40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#2876 Én tegnap rendeltem meg, ma kaptam meg a visszaigazoló sms-t, meg e-mailt, hogy átadták a futárnak, így, ha minden rendben hétfő este már nagyon boldog G25 tulaj leszek! Sőt, úgy néz ki, hogy a DFP-met is sikerül jó árasítani!
Aztán már csak Open Beta kell... -
USAMEN POWER #2875 Az egyben se volt érdekes dolog az ilyen. -
#2874 jah össze is félem magam hírtelen :D -
#2873 Csak majd ne lepődj meg, ha véletlenül elédvágok, 300-nál.... -
ATi0021 #2872 Khm... remek forrás az általam írt, és Pixxel által készített FAQ. De idézem:
Lesz irányjelző (index)?
Igen a második részben már használhatunk indexet.
Forrás -
#2871 na a kresz krúzoktól kapok idegbajt -
USAMEN POWER #2870 Akkor már elakadásjelző is legyen... :D Jó lesz az 400 -nál a sötétben ! -
Szabi1991 #2869 lassabb krúzoknál nem lenne rossz, meg amikor csak úgy forgalommal együtt kocsikázok.. -
#2868 Én nembírtam a 200-300fölötti sebességet soha. Haverral mindig hegyekbe mentünk vagy városba és a KRESZ-t mindig betartottuk.(Persze ez nem jelenti azt,hogy néha nem csapattuk(amíg elnem kaptuk a fát,falat vagy a civilt:D)) -
#2867 annyira fontos nektek ez az indexelés csak tudnám miért. majd így 2-300 körül pont indexelni fogok egy előzősnél. jah valaszeg :D -
#2866 Forrást. -
#2865 Szerintetek megéri most g25t venni vagy valami mást éri meg?Kb. 40 ezer ft most. -
#2864 Már bejelentették hogy lehet. -
#2863 Arról még mindig nem kaptunk infót,hogy lehet e majd irányjelzőt is használni. Bár,így utólag belegondolva...:D:D:D:D:D -
USAMEN POWER #2862 Open beta már jöhetne... 24/24 kockulás lenne ! -
#2861 Váóóó! Micsoda hírek!
Új szigetek, open béta, stb. -
USAMEN POWER #2860 Mint lejjebb írtam, a TDU inkább a picsajátszásról szól. Sok ház, verda, pénz, klubbok, fanta, buli, stb... Egy milliomos életébe csöppenhetünk bele, és ettől különb más autós játékoktól, a feelingen nagy hangsúly van. Továbbá mivel autós játék, az autókon is nagy hangsúly van, az autók kidolgozottságán, működésén, és remélhetőleg a reális fizikán is. Szal én így kategóriába nem tudom sorolni. (A játék két fele a 2 -ben kicsit jobban kirajzolódik majd.) De várom már...
Am a sokszínüség miatt szeretem a GTA -t is. Pl. a San Andreasban aztán minden volt ... ha akartam autót, vagy akár hajót vezettem, mikor meg úgy hozta a kedvem légicsatákat vívtam, vagy kaszinóztam. Azt csináltam benne amit akartam, de jó volt...
#2855: Na ja... A linkben lévő [6] miatt nem lehet normálisan beszúrni url -ként. -
Stockbauer33 #2859 A PH-s Stormline ismét szétkapta a második trailert is. A 14ik képen a medenceszélén csíkos gatyába a gyogyós nagyon süt .17sen duplaszájú fekap..át is lehet .25sön a titkárcsaj a répát figyeli a monitoron? 32 az öreg Don.38on ott az R8 :D 57sen az tolatoradar?Minek?64 szép ez az öböl.65 éjjel is :D 68 ott a ferka a reklámon.80 muskátli az ablakba :D -
#2858 "vegyenek egy ps2-gt4 kombót, aztán verjék rá."
Megtettem... örülök... baj? :D
Gt egy más kategória, maga mezőnyében nincs ellenfele, és a legjobb, de egy TDU-val hasonlítani nem kell, mert akkor má hasonlítsunk össze egy verekedőst egy FPS-el, az is kb ugyanaz... -
#2857 Nem segítene ki valaki a szent G25ös cél érdekében?
-
#2856 PicsábaPicsábaPicsábaPicsábaPicsábaPicsábaPicsábaPicsábaPicsábaPicsába -
#2855 Mert képet beszúrni tudni kell
De ja... nem rosz. -
#2854 Szerintem addigra télleg elfogy a G25. -
#2853 Szerintetek jövő hó 10.ig még megmarad a g25 ára 35-40 körül?
Addigra lesz csak pénzem rá -
USAMEN POWER #2852 Ja, nem rossz. Habár nekem (http://iaro.3dmax.hu/kep/[6]_Trainfield_Game_Rig.jpg) ez is bejön. Videó. -
#2851 thx :)
#2835 -
#2850 Egyébként a CRX ülés odabasz -
vajo #2849 Fain a topik. -
#2848 Hát kb olyan,vagy nagyon komoly villanyszerelő tehetség lehet a pali -
#2847 VAZEEE? Richie Rich lakásában van ez? -
#2846 Bazzze -
#2845 Ez az igazán kemény!! -
#2844 Ez mi fasza kis szimulátor szoba
-
#2843 Audi , Bmw, Merci , Amerikai, jöhet minden mennyiséggel.
Francia is lehet benne! -
ATi0021 #2842 Barcelonai rendezvényen, a Namco Bandai felfedte előzetes E3-as listáját, amin a következő Test Drive is szerepel.
Forrás: mcvuk.com/ -
Stockbauer33 #2841 Engem báncsá csak nyugottan .Csapágyasra vágom a G25-t mire összekukázok egy klubbot meg egy ilyen 77-est.De kő nagyon.Nameg fullra televágom az összes garázst amit csak lehet a 2 szigeten.Tele b..ok Q7 el egy 10-es pecóót -
BigDawe #2840 személy szerint nekem a dbs a kedvencem :) -
#2839 Na ja, az még tetszett! -
#2838 sztem is ronda ne aggódj :) vanquish óta nem nagyon alkottak szépet -
#2837 Az Astonok is nagyon szépek. :)