40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Interstate 95 #37753 Attól függetlenül hogy törölted a képeket a progress -ben ugyan úgy pipálva kell hogy legyen. Hogy a fotósnál kijelzi azt hogy a kép nem elérhető azzal ne foglalkozz, az a lényeg amit a progress jelez. -
#37752 Srácok,egy keresztkérdésem lenne.
Ugye vannak a fotós helyek, és ott ugye fotót kell csinálni, a kritériumokat teljesítve. Szóval,én most nézem lapiról a helyeket , nagygépen meg csinálom a fotókat, és a fotósnál ha megvannak a képek, akkor kivan pipálva ugye a fotó,és ottis a kis kép... namost, én ha már megcsináltam a fotókat,de töröltem a képeket, akkor mivan? Mert nem jelzi kipipáltnak.. ( és a kis kép sincs ott )... Viszont a fotóhelynek az ikonja eltünt ( tehát nemlehet újra csinálni... )
Ilyenkor mivan? Mert kellenének azok a képek.. vagy passzolom.. -
#37751 Szerintem ez most is kivitelezhető..
Csak egy bagázs kell hozzá,meg nyugi, zene.. aztán hajrá.. Legalábbis én, bennelennék :) -
Interstate 95 #37750 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Interstate 95 #37749 Ford Gt Régi szép idők, amikor sorban akár 3-4 szigetkört is toltunk egymás után. -
ToMM23 #37748
A kezdet
Az elsö cruisok egyike Stockkal meg NewLife-al
A secret szállodánál voltunk
Fotózkodtunk
Stockkal rajoskodtunk
Audi Avant cruise
Megpihentünk kicsit
Olasz vasakkal -
#37747 azt ott az első képen, nem tudja valaki bekonvertálni a 2be? -
ToMM23 #37746
Cigánymercikkel Stockkal -
#37745 Na asszem megvan a hiba. Találtam egy mailt, amiben az atari azt íjra, hogy 2010 decemberben volt egy kis biztonsági probléma, és a jelszavak resetelve lettek, ezt küldték májusban, én meg akkor már szerintem nem játszottam vele, így az én accom jelszava is átállítódott .. minderre a megoldás egyszerű, kérni kell jelszóemlékeztetőt ... csak éppen nem működik. :D -
ToMM23 #37744 Zotyám, Én is találtam pár képet a múltból :)
-
#37743 A játékba tökmindegy mit írok be, nem írja ki, hogy rossz, hanem hogy a szerverek nem elérhetőek. -
#37742 Kérdéses azis hogy fognak-e válaszolni... -
#37741 Nem felejtettem el a jelszót, meg a nevet, tudom még mindig. Írtam a supportnak az előbb, meglátjuk mit írnak. Ha a weboldal nem menne, nem is bánnám, de a játékba nem tudok belépni konkrétan, az már zavaróbb. :D -
#37740 De most a te kedvedért megnéztem,és én betudok lépni ( bár nekem közel fél éve,megvan jegyeztetve oda a felh.név és jelszó).. -
#37739 Nemrég tárgyaltuk ki,hogy a weboldal már nagyon régóta alig működik.. tehát bármit is szeretnél vele , benne csinálni, nemfog sikerülni mivel egy nagy rakat sz@r.. -
#37738 Srácok, van egy kis problémám a fiókommal. A TDU2.com-on nem tudok bejelentkezni, és a játékban sem (ott azt írja szerverhiba). A weboldalon azt írja, hogy nem jó a felh.név vagy jelszó (holott de, meg is van a visszaigazoló e-mail tavaszról, hogy regisztráltam.). Mentem a jelszóemlékeztetőre, és kiírja zöld keretben, hogy nem sikerült kiküldeni, lépjek kapcsolatba a weboldal tulajdonosával. Ha rossz e-mailt írok be, akkor az a keret piros, hibaüzenettel, szóval itt látszik, hogy a fiókom megvan, de miért nem tudok én bejutni?
Ugyanezzel az atari.com-ra be tudok jelentkezni, ez most mi lehet? :/ -
#37737 Hát nemmostani képek.. -
Stockbauer33 #37736 Kis off
Ahogy vége lett ennek évnek úgy ment nyugdíjba a nagy kedvencem.Pár kép(név) a múltból.
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5
Az első klubbom
Kerék :D Kinyírtál ezzel az állandó qva kerék flash-el :)))
Kép6
Kép7
Kép8
Kép9
Kép10
Kép11
Kép12
Kép13
Második klubbom
Kép14
Kép15
Kép16
Kép17
Kép18
Kép19
Kép20
Kép21
Kép22
Megcsináltam késöbb 43 perc alatt forgalomba az Enzokával :)))
Kép23 -
#37735 Jah,azis jó volt! -
#37734 Látom kimaradtam a jóból(Bár nem azt mondom, hogy veled meg Myst-tel nem lett volna jó a gurulás. ;)), így jár aki öreg, korán fekszik és korán kel. -
#37733 Hát jah.. Mentünk egy kicsit.. laza 650km-t.. -
#37732 Jó sokáig bírtátok -
Interstate 95 #37731
-
Stockbauer33 #37730 Köszi a mait is srácok
-
#37729 Ok, megoldottam. -
#37728 Nyilvánvalóan elronthattam valamit, mert nem megy.
TDU feltesz, frissítés leszed. v2.2-es unpacker beszerez, readme elolvas (nem igazán világos minek kell leszedni a dlc fájlokat, mikor ugyanolyan nevű és méretű .big fájlok vannak a gyökérben), ill. hogy most akkor mikor kell a dlc-s unpackert, mikor a full unpackert futtatni. Mindegy, lefuttattam a full-t, universal launcher izzít, játék indul majd be is záródik. Valaki? -
#37727 Megvan még a leírás a kibontáról? A FAQ üres lenyitva. -
gergo950 #37726 van valaki, aki szeretne velem együtt játszani? -
#37725 helló arra megtudjátok nekem mondani a választ hogy ha 100km/h-val megyek akkor mért kezd el akadozni? -
truupi #37724 Pont vmi ilyesmire hatást akartam :D szuper, köszi ;) -
#37723 helló ezt le lehet valahonnan tölteni ?
-
Truupinak! -
#37721 Szépséges éndszöl áj. :D -
#37720 Sziasztok
Van most működő tducam kieg.? -
#37719 Jaja, de ez tizedannyiba sem került , bár lesz még dolgom vele -
Interstate 95 #37718 Inkább ilyet neki. -
Kicsit off, de szééép -
#37716 Mostmár tényleg ilyen nehéz.. nagyjából az atari hadd ne fejtsem ki mit csinál a "játékosaira"... -
Interstate 95 #37715 Ha te nem, akkor maximum megoldják egymást közt. Ha nagyon akarnám se tudnám most megcsinálni, egyrészt mert ritkán dolgozok egyszerre több projekten, másrészt meg a D -en van 50 mb helyem, a C -t meg semmiképpen sem akarom megtömni videókkal. Bele kezdtem most a zenegyűjteményem felfrissítésébe is, jobb minőségű MP3 -ak, FLAC -ok, de már erre sincs helyem. Kb 3 - 350 GB csak a fraps videók. -
#37714 Hali!
A testdriveunlimited2.com-ra tényleg ilyen nehéz beregisztrálni? A szerverek milyen gyakran szünetelnek? Még anno 2010-ben nem rémlett ilyen, h ennyit szenvedtem volna a játékkal. Az a problémám, h nem küldenek se jelszó emlékeztetőt, se aktiváló e-mailt másik profihoz...
Most akkor gyakorlatilag van egy tízezres játékom, amit nem tudok használni?