40335
  • Skypack
    Nálam is hasonló volt a probléma egyféle képpen lehet megoldani hogy a testdrive2.exe-vel indítod a játékot
  • wollnerd #9386
    Na, engem már nem is enged vissza! Pedig be tudtam lépni az előbb...
    Vége a tesztnek?
  • wollnerd #9385
    EZT NÉZZÉTEK!!!!

MÉG A "NINCS SZEMÜVEG" ÉS A "NINCS KALAP" OPCIÓ IS ELTŰNT!!!!
    A RUHAVÁSÁRLÁST NEM IS ERŐSÍTI MEG!!
    MI EZ A BUG????
    Megbolondult a save??!!
  • jofer
    Van valakinek ötlete arra, hogy miért nem tudok felmenni a szerverre azóta, hogy a legutolsó "trailerpatch"-et leszedtem? Annyit ír ki, hogy "Chacking network, please wait..." Innentől kezdve csak áll, és nem enged be. Oké, hogy várjak, de 20 perce meg sem mozdul! Nincs routerem, a tűzfalat is kikapcsoltam. Köszi!
  • SeanJRRussel
    VAN TESZT ERIGGYETEK FELFELÉ!!!!
  • pxxl
    ha te mondod :D biztos lopta az atari, és kirakta mintha az övé lenne :D
  • wollnerd #9381
    Jó a topik háttérképe, pixxel! :)
    Csak ez nem a játékból szedett kép....
  • pxxl
    esetleg akarsz listára kerülni?
  • kifli
    és így vállalsz hg jogot?

-1

• pxxl
    nem, de ezt elmondták már fél éve, hogy nem találták "izgalmasnak" és kivették :(
  • biliard10
    nemár tankolni nem is lehet majd?
  • pxxl
    plusz nem vagyok itt 0-24-ben... :)
  • SeanJRRussel
    Az 1 nagy 166mb-s vmi annyi részre osztva hogy akinek kicsi a nete vagy vmi az is könnyen letudja tölteni.
  • janihunk
    166mb valamit töltött le valami csomó trailer néven. Nem tudom mi értelme volt.
  • SeanJRRussel
    Különben semmi frissítést nem raktak be szal tök fölösleges fent lenni.
  • janihunk
    Jah bocs én azt nem nézem.
  • gduck
    Talán mert a hivatalos fórumban egy szó sincs róla és nem vagyunk jósok se!
  • janihunk
    Srácok most is van teszt. Ezt mér nem írtátok ki?
  • samsung123
    Annyira rámentek a külsőségekre..a testreszabhatóságra grafikára különböző dolgokra hogy a pont Fizikát basszák el? elég lett volna kompletten az egy fizikáját "hasznositani"...mintha nem is egy folytatás lenne vagy nem az a csapat készítené. nagyon szomorú
  • Muttley
    egyelőre semmi, majd meglássssssuk ;)
    IMO ami valósághű az nem biztos, hogy bonyolultabb is
    tehát előfordulhat, hogy értelmeset is állított ;)
  • gduck
    Hétvégén nem lesz teszt :(
  • holecsko10
    Ilyesmit mondott az egyik hozzászóló a tdu2 fórumán hogy az 1900 UDP portót használja a UpLauncher mostantól.
    Nekem nem jött be hiába próbáltam tűzfalat ki kapcsolni a router-ben is vagy restart a router-nél.
    Ezért maradt a modemes megoldás. Remélem a véglegesben nem lesz ilyen.
  • drot
    Hát azért még mindig nem egy kategória, de ettől függetlenül nekem sem tetszik.
  • BoneDragon
    Nálam megy, de még mindig nem tetszik....az új nfs lealázza majd, higgyétek el :)
  • Skypack
    Nálam se akar tovább menni :( Cheking network, please wait.... vicces hogy teszt van és nem tudok játszani
  • GerY5
    Nálam semmi nem használt eddig, router resetnek meg semmi köze ehhez. Valamennyit letöltött, de onnantól elakadt... :(
  • szappan29
    rájöttem a bajra resetelni kell ha van router és megoldodik ha valakinek valami hasomló baja van a letöltéssel
  • Falkon
    Nekem elindult, de semmi új!
  • szappan29
    ja nekem is hasonlo baj van leszedte és utána megált a checking network please wait-nél :S
  • GerY5
    Ja, nem akarja letölteni a hülye videó update-et, így nem tudok belépni se... :\
  • Falkon
    Na van valami változás?
  • wollnerd #9356
    Engem beengedett! Pedig FILEPLANET-es kulcsom van!
    Érdekes...
  • SeanJRRussel
    Vmit belenyúltak az irányításba mert az aston se kapar már 2. ban és kicsit jobb lett a kezelhetősége a kocsinak.A TT RS-t nagyon fasza vezetni a nagy autókon még van mit javítani de ha iylesmi irányba mennek tovább akkor jó lesz.
  • MikX
    1. BMW van pl GT-ben, tehát nem EA only.
    2. a RUF nem "porsche-tuning", annál kicsit több, önálló gyár, üres kasztnit megveszi a porschétól, és azonkívül minden saját gyártmány, de a léynegen nem változtat, csak megemlítettem :D
  • SeanJRRussel
    Most nézem én is....Idióták
  • SeanJRRussel
    A licenszre gondoltam apafej....Mért ne lehetne attól másik játékban BMW???Ne szóljál már bele ha nem vágod a témát.A Porsche is azért volt Ruf-ként feltüntetve mert a Porsche licensz másnál volt így maradt a tuning gyár neve....
  • pxxl
  • [HUN]FaTaL
    Azt hittem már valami új, de ez csak a második trailer, pf...
  • [HUN]FaTaL
    Erre vazz van idejük a készítőknek, 166 mega videót tölt az updater..
  • RYO21
    Egyszer aztmondja, hogy egyszerűbb lesz az irányítás az első részhez képest, utána meg azt, hogy sokkal jobban fogja szimulálni a valóságot. Akkor most mivan?