40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#3076 Na most jó,csak nem szabad play gombot nyomni. -
#3075 Láttam töltött valamit a pixxel.comli.comról,de már azt írja alul hogy betöltötte a lapot,és semmit nem hallok:S -
#3074 külső linket hív meg, valszeg azért tart tovább. nálam megy. kipróbáltam. -
#3073 Hát én semmit nem hallok,esetleg nincs még zene berakva vagy nálam van a hiba?:S -
#3072 ott is van :)
művelhet furcsaságokat, ha pl 2x nyomsz forward-ra -
#3071 a TDU jelenetekben A6, míg a filmben A8/S8 figyel
azért ügyes a csávó :)
-
#3070 MEGALOL! -
#3069 Na ezt linkben akartam -
#3068 -
USAMEN POWER #3067 Odabasz ... nem kis meló lehetett egy ilyet összevágni. -
#3066 Jól unatkozhatott 2be milyen filmet lehet megcsinálni? -
#3065 -
Stockbauer33 #3064 -
#3063 Ez mekkora:D -
Gibor #3062 Nem küzdök egyáltalán ilyesmi problémákkal nyugi. De szerintem ne vitázzunk TDU2 tápigban helyesírási problémákon... De ha csak te is belém kötni akarsz mint milkacsoki akkor PM. -
#3061 Majdnem.. ;-) -
#3060 Nem értelmetlen, maximum te kűzdesz szövegértelmezési gondokkal. :) -
Gibor #3059 csak a vesszővel értelmetlenné lehet tenni azt a mondatot :D -
#3058 A "hogy" előtt vesszőt kell tenni, tehát teljesen jól írta. :) Gyakorolj még egy kis nyelvtant. Ja és a hozzállás egy szó. :) -
#3057 De lehessen választani :) -
Stockbauer33 #3056 Baba a zene lejáccó Pixxel .A második trailer zenéjét lehetne bele?Danke -
Stockbauer33 #3055 Miért is?Max az összeszedett pénz szab határt.Nem?Gondolom a 2be is lessz minm 90-100 nagyteljesítményü sportos vagy sportautó.Ha valós fogyasztáslessz akkor a V12 TDI is bepapiz 14-17 litert.Az izomlovak meg 20-30at.A lé nagyon dominál Ibizán majd.Örülök is neki mert ritkitya a bénaf..kat
#3053 A tied lenne a legjobb döntés -
#3054 Így gondoltam énis :) Lehet hogy nem sokan járnának 30-40 liter fogyasztásu izomautókkal :D -
#3053 Mondjuk úgy, hogy lenyomva tartod a spacet, és közben pörög a számláló, hogy hány liternél/gallonnál tartasz, és, hogy mennyit fizetsz. Jó kis ficsör lehetne. -
#3052 Igen, lehetséges, bár érdekesebb lenne ha te határozhatnád meg, és azt is hogy mennyit :) Remélem a fogyasztás meg változó lesz( gázpedál függő) meg araszolásnál nagyobb,stb, ellehetne vele lenni unalmas pillanatokba :) -
#3051 #3045-re szántam, elnézést... -
#3050 Én úgy képzelem el, mint az 1-ben pl. a shopba, vagy a házadba történő belépést! Lesz egy vidi, teletank, levonja a pénzt, és kész! -
USAMEN POWER #3049 Mi van veled ppl... húzd már össze magad ! -
#3048 Szerintem ha lehet akkor is csak lesznek benzinkutak,aztán ott lehet tankolni és kész.Bár furcsa is lenne ha valakinek elfogy a benzin mondjuk krúz közepén és a többieknek el kell vontatni a legközelebbi benzinkúthoz:) -
#3047 Szerintem nem lesz megkülönböztetve. -
Gibor #3046 észre után ne tegyél vesszőt mert úgy nem helyes Bocs de én egy gusztustalan féreg vagyok kinek minden apróságba bele kell kötnie, főleg ha nem ismerik fel a Q7-et. Amúgy a hozzá állásodon kicsit javíthatnál. -
#3045 Ha lehetlesz tankolni, és összekevered a benzint v a dízelt akkor a motor majd károsodik? :) -
#3044 Bocs,eddig nem vettem észre,hogy nyomorék vagy. -
#3043 Az,V12 TDI. -
Gibor #3042 ne legyél 14-18 közötti net fighter XDDDDDDDDDDDDDDDDD
Szerinted ki nem röhögi ki mikor már 2trailer volt Q7ről + 34543db kép XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Amúgy rajtad röhögtem hogy megírtad szememben életed első legértelmesebb hsz-át :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#3041 gyanús -
#3040 Mit röhögsz te ? Audi A6 Allroad-ra qrvára nem hasonlít,ezért kérdeztem iróniával te ér. -
Gibor #3039 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#3038 Amúgy ez most egy Q7 akar lenni? -
#3037 Jah, szép táj, meg egy ocsmány varacskosdisznó... :D