40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#15480 Nem lesz tört szerver. Aki online akar játszani meg kell vennie. :) -
#15479 SG nick: Met
TDU nick: MetHUN -
#15478 Nem hiszem, bár lehet angliában így van, itt Magyarországon tuti, hogy PCre ment el a legtöbb. -
Szabeebmx #15477 KÖszii:) -
trucksimfan #15476 ez azért vicc
Bár tudjuk hogy van a sok szájhős, hogy "teccik, úúú, előrendelem, megveszem", aztán lewarezolja, játszik vele, el is felejti hogy létezik bolt a világon, ahol tudjuk honorálni a fejlesztők fáradozásait egy papírfecnivel (10.000-es). Undorító. Aztán meg megy fel a tört szerverre (mert biztos hogy lesz) nehogy lebukjon. Én már pénteken fogtam a kezemben a dobozt, meg a lemezt (mondjuk a lemezt nem sokáig, mert az beköltözött a gépembe) a doboz meg kapott egy "lakosztályt" a polcon, ahol magányosan, a lemez nélkül éldegélhet pár hónapot, vagy pár évet...
ennyi.
A konzolos eladás meg tudjuk miért haladja meg jóval a pc-s eladást...
Na de mind1, ez szubjektív vélemény
Én tükörbe tudok nézni miután vérben forgó szemekkel felkelek a gép elöl 0-24-es party-k után.
A hiányosságok (amik nem vészesek) meg kellenek a játékba.
Ha minden tökéletes lenne értelmét vesztené a fórum! -
#15475 mittomén, nekem az elöbb német votl valgy valami olyasmi :D -
#15474 És én miért is nem vagyok rajta?
Amúgy miért spanyol nyelvű? -
#15473 Ja, és köszönöm, egy öreg Shelby Daytonát nem elhetne kapni ? :D Vagy egy régi Ford Mustangot :D Ami van :D -
#15472 pixxel akkor engem is írj vissza ZeroX92P igaz írtam már szabinak pm et de ha te épp ittvagy akkor be tudsz dobni -
#15471 Érdekes, főleg, hogy Xbox on több fogy mint ps3on. -
#15470 PC-re csak 2%
Ti ezt elhiszitek?
az okés hogy első hét... de akkor is, sztem több az -
#15469 Logikusan hangzik, milyen kedves emberek is járnak ide...
Tegnap átkerültem Oahu-ra, gyorsan megcsináltam az össze A-s jogsit, azután elindultam a Classic felé. Persze át keresztül a szigeten. Full éjszaka volt, esővel, mondhatom, jóóóó érzés volt. Visszajött az amit a TDU1 ben úgy szerettem. :D
Viszont a jogsik elég könnyűek, cserébe van jópár :D :D -
#15468 megvan
nem tudtok beleírni, mert Szabi, meg én tudunk csak módosítani rajta, mert valamelyik gyökér kitörölte az előzőt... -
#15467 Valaki kitörölte az egészet... Ezért most csak olvasásra van és innen vesznek fel. :) -
#15466 Nem tudok írni a listába, pedig tegnapelőtt be is írtam magam, gondolom új van.
pointer4 / Pointer / na / PC -
#15465 felírtalak, meg a scriptben is benne vagy :) -
Szabeebmx #15464 Hello! Listárol engem se lehagyni :)) Nickem:HUNSzabeeBMX. PC-n piritok vele:) -
Totoo #15463 Köszi a segítséget sikerült !
Még egy kérésem/kérdésem lenne ha valakinek g25 je van és sikerült beállítani jól a kormányt akkor legyen szíves küldjön róla egy képet hogy hogy állnak a cuccok a kormány beállításnál.V. ha van esetleg róla valami a neten videó / kép az is jöhet . V. ti hogy állítottátok be?
Üdv. Totoo -
Totoo #15462 Köszi a válaszokat megpróbálom. -
#15461 De, sokaknál. Nálam pl. nem. Frissítsetek drivert, DirectXet ilyesmi. És updateljétek a wint. :) -
trucksimfan #15460 igazából nem tudom.
Nekem a noname teszkó kormányt gond nélkül felismerte.
Egyszerűen rádugtam a gépre, semmi driver.
Bementem a tdu2-ben (már a játékban) az Options--->Controls-ba, és az egyes irányoknál (acc. brake, left, right) egyszerűen elforgattam a kormányt (vagy nyomtam a pedált). Amikor írta, hogy engedjem el, akkor elengedtem (a pedál feljött, a kormányt a force-feedback motor visszarakta alaphelyzetbe) és jó volt.
A deadzone-t levettem nullára, meg a fék/gáz linearitást asszem középen hagytam, és minden fasza.
Van egy minimális holtjátékom, de annyi kell, nagyon fainul lehet vele menni. (persze kormánnyal ajánlott a "motorháztető" nézet), belső nézetben zavaró (nekem) hogy nem teljesen szinkronban mozog az autó kormánya a kontrollerrel, a külső nézet meg ugye kormánnyal elég ratyi -
#15459 üdv. mindenkinek, nekem rendszeresen fagy a játék ha taskot váltok, másnál nem jelentkezett ez a promléma? -
#15458 Miért kellene beállítani? A g25-nek külön profilja van. Csak detektálni kell a vezérlőt, kiválasztod, aztán mented, és kész. -
#15457 Frissíts drivert és a combined pedalst kapcsold ki. -
#15456 Kihívtam az egyik AI-t egy gyors versenyre, ami elég vicces volt. 6-ból 6X nyertem. Mondom, hohó! Ezzel pénzt is lehet keresni. Felnyomtam a tétet 40.000-re, aztán vártam az áldozatra. Érdekes módon, mindegyik visszautasított. Visszatettem 1000-re, elfogadták... De jó, hogy a készítők még erre is gondoltak... Semmi potyapénz nincs a játékban, minden dolcsiért meg kell küzdeni. Ezekkel a húzásokkal a játék szavatosságát még solo-ban is felnyomták 10/10-re. Kíváncsi leszek majd a magyar tesztekre! -
Totoo #15455 Sziasztok van egy picci problem nálam.
A játék megy jól de viszont ha a kormányt be akarom állítani a játékba (G25 ) akkor nem mükszik mert a gázt beállítom akkor a féket nem fogadja el.
Próbáltam berakni Logitech Profillerbe de úgy nem indul a játék . Már próbáltam hogy a Test Drive 2 exe. fájlból inditani a játékot ott azt írja hogy inditsam az upLauncher exe. fáljból ilyenkor viszont nem történik semmi.
Mi lehet a gond ? Mit tegyek ?
Mit töltsek be Logitech Profillerbe?
Lécci írjatok.Előre is köszi
Totoo
-
Angel309 #15454 10 szint a max ami 4000 ad... -
#15453 Leszarom, kell az Aston :D Meg egyébként is, mi az, hogy nem küldik el. .D -
#15452 úgysem megy a kaszinó :D -
#15451 Srácok, ha nem gond ma este elkezdelek néhányótokat felvenni a barátlistára - ha a szervernek sem lesz kifogása ellene - a hétvégén nagyon a küldetésekre feküdtem, nem igazán "ismerkedtem"! -
#15450 Ó istenem, hogy rohadjon meg, aki törölte a listát. Valahogy éreztem, hogy ez lesz...
Kedves 576! Hol a DLCm???:D -
trucksimfan #15449 nekem már sikerült maxra kipörgetni
Nagyon faja
Ráállítottam az "ócsó teszkó kormányt", nagyon fain volt vele.
Analóg pedállal szépen krúzoltam 100-al a Lancia Delta-val.
Ki akartam rá írni, hogy HGT (mint Hungarian Ghost Team) de még az elején nem, mert vagy 30ezerbe került volna
Majd ha már több lesz a szórható pénz.
Amúgy az online profillal lehet offline-ba tolni? (ha olyan helyen vagyok a laptoppal hogy nincs net) -
ATi0021 #15448 Nekem sikerült, összesen 10 szint van. Ha jól emlékszem 4000 dollárt kaptam érte. -
#15447 Van úgy hogy 20-30km-t kell autózgatni. Az alatt rendgeteg pénz összeszedhető.
Hát még ha beindulnak a krúzok, akkor mennyi lét össze lehet majd kapirgálni :D
Amúgy én 2500-nál el szoktam bankolni, mert annyit már nem kockáztatok -
#15446 nem foglalkozok vele, semmi értelmét nem látom aprópénzért idegeskedni, meg szenvedni. -
Szabi1991 #15445 én 1000után meguntam :D -
#15444 Ezt az F.R.I.M. -et kinek meddig sikerült felpörgetnie?
Én 2500-nál nem tudok többet.:( -
raga #15443 A jobb felsőben van , ha lemegyek az útról akkor időbüntetést ad. -
Szabi1991 #15442 -
Szabi1991 #15441 a következőt már csak mi ketten szerkeszthetjük, jelentkezni pm-be lehet nálam a listára...
(nem is tudom hogy gondoltam hogy nem lesz egy ien idióta akinek ez lesz a legjobb szórakozása hogy másét elbassza..)