Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem Microsoft Security Essentials van, ingyenesen letölthetõ a Microsoft oldaláról, tulajdonképpen a Win 7 mellé jár, azt ennyi, különösebben nem foglalkozok a témával. Régen én is letöltöttem minden szart, azt már majdnem mindenért benyögött a gép és herótom lett az egésztõl. Én úgy vagyok vele hogy aki egy béna fa** az használhatja akár a világ legjobb vírus irtóját is, akár havonta fizethet is, mindig be fog kapni valami szemetet. Aki meg ésszel tud netezni az meg leszarja, én is. Magától nem kap be senki se spyware -t vagy vírust.
Azt nem mondom hogy én még soha nem kaptam a gépemre semmit, elõfordul nagyon ritkán, de egy win reinstall mennyi idõ ? Fél óra, se.
Hozzáteszem, a hivatalos fórum szerint megy a szerver
youtube.com/user/icetihiii22
Game servers available.
speedtest.net szerint: Ping 6 ms, down: 87.81 Mbps, up: 25.36 Mbps
Erre mit ír ki a TDU2?
"No network connection. Switching to offline mode."
Végre van idõm játszani. <#falbav>#falbav>
TDU2 > Angela147GTA
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
TDU2 nick: PM75
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
(\Users\........\Documents\Eden Games\)
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Bár én azért még gyanúsítanám a hard drive-t is, ha az az idõtartam tényleg 4-5 mp...
Konfig: Core i5 E760/2,8Ghz, 4GB RAM DDR3 1333Mhz, Gigabyte Gf GTX560Ti OC 1GB 2TB HDD
Lenne egy kérdésem a TDU 2 vel kapcsolatban, másfél hete megvettem a gamet, szépen haladok is vele csak néha néha 4-5 másodperc idõtartamra befagy a game majd minden gond nélkül megy tovább, van olyan hogy 1 napig minden jó van hogy félóránként. A gépnek nincs baja más autós meg egyéb gamek fullon mennek fagyás nélkül. Melegeési problémák sincsenek minden az optimális értéken mûködik. Olvastam forumokon hogy nvidia kártyán lehetnek fagyások, ez mit takar?? Gigabyte Geforce GTX560Ti OC van a gépben. Ha esetleg kell vmi hozzá egy linket tegyen be vki hogy honnan kellene letölteni még vmit!
Elõre is köszi a segitséget
Konfig: Core i5 E760/2,8Ghz, 4GB RAM DDR3 1333Mhz, Gigabyte Gf GTX560Ti OC 1GB 2TB HDD
Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14
Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14
Köszönöm az ötleteket, jó gurulást mindenkinek!
TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!
Hol van lehetõség felesleges autók eladására? Mert nem úgy mûködik mint a TDU 1-ben!
Válaszotokat elõre köszönöm!
Én hagytam hogy a játék állítsa be a gmepad-ot.
Nincs rá ötletetek?
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Itt beleolvadt az ölembe.Kisért engem ez a japán retek.Rourou ,Emma után ez lesz a mumusom
A sok kis faszkalap sírt h milyen nehéz a lvl4.Most ovis szintre butitották.
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"