40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Interstate 95 #36974 Egyszerű. Esc > Progress, és itt szépen le van írva hogy mit kell csinálni a fejlődéshez. -
#36973 Illetve ha n alkalommal bántalmazod a rendőröket, majd sikeresen elmenekülsz előlük (körforgalomban körözgetsz, oda alig jönnek be utánad), akkor kaphatsz outlaw vinyl-t. Ha az n-t növeled, akkor kapsz még outlaw gúnyát és Mercedes-t is. Bár arra már nem emlékszem, hogy ezek is szint-lépést okoznak e. -
#36972 Itt -
#36971 gyengébb autókat Chargerel! :D -
#36970 Rendőr viperekkel kell az embereket elkapni ( amikor hivnak,elfogadod,és elkell kapni.. bár néha 4es tuningos SS Veyron az ellenfél és utolérni őket ,meg elkapni 1 az 10hez... de ez a feladat :D ) -
#36969 Rendőrös?
Erről még nem hallottam. -
tothbalu99 #36968 Nézd meg a menüben van valami pont. Egy csillaggal van jelölve ott lehet megnézni milyen szintfejlődéshez mit kell csinálni. -
#36967 Hú. Kapásból...
Rendőrös küldik??
Felderített utak??
Kaszinó? ( bár mondjuk az kaszinós lvlt tol felfele )
-
#36966 Túl élénk, rátapintottál a lényegre. -
#36965 Nem értem, hogyan lehet tovább fejlődni?
Elértem a 45-s szintet, minden bombás futam egy kivételével kész a kirakókból 2 full, az összes offline verseny és bajnokság látszóra kész az utak szinte mind készek.
Akkor hogyan tovább? -
#36964 Hu. Grafikailag, nincs sok fejlődés, ezt tartom. Látványra biztos szebb, ezt aláírom. Bár ezt is inkább úgy mondanám, hogy a mai szemnek jobban megfelel. Azt, hogy 3 12 polygonos fűcsomó helyett most négy 12 polygonos van, nem egy hatalmas előrelepés. És az igazat megvallva, nekem (És ez egyéni ízlésficam, ezzel tisztában vagyok) nem tetszik jobban. Túl élénk... -
#36963 Na ezzel egyetértek... nálamis bentvolt pár grafikai patch,és úgy elviselhető ( volt ) a TDU1... xboxon pedig HD nélkül inkább nemis mesélném.. mert az botrány! viszont TDU2 Xboxon fullhd-ban szép volt... de viszont az irányitása egyenlő a kib.szottsz.rral.... -
Stockbauer33 #36962 " Elképesztő, milyen keveset fejlődött az 1-hez képest a grafika " Ezt gondold át még1x
Pár héttel ezelőtt még mentem az 1-be.Bizony ha nem lett vna felrakva a HD patch meg különböző mód akkor az a fakó semmit mondó grafika lett vna az 1be. -
chris1997 #36961 Nem szennyezem vele a levegőt... -
#36960 Teljesen igazad van. Még én sem adtam fel teljesen a dolgot, de hirtelen, ahogy néztem a videót, nosztalgiával gondoltam az 1 irreális repülés, -ugratás panaszára. Majd még gondolkodom egy kormány beszerzésén, de, sajnos dlckel, kormánnyal nem lenne egy olcsó mulatság, akkor sem, ha ma már nem egy kifejezett 0-day játékról beszélünk... Nekem meg a mániám a realitásokon nyugvó, arcade fizika... -
Interstate 95 #36959 Inkább ne tedd. -
chris1997 #36958 Fúú.. NFS WOrld... mennyit tudnék mesélni ezalatt a több mint 2 évem alatt... -
Interstate 95 #36957 Ha csak "mi" lennénk aktívak akkor egy db kép nem lenne a topikban. Ehhez több ember kell, a játék pedig nem halott amint látod. -
Interstate 95 #36956 Ezzel nem vagy egyedül, a grafikán és a sziget(ek) hangulatán kívül másban visszafejlődés a játék, viszont nincs más. Egy TDU3 -ra még ha lesz is kell várni pár évet, addig meg van ez, vagy hátat fordítasz a szériának. Ha van egy jó brigád akikkel lehet gurulni, elfeledteti a játék hibáit és akkor nincs gond. Számomra az pedig kizárt, hogy egy Forza Horizon miatt vegyek egy technikailag elavult 360 -at. Mellesleg számomra NFS World néven van nagyobb csalódás is, az megint egy olyan név volt amit túlgondolkodtam megjelenés előtt, azt nagyobbat koppantam mint a TDU2 esetében. -
#36955 ha meg tudom oldani és nem leszek hulla fáradt felmászok hajtani
aki gondolja velem tarthat vagy csatlakoznék ilyen megmozduláshoz -
#36954 Igen aktívak vagytok mostanában, kezd megjönni nekem is a kedvem, bár még élvezem az "új" autó örömeit... -
#36953 Elképesztő, milyen keveset fejlődött az 1-hez képest a grafika, és mennyit lépett vissza a fizika. Pont, mielőtt ezt a kis (amúgy szuper, grat!) videót megnéztem, néztem át az 1 videóit a gépemen. Van nedves aszfalt, stb... fizika meg irtó otromba.
Természetesen, sem a játékot, sem a videót nem akarom ezzel "fikázni" de még mindig csalódott vagyok, de nagyon... ;)) -
chris jericho #36952 Sziasztok!
Hogy lehet venni atari token-t? -
Interstate 95 #36951
-
koalika #36950 -
Stockbauer33 #36949
Mehet ma is
-
Interstate 95 #36948 Azt hiszem nem felejtettem ki semmit.
-
koalika #36947 Köszönöm én is)... Nagyon jól éreztem magam.. Szépek a képek)...Remélem összejövünk legközelebb is) -
Stockbauer33 #36946 Az utobbi idők legjobb kruzai voltak ezek ma.Az offroad extra csemege volt.Köszi Zsuzsi neked is meg a barátaidnak is :)
Itt még a részeges póker bajnokkal :D
Ha nem szólsz Ati átviharzok rajta és a büdös életbe nemlátom ezt a befejezetlen pici darabkát :)
Ez lila Ati :)
Itt már Zsu-al
Ez a legszebb hely a játékba
Lord azért benehezítette még extra -
#36945 Mindenkinek!
Koenigsegg Agera, BMW 7 vs Audi A8 a 90-es évekből -
Interstate 95 #36944
-
sanyititkar #36943 köszönöm a segítséget
-
Interstate 95 #36942 Ha pedig nem fontos a doboz, kérj itt egy kódot, úgy 1-2 ezer Ft -ból kijössz.
De ugyan itt van 2999 Ft -ért dobozos is. -
Interstate 95 #36941 [URL=http://cdgalaxis.hu/PC/19818/test-drive-unlimited-2.html]"Ha nincs személyid."[/URL]
4 490 Ft - 500 Ft (internetes rendelés) + 990 Ft (szállítás) = 4980 Ft -
Stockbauer33 #36940 Olvass vissza pár oldalt mert egy tag ajánlott kulcsot a játékhoz olcsón de személyivel adja oda tehát ha betöltötted a 16-t akkor talán megveheted ocson.Ha nem akkor marad a kis bót(576,CDGalaxis) -
sanyititkar #36939 nem tudom mondjon valaki egy korrekt árat és meglátom de jó lenne nem túl drágán olyan 4500-ból megúszni
-
#36938 Aha. Mit jelent, hogy olcsón? -
sanyititkar #36937 és olcsón nem tudja valaki megszerezni nekem mert itt szabolcs megyében elég drága? -
#36936 a torrentes kód,az éppen arra elég hogy elindítsd a játékod, de játszani csak eredeti sorozatszámmal tudsz.. :) -
sanyititkar #36935 sziasztok valaki segítene abban hogy ha torrentről töltöm le a játékot serila kódot adnak hozzá akkor tudok e játszani online mert steamen keresztül nem ment mert kért valami másik kódot is?