40335
  • Ztech
    feléledt a szerver és most úgytűnik megy a friend rész is
  • [HUN]FaTaL
    Viszont félig tuti hogy online vagyok mert bődületes mennydörgés van és szakad az eső. :D Nem tudom ki mondta, hogy nincs sebességérzet előbb 300al döngettem az enzoval (leszállítás) és brutális volt :D
  • pxxl
    jah kb
  • Csibusz
    Sziszatok!

Valaki találkozott már olyannak, hogy a játékban fekete fehér csík keletkezik... Idáig nem volt.. Letettem a jogsit megnyertem a az első classic cars versenyt és utána kezdte el csinálni...
    Gépem: Geforce GTS 250 512mb, 2 gb ram (1330) AMD x4 620.. Eddig nem csinálta mi lehet a baj?
  • [HUN]FaTaL
    Érdekes, nekem nem jelzett hogy szakadt a szerver, de először te tűntél el aztán szép lasasn mindenki más is, majd azt vettem észre hogy a balfasz AI krúzol velem szemben.

#15025: No comment :D
  • sftomee
    Egy büdös szóval nem mondtam hogy nem játszok vele szívesen. Meg hogy nem érdekel. És azért kell itt megkövezni, mert véleményt mondok? Szép...
  • MerlinW
    Jah, azt megértem. Asszonnyal egy darab alma vásárlása is egész napos program.
  • sftomee
    A te nagy arcod is gondolom... :/
  • pxxl
    láttam ma 300 új hsz kb. nem volt időm ma itt lenni, asszonynak kabátot kerestünk aztán nem voltam itthon :)
  • MerlinW
    Ööö én ilyennel sem találkoztam még az elmúlt 40 órában:)
  • MerlinW
    Be kellene izzítanod a hsz-moderálós/banlist scriptet is. Egyesek nagyon unatkoznak.
  • pxxl
    bírom mikor így kifagy a játék, vagy ledob nemtom, de olyan mintha beesnék az út alá aztán error stb küldjem a jelentést. csak az a poén, hogy újra kell indítanom a gépet, mert ezek után olyan mintha hibás lenne a vram lila/zöld csíkok 1-2 helyen pl :/
  • pxxl
    nem, ez megvan nekem is :) de thx :)
  • MerlinW
    Ez az, mond meg a tutit, hiszen mindenkit érdekel.
  • MerlinW
    Mint minden online játék az első hetekben szerverproblémákkal küzd, erre mindenki (az ésszerű emberek legalábbis) felkészült. Én sem rinyálok...
    Ha nem bírsz együtt élni ezekkel, legközelebb várj egy hónapot a vásárlással, és nyugodtabb lesz az életed.
  • sftomee
    És sajnos az az igazság, hogy a GTA4-nek több köze van az autókhoz mint ennek. Abban hitelesebb a fizika mint ebben. Sajnos. :( Ha ez minimuk olyan lenne, nemszólna senki semmit szerintem. :/
  • DeerHunter01
    Ezt az igényes, kiváló játékot kiadhatták volna nyugodtan egy letölthető SIMS 3 DLC-ként is.
  • Ztech
    na kellett nekem megszólalni...megishalt:D
  • Ztech
    én most is rajta vagyok, megy simán
  • MerlinW
    Öööö ezt keresed? :)

(ebbe piszkáltam bele, mikor segíteni akartam, az awards-os plusz izéket töröld, illetve a lenti dolgok nem biztos, hogy jók, tehát csak a neveket emeld át, vagy javítsd ki)

• Maxx
    lol 2 15019-es hsz em lett :D
  • Maxx
    észrevettem, megint elszállt hibával, visszamenni meg megint 1 óra múlva....
  • pxxl
    megint nincs szerver :(

remélem melóhelyen megvan még temp-ben a pénteki script. ha nincs akkor írhatom újra a nick-es részt :/
  • Neoncsoves
    mi a neved ingame?
  • [HUN]FaTaL
    pixxel: itt állok előtted majd gyere gurulni :D
  • [HUN]FaTaL
    thx info robogok is befele :D
  • SeanJRRussel
    Fél 8 tól 10.15 ig volt a játék az asztalon me tv-t néztem és nem fagyott ki....
  • pxxl
    láttam má vagy 10x úgyhogy nem érdekel :D
  • Szabi1991
    most kezd a Bad Boys 2 az RTL-en.. :D
  • pxxl
    most jó a szerver :)
  • Falkon
    Boogie is Ibizán van!
  • CamelX
    Ha még csak úgy beböfögném, de csak véleményt cserélek másokkal ha már itt vagyok. De relax, elmondtam amit akartam, a véleményem nem fog változni, a játék többi dolgába meg ha akarnék se tudnék belekötni, mert a grafika és az ötlet maga teljesen patent, csak maga a játszhatóság bukott ki nálam.
  • Maxx
    Ó hogy szüljön sünt a szerverekért felelős csapat minden tagja egész éjjel.
  • Maxx
    szokásos, tdu szerver nem elérhető próbáljam később, vagy az unkown error, log out szar felváltva
  • [HUN]FaTaL
    Unknown error, logout

fasza :/
  • [HUN]FaTaL
    És ha naponta beírsz egy fikázó kommentet akkor már 5 perc múlva megjelenik a patch?
  • CamelX
    "ha nem tetszik a játék? Minek olvasod a topicját?"

Plain and simple... Reménykedek benn hogy lesz fejlemény Mod-ról, vagy leginkább egy igen súlyos patch-ről, hogy végre megvehessem.... ismétlem, csak reménykedek :)
  • MerlinW
    Barátom... hibaüzenet?
  • Maxx
    megint nem enged be ez a szar :(
  • Szabi1991
    most mentem át Hawaii-ra, csak a bogaram van ott, semmi más.. :)

de legalább találtam jó kis felsőket :D