40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
furgelab #14479 Azt nem tudja valaki hogy az offline profilomat lehet e online-ba rakni?
vagy új játékot kell kezdeni mindenféleképpen. -
HollandRules #14478 Hát neem....Amúgy bejelöltelek barátként TDU2-ben majd igazolj vissza :D -
Maxx #14477 Én 576-tól rendeltem, majd emilen küldik, pár nap, úgyhogy passzolok, ha nagy többség szintén 576, akkor ők se tudják, nem kell rögtön kiborulni. Nyugalom, ha majd kapok emilt és megnézem, és rájövök, megmondom. Peace:) -
Berserker8814 #14476 Ebből nem lesz ma kocsikázás:D -
Berserker8814 #14475 Nem, nem kell letölteni ott semmit, aktiválta magát. (Kisbetűvel is megértjük.) -
HollandRules #14474 Én nem kaptam meg .Szerintem a többiek jáccanak még azért nincs Answer! -
szatyiii #14473 BASSZUS NEM IGAZ HOGY NINCS ITT SENKI AKI SEGITENE A MÁSIKNAK !!!!! SEGITSÉGET KÉREK ÉS NEM VÁLASZOL SENKI PEDIG A DLC-T MINDENKI MEGKAPTA VAGY LEGALÁBB IS SOKAN. KÖSZÖNÖM A SEMMIT -
Salki #14472 Pixxel, beállítanád nekem a 'Salki' Nicknevet? (aposztróf jel nélkül)
Köszi -
#14471 Te vagy az, Sheldon? -
bootsector #14470 Bootsector csak "humorizált" Mindenesetra azt a jó édes búbánatos, rettenetes holdkórosat rakná bele... -
Szabi1991 #14469 bazinga.. -.-" -
#14468 Atari MINKET hibáztat???????????? Úristen!
NASA gépek??? -
szatyiii #14467 segitsetek már a DLC-t a testdriveunlimited2.com-on aktiváltam ki is irta ezután a Download Game Client re kell mennem letölteni ??? Vagy mit csináljak ? Már 1 szer kérdeztem de senki sem válaszolt HELP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Maxx #14466 eltanulták a blizztől a login szervergondokat :D
-
HollandRules #14465 Én már 2óta jáccok online csak most kiléptem és nem enged be! -
DAntetu #14464 És azt tudja valaki miért nincs szerver, vagy h mikor lesz??? -
#14463 Érdekes, én nem léptem ki és bent vagyok a szerveren, játékosokat is dobálja, ezekszerint valami gixer van és az újakat nem engedi belépni? -
bootsector #14462 Kedves Játékosok!
Nagyon örülünk, hogy megvásárolták termékünket, azonban sajnálattal közöljük, hogy a magyarok tömeges fellépése hazavágta a szerverparkot. Most van folyamatban a NASA gépeinek kölcsönvétele, kérjük türelmüket!
Atari -
HollandRules #14461 engem se enged be! -
#14460 Ha hivatalosan mondják hogy nem megy az jobb? :D
Inkább dolgozzanak rajta :) -
Maxx #14459 #14394- ben irtam nicket, pixx betennéd nekem oldalra, köszi :) -
#14458 Hivatalos bejelentést kérünk, Atari! -
Berserker8814 #14457 Éértem :) köszi! -
bootsector #14456 Na, öregember-társam is véleményt alkotott... -
Maxx #14455 Nick: amilyen néved legyen ingame
Atari.com name: amit weben regeltél, amivel a netel lépsz be
password:***** - nem 5 csillag, hanem amit megadtál :D
Másnak is off a szerver most?
-
High end PC #14454 Fasza! Épp mikor hazaérek, kipróbálni se tudom, rohadt anyjukat!! -
High end PC #14453 TEST DRIVE SERVER IS NOT AVAILABLE AT THIS TIME, ezt írja -
#14452 Nincs szerver! -
DAntetu #14451 Emberek, HELP
megjött a játék, amikor kéri az online nevet, megadom, alatta atari.com nevet, megadtam, jelszót.. megadtam
várok és 2 variáció: tdu2 server unavaible try later,
másik, unknow problem
minél hamarabb help pls
-
#14450 nem tudom srácok lehet én vagyok kok szákör de nekem egyáltalán nem jön be a TDU2 :S:S:S:S nekem kicsit gagyi -
#14449 Egyébként offline profilt lehet online használni?Vagy most hogy van ez?Mivel nincs szerver és most jött meg a játék elkezdeném akkor offline,de utána online nem kéne újrakezdenem?Vagy most ez hogy van? -
#14448 Nálam is ez -
High end PC #14447 kéne egy kis segítség!
felmásoltam a játékot, serialt megette, most csatlakoznék a fiókomhoz, amit reggel a honlapon létrehoztam, de nuku!!!!!
kéri:
-nickname
-atari.com name
-password
na most az én nevem amit létrehoztam a weboldalon és amivel bloggolok a weboldalon LamborghiniTDU2, a passwordom is tudom, sikeresen bejelentkezek a weboldalon, de az atari.com név az mi a tököm? nem tudok bejelentkezni a játékba, szétbasz az ideg!!! -
bootsector #14446 Hát ez kész van, mint a madártej! Meghalt az egész... -
#14445 Esett már az eső az elmúlt 1 órában???
nálam nem esett! -
#14444 Escape, players, és felhasználólista. Oszt mindenki mindenkit behív egy session-be. És/vagy felvesstük egymást barátnak, és úgy. -
#14443 Jééé, egy Mailman?:) -
bootsector #14442 Jaja! De gondolom az is jellemző, hogy nem voltak felkészülve ekkora sikerre!! -
#14441 Remélem valami frissítést nyomatnak rájuk. -
#14440 Állnak a szerverek. Vagy túl lettek terhelve, vagy klubszervereket élesítik.