Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

marcihusi
Én arra gondoltam arról tudnak, hogy ez a fizika így sok embernek nem tetszik, és hajlandóak ezen dolgozni és kijavítani.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Lee Kirton vagy ki írta hogy ez nem GT5.... Hát én meg írtam hogy igen nemis lehet hozzáhasonlítani mert ami autóval kapcsolatos az messze van a GT5-tõl.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

gduck
Ez a 4,5 év nagy tévedés. Olvassál a témában és akkor tájékozottabb leszel <#wave>

Annak is örülhetünk, hogy egyáltalán elkészült a játék (egy csomó ideig ugyanis szünetelt a fejlesztés ...)

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
Nem azé, de ez nem olyan játék ahol körpályák vannak? Hogy hasonlíthattok ilyet egy TDU-hoz???? <#falbav>

Fehercsoki
Hogyhogy már tudnak róla?Amíg készítették nem vették észre hogy fizikát nem raktak bele?

[HUN]FaTaL
De a PC-t nézem, leszarom a konzolokat 😄

Az eden fejlesztette az AITD-t tudtommal, azért csúszott a tdu 2.

#10091: Reméljük. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

marcihusi
gduck-kal már a bétában is igen jókat kocsikáztunk, úgyhogy én nem félek hogy a kész játék nem fog tetszeni. A fizika problémáról pedig már a fejlesztõk is tudnak, és ha kiadáskor még nem is lesz más nagyon, de már itt is olvastam hogy lesz majd valami phisycs patch, ami után talán majd mindenkinek tetszeni fog az irányítás. De ez még a jövõ zenéje...

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Hozzátenném... az Atari lehet fejlesztetett AitD-ot... de az Eden Games biztos hogy hozzásem nyúlt.

2006 ban jelent meg az 1 tudtommal.

Xbox 360
* NA September 5, 2006
* EU September 8, 2006
* AUS September 21, 2006

Ne a PC-t nézd.

Fehercsoki
Az újabb videókban már van fizika,reméljük hogy az jobb lesz mint a bétában látott "fizika".

[HUN]FaTaL
Milyen 4,5 év ember? 3,5 éve jelent meg az elsõ rész, utána meg Alone In The Darkot fejlesztettek.

TDU 2 4.5 évig készült és mégse jutott semmire, sõt autózás terén visszafejlõdött... BTW jó játék lenne a TDU2-is ha lehetne élvezni az autókázást....

És igen TDU nak nagy elõnye a közösségi élmény volt.... És hidd el hogy énis rohadtul örültem volna egy olyan játéknak amit élvezek vezetésileg és játékélményileg meg mindenhogy... de ezt a TDU2 a buta irányításával és mû fizikájával nagyon kilõtte.

marcihusi
Akkor majd veszek egy ps3-at, csak hogy a gt 5-tel verethessem.<#mf1> (Persze ez nem igaz)
Maximum annyira lehet õket hasonlítani, hogy mindkettõ autós játék. És igen, még mielõtt kérdezné valaki az elsõ 4 részt végig toltam, sõt a gt 4-et még ma is szoktam nyomni néha. De mégis inkább a TDU1 megy, és ennek 1 igen jó oka van, a KÖZÖSSÉGI ÉLMÉNY, mert nincs még egy olyan autós gamma amiben ez ilyen jól meg lenne csinálva. Azt meg nem hiszem hogy ezen a téren kevesebbet nyújtanának az új részben. A többi részét meg majd patch-ekkel meg DLC-kel turbózzák majd. Jó játék lesz ez én biztos vagyok benne.
Ja azt ne felejtsd el hogy a gt-5 már 5 vagy 6 éve készül, a Sony erõteljes pénzügyi támogatását élvezeve. Úgy könnyû játékot csinálni ha nincs pénz limit, és idõkorlát.

szabii98
Ez Render videó.A játék nemigen hasonlít ehez.

I met God. She's black

Játékból vették ki az egész trailert.... és játékban teljes mértékben ilyen... És ne mond már hogy nem ilyen, akármikor felmegyek és felveszem neked....

Fehercsoki
Én ezt a videót láttam,itt egyáltalán nem szép,láttam azt a videót is amit linkeltél,de szerintem annak semmi köze a játékhoz.

És még érdemes megtekinteni ezt a videót hogy a játék úgy mégis milyen effectekkel rendelkezik... És ezek után vond le kérlek hogy grafikailag milyen a játék... Jah bocs de még te élõbe nem is láttad... nagykár mert TV-n nagyon mocskos képe van.

Ez a GT5?

BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine

Azjó... grafika tényleg szar 😞 Fizikailag mondhatni tökéletes a játék, mindenre úgy viselkedik mint egy autó, kurajól irányítható, élvezhetõ játékmenet, kurva szép táj és több mint 200-300 kibaszott jó autó az 1000 valamennyibõl....

ferka
ferka2
ferka3

Fehercsoki
Hát,én csak egy gameplay videót láttam a GT5bõl,de az alapján nem igazán gyõzött meg,grafika szar,hangok szintén,ha meg jó fizika kell akkor arra ott vannak a szimulátorok,a TDU pedig nem egy egyszerû autós játék,annál sokkal többet nyújt.

Háháá... Méghogy egy GT5 höz hasonlítani ezt a játékot.... Ez vicc, ha legalább egy kicsit is lehetne ezt autós játéknak nevezni akkorse merném egy GT5 mellé tenni.

szabii98
😄
Attól még a Mustang imádat megmarad, eddig az összes játékot Mustangal fejeztem be 😄 kell a változatosság ^^

I met God. She's black

Szerintem cserélheted is a fejléced.

[HUN]FaTaL
Õk írták, hogy késõbbi DLCben ha a játékosok nagyon kérik akkor akár új sziget is elképzelhetõ.

Szerintem az új sziget felejtõs, hiszen az egyhez sem adtak új szigetet, csak kocsikat. De mondjuk egy Szicíliával, vagy Korzikával el lennék. 😄 Engem nem nagyon érdekel, megveszem a játékot, meg a dlc-ket is.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

[HUN]FaTaL
20$ volt, akkoriban ~4000 huf.

#10074: Szerintem ha új sziget kerül be akkor azért az többe fog kerülni, de ne legyen igazam.

Oké köszi, akkor sztem ennél drágább nem lesz majd egy DLC-sem.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

pxxl
asszem kb 4000 volt <#fejvakaras>

All hail the double x!

45 autó és 1 motorért 20 dollárt kértek.
Amikor kijött TDU-hoz a megapack, az mennyibe került?

Lancia 😄

SeanJRRussel
Maximum talán még egy uccsó stress test lesz de az se biztos sztem.Nem akarják már h megjelenés elõtt belelássunk a gémbe.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

gduck
Nem lepõdtem meg. Az hogy nem lesz már béta teszt, nem meglepõ. Persze ígértek egy open béta "demót" is, de ez sztem ez a megjelenés közelsége miatt marad el.

Autó lista meg valszeg ez a majdnem végleges (persze DLC nélkül) mert mindkét válasz ezt támasztja alá. (mellébeszél)

pxxl
jah ez rajta van a listán 😄 na mind1, jól elbeszélgetetm magammal <#wave>

All hail the double x!

pxxl
izéõõõ 😄 mclaren mp4 12c

All hail the double x!

pxxl
hahh ott egy gallardo 2:56-nál <#taps>

mclaren mpc a végén 😊

All hail the double x!

wollnerd
<#idiota>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

pxxl
nekem fennt sincs már egy ideje <#idiota>

All hail the double x!

wollnerd
És a hát az Open Béta???

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
Nem lesz többé béta teszt... 😞
Akkor a TDU2 OnlineDemo törölhetõ?

Prince23
AlieN911
Friii rájd, és utána kiderül, de a mustang semmiképp.
Februárig kell szereznem egy videokarit xD

Honda - The Power of Dreams

mustangot kéne, de a lanciat fogom mert 4wd, Mustangot meg majd veszek késõbb 😄

szabii98
lotus 😄

I met God. She's black

[HUN]FaTaL
Részemrõl a Lotust 😊

pxxl
lotus 😊

All hail the double x!

Egyre inkább nem értem az Atarit. Gondoltam ránézek Lee Kirton Twitterére, miket írt mostanában. Akinek nem emlékezne rá, Õ a Namco Bandai UK marketing és PR vezetõje. Korábban az Atari moderátor azt írta, hogy a Facebookon levõ lista van és kész. Ez lesz benne a játékban. Közbe meg a Namcos Twitteren a következõket írja két külön üzenetre reagálva:

Kérdés: "@Leearigold is there a part 2 coming for the carlist of TDU2?"
(magyarul: lesz második része a TDU2 autólistájának?)

Válasz: "@Inspiflo Hi. We haven't revealed the full list of cars. Please also remember that this game is massive in other areas. It's not GT5."
(magyarul: Szia. Még nem fedtük fel az autók teljes listáját. Kérlek, ne feledd, hogy ez a játék erõs lesz más területeken is. Ez nem GT5.)

+ egy másik üzenetre adott válasz:
The game is absolutely huge and we haven't released the full car list in total. Just remember that it is not GT5."
(magyarul: A játék hatalmas lesz és még nem adtuk ki teljesen az összes autót tartalmazó listát. Ne feledd, ez nem a GT5.)

Plusz ír még más érdekes dolgot is:
- Megerõsíti hogy február 11 a megjelenés.
- Megerõsíti, hogy nem terveznek demót kiadni.
- Közli, hogy a béta program befejezõdött és a játék tökéletesítésén dolgoznak. Amúgy sincs messze febr. 11. (magyarán hivatalosan is ugrott a karácsonyi\újévi teszt lehetõsége)

Volt idõm és olvasgattam elõzeteseket, fórumokat és csak megemlíteném -talán új lesz- de kezdés képpen az alábbi autókat választhatjuk a TDU2ben: Ford Mustang Fastback, Lancia Delta Integrale, Lotus Esprit S3. (Az IGN a Lotust választotta, lehet én is. Amúgy Ti melyiket vinnétek elsõ kocsinak?)

forrás: Lee Kirton Twitter
Hivatalos fórumon is téma a karácsonyi szerver nyitás, de úgy tûnik semmi nem lesz belõle. Jelenleg is dolgoznak a játékon és valószínûleg csak akkor tesztelhetünk, ha elkészülnek. (Ha persze nem elégelték már meg a sok NDA szegést. Volt már róla szó, hogy ilyen esetben semmit nem mutatnak.)
gduck
Majdnem minden teszt munkaidõben volt. Kivéve persze a hétvégieket. Jól jönne egy kis karácsonyi teszt, de gondolom ezt inkább az dönti el, hogy éppen milyen állapotban van a kód...

wollnerd
Karácsonykor nem lesz teszt???
Szép kis ajándék a fórumnak...<#gonosz3>