Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Annak is örülhetünk, hogy egyáltalán elkészült a játék (egy csomó ideig ugyanis szünetelt a fejlesztés ...)
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Az eden fejlesztette az AITD-t tudtommal, azért csúszott a tdu 2.
#10091: Reméljük. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Xbox 360
* NA September 5, 2006
* EU September 8, 2006
* AUS September 21, 2006
Ne a PC-t nézd.
És igen TDU nak nagy elõnye a közösségi élmény volt.... És hidd el hogy énis rohadtul örültem volna egy olyan játéknak amit élvezek vezetésileg és játékélményileg meg mindenhogy... de ezt a TDU2 a buta irányításával és mû fizikájával nagyon kilõtte.
Maximum annyira lehet õket hasonlítani, hogy mindkettõ autós játék. És igen, még mielõtt kérdezné valaki az elsõ 4 részt végig toltam, sõt a gt 4-et még ma is szoktam nyomni néha. De mégis inkább a TDU1 megy, és ennek 1 igen jó oka van, a KÖZÖSSÉGI ÉLMÉNY, mert nincs még egy olyan autós gamma amiben ez ilyen jól meg lenne csinálva. Azt meg nem hiszem hogy ezen a téren kevesebbet nyújtanának az új részben. A többi részét meg majd patch-ekkel meg DLC-kel turbózzák majd. Jó játék lesz ez én biztos vagyok benne.
Ja azt ne felejtsd el hogy a gt-5 már 5 vagy 6 éve készül, a Sony erõteljes pénzügyi támogatását élvezeve. Úgy könnyû játékot csinálni ha nincs pénz limit, és idõkorlát.
És még érdemes megtekinteni ezt a videót hogy a játék úgy mégis milyen effectekkel rendelkezik... És ezek után vond le kérlek hogy grafikailag milyen a játék... Jah bocs de még te élõbe nem is láttad... nagykár mert TV-n nagyon mocskos képe van.
BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine
Attól még a Mustang imádat megmarad, eddig az összes játékot Mustangal fejeztem be 😄 kell a változatosság ^^
I met God. She's black
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
#10074: Szerintem ha új sziget kerül be akkor azért az többe fog kerülni, de ne legyen igazam.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Autó lista meg valszeg ez a majdnem végleges (persze DLC nélkül) mert mindkét válasz ezt támasztja alá. (mellébeszél)
All hail the double x!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Akkor a TDU2 OnlineDemo törölhetõ?
Februárig kell szereznem egy videokarit xD
Honda - The Power of Dreams
Kérdés: "@Leearigold is there a part 2 coming for the carlist of TDU2?"
(magyarul: lesz második része a TDU2 autólistájának?)
Válasz: "@Inspiflo Hi. We haven't revealed the full list of cars. Please also remember that this game is massive in other areas. It's not GT5."
(magyarul: Szia. Még nem fedtük fel az autók teljes listáját. Kérlek, ne feledd, hogy ez a játék erõs lesz más területeken is. Ez nem GT5.)
+ egy másik üzenetre adott válasz:
The game is absolutely huge and we haven't released the full car list in total. Just remember that it is not GT5."
(magyarul: A játék hatalmas lesz és még nem adtuk ki teljesen az összes autót tartalmazó listát. Ne feledd, ez nem a GT5.)
Plusz ír még más érdekes dolgot is:
- Megerõsíti hogy február 11 a megjelenés.
- Megerõsíti, hogy nem terveznek demót kiadni.
- Közli, hogy a béta program befejezõdött és a játék tökéletesítésén dolgoznak. Amúgy sincs messze febr. 11. (magyarán hivatalosan is ugrott a karácsonyi\újévi teszt lehetõsége)
Volt idõm és olvasgattam elõzeteseket, fórumokat és csak megemlíteném -talán új lesz- de kezdés képpen az alábbi autókat választhatjuk a TDU2ben: Ford Mustang Fastback, Lancia Delta Integrale, Lotus Esprit S3. (Az IGN a Lotust választotta, lehet én is. Amúgy Ti melyiket vinnétek elsõ kocsinak?)
forrás: Lee Kirton Twitter