Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy kis off:
szerintetek a Drift csak hátsókerékre való?

Haha, FWD-drift rulez!!!<#mf1>

Notebook, Intel Core2Quad [email protected] 4GB RAM (1066MHz) GT240M 1GB

wollnerd
De ha nem engedné, nem tudnánk betenni a kedvenc BMW-ket! 😞

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Na akkor mondhatom hogy kezdek megnyugodni. Nem csak én vagyok ilyen kocka 😊
Végül is csak biztonságosabb a szájber-hajtás. Az életben megjelennél egy Veyronnal vagy akár valami Ferrarival, már csak azért méterenként lemeszelnének a zsaruk <#kocsog> (teszem hozzá, nálunk már egy szimpla Audi TT is kib.szná a biztosítékot az egyenruhásoknál<#csodalk>), nem ha még pürévé is hajtod a gépet a város közepén.<#mf1>

Prince23

Ez remek, és még meg se jelet a játék. <#levele> Ez talán még nem zavar, azt leszarom hogy ki hogy bassza el a játékát, viszont ha a TDUPE -s ökrök megjelennek, és az én játékomat is szétbasszák akkor számomra nagyon hamar game over lesz.

Ide még hozzátenném hogy a játék bejelentõ rendszere elég fejlett, különbözõ opciók szerint be lehet jelenteni az usereket, a kérdés az hogy lesz egy külön moderátor csapat aki ezeket ellenõrzi, mert ha egyszerre érkezik napi 2 - 3 kiló bejelentés az nem kevés.

Roger6
Nyugodj meg, én is közelebb vagyok 30-hoz, mint 25-höz, nincs ezzel semmi gond.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Kormány beállításoknál én a vibrálást minimumra vettem, FFB OFF, a többi maxra. DA Sporton volt, egy ideig HC -ban de nem igazán jött az utóbbi be. Lényeg hogy ezekkel amit leírtam elég jó lett az irányítás, kíváncsi leszek a véglegesre. Minden esetre a TDU 1 HC mód az örök fav marad, és hiányolni fogom.

Én be tudtam úgy állítani, hogy eltûnjön az a rángatózás, és így elég élvezhetõ is szerintem az irányítás!

[HUN]FaTaL
Nem, mert 22 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Ztech
nemis mer 19 (pont ma)<#vigyor5>
Ez remek! Örömmel tapasztalom, hogy sokaknak mégiscsak tetszik a játék! Eléggé elszomorított a sok negatív vélemény az elmúlt idõkben. Be is vagyok sózva rendesen 😊
(Az 576-os dolog engem is érdekelne.)
pxxl
nem vagy egyedül azzal a közel 30-al, a többi meg 16 éves vérpistike <#eplus2><#mf1>

All hail the double x!

Na hali!
Olvasom itt a véleményeket. Nem lesz rossz.
Én direkt nem bétáztam, jobb lesz úgy ha meglepi lesz benne minden új élmény.
Eddig nagyon teccik a dolog és nem bántam meg hogy elõrendeltem.
Csak annyi a kérdésem: Mennyire gáz, hogy közel a 30-hoz ennyire várom a gémet?<#taps><#fejvakaras>

Na de sebaj. Remélem a hordozható erõmûvem (izmos laptop) megbirkózik majd a feladattal.

gduck
USEMAN írta hogy sokkal jobb lett és hogy a kormányzási beállítások hatással vannak a billentyûre is <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Szevasztok!

Kérdezem tõletek, bétásoktól, hogy billentyûzettel még mindig idegbeteg módjára rángatja a karakterünk a kormányt? Régi videókon láttam ilyet és elég zavarónak tûnt.
Másik. Milyen kormányt tudnátok ajánlani? PC-re kellene, valami nem drága, de megbízható darab.(Csak TDU2-nek) Kössz az esetleges tippeket!
Metwork
576-ban ha elõrendelem akkor nem lehet a boltban átvenni?

I will use google before asking stupid questions.

[HUN]FaTaL
Na nemár. 😞

Mi a faszért kell ezt is moddolni. Remélem a szerver semmiféle módosítást nem fog engedni a modelleken, tulajdonságokon.

http://goo.gl/gd6Zi5

pxxl
jah :/ meg se veszem ha ezt is szénné moddolják <#wow3>

All hail the double x!

AlieN911
Még ki se jött a teljes, de már hekkerkednek, cserélgetnek stb xDD

Honda - The Power of Dreams

kicserélte a srác a subaru modellfájlt a buggyra.. remélem nem kerül be a játékba.. 😄D

pxxl
wut? miez a bevásárló kocsi 😄

All hail the double x!

😄

pxxl
nah, összegezze nekem valaki, aki bill-vel jáccik, hogy mennyire jobb/roszabb, mint volt, mihez hasonlít leginkább az irányítás. 😊

All hail the double x!

gduck
Hát egy hónappal elõbb hiába linkeltem neki az elõzõ verziót, nem harapott rá (vagy legalábbis nem publikálta) <#wave>

innen van a topik háttér..

Pixxel bácsi ! Ezt láttad már ?

Na srácok én ezekkel a képekkel köszönök el a bétától, azt a legjobbakat a véglegeshez, jó lesz ez. <#eljen>

Pepsi Twist
oké megvan xD

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
izéj, tudjuk már milyen platformokra jön ki?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Ztech
azám😄 faszavolt
Én most megyek vissza egy kicsit. 😊

marcihusi
Nyomattuk mi is a hegyeket ma!!<#vigyor2>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Firerock
ja,így már más a gyerek fekvése😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

De kemény a Ford Gt ! Felmegy a közel 90°-os emelkedõn ! 😄 Max 2km/h -al, de felmentem egy olyan 100m magas sziklafalon.

A képen egy kicsit visszagurultam hogy fékezni tudjak, figyeljétek a féktárcsákat:

Állóhelyzetben meg faszán látni ahogy lehûl, és visszaveszi a szürke színét. <#eljen>

Medium grafikán játszok haver, élsimítás nélkül.

Azé ez kibeb*szott jó dolog volt h berakták még a hétvégére...
Nagyon tetszik a változás az uccsó óta. Ez visz nálam mindent...
200m-es esés a rekord 😊<#hawaii>

Amúgy jah, belsõnézetre még mindig a Shift vezet <#levele>

a belsõ jól néz ki szerintem, csak a kis kijelzõk gagyik hogy nem mûködnek :-/
pedig nem hinném hogy olyan bonyolult mûvelt lenne 2-3 napnál nem lehet több az összes autóra megcsinálni és letesztelni.. 😞

Firerock
ez az interrior elég gyengén néz ki:/
nem tûnik 2011-es játéknak

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

szabii98
Én sem értem, de nyilvánvaló hogyha az 576 megtudja rendelni ennyiért, akkor a cdgalaxis is stb...

I met God. She's black

Fehercsoki
Nem értem miért akarná áron alul adni...És miért ne adhatná ilyen olcsón?576ban manapság sok elõrendelési akció van,pl a WoW Cataclysm is sokkal olcsóbb volt ott.

gduck
Az index visszajelzés nagyon hiányzik <#rinya> Ha eddig nem rakták bele, már nem is fogják <#fejvakaras>

szabii98
Az 576 vagy áron alul akarja eladni, vagy a CD Galaxis akar több pénzt keresni, elvileg az 576 nem adhatja ilyen olcsón, vagy pedig kifizetik nekünk azt az 1000 forintot 😄

I met God. She's black

Királyság ! <#eljen>

gduck
Atarinál is annyi volt <#falbav> Mondjuk símán megérte, még a dupláját is simán megadtam volna érte <#idiota>

Fehercsoki
Árváltozás jogát fenntartják...De szerintem nem fog változni,elég nagy parasztság lenne,ha olcsóbb lenne náluk mint cdgalaxisnál,csomóan csak azért ott rendelnék elõ,aztán meg megváltoztatnák az árat.

mert még nem megvettem, csak jeleztem hogy majd elmegyek és megvesszem és hozzanak nekem egyet pluszba 😄

Met
Az 576-ból?
Miért változna? Illetve ha változik miért kellene többet vagy kevesebbet fizetned?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

naja, én már megrendeltem, remélem nem változik az ára.. 😄

Met
közben megnéztem az atari oldalán ha a középárfolyamot nézem 8500 forint lenne most, szóval olcsóbb megvenni itthon 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae