Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
(Ez TDU2 videó lesz.)
állat videó lett,gratula hozzá
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Minden opcióhoz külön meg kell nyitni a menüt.
Norba:
Majdnem 😄
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
youtube.com/user/icetihiii22
Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14
Azért tettem ki, mert ez a petíció = 0.
Bocsi,de késõ van ,és hülye vagyok az értelmezéshez mostmár... nappal legalább megértem normálisan.. <#falbav>#falbav>
Amúgy el kellene fogadni, hogy semmi sem örök. És mivel itt a 2. rész, a helyzet sem tragikus <#wave>#wave>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!
Vagy
Újra indítod a játékot és semmibe nem fog kerûlni <#vigyor>#vigyor>

TDU2 > Angela147GTA
Stockbauer33:
Nemakartam ekkora lavinát indítani és elnézést az érintettõl(Gery).
Bocsánatkérés elfogadva, de azért a hangnemre legközelebb... köszi.
SylarHun:
Hol kell beállítani, hogy az aljnövényzet ilyen nagy legyen?
Anno Opelossal és ts-el modoltuk össze. Kibontott játék kell hozzá. Ha érdekel, akkor PM-ezz rám.
Interstate 95:
Hobbikertész és a növényzetet nézi 400 -nál, viccen kívül.
<#mf2>#mf2>
buksee96:
XD mondjuk myst megoldja 😄D de ez hogy 400-nál a növényzetet nézi XD
Voltröhögni?
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
Hol kell beállítani, hogy az aljnövényzet ilyen nagy legyen?
Nekem nem jön össze csak ennyi!
Én itt állítottam ilyenre.

http://goo.gl/gd6Zi5
Vannak más sokkal nagyobb/öregebb helyek, ahol nem véletlenül került ezévben tiltólistára minden kibontott tartalom linkelése, nem ám hogy átalakítása. (pl. xentax).
Arról meg tök felesleges vitázni, hogy kinek mi lenne jó, mert a világ nem így mûködik.
Szerverparkra meg annyit, hogy a TDU2-t se tudják kiszolgálni rendesesn (soha nem is tudták persze), majd pont az 1-re fognak elõrántani sok kest ami nincs és nem is hoz vissza semmit.
Egyébként ha már a Diablo-t szóba hoztad miért ilyen naiv: a Jahia nem rég panaszkodott/elhintette az officialon, hogy nem õ az ellenség, mert bizonyos dolgokat már 5 hónapja lejelentett, basztak neki bármit válaszolni vagy megcsinálni.
Pedig Jahi státusza:
Administrator
Atari, Inc. Staff
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Ugyan így összezörrentem még a 2 megjelenésnél pár taggal mert vakon hittem benne hogy javítanak majd a 2-n és nemhagyják ennyibe.Háát de <#falbav>#falbav>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Szénné is perelné õket a Microsoft, hogy a Forzákból belopkodott cuccokért elõfizetéses szervert üzemeltet 😄
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo