Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintetek a Drift csak hátsókerékre való?
Haha, FWD-drift rulez!!!<#mf1>#mf1>
Notebook, Intel Core2Quad [email protected] 4GB RAM (1066MHz) GT240M 1GB
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Végül is csak biztonságosabb a szájber-hajtás. Az életben megjelennél egy Veyronnal vagy akár valami Ferrarival, már csak azért méterenként lemeszelnének a zsaruk <#kocsog>#kocsog> (teszem hozzá, nálunk már egy szimpla Audi TT is kib.szná a biztosítékot az egyenruhásoknál<#csodalk>#csodalk>), nem ha még pürévé is hajtod a gépet a város közepén.<#mf1>#mf1>
Ide még hozzátenném hogy a játék bejelentõ rendszere elég fejlett, különbözõ opciók szerint be lehet jelenteni az usereket, a kérdés az hogy lesz egy külön moderátor csapat aki ezeket ellenõrzi, mert ha egyszerre érkezik napi 2 - 3 kiló bejelentés az nem kevés.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
(Az 576-os dolog engem is érdekelne.)
All hail the double x!
Olvasom itt a véleményeket. Nem lesz rossz.
Én direkt nem bétáztam, jobb lesz úgy ha meglepi lesz benne minden új élmény.
Eddig nagyon teccik a dolog és nem bántam meg hogy elõrendeltem.
Csak annyi a kérdésem: Mennyire gáz, hogy közel a 30-hoz ennyire várom a gémet?<#taps>#taps><#fejvakaras>#fejvakaras>
Na de sebaj. Remélem a hordozható erõmûvem (izmos laptop) megbirkózik majd a feladattal.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Kérdezem tõletek, bétásoktól, hogy billentyûzettel még mindig idegbeteg módjára rángatja a karakterünk a kormányt? Régi videókon láttam ilyet és elég zavarónak tûnt.
Másik. Milyen kormányt tudnátok ajánlani? PC-re kellene, valami nem drága, de megbízható darab.(Csak TDU2-nek) Kössz az esetleges tippeket!
I will use google before asking stupid questions.
Mi a faszért kell ezt is moddolni. Remélem a szerver semmiféle módosítást nem fog engedni a modelleken, tulajdonságokon.
http://goo.gl/gd6Zi5

All hail the double x!

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
A képen egy kicsit visszagurultam hogy fékezni tudjak, figyeljétek a féktárcsákat:

Állóhelyzetben meg faszán látni ahogy lehûl, és visszaveszi a szürke színét. <#eljen>#eljen>
Nagyon tetszik a változás az uccsó óta. Ez visz nálam mindent...
200m-es esés a rekord 😊<#hawaii>#hawaii>
pedig nem hinném hogy olyan bonyolult mûvelt lenne 2-3 napnál nem lehet több az összes autóra megcsinálni és letesztelni.. 😞
nem tûnik 2011-es játéknak
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
I met God. She's black
I met God. She's black

Miért változna? Illetve ha változik miért kellene többet vagy kevesebbet fizetned?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae