Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fenti visszaszámláló melyik idõzónához lett igazítva, ha megkérdezhetem?
Steamen mikor lehet tölteni a játékot szerintetek?
Ducki ilyen kvalítású embert(#11477 ) nehogy beengegyé a klubba mint ez a faszagyerek 😄
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
10ezer forintér
beta már véget ért amúgy...
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine
All hail the double x!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Ez például óriási baki, ezért tud laggolni az egész akkor is mikor 8 magyar van 1 layerben.. Holott egy más között kb lenne 10-20 ms a ping.
http://goo.gl/gd6Zi5
All hail the double x!
néztem is hogy milyen hszek ezek 😄
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
és õk a "laggerek"<#vigyor4>#vigyor4>
Notebook, Intel Core2Quad [email protected] 4GB RAM (1066MHz) GT240M 1GB
Néha eltûnik, néha elõjön az "elveszett" 2000 hozzászólás <#idiota>#idiota>
CSAK A SZERVERREL KOMMUNIKÁL A JÁTÉK! MÁSIK JÁTÉKOSSAL KÖZVETLENÜL NEM!
A netkapcsolatodnak annyi a jelentõsége hogy megfelelõ sebességgel tudjad küldeni és fogadni az adatokat. Ha több ember lenne egy layerbe sokkal inkább a szerver terheltség nõne meg, mint az adatforgalmad.
Ezért van az, hogy ha egy "nagy PING értékkel" rendelkezõ játékos van a layerbe, akkor ugrál össze vissza, hiszen a szerver nem tudja neked az adatokat idõben elküldeni, mert nem kapja meg a játékostól!
<#wave>#wave>
nem akarom a sim vs arcade témát feszegetni, csak tényleg külön kategória a kettõ
mindenki tolja ahogy akarja, csak az arcade beállítással ne képzelje senki hogy megver egy simes beállításút és õ a fain csávó...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
legalábbis egyes infók szerint.
Mivel nem sok idegesítõbb van egy krúzolásnál, mikor a 8 spanból egyszercsak eltûnik 2, és két pl orosz Szásenka jelenik meg elõtted
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
All hail the double x!
Ugyebár ha valaki "realisztikusabb" autózást akar, akkor "OFF"ra teszi, érzi a vas nyers erejét, és keresztbe autózik, míg a noob, meg az arcade-lovag max assist-al gurul, annak meg gyakorlatilag padlógáz-satufék combo mellett is sínen vontatja a gép az autóját.