Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
"Könnyen tudom irányítani a verdákat teljes vezetési segédben." <#idiota><#gonosz1> NC

All hail the double x!

Egyszerûen olyan szar a jpg. kép, amit fotózok, hogy megáll az eszem.

Ebbõl akartam volna valamit alkotni, legyen egy másik háttér vagy valami, de... xD kínomban röhögök.

Csupa élzaj, törött kódolások... :S:S:S a háttér, a kocsi hátulja katasztrófa a szerkesztett képen.

Toyo
Töröld ki a dokumentumok\eden games mappát ha van, mert valószínû, hogy létrehoztál már egy offline profilt a tört bétánál. Nálam legalábbis így volt..

Üdv Mindenkinek! Jó lesz ez, ha egyszer elkészül : ) Az autó körüli kameramozgatás az egérrel, ami nagyon nem tetszik, de lehet csak szokni kell.. mintha az egyben fordítva lenne. Egy beta key-jel az atari most már engem is megdobhatna..

TDUnick: ArtMooney(HUN)

Ha volt warez bétád fent, akkor a régi profilodat töröld, és ha lesz teszt, akkor mûködnie kell.

BoneDragon
Nehéz kitalálni ebbõl, hogy nincs most teszt....

Vagyis erre:

csak a start game villog, vagy valami ilyesmit írt ki, hogy a BETA verzióban nincs OFFLINE mód. Ez a két képernyõ váltakozik, pedig még frissít is a játék. Hogyan tudnék játszani? Eddig öszz-vissz 1-szer sikerült belépni, de mire beállítgattam mindent, OFFLINE lett a game!

PLS HELP! THX: Cs.

Erre vki?

mert ne úgy csináld, egyesével állítsd be a gombokat.. 😄

Norbi1990
Az mitõl lehet, hogy amikor beakarom állítani a kormányomat(Logitech DFP) és megnyomom a Search Device-ot és csak a Billentyûzetet ismeri fel? :S
wollnerd
Számomra az 1. tesztelésem nem is volt rossz!
Könnyen tudom irányítani a verdákat teljes vezetési segédben. (Azért az irányítás nem élethû.)
Éjfél után gurultam egy játékossal.
Elég kicsik végül a chat betûmérete és player betûmérete még 1024x768-as felbontáson is! 😞
átállítottam 800x600-asra, kicsit jobb, de kisebb kellene még venni.😞
Nem is akartam lekapcsolódni a szerverrõl!<#szomoru1>
Remélem jövõ szombaton is lesz teszt! Hétköznap nincs is idõm!
A béta még bugos: Nálam 2x eltûnt az autó, csak az árnyéka maradt.
Ja igen! Ha beléptem a szalonba, akkor a játék tölt, csak tölt! Miért van ez??
Ez nem a tört béta!
Ja, és csodálkozom hogy a TDU1-ben ingyen alakíthatunk a karakterünk arcán, itt meg FIZETNÜNK kell!
A final verzió mikor jelenik meg pontosan? A számláló szerint január végén jelenik meg, a Steam szerint márciusban.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Fasza volt Fitti, Hole 😉

gduck
Az elején nehezen indult, de utánna simán ment minden... Ez valóban stressz teszt volt 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

marcihusi
Azért egy fotót dobok.<#idiota>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

marcihusi
Mára ennyi volt! Kicsit korábban ért véget a mai teszt!
Ma azért már nehezen birkózott meg a sever a néppel. Nekem többször lefagyott menet közben, és eltûnt a barátlistám.
Bár két lefagyás közt visszajött egy alkalommal.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Ztech
na wazz lelõtték a szervereket pedig még nincs 2
legalább ti már láttátok ezt a fost még ha az is😄
mackosajt
na vazz... gduck behívott lobbiba... erre onnan csak úgy tudtam kilépni, hogy ki kellett rúgnia.
Utána kint se ment a menü, csak a mapon tudtam ide-oda ugrálni, meg krúzolni, leléptem...

egész héten ezt a napot vártam, mert végre meló után van a teszt, de nem ekkora trágyára számítottam. Haverom ki is lépett közben, mert természetesen nem tudott velem krúzolni..

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Valaki nem tud segíteni hogy mi gáz lehet?
FAsza, mindjár esik az esõ, na zúzok vissza 😄

Nah kipróbáltam én is. Nem olyan rossz ez. Sokat fejlõdött az Offline megjelenése óta. Csak így tovább Atari.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Bûûûûûûnyál AtariXD nem tudok belépni😄
drot
Ígyvan. Majd kíváncsi leszek januárban mi lesz ebbõl...

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

wollnerd
Voltam kaszinóban is! 2x a háromszoros kerék és 1x háromszoros zászló.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

MikX
Hát nem is játszani való most a szerver...
Nyomtam egy rendõrör üldözést, az egy dolog, hogy a gyereg állandóan belémlaggolt, és ezért olykor-olykor random felrepültem a levegõbe, de egyszerûen az irányítás mindennemû játékélményt elront... hátjah... ez most így max csak arra jó, hogy tesztelje az eden a szerverei terhelhetõségét...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Dj Tommy
Én is kipróbáltam, van még mit rajta javítani, néha el-el tûnt az autó.
Gépigény:
1024x768-as felbontásban próbáltam a játékot, jobban ment mint a TDU 1<#kacsint>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

wollnerd
Már rájöttem!
De miert van 2 map parancs a controsban?

Hát nekem meg be se jön!!!
pxxl
kritikán aluli a játék még mindig... nem is idegesítem magam rajta most tovább. léptem aion-ozni 😄

All hail the double x!

A rendes download maneger-rel...
testdriveunlimited2.com-ról töltötted le a játékot?

Nekem még mindig nem jó :S beírom azt a jelszót ami megvan adva a honlapon meg a nick nevemet és nem enged be...
bertino
ja, hogy azota meg egy profile bizbasz volt... ok, ujjal mar megvan a fullscreen.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
engem beenged, de nalam megint nincs fullscreen.

nem az volt, hogy ujra engedelyeztek ? most meg megint kivettek ? vagy csak nalam van ez ? ehh.

Kösziiii, ez mûködik 😄

gabesz752
Akit nem enged be az törölje a c meghajtón lévõ elõzõ profilját.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

😄😄😄😄
bertino
jolvan testver, 3millio felkialtojel nelkul is latjuk, hogy mit akarsz.

wollnerd
HA LETESZEM A TÁLCÁRA A JÁTÉKOT ELTÛNIK!
Viszont térképet még mindig nem tudom megnyitni!!!
megpróbálom megtalálni a házam a GPS nélkül!!!!

Eddig a meseautó is izgalamsabbXD
Akkor nem kellene idõponton kiírni...
szintén... nem igaz már a come back later... áááááá

Nekem is zöld minden mindjárt kettéfejelem a monitortXD
Ment a pm.

tûzfal... xD de még mindig offline... és minden zöld pedig :/ a "your NAt type" is meg a "games available" xD

neked mit ir ki? engem sem enged be..

Érdekes akkor nekem hogy nem jó?:v
wollnerd
Bent vagyok!!!
Viszont a térképet nem tudom megnyitni!!!!!! EZ IDEGESÍTÕ!!!!!

nálam is, holecskot megtaláltam véletlenül a térképen, de nem sikerült rácsatlakoznom..

marcihusi
Nekem is üres a friendlist-em!<#nemtudom><#confused><#conf>

És mi?XD