén az előzés. -
csoli31 #2818 Az utolsó felvetésed nem is rossz ötlet. Tényleg dobna a közösségi részén egy keresett a hangulatához, és magához a játékhoz is. -
#2817 az csak simán Nissan GT-R. nemtom honnan jött az R35 (tudom evolúciós szám), de nem használják. -
USAMEN POWER #2816 Habár igazad van, azé egy Supra kéne nekem is, vagy egy Nissan GTR R35, továbbá lehetne drift is új versenyszámnak. -
USAMEN POWER #2815 #2737 (somdav): "We completely remade the car handling, because we were not 100 percent pleased with the first one. We have many, many questions about the fact that it’s not arcade or not a simulation." Link
#2738 (leWyTy): Ja, a grafikai motorja ugyanaz lesz.
#2746 (leWyTy): Nem tudom, hogy miért zavarja egyeseket, hogy lesz egy jókora közösségi része is a játéknak. Én jó ötletnek tartom, az utóbbi időben bele szoktam csöppenni a szigeten olyan cruiseokba, ahol chatparty megy. Na az ilyeneknek pont jó lesz, aki meg gurulni akar az meg gurulni fog.
Nem lesz kötelező majd bemenni egy barba, vagy egy discoba, viszont szerintem jó feeling lesz egymás kocsijába beülni, házába bemenni. A TDU autós játék az köztudott tény, viszont a vezetés mellett más élményt is akar eszközölni, például hogy milyen is lehet az élet full milliomosként. Ebből kifolyólag bekerülő + elemek teszik színesebbé és hangulatosabbá a gamet, és ettől különbözik a TDU a többi autós játéktól. Én a szórakozóhelyeken további játékokat is elérhetővé tennék, pl. Pókert, ahol mások ellen lehet játszani, ezzel is + funkciót adva a játékpénznek.
Akárhogy is nézzük a Sims távol áll ettől. -
#2814 Az jó lenne vagy akár hamann :P -
#2813 Nálam Mitsu EVO 6, GC8 Imp Tpye-R kb. egyre megy. Nehezen tudnék választani. xD
Tényleg jöhetne már vmi, mert így csak vitázunk a semmin xD -
#2812 Amivel már a teli van a rőfös, mert hónapok óta nem tudnak mást, mint FordGTDodgeVyperAudiTTZondastb. képeket leközölni.
Felsőtízezer feeling O.K. Ritka autók O.K.
Ezek túlnyomó többsége szerepelt az első részben, ami csak játékmenetben számottevően más, mint ez lesz, ha igaz. Grafikában írdésmondd alig.
Akkor egy kérdés: Miért kell ua.-t unalomig ismételni? Vannak slágerautók, elhiszem. Közvéleménykutatás Atarinál gondolom bejátszott bőven. Tőlem elfér Forddzsítídodzsvájpörmittudoménmi :) Legyen Japán-Turbó részleg is. Ez a lényeg. :) -
#2811 Hát azért nem. De mind1 xD Akkor miért SUBARU logód van, miért nem ez a fos micsi v. micsu... xD Ami mellette van, na az már igen xD
Jöhetne már valami, pl a játék maga.. Vagy BÉTA teszt. -
#2810 Remélem,hogy Alpina-ként teszik majd be:P -
USAMEN POWER #2809 Porsche 100% hogy lesz ismét csak Ruf néven, Bmw is lesz szerintem valamelyik Bmw tuning cég nevével. -
Gibor #2808 Párszor átforgattuk, Porsche és BMW nem lesz mivel EA licence alatt van.
Amúgy szerintem is lehetne egykét Lan Evo meg Impreza, tovább inkább nem sorolom (: -
USAMEN POWER #2807 Jaja, itt csillivilli Mustangok, és Shelbyk jöhetnek majd képbe !
2010. Gumball 3000 (in USA)
-
#2806 Hát ha az Integrale bele fért, akkor már egy 22B is. Jó volna már bele valami bömös is... Nekem olyan hiányom van. -
#2805 Én elfogadom ezeket, sőt kéne is egy jó bubu vagy evo, de egy ilyen kurva régi 22B nem illik ide szerintem. Pont. A feelinghez nem tudok hozzápasszintani egy ilyet. Egy hacsit sem, meg egy e36 m3-at se. Ennyi.
Itt csillivilliség van yachtokkal. -
#2804 Hagyd. Én azééé nem reagáltam rá élőszóban, meeee személyeskedés nélkül sehogyansem sikerültvóna.. 40-ért a G25 ha (!) új + gerjedsz a padlóváltóra, nagyon jó ár. Én venném. G27 azok szerint, akik próbálták nem tud távolról sem annyival többet, mint amennyivel többe kerül.
#2799 EZAFOS kérlek szépen az, ami a balkáni színvonalú útjainkon agyonb.sz, jóformán mindent, ami négykeréken gyorsul és mozog.
#2798:Ehun-E(vo) :) -
#2803 Hát,20 éve még nem volt evo,és különben is folyamatosan fejlesztik.Egyébként már csak olyan autót lehet szeretni amit te is elfogadsz? -
-
#2801 Szép kép,de van olyan amin jobban néz ki:)Majd keresek,aztán ha túl nagy akkor csak linket dobok. -
#2800 Faszom akik itt vergődnek a 20 éves japán vasakra, kotródjanak el a boltba, vegyenek egy ps2-gt4 kombót, aztán verjék rá. Abban van megközelítőleg 26 féle impreza, meg olyan 30 evo. -.-
ehh -
#2799 MIEZAFOS??? -
Szabi1991 #2798 szombaton evotali -
#2797 hello. kaphatnék, egy McLaren-es logót?:D