Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
Ebbõl akartam volna valamit alkotni, legyen egy másik háttér vagy valami, de... xD kínomban röhögök.
Csupa élzaj, törött kódolások... :S:S:S a háttér, a kocsi hátulja katasztrófa a szerkesztett képen.

Üdv Mindenkinek! Jó lesz ez, ha egyszer elkészül : ) Az autó körüli kameramozgatás az egérrel, ami nagyon nem tetszik, de lehet csak szokni kell.. mintha az egyben fordítva lenne. Egy beta key-jel az atari most már engem is megdobhatna..
TDUnick: ArtMooney(HUN)
csak a start game villog, vagy valami ilyesmit írt ki, hogy a BETA verzióban nincs OFFLINE mód. Ez a két képernyõ váltakozik, pedig még frissít is a játék. Hogyan tudnék játszani? Eddig öszz-vissz 1-szer sikerült belépni, de mire beállítgattam mindent, OFFLINE lett a game!
PLS HELP! THX: Cs.
Könnyen tudom irányítani a verdákat teljes vezetési segédben. (Azért az irányítás nem élethû.)
Éjfél után gurultam egy játékossal.
Elég kicsik végül a chat betûmérete és player betûmérete még 1024x768-as felbontáson is! 😞
átállítottam 800x600-asra, kicsit jobb, de kisebb kellene még venni.😞
Nem is akartam lekapcsolódni a szerverrõl!<#szomoru1>#szomoru1>
Remélem jövõ szombaton is lesz teszt! Hétköznap nincs is idõm!
A béta még bugos: Nálam 2x eltûnt az autó, csak az árnyéka maradt.
Ja igen! Ha beléptem a szalonba, akkor a játék tölt, csak tölt! Miért van ez??
Ez nem a tört béta!
Ja, és csodálkozom hogy a TDU1-ben ingyen alakíthatunk a karakterünk arcán, itt meg FIZETNÜNK kell!
A final verzió mikor jelenik meg pontosan? A számláló szerint január végén jelenik meg, a Steam szerint márciusban.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Ma azért már nehezen birkózott meg a sever a néppel. Nekem többször lefagyott menet közben, és eltûnt a barátlistám.
Bár két lefagyás közt visszajött egy alkalommal.
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Utána kint se ment a menü, csak a mapon tudtam ide-oda ugrálni, meg krúzolni, leléptem...
egész héten ezt a napot vártam, mert végre meló után van a teszt, de nem ekkora trágyára számítottam. Haverom ki is lépett közben, mert természetesen nem tudott velem krúzolni..
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Nyomtam egy rendõrör üldözést, az egy dolog, hogy a gyereg állandóan belémlaggolt, és ezért olykor-olykor random felrepültem a levegõbe, de egyszerûen az irányítás mindennemû játékélményt elront... hátjah... ez most így max csak arra jó, hogy tesztelje az eden a szerverei terhelhetõségét...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Gépigény:
1024x768-as felbontásban próbáltam a játékot, jobban ment mint a TDU 1<#kacsint>#kacsint>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
De miert van 2 map parancs a controsban?
All hail the double x!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
nem az volt, hogy ujra engedelyeztek ? most meg megint kivettek ? vagy csak nalam van ez ? ehh.
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Viszont térképet még mindig nem tudom megnyitni!!!
megpróbálom megtalálni a házam a GPS nélkül!!!!
Viszont a térképet nem tudom megnyitni!!!!!! EZ IDEGESÍTÕ!!!!!