40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#9387 Nálam is hasonló volt a probléma egyféle képpen lehet megoldani hogy a testdrive2.exe-vel indítod a játékot -
#9386 Na, engem már nem is enged vissza! Pedig be tudtam lépni az előbb...
Vége a tesztnek? -
#9385 EZT NÉZZÉTEK!!!!
MÉG A "NINCS SZEMÜVEG" ÉS A "NINCS KALAP" OPCIÓ IS ELTŰNT!!!!
A RUHAVÁSÁRLÁST NEM IS ERŐSÍTI MEG!!
MI EZ A BUG????
Megbolondult a save??!! -
#9384 Van valakinek ötlete arra, hogy miért nem tudok felmenni a szerverre azóta, hogy a legutolsó "trailerpatch"-et leszedtem? Annyit ír ki, hogy "Chacking network, please wait..." Innentől kezdve csak áll, és nem enged be. Oké, hogy várjak, de 20 perce meg sem mozdul! Nincs routerem, a tűzfalat is kikapcsoltam. Köszi! -
#9383 VAN TESZT ERIGGYETEK FELFELÉ!!!! -
#9382 ha te mondod :D biztos lopta az atari, és kirakta mintha az övé lenne :D -
#9381 Jó a topik háttérképe, pixxel! :)
Csak ez nem a játékból szedett kép.... -
#9380 esetleg akarsz listára kerülni? -
#9379 és így vállalsz hg jogot?
-1
-
#9378 nem, de ezt elmondták már fél éve, hogy nem találták "izgalmasnak" és kivették :( -
#9377 nemár tankolni nem is lehet majd? -
#9376 plusz nem vagyok itt 0-24-ben... :) -
#9375 Az 1 nagy 166mb-s vmi annyi részre osztva hogy akinek kicsi a nete vagy vmi az is könnyen letudja tölteni. -
janihunk #9374 166mb valamit töltött le valami csomó trailer néven. Nem tudom mi értelme volt. -
#9373 Különben semmi frissítést nem raktak be szal tök fölösleges fent lenni. -
janihunk #9372 Jah bocs én azt nem nézem. -
#9371 Talán mert a hivatalos fórumban egy szó sincs róla és nem vagyunk jósok se! -
janihunk #9370 Srácok most is van teszt. Ezt mér nem írtátok ki? -
#9369 Annyira rámentek a külsőségekre..a testreszabhatóságra grafikára különböző dolgokra hogy a pont Fizikát basszák el? elég lett volna kompletten az egy fizikáját "hasznositani"...mintha nem is egy folytatás lenne vagy nem az a csapat készítené. nagyon szomorú -
#9368 egyelőre semmi, majd meglássssssuk ;)
IMO ami valósághű az nem biztos, hogy bonyolultabb is
tehát előfordulhat, hogy értelmeset is állított ;) -
#9367 Hétvégén nem lesz teszt :( -
#9366 Ilyesmit mondott az egyik hozzászóló a tdu2 fórumán hogy az 1900 UDP portót használja a UpLauncher mostantól.
Nekem nem jött be hiába próbáltam tűzfalat ki kapcsolni a router-ben is vagy restart a router-nél.
Ezért maradt a modemes megoldás. Remélem a véglegesben nem lesz ilyen.
-
#9365 Hát azért még mindig nem egy kategória, de ettől függetlenül nekem sem tetszik. -
#9364 Nálam megy, de még mindig nem tetszik....az új nfs lealázza majd, higgyétek el :) -
#9363 Nálam se akar tovább menni :( Cheking network, please wait.... vicces hogy teszt van és nem tudok játszani -
#9362 Nálam semmi nem használt eddig, router resetnek meg semmi köze ehhez. Valamennyit letöltött, de onnantól elakadt... :( -
szappan29 #9361 rájöttem a bajra resetelni kell ha van router és megoldodik ha valakinek valami hasomló baja van a letöltéssel -
#9360 Nekem elindult, de semmi új! -
szappan29 #9359 ja nekem is hasonlo baj van leszedte és utána megált a checking network please wait-nél :S -
#9358 Ja, nem akarja letölteni a hülye videó update-et, így nem tudok belépni se... :\ -
#9357 Na van valami változás? -
#9356 Engem beengedett! Pedig FILEPLANET-es kulcsom van!
Érdekes... -
#9355 Vmit belenyúltak az irányításba mert az aston se kapar már 2. ban és kicsit jobb lett a kezelhetősége a kocsinak.A TT RS-t nagyon fasza vezetni a nagy autókon még van mit javítani de ha iylesmi irányba mennek tovább akkor jó lesz. -
#9354 1. BMW van pl GT-ben, tehát nem EA only.
2. a RUF nem "porsche-tuning", annál kicsit több, önálló gyár, üres kasztnit megveszi a porschétól, és azonkívül minden saját gyártmány, de a léynegen nem változtat, csak megemlítettem :D -
#9353 Most nézem én is....Idióták -
#9352 A licenszre gondoltam apafej....Mért ne lehetne attól másik játékban BMW???Ne szóljál már bele ha nem vágod a témát.A Porsche is azért volt Ruf-ként feltüntetve mert a Porsche licensz másnál volt így maradt a tuning gyár neve.... -
#9351 -
#9350 Azt hittem már valami új, de ez csak a második trailer, pf... -
#9349 Erre vazz van idejük a készítőknek, 166 mega videót tölt az updater.. -
RYO21 #9348 Egyszer aztmondja, hogy egyszerűbb lesz az irányítás az első részhez képest, utána meg azt, hogy sokkal jobban fogja szimulálni a valóságot. Akkor most mivan?