40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
USAMEN POWER #7477 Kellemes csalódás volt nekem a dozoo. El van a gamel a bugok ellenére, és a hszeiből nekem az esik le, hogy kiélvezi a hangulatot amit a játék ad, és tisztába van azzal hogy ez még csak egy béta. Respect neki. Kora ellenére több ésszel van megáldva, mint a jóval idősebb fórumozó társai. -
RYO21 #7476 FUEL-hez -
#7475 "Egyáltalán nincs TDU feelingje. Az egyetlen amiről eszembejut az első rész, az a térkép, és a gps voice. (magánvélemény!!!)"
Jelen állapotában mihez hasonlítanád, milyen feelingje van? -
carloelsa #7474 G25-el :D Elvagyok én a szép graffal az autópályán meg ilyenek xD De a kuplung katasztrófa, az nagyon gáz, kicsit engedem ki (lehet állítani) és már padlógázon is majdnem lefullad xDDD -
#7473 Hogy tudsz ilyen fos irányítással játszani?:D -
carloelsa #7472 Kocsikáztam =)
Ibiza Reptér Parkolóó :D
=)
Parton elfáradva, csupa piszkosan :D
-
#7471 ezt mondtam én is meg még jó páran.
muszáj lesz a kész verziót kölcsönözni, mert ezek után én nem fogom azonnal megvenni ha kijött. béta ide vagy oda :) -
robi25 #7470 De mi ez akkora csalódás az egész. A kocsiknak nem érződik az ereje. irányitás nulla.A váltó fajtáját én választom ki!!!!Van egy smg váltós kocsim és akkor is h-val váltok??Ezt minek kellett megváltoztatni. Az indexnek lehet csak nálam nincs hangja.Remélem majd a műszerfalon is látszik ha kiteszem.Nem lehet ülésszöget állitani. Nem értem ami egyszer bevált és működik miért kell kivenni. Komolyan el is megy az ember kedve az egésztől az egynek a fizikája mérfőldekkel jobb mint ennek, de úristen nem térek magamhoz. Persze béta meg minden de akkor is. Kilehet szálni a házamba hurrá gratulálok. -
RYO21 #7469 4 óra játék után a véleményem a játékról:
- A grafikával nemtudom mi bajotok van. A szinek élethűek, jók a textúrák, fényefektek, és az autók geometriája. Semmi se túl kontrasztos, mint a 1-ben.
- Az irányítás nem túl jó, de valószínűleg a végleges nem lesz ilyen.
- A Test Drive Media nagyon tetszik.
- A versenyek ugyanolyanok, mint a TDU-ban.
- A napszakváltás jól van megoldva, de szerintem egy kicsit túl hosszú a délután. Kb 2-10-ig ugyanolyan a megvilágítás, és az égbolt. Amúgy a játék sajna mindig 14h-kor kezd
- Ház átalakítása érdekes. Remélem lehet majd házibulit csinálni.
- Egyáltalán nincs TDU feelingje. Az egyetlen amiről eszembejut az első rész, az a térkép, és a gps voice. (magánvélemény!!!)
- Az offroad-ról no comment. Sima és széles terep, semmi bukkanó, vagy hasonló. Még a TDU1-ben is 1000x jobbak a földes szakaszok! Pedig ott alig van belőle pár km.
- Ibiza nagyon kicsi. De tetszik. Kár hogy nincsennek hosszú autópálya szakaszok.
-
#7468 te pedig ezek után is csak egy ugyanolyan sz@rdarab maradsz számunkra, mint eddig.
ennyi. -
#7467 -
#7466 Gulf GT replika :D
-
#7465 remélem sikerl megcsinálni, hogy ha lejtőn vagy emelkedőn megyet át, akkor ne ugráljon a kocsi:) -
#7464 hasonló (szó) -
#7463 Tényleg, erről jut eszembe. Mond a szinonímára egy rokonértelmű szót. -
Továbbá jó lenne ha kultúrált emberként beszélnétek egymással, ha nem megy akkor szerezzetek be egy szinoníma szótárat -.- -
#7461 Akkor már én is leírom a kocsikról a véleményemet: Mindet imádom pont a különbözőségük miatt. '59-es Amcsi vasat ugyanúgy szeretem mint a legújabb Japó gyorsrízst. Hülyeségeken ne vitatkozzatok, majd mindenki abba ül amit szeret. Pusza -
USAMEN POWER #7460 Elhiszed hogy nem érdekel ? :D Ezek után is szar marad nekem a vas, és ezek után is megfogom írni akár 100x ha kell, azt kinek mi a véleménye... passz. Más itt ontja a szart éjjel nappal, akk már 1 - 2 hszt hagy engedjek már meg magamnak. -
#7459 magához a játékhoz nincs kedvem. inkább aion-t tolom kicsit :D -
#7458 Senki se kérte hogy sírj, csak már sokadik hszedet olvasom, ahol, mindenképp olyan autókat fikázol le amik kb 100szor több embernek dobogtatják meg a szívét és okoznak nekik örömöt, mint a V8 amcsi trutymók. Nem akarok feleslegesen flémet indítani, de ne fikázd már fölöslegesen a játékba lévő autókat. Én se fikázom a Camarot, hogy de szar meg minek rakták be ezt a semmit nem érő vackot vagy a charger-t, ami szintén kb ugyanennyit ér....(főleg azért mert ez az én privát véleményem amivel megsérthetek másokat, köztük pld téged is mert tudom hogy oda vagy ezekért a teljesítménynulla benzintemetőkért;) ) -
#7457 Mihez?
Ismerek vkit, aki aszongya: ha kaka hangulatod van, "gondolj arra, hogy valamikor Te voltál a leggyorsabb, legügyesebb, legbátrabb sperma a világon!" ;) -
#7456 1 fullosan fullhd kép. nincs hangulatom ma ehhez...
-
carloelsa #7455 Én ezen, hogy mit vettek ki meg ilyen dolgon sokat gondolkoztam, hogy miért, meg hogy a closed béta most zajlik. Hát arra jutottam, hogy nincs miért izgulni, be fog ez kerülni a teljes verzióba (gondolok ablaktörlő, photo mod, motorindítás) mert tuti h fognak nyavajogni, mert sztem (lehet röhejes) direkt nincsenek benne ilyen "alapvető" dolgok. :) Legyen igazam! (kicsiego..xD)
Fatal: Mentem 50 km-t benne, de azt sem tom mi van... pedig mindig ugyan ott mentem xD -
#7454 Én tegnap gurultam pár km-t aztán azóta el sem indítottam, de nem csak a szar irányítás miatt, hanem nem akarom felfedezni a szigetet a végleges előtt :) -
Gibor #7453 Egér görgővel a tipikus kamera állás meg maradt, zoom nincs, dof van meg bloom, + R G B t tudsz ráhúzni, mármint a szín marad csak több piros mondjuk.... Szóval fekete-fehér képet sem lehet, és még csak az időszakot sem lehet állítani, mondjuk az még talán nem is annyira de az 1ben elég jól összerakott Photo Mode volt. -
#7452 Jó, van, de csak annyi amennyit egérgörgővel tudsz, de külön, mint az 1-ben, hogy egy csúszkával lehetett állítani, és úgy volt nagylátószög, olyan nincs.
Bár ezlegyen a legnagyobb hiányosság igazából. -
#7451 nincs zoom photo módban? lol -
#7450 Pl a foto mód is jóval gagyibb, eleve ilyen szar minőségben ment képet, plusz nemlehet zoomollni, pedíg az 1-ben frankón lehetett nagylátószögű képeket is csinálni.
Nade majdcsak lesz ez még jobb.
Autóindítást nemis értem miért vették ki. -
#7449 Ki. Más most nem jut eszembe. Ablakot lehet le-fel húzni, de az ablaktörlőre pl. nem találtam gombot szóval érdekes, biztos esőérzékelős mindegyik autoban, még a muscle carokban is:D -
USAMEN POWER #7448 -
USAMEN POWER #7447 Nem vagyok rally fan, én nem könnyezem meg az ilyet. -
#7446 Merthogy kivették?
Mit még az 1. részből? -
#7445 Inkább emelték volna át az 1 fizikáját, már rég kész lenne és még jó is lenne :D
Azt nem értem amúgy hogy pl. a motorindítást azt mi a szarért kellett kivenni? -
#7444 Amúgy jól láttam hogy nem lehet ablaktörlőt kapcsolni? Nem esett az eső, de teljesen automata? -
#7443 Nyilván tudtad, hogy noha olasz szutyok, azért egy Rally-legenda Biztos királyi poénnak szántad ;) -
#7442 Jóaz. -
carloelsa #7441 Köszi, de szerintem ha meglátogat minket autófotós barát néhány TDU2-s képpel, elbújok a segge mögött :D de egy közös van bennünk, hobbink a Fotózás, csak ő már több ideje foglalkozik vele és van egy külsőleg kedves társaság =) -
#7440 sóhaj... -
#7439 DFP-met nem ismerte fel a TDU2,úgyhogy töröltem is a kecibe. -
#7438 Én nyomtam egy detect devicet és közölte hogy no device detected :D