40335
  • Interstate 95
    Attól függetlenül hogy törölted a képeket a progress -ben ugyan úgy pipálva kell hogy legyen. Hogy a fotósnál kijelzi azt hogy a kép nem elérhető azzal ne foglalkozz, az a lényeg amit a progress jelez.
  • 0Diaz0
    Srácok,egy keresztkérdésem lenne.

Ugye vannak a fotós helyek, és ott ugye fotót kell csinálni, a kritériumokat teljesítve. Szóval,én most nézem lapiról a helyeket , nagygépen meg csinálom a fotókat, és a fotósnál ha megvannak a képek, akkor kivan pipálva ugye a fotó,és ottis a kis kép... namost, én ha már megcsináltam a fotókat,de töröltem a képeket, akkor mivan? Mert nem jelzi kipipáltnak.. ( és a kis kép sincs ott )... Viszont a fotóhelynek az ikonja eltünt ( tehát nemlehet újra csinálni... )

Ilyenkor mivan? Mert kellenének azok a képek.. vagy passzolom..
  • 0Diaz0
    Szerintem ez most is kivitelezhető..
    Csak egy bagázs kell hozzá,meg nyugi, zene.. aztán hajrá.. Legalábbis én, bennelennék :)
  • Interstate 95
  • Interstate 95
    Ford Gt Régi szép idők, amikor sorban akár 3-4 szigetkört is toltunk egymás után.
  • ToMM23

A kezdet

Az elsö cruisok egyike Stockkal meg NewLife-al

A secret szállodánál voltunk

Fotózkodtunk

Stockkal rajoskodtunk

Audi Avant cruise

Megpihentünk kicsit

Olasz vasakkal
  • icetihi
    azt ott az első képen, nem tudja valaki bekonvertálni a 2be?
  • ToMM23

Cigánymercikkel Stockkal
  • aerolive
    Na asszem megvan a hiba. Találtam egy mailt, amiben az atari azt íjra, hogy 2010 decemberben volt egy kis biztonsági probléma, és a jelszavak resetelve lettek, ezt küldték májusban, én meg akkor már szerintem nem játszottam vele, így az én accom jelszava is átállítódott .. minderre a megoldás egyszerű, kérni kell jelszóemlékeztetőt ... csak éppen nem működik. :D
  • ToMM23
    Zotyám, Én is találtam pár képet a múltból :)

• aerolive
    A játékba tökmindegy mit írok be, nem írja ki, hogy rossz, hanem hogy a szerverek nem elérhetőek.
  • 0Diaz0
    Kérdéses azis hogy fognak-e válaszolni...
  • aerolive
    Nem felejtettem el a jelszót, meg a nevet, tudom még mindig. Írtam a supportnak az előbb, meglátjuk mit írnak. Ha a weboldal nem menne, nem is bánnám, de a játékba nem tudok belépni konkrétan, az már zavaróbb. :D
  • 0Diaz0
    De most a te kedvedért megnéztem,és én betudok lépni ( bár nekem közel fél éve,megvan jegyeztetve oda a felh.név és jelszó)..
  • 0Diaz0
    Nemrég tárgyaltuk ki,hogy a weboldal már nagyon régóta alig működik.. tehát bármit is szeretnél vele , benne csinálni, nemfog sikerülni mivel egy nagy rakat sz@r..
  • aerolive
    Srácok, van egy kis problémám a fiókommal. A TDU2.com-on nem tudok bejelentkezni, és a játékban sem (ott azt írja szerverhiba). A weboldalon azt írja, hogy nem jó a felh.név vagy jelszó (holott de, meg is van a visszaigazoló e-mail tavaszról, hogy regisztráltam.). Mentem a jelszóemlékeztetőre, és kiírja zöld keretben, hogy nem sikerült kiküldeni, lépjek kapcsolatba a weboldal tulajdonosával. Ha rossz e-mailt írok be, akkor az a keret piros, hibaüzenettel, szóval itt látszik, hogy a fiókom megvan, de miért nem tudok én bejutni?

Ugyanezzel az atari.com-ra be tudok jelentkezni, ez most mi lehet? :/
  • 0Diaz0
    Hát nemmostani képek..
  • Stockbauer33 #37736
    Kis off

Ahogy vége lett ennek évnek úgy ment nyugdíjba a nagy kedvencem.Pár kép(név) a múltból.

Kép1

Kép2

Kép3

Kép4

Kép5

Az első klubbom

Kerék :D Kinyírtál ezzel az állandó qva kerék flash-el :)))

Kép6

Kép7

Kép8

Kép9

Kép10

Kép11

Kép12

Kép13

Második klubbom

Kép14

Kép15

Kép16

Kép17

Kép18

Kép19

Kép20

Kép21

Kép22

Megcsináltam késöbb 43 perc alatt forgalomba az Enzokával :)))

Kép23
  • 0Diaz0
    Jah,azis jó volt!
  • Dj Tommy
    Látom kimaradtam a jóból(Bár nem azt mondom, hogy veled meg Myst-tel nem lett volna jó a gurulás. ;)), így jár aki öreg, korán fekszik és korán kel.
  • 0Diaz0
    Hát jah.. Mentünk egy kicsit.. laza 650km-t..
  • icetihi
    Jó sokáig bírtátok
  • Interstate 95

• Stockbauer33 #37730
    Köszi a mait is srácok

• aerolive
    Ok, megoldottam.
  • aerolive
    Nyilvánvalóan elronthattam valamit, mert nem megy.

TDU feltesz, frissítés leszed. v2.2-es unpacker beszerez, readme elolvas (nem igazán világos minek kell leszedni a dlc fájlokat, mikor ugyanolyan nevű és méretű .big fájlok vannak a gyökérben), ill. hogy most akkor mikor kell a dlc-s unpackert, mikor a full unpackert futtatni. Mindegy, lefuttattam a full-t, universal launcher izzít, játék indul majd be is záródik. Valaki?
  • aerolive
    Megvan még a leírás a kibontáról? A FAQ üres lenyitva.
  • gergo950
    van valaki, aki szeretne velem együtt játszani?
  • tomi151996
    helló arra megtudjátok nekem mondani a választ hogy ha 100km/h-val megyek akkor mért kezd el akadozni?
  • truupi
    Pont vmi ilyesmire hatást akartam :D szuper, köszi ;)
  • tomi151996
    helló ezt le lehet valahonnan tölteni ?
  • icetihi

Truupinak!
  • Norby646
    Szépséges éndszöl áj. :D
  • aerolive
    Sziasztok

Van most működő tducam kieg.?
  • icetihi
    Jaja, de ez tizedannyiba sem került , bár lesz még dolgom vele
  • Interstate 95
    Inkább ilyet neki.
  • icetihi

Kicsit off, de szééép
  • 0Diaz0
    Mostmár tényleg ilyen nehéz.. nagyjából az atari hadd ne fejtsem ki mit csinál a "játékosaira"...
  • Interstate 95
    Ha te nem, akkor maximum megoldják egymást közt. Ha nagyon akarnám se tudnám most megcsinálni, egyrészt mert ritkán dolgozok egyszerre több projekten, másrészt meg a D -en van 50 mb helyem, a C -t meg semmiképpen sem akarom megtömni videókkal. Bele kezdtem most a zenegyűjteményem felfrissítésébe is, jobb minőségű MP3 -ak, FLAC -ok, de már erre sincs helyem. Kb 3 - 350 GB csak a fraps videók.
  • GyZolee12
    Hali!
    A testdriveunlimited2.com-ra tényleg ilyen nehéz beregisztrálni? A szerverek milyen gyakran szünetelnek? Még anno 2010-ben nem rémlett ilyen, h ennyit szenvedtem volna a játékkal. Az a problémám, h nem küldenek se jelszó emlékeztetőt, se aktiváló e-mailt másik profihoz...
    Most akkor gyakorlatilag van egy tízezres játékom, amit nem tudok használni?