40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Gibor #3036 Baszki majdnem tájkép XD
-
USAMEN POWER #3035 Háth itt is össze van szedve egybe. -
#3034 Egyetlen KÉP nincs közte, amit ne láttunk volna EDDIG, de legalább össze van szedve egybe. -
#3033 én multkor tudtam meg, hogy egy volt kollégám a gls-nél dolgozik, és pon tott ahol lakom, szóval ha cd galaxistól rendelek, elég felhívnom, hogy ha megteheti, hozza minnél hamarabb -
#3032 Csak ne gta4 gépigénye legyen! :D -
#3031 mind1 csak a hdr-t ne túlozzák el -.- -
Szabi1991 #3030 képek alapján egy kis plusz effekt van, de az kikapcsolható lesz remélhetőleg :) -
#3029 Még semmit, de szerintem nem lesz sokkal magasabb, mint az első részé. -
#3028 Hello. Gépigenyről nem lehet tudni semmit? -
#3027 OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem ért valaki a PIC programozáshoz?? Segítség kéne, egy kis egyszerű szart megcsinálni, de én nem vágom.. PLS PM
Mostanában minden game olyan 9990 Ft szokott lenni. De sztem a hivatalos honlapon lévő TDU1 ára lesz max 1 kicsit emelnek rajta pár ajrót, a TDU1 pedig olcsóbb lesz. -
#3026 Igen, ezért írtam 10k-t 12 helyett :) -
#3025 Szerintem is megállítja a 10k Szerencsére nem mindegyik kiadó neve áll 2 betűből -
Gibor #3024 Nemigaz nem lehet befejezni a kormányos témát.... -
#3023 Valahogy érzetem, hogy nem egyről beszélünk :D -
#3022 Akkor nem tudom én azt olvastam hogy újraindítják a gyártást. -
#3021 Én úgy hallottam ez csak végső kiárusítás mivel már csak a g27t árulják.(az a fordulatszámos ledsor nagyon bejön!) -
#3020 Értem.Perszee tudom ééén...Azt hittem a legutolsó hszemre válaszoltál,na mind1 legközelebb ellenőrzöm:O -
#3019 Nem azért mondtam bocsi, csak hogy egyre több helyen van és gondolom ujra forgalmazzák lesz időd összegyűjteni a pénzt. -
#3018 De remélem avval tisztába vagy , hogy én a játékról beszélek. :D
Kormányom már van! :D -
#3017 Akkor jó neked:D Ez a kelenföld nagyon kitaláltnak hangzik de utánanéztem és létezik:O Én még mindig csak reménykedhetek abban hogy nem sokan vesznek 40 ezerért kormányt még ha ilyen jó akkor sem. -
#3016 Hát nekem 15 perc vonattal Kelenföld. Onnan meg 30 perc alatt mindenhova. :D -
#3015 Sajnos én nem pesti vagyok(bár te sem:P) ezért nem tehetem meg hogy bemegyek,szóval rendelnem kell.De megjegyzésbe odaírtam hogy jelezzenek vissza hogy van-e még,mivel ha nincs akkor máshonnan rendelem.(azt hogy máshonnan rendelem nem írtam oda,csak hogy írjanak vagy hívjanak:D) -
#3014 Én bemegyek a boltba!
Csak előre tudjam meg melyikbe kapható!
-
#3013 12990 lesz és erre fogadok is akár (természetesen az xbox változatra gondolok ott minden játék ezen áron kezdődik:D) -
#3012 Szerintem 10k lesz csak!Atari nem olyan pénzéhes kiadó!
Egyébként megrendeltem a G25-öm:)Remélem van raktáron,a honlap szerint igen,de hétvégén nem frissítik a webshopot. -
#3011 Hát ja... ha a sima befejezetlen TDU olyan nagy szám volt annó... akk ez nem lesz egyszerű
De szerintem olyan 10-12k közt lesz -
#3010 Ha lesz ha nem...Egyértelműen előrendelés. -
USAMEN POWER #3009 Megjelenés napja, max 1-2 nap csúszás ... valahogy így veszem meg majd én is. Amúgy lesz olyan 13-15 rugó az 100% !
#3003: Melyik bolygón élsz te ? Másrészt ha 20 rugó lenne, azt se bánnám mert ez a game lazán meg fog érni annyit, nekem biztos ! -
#3008 Nekem a megjelenés napján a futár az ajtóm elé hozza a gyűjtői változatom:) (ha lesz,de miért ne lenne?) -
#3007 Hát,ha nem decemberben fog megjelenni,akkor én is:D -
#3006 :D
Én a megjelenés napján veszem meg. -
#3005 Nem érdekel,mert karácsonyra fogom kérni:D -
#3004 Szerintem 9990 lesz. -
ROLL30AbandonHo #3003 Háát szerintem nem lessz anyi vagy is remélem ien 5-8ezerbe megusszuk:D -
#3002 Fatal, nyugi! Mondjuk igazad van!
Na akkor beszéljük a játékról:
Szerintetek mennyi lesz a megjelenésénél a játék ára?
Én olyan 10-12 ezer gondolok. -
#3001 Leszarom a kormányokat!!!!!!!!!! Húzzatok már a kormányos vagy az offtopicba, faszse kiváncsi rá itt. -
#3000 Egyébként pont 41.987Ft +2500Ft postaköltség -
#2999 De ne csesztessé má legalább -
#2998 :S Nekem is le kéne adnom a rendelésem:S Megvárom a hétfőt hogy frissítsék a webshopokat hogy hol van raktáron! -
#2997 Most iponon 40ért van:)
Én is megrendelem, mert ahol volt 36ért ott már elfogyott:P