40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#15040 feléledt a szerver és most úgytűnik megy a friend rész is -
#15039 Viszont félig tuti hogy online vagyok mert bődületes mennydörgés van és szakad az eső. :D Nem tudom ki mondta, hogy nincs sebességérzet előbb 300al döngettem az enzoval (leszállítás) és brutális volt :D -
#15038 jah kb -
#15037 Sziszatok!
Valaki találkozott már olyannak, hogy a játékban fekete fehér csík keletkezik... Idáig nem volt.. Letettem a jogsit megnyertem a az első classic cars versenyt és utána kezdte el csinálni...
Gépem: Geforce GTS 250 512mb, 2 gb ram (1330) AMD x4 620.. Eddig nem csinálta mi lehet a baj? -
#15036 Érdekes, nekem nem jelzett hogy szakadt a szerver, de először te tűntél el aztán szép lasasn mindenki más is, majd azt vettem észre hogy a balfasz AI krúzol velem szemben.
#15025: No comment :D -
sftomee #15035 Egy büdös szóval nem mondtam hogy nem játszok vele szívesen. Meg hogy nem érdekel. És azért kell itt megkövezni, mert véleményt mondok? Szép... -
#15034 Jah, azt megértem. Asszonnyal egy darab alma vásárlása is egész napos program. -
sftomee #15033 A te nagy arcod is gondolom... :/ -
#15032 láttam ma 300 új hsz kb. nem volt időm ma itt lenni, asszonynak kabátot kerestünk aztán nem voltam itthon :) -
#15031 Ööö én ilyennel sem találkoztam még az elmúlt 40 órában:) -
#15030 Be kellene izzítanod a hsz-moderálós/banlist scriptet is. Egyesek nagyon unatkoznak. -
#15029 bírom mikor így kifagy a játék, vagy ledob nemtom, de olyan mintha beesnék az út alá aztán error stb küldjem a jelentést. csak az a poén, hogy újra kell indítanom a gépet, mert ezek után olyan mintha hibás lenne a vram lila/zöld csíkok 1-2 helyen pl :/ -
#15028 nem, ez megvan nekem is :) de thx :) -
#15027 Ez az, mond meg a tutit, hiszen mindenkit érdekel. -
#15026 Mint minden online játék az első hetekben szerverproblémákkal küzd, erre mindenki (az ésszerű emberek legalábbis) felkészült. Én sem rinyálok...
Ha nem bírsz együtt élni ezekkel, legközelebb várj egy hónapot a vásárlással, és nyugodtabb lesz az életed. -
sftomee #15025 És sajnos az az igazság, hogy a GTA4-nek több köze van az autókhoz mint ennek. Abban hitelesebb a fizika mint ebben. Sajnos. :( Ha ez minimuk olyan lenne, nemszólna senki semmit szerintem. :/ -
#15024 Ezt az igényes, kiváló játékot kiadhatták volna nyugodtan egy letölthető SIMS 3 DLC-ként is. -
#15023 na kellett nekem megszólalni...megishalt:D -
#15022 én most is rajta vagyok, megy simán -
#15021 Öööö ezt keresed? :)
(ebbe piszkáltam bele, mikor segíteni akartam, az awards-os plusz izéket töröld, illetve a lenti dolgok nem biztos, hogy jók, tehát csak a neveket emeld át, vagy javítsd ki)
-
Maxx #15020 lol 2 15019-es hsz em lett :D -
Maxx #15019 észrevettem, megint elszállt hibával, visszamenni meg megint 1 óra múlva.... -
#15018 megint nincs szerver :(
remélem melóhelyen megvan még temp-ben a pénteki script. ha nincs akkor írhatom újra a nick-es részt :/ -
Neoncsoves #15017 mi a neved ingame? -
#15016 pixxel: itt állok előtted majd gyere gurulni :D -
#15015 thx info robogok is befele :D -
#15014 Fél 8 tól 10.15 ig volt a játék az asztalon me tv-t néztem és nem fagyott ki.... -
#15013 láttam má vagy 10x úgyhogy nem érdekel :D -
Szabi1991 #15012 most kezd a Bad Boys 2 az RTL-en.. :D -
#15011 most jó a szerver :) -
#15010 Boogie is Ibizán van! -
CamelX #15009 Ha még csak úgy beböfögném, de csak véleményt cserélek másokkal ha már itt vagyok. De relax, elmondtam amit akartam, a véleményem nem fog változni, a játék többi dolgába meg ha akarnék se tudnék belekötni, mert a grafika és az ötlet maga teljesen patent, csak maga a játszhatóság bukott ki nálam. -
Maxx #15008 Ó hogy szüljön sünt a szerverekért felelős csapat minden tagja egész éjjel. -
Maxx #15007 szokásos, tdu szerver nem elérhető próbáljam később, vagy az unkown error, log out szar felváltva -
#15006 Unknown error, logout
fasza :/ -
#15005 És ha naponta beírsz egy fikázó kommentet akkor már 5 perc múlva megjelenik a patch? -
CamelX #15004 "ha nem tetszik a játék? Minek olvasod a topicját?"
Plain and simple... Reménykedek benn hogy lesz fejlemény Mod-ról, vagy leginkább egy igen súlyos patch-ről, hogy végre megvehessem.... ismétlem, csak reménykedek :) -
#15003 Barátom... hibaüzenet? -
Maxx #15002 megint nem enged be ez a szar :( -
Szabi1991 #15001 most mentem át Hawaii-ra, csak a bogaram van ott, semmi más.. :)
de legalább találtam jó kis felsőket :D