Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄DD
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Amit meg sajnálok, hogy pont a magyarokat kell majd limitálnom a barátlistámban. Nem gáz ?
MI az hogy nem tudok belépni az 576-os accountomra?
Múlthéten még jó volt<#wilting>#wilting>
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Értesítenek és elõrendelheted.
Ami szerintem a Galaxisnál érdekes lesz, mert ha jól tudom csak értesítõt lehet kérni ami nem egyenlõ a vásárlással. Szóval egyre inkább hajlok az 576 felé.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
#9841 - És még DLC-t se adnak. Amúgy számítottam erre az árra, szóval nem lesz gond. Már csak a CDGalaxisra várok, hogy a kaszinó mellé milyen kocsit adnak. És máris elõrendelem. (remélem a Steames Zondát)
TDU Centralon még délután rakták ki akkor 5000 kellet. Reméljük holnap estig meglesz.<#rolleyes>#rolleyes>
46.700 like van már!
Húzzunk bele!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Most találtam rá erre a cikkre miszerint ha a hétvégén meglesz az 50 000 Like a Test Drive Ulimited 2 hivatalos Facebook profilján akkor megkapjuk az autólistát még a holnap. Tehát aki csak aki csak fentvan Facebookon az egy Like-al hozzájárulhat ahhoz, hogy minél hamarabb választ kapjunk az egész TDU-s közösséget foglalkoztató kérdésre. Ha nem sikerülne akkor se csüggedjünk, jövõhéten úgyis megtudjuk az igazságot.
3500 Like hiányzik huzzunk bele!
A TDU2 hivatalos Facebook profilja