40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#7517 hm? Én ugyan nem. -
#7516 Azt hittem te törted fel a bétát! -
#7515 gyorsan elkelt... -
#7514 Van egy fölösleges beta kulcsom, az első aki ír privátba megkapja! (: -
Maxx #7513 Nektek is ilyen 60.70k val jön csak? -
who am I 7 #7512 Megvanakúúúúúlcs dezsír :D -
#7511 Halljátok hogy megsz..ptam.. Most éjjel 4:40 kor kaptam a ímélt, kaptam kulcsot a bátateszternek...
Wáááááá szereznem kell egy videokarit kölcsönbe 1-2 hétig, utána valszeg már jó lesz a régim :) -
#7510 Végre én is bejutottam a zárt Beta tesztelők közzé. -
#7509 Jólvan akkor már egyedül leszek aki nem :D Különben ha már van crack meg minden szar sztem nyugodtan kinyithatnák a bétát. -
#7508 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Benne vagyok én is!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
-
#7507 Én még mindig nem kaptam :))))) Vicces. -
Maxx #7506 én is kaptam jeeee:D -
#7505 Most töltődik a béta. Már teljesen el is felejtettem, hogy jelentkeztem rá. :D -
Szabi1991 #7504 2órája kaptam béta meghívást :O -
Szabi1991 #7503 subaruuuuu -
Stockbauer33 #7502 Off ha nemláttadmég az F1 topikba akkor megnézős :D On
Kiváncsileszek a NFS HP-ről milyet csinálnak :D -
#7501 Én is csináltam pár fotót.
Itt igazából a poszter a lényeg
-
Gibor #7500 Kicsit furcsa az Xboxos gáz fék miatt, de lényegesebben jobban irányítható az autó -
carloelsa #7499 Milyen az új Garázsom? xD Bérelhető xD Jól szellőző, nem párásodó... xD Tágas xD
-
Zuchy #7498 Van, de a törtben nincs, mert az időjárás változás mindenkinek egyszerre megy, és ahhoz a szerver kell...
Gondolom majd az offline-ba tesznek időjárást. -
carloelsa #7497 Nálam sincs, sztem benne van, csak nem szeret váltakozni... xD
Am a Ford GT faszán karcolja az aszfaltot :D
-
RYO21 #7496 Van eső ebben a betában? Mert már délután 3 óra óta folyamatosan fut a game, és még nem volt. -
WinStar #7495 sziasztok.Kell neki minimum a dual core processzor? :S -
Gibor #7494 Működik a megoldás, feltettem ftp re ha érdekel. link
Főkönyvtárba bemásol és elv működik is. -
tbundy #7493 nekem megy force ex-szel -
carloelsa #7492 Tehetek róla? -
#7491 Azért ez így elég szánalmas, de gondolom bővítik még. -
Gibor #7490 Játék főkönyvtárába ott van hogy miket ismer fel
DeviceDrivingForceGT
DeviceFanatec911TurboS
DeviceLogitechG25
DeviceLogitechG27
DeviceX360Pad
DeviceXBOXPad
De a joyt könnyen belehet emulálni x360 padnak, én is úgy használtam Mafia 2 nél pl... Lehet itt is megpróbálom. -
#7489 Sztem csak a G25 működik, bár a force exet nem próbáltam de a rumblepad 2-met se ismerte fel. -
#7488 Nekem nem G25-öm van,hanem DFP-m és bizony nem látja...csak a billentyűt. -
carloelsa #7487 Van alul olyan, hogy Detect Device, kiválasztod a G25-t és onnan menni fog. -
#7486 Szevasztok! Olyan gondom van a játékkal, hogy beállítom G25-re, és beállítom a sebességváltót is, hogy H-shifter+clutch legyen, meg beállítottam rendesen hogy melyik legyen az 1-es 2-es, de a játékban nem érzékeli! Valaki mondta hogy neki jó g25-el. Hogy állította be az az illető? -
carloelsa #7485 Jó hogy szólsz, töltöm is lefele 5 megával xD -
#7484 A TDU-hoz :) Máshoz nem is hasonlítható -
USAMEN POWER #7483 Én a gondolkozás mentes firkálásra akartam kilyukadni, ő nem a csordával egy síkon gondolkozik, és ezt becsülöm benne. Nem elég hogy ez még csak béta, olyan dolgokon megy a fölös agyalás, aminek talán már nyoma se lenne mire elindulna az open béta. Az infók nagy része = a 0 -val, ezeket nem lett volna szabad megosztani a tesztereknek, ennyi. Van még fél év a megjelenésig, és egy félkész játékot szarozik mindenki holott ez közel sem így fog kinézni mire kiadják. Megint csak a grabó példájából indulok ki, kíváncsi lennék rá hogy autóvásárlás elött hányan keresik fel az autógyárat, hogy bent agyaljanak a gépkezelőknek... :D Te ! Ebben nincs kormány ! -
#7482 Dozoo király csávó
más: tesztelgettem a bétát. amúgy a vezethetőség a játékban jó, de nincs fizika..se kiporgés se dőlés mikor kanyarodol ,se semmi. igy sajna érdekes, sőt a G25-mell akár pöcsölök van deadzone. Szerintem bőven változni fog az irányithatóság remélem a realistikus felé..aza jóval nehezebb lesz. -
#7481 az a lényeg hogy neked van itt a legtöbb eszed -
Stockbauer33 #7480 -Kora ellenére több ésszel van megáldva, mint a jóval idősebb fórumozó társai.-Rámcéloztál? Csodálkozom hogy neki teccik a fű így a bétába :DMilesz ezekel jövö7től?Mondtam hogy vasárnapig megy az agyalás.És utánna?Efegyeznek majd
Király vagy Krisz -
carloelsa #7479 -
#7478 Lehet én is elgurulgatnék vele, de nem akarok mindent felfedezni ibizán már a megjelenés előtt :)