40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#8907 Na ezért olyan szegényes a beépített paintshop :DDD -
#8906 "Ennek szar a fizikája!"
Én ezt látnám szívesen a kocsim oldalán, netalántán egy ötletes "MEGBASZLAK!!!" felirat is kerülhetne a hátsó lökhárítóra -
Akkor te nem kapsz majd klán-logót a kocsidra. :)
Várom a szöveges logó-ötleteket! :P -
USAMEN POWER #8904 Egyet értek. Minden esetre a tompa teljesítmény tuning majmoktól nem félek, a ban ugyebár végleges. :) Az meg hogy látok majd egy két egyedi festést... színesebbé teszi a játékot, én is szívesen használok majd ilyeneket ha lesz rá mód. (Abban az esetben ha más is látja.) -
#8903 skin jó ötlet, a többit meg úgyis csak az lássa, aki modolja :) -
#8902 én pl nem örülök ennek. már most itt tartunk, és egy úgymond nagy modder még kezelésbe sem vette. ha ezt is pikpak szénné moddolják, az +1 ok arra h ne vegyem meg... -
#8901 Ezt az ötletet Hole is bedobta, mikor együtt krúzoltunk az Astonokkal, bár nem ismerem, nem tudom mi számítat "ótentikus" gumball festésnek. :D -
RYO21 #8900 Ez király 5let! -
HUN BECSEHELY #8899 Ott a Pont -
#8898 Ezekkel a festésekkel csinálhatnánk majd egy Gumball 3000-et :D -
#8897 Önző vagy. :D
Amúgy qrva jól néznek ki a kocsik. ;) -
Pixxel, kérlek rakj nekem egy cbt logót. Köszönöm. -
#8895 Mármint mi? -
#8894 Jézusom, ez bűncselekmény :D -
#8893 Gyönyörűűű! Nagyon tetszenek ezek a festések. Remélem nem veszik ki a játékból ezt a moddolást. -
#8892 Szupi lenne!
UI: köszi a gurulást, igaz ma a jó öreg MSSWFFW (gameportos) kormányom beállítására ment el a teszt... -
#8891 Támogatom -
Szabi1991 #8890 akár :D -
#8889 Én is! :D
Csak ne legyen könnyen megoldható később se, mert így olyan kafa egyedi... :P Teljesen rám voltak cuppanva időnként. :D
Arra gondoltam amúgy, hogy csinálhatnánk egy "klán"-festést. Választhatnánk valami logónak való témát, megtervezem, és csinálnék minden kocsira egy szettet... Meg mondjuk lenne egy autó, aminek mindenki garázsában ott KELL lennie.
Mit szólnátok? -
Szabi1991 #8888 aha, értem.. remélem így marad akkor a véglegesben is :D -
#8887 Akkor nem látszana a képeimen Hole feketéje. ;) -
#8886 Köszi! :)
Maga a festés PS-ben készült természetesen, de amit előtte-utána kellett bűvészkedni...
Nem tudom, hogy megmarad-e a kiskapu a rendszerben később, ha igen, akkor sok egyedi festéssel fogunk még találkozni a jövőben, kérdés, hogy majd a fejlesztők mit szólnak hozzá.
Ami a legjobb, hogy technikailag egy cseppet sem különbözik ez az egyedi festés attól, mintha a játékbeli paintshop-ban rátettem volna két kockát. Ez is ugyanúgy átmegy minden játékoshoz, mint az eddigi gagyik.
Csak ne jelentsen valami jószándékú :D Olyan már volt, aki le akart zúzni irigységből :/ -
Szabi1991 #8885 EMP :D -
Szabi1991 #8884 aha, szóval csak te látod iennek ? :/ -
#8883 Hogy lehet feliratot és különleges ábrákat tenni a kocsinkra??? Nagyon tetszenek a te verdáid!:) -
#8882 Terepen széjjel lehet szivatni a zsernyákokat Q7-el, kicsit gáz, de jó móka! :D -
#8881 Mágia! :DD
Lehet, ha értesz grafikai dolgokhoz fájlszinten is, és tudsz bájt-szinten fájlokat hergelni. Egy éjjelem ment rá, de megérte. :D -
#8880 Én nagyon örülök hogy ennyire izgalmas a rendőrös móka.
Én 6x kerültem bajba, 1x én voltam rendőr.
4x véletlen volt, 2x szándékosan!
Az összes játékos összefog ellenem! :D
Elég könnyű elmenekülni. Nektek is?
Viszont egyszer le voltam tartóztatva. Amikor majdnem le voltam tartóztatva, pár méter után GPS-en megjelentek a villámlások és nem tudtam gázt adni, mintha totálkáros lett volna a kocsim. Persze végem lett. De mi volt ez? Miért történt meg ez a fura jelentség velem hogy egyszerűen lebénult a kocsim??? -
#8879 Majd elfelejtettem, köszi a gurulást srácok: holecsko, Marcihusi, gduckHUN, és mindenki, aki nem ugrik be! :D
(Hole a a fekete Aston-os lentebb :) ) -
Szabi1991 #8878 na ezeket festéseket hogyan, lehet már saját képeket is tenni a kocsira ? :O -
Ez a mai adag :)) -
#8876 Ennyi volt mára :(
Hamarosan képek.... -
#8875 Igen, a rendőrös móka jó lesz majd!
A mai nap
verseny előtti pillanatok
-
USAMEN POWER #8874 -
Szabi1991 #8873 - rendőr mód, ha nekimész a rendőrnek vagy sok civilnek, és a közeledbe vannak játékosok, akkor megkérdezi őket hogy segítenek-e elkapni téged, ha igen akkor ők ülnek be a rendőrautóba... sztem remek ötlet, jó móka lesz ez a véglegesben.
- az nem verseny volt hanem coop-mode felkérés, hogy ülj be mellé, ez is jó ötlet sztem ;) -
#8872 lesz miért ne lenne beta forumra aztirták h hétfőtől péntekig -
RYO21 #8871 Eléggé hülyeség történt ma velem. Száguldoztam a Ferrarimal, erre valami zsaru felhív. Felveszem, és máris egy viperben ülök. Ez most micsoda?
Másik: elindultam egy versenyen, és az ellenfél kocsijában ültem. Ezt se értem. Ekkora bugok vannak a játékban? -
#8870 Pénteken nem lesz teszt???
Az is hétköznap! Kár! Pedig akkor lenne több időm! -
#8869 kulcs aktiválva van? -
carloelsa #8868 Hackelj esőt, az lemossa, vagy ha bemész a házba, lehet lemossa.Vagy a festőműhely, ott is tiszta lesz.