40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#8827 Nincs semmi gond, hétköznap 2-6-ig van teszt! (nézzed a hivatalos fórumot)
UI: köszi mindenkinek a gurulást Mivel csak útsó 20 percre tudtam menni, ma nem találkoztam buggal -
#8826 Nem olyan rossz, játék ez. Remélem még fejlesztik és akkor über-brutál!
Köszi a gurulást! :D kb 5 méter.
Első kép, fekete Q7, én lennék! :D -
carloelsa #8825 Ja, engem is lehajított. Fitti bát is xD Én is köszi, jó volt, mikor Fitti irányjelzőét nem láttuk xDD (Blue Ford GT)
Máról. :D (én Aston, Fitti Ford, black Q7 Falkon + egy Q7-es idegen)
-
#8824 hmm,aztmutatja h van szerver de nem enged fel :S asszem ennyi volt a fileplanetes kulcs :D :'( -
#8823 Igen, köszi mindenkinek -
#8822 Köszi a közös gurulást mindenkinek, aki ott volt! :) -
#8821 Áááá ledobott és nemtok visszamenni. De azé jót gurultunk :D -
#8820 nekem is sikerült visszamennem :)
Sajnos mivel laptopon játszok a grafika minumumon van,igy annyira nem élvezhető :S
Az engem is érdekelne :) meg hogy a külsöm átalakitásán kivül és a kocsivásárlás/kocsikázáson kivül mit lehet csinálni? :) -
#8819 Én még midig tolom fileplanetes kulccsal.
Most játszok vele először. Annyira nem rossz. A házamat és a kaszinót hol találom? -
#8818 dejó félpercre sikerült felmennem erre kiirja h nincs szerver :D na mind1 már az öröm volt h fileplanetes kulcsal beengedett :) -
carloelsa #8817 Jééé télleg megy :D -
#8816 Megy a szerver elvileg.
Mit csináljak akkor,ha Launcher után nem csinál semmit a gép? -
USAMEN POWER #8815 Dokumentumok - Eden - Profilnév - Photo -
arcsika01 #8814 Hol találom a képeket amiket fényképeztem játék közben?:) Előrre is kösz. -
carloelsa #8813 thx. :) -
USAMEN POWER #8812 Jó a szerkesztett kép. :) NFS Undercover TDU 2 Edition. -
carloelsa #8811 Nem biztos az, nekem is volt ilyen hibám ;) de az olyan más okból, ami neki tuti nem xD -
#8810 Egyértelműen neki az offtopic kell,és te a simát linkelted,ahol szintén nem fér el a warez. -
carloelsa #8809
Gaben: xDD -
youtube #8808 vki nem tudna segíteni? -
#8807 Te is eltévedtél,ugyanis ez az off topic:) -
#8806 Nálam egész szép a játék,gurultunk is coop-ban!katt -
youtube #8805 azért írtam ide mert a másikhoz már1 napja nem írt senki -
carloelsa #8804 Eltévedtél Cicu :D Ide tedd fel problémád, ez a helyes topik. -
youtube #8803 Sziasztok! Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném.
Tehát az lenne a probléma hogy feltelepítettem a játékot és a következőt írta ki:
Rossz lemez van behelyezve.
Kérjük, helyezze be az eredeti "Test Drive Unlimited" CD/DVD-t.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=wrongdisc&l=hu címen.
-
Szabi1991 #8802 270fokon egész jó még, de afölött már ien bugos.. :/
#8801: legnagyobb örömöm az egészben hogy a vadonatúj dfgt-m pedálja is 2%-ba "beakad" ami nemgáz általában, mert vagy lehet holtjátékot állítani, vagy alapból van 5-10% holtjáték a játékokban, de itt elindulni se sikerül mindig.. egy helyben pörög a motor egyesben és ég a féklámpa.. >.< -
#8801 Állíts a linearityn meg a sensitivityn. Inkább az nem normális, hogy alig nyomom a fék pedált és ugyanúgy fékez mintha lepadlóznám. -
#8800 Felet kell fordítani a kormányon, hogy elkezdjen kanyarodni. Szerintem ez nem normális. -
#8799 Tegnap a Q7 el oltam olyan helyeken hogy az állam leesett...Gyönyörű panoráma szép hegyes utak...A másik ugye bár az irányítás ami nem nagyon változott,de én megmerem saccolni hogy nincs egyáltalán fizikaíi motor a játékban (még) mert ugye a kocsi úgy szar ahogy van de a táblák és egyebek is csak simán repülnek előre semmi forgás nélkül,merőben máshogy mint pl az 1 ben.Burnout-nál a kocsi vmelyik hátsó kereke oylan mintha befogni és ezért indul meg a segge a kocsinak.Hol a bal forog hol meg a jobb és tiszta idegesítő....
Btw hangulat jó lenne ha menne a Havok,lenne ablaktörlő és egy másik bug,hogy este ugye autómatice világít a lámpa.Nah már most ha nyomok egy entert akkor megcsinálhatták volna reflektorként h akkor is tudjál villantani a lámpával ehelyet amikor nyomok egy entert csak feketén villódzik egyet a kép....
4 hónap sok idő javítsanak 1000 el. -
#8798 "Könnyen tudom irányítani a verdákat teljes vezetési segédben." NC -
carloelsa #8797 Egyszerűen olyan szar a jpg. kép, amit fotózok, hogy megáll az eszem.
Ebből akartam volna valamit alkotni, legyen egy másik háttér vagy valami, de... xD kínomban röhögök.
Csupa élzaj, törött kódolások... :S:S:S a háttér, a kocsi hátulja katasztrófa a szerkesztett képen.
-
#8796 Töröld ki a dokumentumok\eden games mappát ha van, mert valószínű, hogy létrehoztál már egy offline profilt a tört bétánál. Nálam legalábbis így volt..
Üdv Mindenkinek! Jó lesz ez, ha egyszer elkészül : ) Az autó körüli kameramozgatás az egérrel, ami nagyon nem tetszik, de lehet csak szokni kell.. mintha az egyben fordítva lenne. Egy beta key-jel az atari most már engem is megdobhatna.. -
carloelsa #8795 Ha volt warez bétád fent, akkor a régi profilodat töröld, és ha lesz teszt, akkor működnie kell. -
#8794 Nehéz kitalálni ebből, hogy nincs most teszt.... -
CsabaHUNDeath #8793 Vagyis erre:
csak a start game villog, vagy valami ilyesmit írt ki, hogy a BETA verzióban nincs OFFLINE mód. Ez a két képernyő váltakozik, pedig még frissít is a játék. Hogyan tudnék játszani? Eddig öszz-vissz 1-szer sikerült belépni, de mire beállítgattam mindent, OFFLINE lett a game!
PLS HELP! THX: Cs. -
CsabaHUNDeath #8792 Erre vki? -
Szabi1991 #8791 mert ne úgy csináld, egyesével állítsd be a gombokat.. :D -
#8790 Az mitől lehet, hogy amikor beakarom állítani a kormányomat(Logitech DFP) és megnyomom a Search Device-ot és csak a Billentyűzetet ismeri fel? :S -
#8789 Számomra az 1. tesztelésem nem is volt rossz!
Könnyen tudom irányítani a verdákat teljes vezetési segédben. (Azért az irányítás nem élethű.)
Éjfél után gurultam egy játékossal.
Elég kicsik végül a chat betűmérete és player betűmérete még 1024x768-as felbontáson is! :(
átállítottam 800x600-asra, kicsit jobb, de kisebb kellene még venni.:(
Nem is akartam lekapcsolódni a szerverről!
Remélem jövő szombaton is lesz teszt! Hétköznap nincs is időm!
A béta még bugos: Nálam 2x eltűnt az autó, csak az árnyéka maradt.
Ja igen! Ha beléptem a szalonba, akkor a játék tölt, csak tölt! Miért van ez??
Ez nem a tört béta!
Ja, és csodálkozom hogy a TDU1-ben ingyen alakíthatunk a karakterünk arcán, itt meg FIZETNÜNK kell!
A final verzió mikor jelenik meg pontosan? A számláló szerint január végén jelenik meg, a Steam szerint márciusban. -
carloelsa #8788 Fasza volt Fitti, Hole ;)