40335
  • gduck
    Nincs semmi gond, hétköznap 2-6-ig van teszt! (nézzed a hivatalos fórumot)

UI: köszi mindenkinek a gurulást Mivel csak útsó 20 percre tudtam menni, ma nem találkoztam buggal
  • Falkon
    Nem olyan rossz, játék ez. Remélem még fejlesztik és akkor über-brutál!
    Köszi a gurulást! :D kb 5 méter.

Első kép, fekete Q7, én lennék! :D
  • carloelsa
    Ja, engem is lehajított. Fitti bát is xD Én is köszi, jó volt, mikor Fitti irányjelzőét nem láttuk xDD (Blue Ford GT)

Máról. :D (én Aston, Fitti Ford, black Q7 Falkon + egy Q7-es idegen)

• tcs007
    hmm,aztmutatja h van szerver de nem enged fel :S asszem ennyi volt a fileplanetes kulcs :D :'(
  • marcihusi
    Igen, köszi mindenkinek
  • GerY5
    Köszi a közös gurulást mindenkinek, aki ott volt! :)
  • drot
    Áááá ledobott és nemtok visszamenni. De azé jót gurultunk :D
  • tcs007
    nekem is sikerült visszamennem :)

Sajnos mivel laptopon játszok a grafika minumumon van,igy annyira nem élvezhető :S

Az engem is érdekelne :) meg hogy a külsöm átalakitásán kivül és a kocsivásárlás/kocsikázáson kivül mit lehet csinálni? :)
  • Falkon
    Én még midig tolom fileplanetes kulccsal.

Most játszok vele először. Annyira nem rossz. A házamat és a kaszinót hol találom?
  • tcs007
    dejó félpercre sikerült felmennem erre kiirja h nincs szerver :D na mind1 már az öröm volt h fileplanetes kulcsal beengedett :)
  • carloelsa
    Jééé télleg megy :D
  • milk4
    Megy a szerver elvileg.

Mit csináljak akkor,ha Launcher után nem csinál semmit a gép?
  • USAMEN POWER
    Dokumentumok - Eden - Profilnév - Photo
  • arcsika01
    Hol találom a képeket amiket fényképeztem játék közben?:) Előrre is kösz.
  • carloelsa
    thx. :)
  • USAMEN POWER
    Jó a szerkesztett kép. :) NFS Undercover TDU 2 Edition.
  • carloelsa
    Nem biztos az, nekem is volt ilyen hibám ;) de az olyan más okból, ami neki tuti nem xD
  • Fehercsoki
    Egyértelműen neki az offtopic kell,és te a simát linkelted,ahol szintén nem fér el a warez.
  • carloelsa

Gaben: xDD
  • youtube
    vki nem tudna segíteni?
  • Fehercsoki
    Te is eltévedtél,ugyanis ez az off topic:)
  • Gaben17
    Nálam egész szép a játék,gurultunk is coop-ban!katt
  • youtube
    azért írtam ide mert a másikhoz már1 napja nem írt senki
  • carloelsa
    Eltévedtél Cicu :D Ide tedd fel problémád, ez a helyes topik.
  • youtube
    Sziasztok! Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném.
    Tehát az lenne a probléma hogy feltelepítettem a játékot és a következőt írta ki:

Rossz lemez van behelyezve.
    Kérjük, helyezze be az eredeti "Test Drive Unlimited" CD/DVD-t.
    További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=wrongdisc&l=hu címen.

• Szabi1991
    270fokon egész jó még, de afölött már ien bugos.. :/

#8801: legnagyobb örömöm az egészben hogy a vadonatúj dfgt-m pedálja is 2%-ba "beakad" ami nemgáz általában, mert vagy lehet holtjátékot állítani, vagy alapból van 5-10% holtjáték a játékokban, de itt elindulni se sikerül mindig.. egy helyben pörög a motor egyesben és ég a féklámpa.. >.<
  • [HUN]FaTaL
    Állíts a linearityn meg a sensitivityn. Inkább az nem normális, hogy alig nyomom a fék pedált és ugyanúgy fékez mintha lepadlóznám.
  • Norbi1990
    Felet kell fordítani a kormányon, hogy elkezdjen kanyarodni. Szerintem ez nem normális.
  • SeanJRRussel
    Tegnap a Q7 el oltam olyan helyeken hogy az állam leesett...Gyönyörű panoráma szép hegyes utak...A másik ugye bár az irányítás ami nem nagyon változott,de én megmerem saccolni hogy nincs egyáltalán fizikaíi motor a játékban (még) mert ugye a kocsi úgy szar ahogy van de a táblák és egyebek is csak simán repülnek előre semmi forgás nélkül,merőben máshogy mint pl az 1 ben.Burnout-nál a kocsi vmelyik hátsó kereke oylan mintha befogni és ezért indul meg a segge a kocsinak.Hol a bal forog hol meg a jobb és tiszta idegesítő....

Btw hangulat jó lenne ha menne a Havok,lenne ablaktörlő és egy másik bug,hogy este ugye autómatice világít a lámpa.Nah már most ha nyomok egy entert akkor megcsinálhatták volna reflektorként h akkor is tudjál villantani a lámpával ehelyet amikor nyomok egy entert csak feketén villódzik egyet a kép....

4 hónap sok idő javítsanak 1000 el.
  • pxxl
    "Könnyen tudom irányítani a verdákat teljes vezetési segédben." NC
  • carloelsa
    Egyszerűen olyan szar a jpg. kép, amit fotózok, hogy megáll az eszem.

Ebből akartam volna valamit alkotni, legyen egy másik háttér vagy valami, de... xD kínomban röhögök.

Csupa élzaj, törött kódolások... :S:S:S a háttér, a kocsi hátulja katasztrófa a szerkesztett képen.
  • Toyo
    Töröld ki a dokumentumok\eden games mappát ha van, mert valószínű, hogy létrehoztál már egy offline profilt a tört bétánál. Nálam legalábbis így volt..

Üdv Mindenkinek! Jó lesz ez, ha egyszer elkészül : ) Az autó körüli kameramozgatás az egérrel, ami nagyon nem tetszik, de lehet csak szokni kell.. mintha az egyben fordítva lenne. Egy beta key-jel az atari most már engem is megdobhatna..
  • carloelsa
    Ha volt warez bétád fent, akkor a régi profilodat töröld, és ha lesz teszt, akkor működnie kell.
  • BoneDragon
    Nehéz kitalálni ebből, hogy nincs most teszt....
  • CsabaHUNDeath
    Vagyis erre:

csak a start game villog, vagy valami ilyesmit írt ki, hogy a BETA verzióban nincs OFFLINE mód. Ez a két képernyő váltakozik, pedig még frissít is a játék. Hogyan tudnék játszani? Eddig öszz-vissz 1-szer sikerült belépni, de mire beállítgattam mindent, OFFLINE lett a game!

PLS HELP! THX: Cs.
  • CsabaHUNDeath
    Erre vki?
  • Szabi1991
    mert ne úgy csináld, egyesével állítsd be a gombokat.. :D
  • Norbi1990
    Az mitől lehet, hogy amikor beakarom állítani a kormányomat(Logitech DFP) és megnyomom a Search Device-ot és csak a Billentyűzetet ismeri fel? :S
  • wollnerd #8789
    Számomra az 1. tesztelésem nem is volt rossz!
    Könnyen tudom irányítani a verdákat teljes vezetési segédben. (Azért az irányítás nem élethű.)
    Éjfél után gurultam egy játékossal.
    Elég kicsik végül a chat betűmérete és player betűmérete még 1024x768-as felbontáson is! :(
    átállítottam 800x600-asra, kicsit jobb, de kisebb kellene még venni.:(
    Nem is akartam lekapcsolódni a szerverről!
    Remélem jövő szombaton is lesz teszt! Hétköznap nincs is időm!
    A béta még bugos: Nálam 2x eltűnt az autó, csak az árnyéka maradt.
    Ja igen! Ha beléptem a szalonba, akkor a játék tölt, csak tölt! Miért van ez??
    Ez nem a tört béta!
    Ja, és csodálkozom hogy a TDU1-ben ingyen alakíthatunk a karakterünk arcán, itt meg FIZETNÜNK kell!
    A final verzió mikor jelenik meg pontosan? A számláló szerint január végén jelenik meg, a Steam szerint márciusban.
  • carloelsa
    Fasza volt Fitti, Hole ;)