40335
  • Gibor
    Baszki majdnem tájkép XD
  • USAMEN POWER
    Háth itt is össze van szedve egybe.
  • Muttley
    Egyetlen KÉP nincs közte, amit ne láttunk volna EDDIG, de legalább össze van szedve egybe.
  • akyyy
    én multkor tudtam meg, hogy egy volt kollégám a gls-nél dolgozik, és pon tott ahol lakom, szóval ha cd galaxistól rendelek, elég felhívnom, hogy ha megteheti, hozza minnél hamarabb
  • Falkon
    Csak ne gta4 gépigénye legyen! :D
  • pxxl
    mind1 csak a hdr-t ne túlozzák el -.-
  • Szabi1991
    képek alapján egy kis plusz effekt van, de az kikapcsolható lesz remélhetőleg :)
  • [HUN]FaTaL
    Még semmit, de szerintem nem lesz sokkal magasabb, mint az első részé.
  • bboyatty
    Hello. Gépigenyről nem lehet tudni semmit?
  • AlieN911
    OFF
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Nem ért valaki a PIC programozáshoz?? Segítség kéne, egy kis egyszerű szart megcsinálni, de én nem vágom.. PLS PM

Mostanában minden game olyan 9990 Ft szokott lenni. De sztem a hivatalos honlapon lévő TDU1 ára lesz max 1 kicsit emelnek rajta pár ajrót, a TDU1 pedig olcsóbb lesz.
  • [HUN]FaTaL
    Igen, ezért írtam 10k-t 12 helyett :)
  • gduck
    Szerintem is megállítja a 10k Szerencsére nem mindegyik kiadó neve áll 2 betűből
  • Gibor
    Nemigaz nem lehet befejezni a kormányos témát....
  • Falkon
    Valahogy érzetem, hogy nem egyről beszélünk :D
  • norbi56
    Akkor nem tudom én azt olvastam hogy újraindítják a gyártást.
  • Fehercsoki
    Én úgy hallottam ez csak végső kiárusítás mivel már csak a g27t árulják.(az a fordulatszámos ledsor nagyon bejön!)
  • Fehercsoki
    Értem.Perszee tudom ééén...Azt hittem a legutolsó hszemre válaszoltál,na mind1 legközelebb ellenőrzöm:O
  • norbi56
    Nem azért mondtam bocsi, csak hogy egyre több helyen van és gondolom ujra forgalmazzák lesz időd összegyűjteni a pénzt.
  • Falkon
    De remélem avval tisztába vagy , hogy én a játékról beszélek. :D
    Kormányom már van! :D
  • Fehercsoki
    Akkor jó neked:D Ez a kelenföld nagyon kitaláltnak hangzik de utánanéztem és létezik:O Én még mindig csak reménykedhetek abban hogy nem sokan vesznek 40 ezerért kormányt még ha ilyen jó akkor sem.
  • Falkon
    Hát nekem 15 perc vonattal Kelenföld. Onnan meg 30 perc alatt mindenhova. :D
  • Fehercsoki
    Sajnos én nem pesti vagyok(bár te sem:P) ezért nem tehetem meg hogy bemegyek,szóval rendelnem kell.De megjegyzésbe odaírtam hogy jelezzenek vissza hogy van-e még,mivel ha nincs akkor máshonnan rendelem.(azt hogy máshonnan rendelem nem írtam oda,csak hogy írjanak vagy hívjanak:D)
  • Falkon
    Én bemegyek a boltba!
    Csak előre tudjam meg melyikbe kapható!
  • akyyy
    12990 lesz és erre fogadok is akár (természetesen az xbox változatra gondolok ott minden játék ezen áron kezdődik:D)
  • Fehercsoki
    Szerintem 10k lesz csak!Atari nem olyan pénzéhes kiadó!

Egyébként megrendeltem a G25-öm:)Remélem van raktáron,a honlap szerint igen,de hétvégén nem frissítik a webshopot.
  • LeWyTy
    Hát ja... ha a sima befejezetlen TDU olyan nagy szám volt annó... akk ez nem lesz egyszerű

De szerintem olyan 10-12k közt lesz
  • LeWyTy
    Ha lesz ha nem...Egyértelműen előrendelés.
  • USAMEN POWER
    Megjelenés napja, max 1-2 nap csúszás ... valahogy így veszem meg majd én is. Amúgy lesz olyan 13-15 rugó az 100% !

#3003: Melyik bolygón élsz te ? Másrészt ha 20 rugó lenne, azt se bánnám mert ez a game lazán meg fog érni annyit, nekem biztos !
  • Fehercsoki
    Nekem a megjelenés napján a futár az ajtóm elé hozza a gyűjtői változatom:) (ha lesz,de miért ne lenne?)
  • milk4
    Hát,ha nem decemberben fog megjelenni,akkor én is:D
  • Falkon
    :D
    Én a megjelenés napján veszem meg.
  • milk4
    Nem érdekel,mert karácsonyra fogom kérni:D
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem 9990 lesz.
  • ROLL30AbandonHo
    Háát szerintem nem lessz anyi vagy is remélem ien 5-8ezerbe megusszuk:D
  • Falkon
    Fatal, nyugi! Mondjuk igazad van!

Na akkor beszéljük a játékról:
    Szerintetek mennyi lesz a megjelenésénél a játék ára?
    Én olyan 10-12 ezer gondolok.
  • [HUN]FaTaL
    Leszarom a kormányokat!!!!!!!!!! Húzzatok már a kormányos vagy az offtopicba, faszse kiváncsi rá itt.
  • LeWyTy
    Egyébként pont 41.987Ft +2500Ft postaköltség
  • LeWyTy
    De ne csesztessé má legalább
  • Fehercsoki
    :S Nekem is le kéne adnom a rendelésem:S Megvárom a hétfőt hogy frissítsék a webshopokat hogy hol van raktáron!
  • norbi56
    Most iponon 40ért van:)
    Én is megrendelem, mert ahol volt 36ért ott már elfogyott:P