Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl

All hail the double x!

cSuwwi
egész jó lett

shit happens

Szerintem meg egy jól kivehetõ autó.

Mi látható amúgy a nari logóban? Én úgy látom mintha egy fél gombasapka lenne egy kéménnyel a tetején 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

GhostR1der
én is kapok?😛

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

importok is kellenek, jóóó sok 😊

Minek ? Mert miért ne ? Elsõ részbe is belekerült pár "fail" verda, ide is belefér. Amúgy meg tövig szopkodnám magam, ha a való életben lehetne egy Escadlem.

mama2-n kívül minenki kap. 😄

szépp a banner <#eljen>

MikX
Minek? nagy, terepen egy nulla, aszfalton szintén a termete és a súlya miatt, számomra elég fail egy ilyen "akármi"

Terepre G merci kell pl, nade hamár látom lesz Aston One-77 meg DBS remélem nem hagyják ki a legjobbat, aa V12 Vantage-t!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

adamfesto
De ez narancssárga.....vazze!
Grat Pixx, jó lett!!!
<#worship>

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

alá nem <#wow3>

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

adamfesto
Én nem kapok ilyen narancssárga lószart vazze a nevem alá? <#idiota>

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

úgy legyen.. csak remélem értelmesen oldják meg.. mindenképp kelljen frissíteni a játékot hogy lásd az addon autókat, és nem temp autók lesznek >.<

[HUN]FaTaL
Király az új banner! 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Õszintén, én nem hiányolnám 😄 Basszák telibe japán sport verdákkal 😄😄 Am lesz DLC szóval ha úgy vesszük és az írásukból következtethetõen nem kevés DLC lesz és nem kevés autó ruha bútor stb... Szóval olyan sanda gyanúm van hogy most nagyon elõre terveznek, azaz több évre.

Szerintem is jó lett az új design! <#eljen>

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

gduck
Banner nagyon ütõs lett <#wink> Hiába na! Látszik hogy grafikából nagyon ott vagy! GRAT!!!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

AlieN911
Remélem lesz min 2 perces elõzetes. Viszont venni kéne egy VGA-t mire kij9n a game 😄

Honda - The Power of Dreams

Míírõl beszélsz te ? 😄 Legyen benne Cadillac Escadle is, felszántom vele Ibizát.

MikX
"véletlen" xD

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Pixxel le a kalappal elötted, nagyon király a topik !! <#eljen>

Elõbb olvastam egy hírt, ami alapján a megjelenés most már szinte 100%, hogy 2010 szeptember lesz. A Namco egyik embere véletlenül megemlítette a médiának.
bakkerman
köszi,várós lesz!!!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bertino
ööö mi is az a getaway in Oahu cucc ott a fejlécekben ? <#fejvakaras>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

MikX
Zsír letta topic!
Amúgy ez a kúúúhéét remélem valami vicc, nagyon remélem terepjáró lesz benne, nem csak ilyen fos aszfaltbehemót behajtóautó!

pxxl
<#idiota><#alien>

All hail the double x!

bertino
teszt volt ezzel a fejlécemmel kapcsolatban.
mióta változtattál rajta, még nem írtam ide, kíváncsi voltam.

bertino
metál minden <#eljen>

pxxl
<#conf>

All hail the double x!

bertino
-.-

pxxl
2010 Q4 (ösz kb), de le van írva a faq-ban...

All hail the double x!

Aljas pixel ^^ XD jólett <#eljen>

bakkerman
csákánykah,miko jelenik meg a gémze? az 1 az bejövõs volt, a 2 se néz ki rosszul

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Fejléc faja lett :-)

oliwwer
köszi. remélem azért nem dual-os proci kell neki, mert akkor nem fog menni. bár elég gyanus.
Az még nincs.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Ha hivatalos weboldalon nem találsz akkor nincs ^^

Csak én egy dologtól félek,hogy rövid lesz az elözetes.

oliwwer
Egy gépigényt tudna valaki mondani? gugliztam de nincs találat.
Szerintem mindenki ezt várja h ne legyen csalódás, de én is nagyon remélem h nem az én elméletem lép életbe ^^
#1558 nálam tökéletes és tetszik is a design.

Hoffi
nagyon fasza lett a topic bár nálam mióta uj a dizájn elég lasssú ez a fórum:S
Na mind1 csak íggy tovább😊

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Kiváncsian várom a holnapi napot.Remélem nem okoznak csalódást,és kellemes Videót kapunk.

pxxl
igen a háttér még nem okés, de most máson dolgozom 😊 nemsokára lesz update <#beka3>

All hail the double x!

Tényleg jó lett a topic kinézete. Egyetlen dolog ami kicsit zavar, hogy a szigetbõl alig látni valamit és kicsit sok a fehér, felhõs rész. Külön öröm, hogy kikerült egy videó beszúrása gomb. Köszi pixxel. <#worship>
milk4
Na,látam változott egy kicsit a topik.😛

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

AntiHero
Jó kis topik😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Nekem bejön az egész topik.
Grat pixxel-nek<#eljen>

Hát nekem nem jön be. Csak sgkék az egész.
Lehet hogy a chrome hibája.

gduck
Hát lehet hogy van akinek bejön, nekem nagyon nem <#schmoll2>

Igazából két oldalt csak a felhõ látszik. Olyan mintha már az "örök autópályán" száguldanék <#idiota>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN