40335
  • jofer
    Én tegnap rendeltem meg, ma kaptam meg a visszaigazoló sms-t, meg e-mailt, hogy átadták a futárnak, így, ha minden rendben hétfő este már nagyon boldog G25 tulaj leszek! Sőt, úgy néz ki, hogy a DFP-met is sikerül jó árasítani!

Aztán már csak Open Beta kell...
  • USAMEN POWER
    Az egyben se volt érdekes dolog az ilyen.
  • pxxl
    jah össze is félem magam hírtelen :D
  • gduck
    Csak majd ne lepődj meg, ha véletlenül elédvágok, 300-nál....
  • ATi0021
    Khm... remek forrás az általam írt, és Pixxel által készített FAQ. De idézem:

Lesz irányjelző (index)?
    Igen a második részben már használhatunk indexet.
    Forrás
  • pxxl
    na a kresz krúzoktól kapok idegbajt
  • USAMEN POWER
    Akkor már elakadásjelző is legyen... :D Jó lesz az 400 -nál a sötétben !
  • Szabi1991
    lassabb krúzoknál nem lenne rossz, meg amikor csak úgy forgalommal együtt kocsikázok..
  • milk4
    Én nembírtam a 200-300fölötti sebességet soha. Haverral mindig hegyekbe mentünk vagy városba és a KRESZ-t mindig betartottuk.(Persze ez nem jelenti azt,hogy néha nem csapattuk(amíg elnem kaptuk a fát,falat vagy a civilt:D))
  • pxxl
    annyira fontos nektek ez az indexelés csak tudnám miért. majd így 2-300 körül pont indexelni fogok egy előzősnél. jah valaszeg :D
  • milk4
    Forrást.
  • Fehercsoki
    Szerintetek megéri most g25t venni vagy valami mást éri meg?Kb. 40 ezer ft most.
  • Fehercsoki
    Már bejelentették hogy lehet.
  • milk4
    Arról még mindig nem kaptunk infót,hogy lehet e majd irányjelzőt is használni. Bár,így utólag belegondolva...:D:D:D:D:D
  • USAMEN POWER
    Open beta már jöhetne... 24/24 kockulás lenne !
  • gduck
    Váóóó! Micsoda hírek!

Új szigetek, open béta, stb.
  • USAMEN POWER
    Mint lejjebb írtam, a TDU inkább a picsajátszásról szól. Sok ház, verda, pénz, klubbok, fanta, buli, stb... Egy milliomos életébe csöppenhetünk bele, és ettől különb más autós játékoktól, a feelingen nagy hangsúly van. Továbbá mivel autós játék, az autókon is nagy hangsúly van, az autók kidolgozottságán, működésén, és remélhetőleg a reális fizikán is. Szal én így kategóriába nem tudom sorolni. (A játék két fele a 2 -ben kicsit jobban kirajzolódik majd.) De várom már...

Am a sokszínüség miatt szeretem a GTA -t is. Pl. a San Andreasban aztán minden volt ... ha akartam autót, vagy akár hajót vezettem, mikor meg úgy hozta a kedvem légicsatákat vívtam, vagy kaszinóztam. Azt csináltam benne amit akartam, de jó volt...

#2855: Na ja... A linkben lévő [6] miatt nem lehet normálisan beszúrni url -ként.
  • Stockbauer33 #2859
    A PH-s Stormline ismét szétkapta a második trailert is. A 14ik képen a medenceszélén csíkos gatyába a gyogyós nagyon süt .17sen duplaszájú fekap..át is lehet .25sön a titkárcsaj a répát figyeli a monitoron? 32 az öreg Don.38on ott az R8 :D 57sen az tolatoradar?Minek?64 szép ez az öböl.65 éjjel is :D 68 ott a ferka a reklámon.80 muskátli az ablakba :D
  • MikX
    "vegyenek egy ps2-gt4 kombót, aztán verjék rá."
    Megtettem... örülök... baj? :D

Gt egy más kategória, maga mezőnyében nincs ellenfele, és a legjobb, de egy TDU-val hasonlítani nem kell, mert akkor má hasonlítsunk össze egy verekedőst egy FPS-el, az is kb ugyanaz...
  • LeWyTy
    Nem segítene ki valaki a szent G25ös cél érdekében?

• LeWyTy
    PicsábaPicsábaPicsábaPicsábaPicsábaPicsábaPicsábaPicsábaPicsábaPicsába
  • LeWyTy
    Mert képet beszúrni tudni kell

De ja... nem rosz.
  • milk4
    Szerintem addigra télleg elfogy a G25.
  • LeWyTy
    Szerintetek jövő hó 10.ig még megmarad a g25 ára 35-40 körül?
    Addigra lesz csak pénzem rá
  • USAMEN POWER
    Ja, nem rossz. Habár nekem (http://iaro.3dmax.hu/kep/[6]_Trainfield_Game_Rig.jpg) ez is bejön. Videó.
  • pxxl
    thx :)

• LeWyTy
    Egyébként a CRX ülés odabasz
  • vajo
    Fain a topik.
  • Versace21
    Hát kb olyan,vagy nagyon komoly villanyszerelő tehetség lehet a pali
  • samsung123
    VAZEEE? Richie Rich lakásában van ez?
  • LeWyTy
    Bazzze
  • Versace21
    Ez az igazán kemény!!
  • LeWyTy
    Ez mi fasza kis szimulátor szoba
  • Falkon
    Audi , Bmw, Merci , Amerikai, jöhet minden mennyiséggel.
    Francia is lehet benne!
  • ATi0021
    Barcelonai rendezvényen, a Namco Bandai felfedte előzetes E3-as listáját, amin a következő Test Drive is szerepel.
    Forrás: mcvuk.com/
  • Stockbauer33 #2841
    Engem báncsá csak nyugottan .Csapágyasra vágom a G25-t mire összekukázok egy klubbot meg egy ilyen 77-est.De kő nagyon.Nameg fullra televágom az összes garázst amit csak lehet a 2 szigeten.Tele b..ok Q7 el egy 10-es pecóót
  • BigDawe
    személy szerint nekem a dbs a kedvencem :)
  • Falkon
    Na ja, az még tetszett!
  • pxxl
    sztem is ronda ne aggódj :) vanquish óta nem nagyon alkottak szépet
  • [HUN]FaTaL
    Az Astonok is nagyon szépek. :)