40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#17691 Remélem erre a levélre őszintén megmondják hogy dolgoznak-e a problémán tökéletesítve!!!
Amikor megjelent a TDU1, akkor voltak egyáltalán ilyenféle gondok??? -
Szabi1991 #17690 nagy nehezen visszaengedett, mentem egy 9. kergetőzést, utána bekerült a használt autó kereskedőhöz, de ha beakarok menni oda akkor kifagy a játék o.0 -
Salki #17689 Azért pofátlanság 9.000 Ft-ért (jobb helyeken 50 Euróért) kiadni egy béta fázisban levő játékot. Ráadásul sz*rnak magasan az egészre. Egy patch-et nem tudnak összehozni 1 hét alatt. Hivatalos info nincs, miért nem elérhetőek a szerverek, a Combined pedálú kormányokat meg nem is támogatja a játék. -
#17688 Egy olyan kérdésem lenne, hogy mikor feltelepítettem a játékot, a szerverek nem igazán működtek, úgyhogy offline-ban kezdtem el a játékot. Nos, ha online is szeretnék játszani új profil kell? Vagy az offline/online ilyenkor nem akadály? Előre is köszi!
-
Berserker8814 #17687 Mercedes SL63 AMG Black Series "Outlaw" -
#17686 Jaa, akkor ha elkapnak, nem veszi el az üldözéses pontjaimat, vagy vissza ? -
Honolujuhakk #17685 egyébként, milyen merci az amit megkaptál (volna)? :D -
Szabi1991 #17684 szétdobott és utána nem találtam vissza hozzátok :/ -
#17683 EULA olvasása után célszerű leveleket írni. Egyébként esélytelen a dolog, hiszen csak használati jogot vásároltál, nem magát a szoftvert. Erről bármikor lemondhatsz, viszont pénzt nem kapsz vissza kiadótól, max az áruháztól 24óra/3 napon belül (üzlettől függően). -
Honolujuhakk #17682 az mekkora szopás :D -
#17681 Hát igen, ilyet én is írtam anno az Electronic Arts-nak, a folyamatosan fagyó c&c generals miatt, valami hivatalos szövegre, meg paragrafusokra hivatkozva leráztak :D -
#17680 Azt vágom, csak miért hagytuk tegnap abba olyan hirtelen ? -
Gyimbow #17679 Őszinte részvétem Szabi! -
Szabi1991 #17678 elméletileg megnyertem a mercit, de nem kaptam meg, mert pont abban a pillanatban dobott le a szeró :@ -
aradi13 #17677 A gumpert apollo melyik boltban van? -
jocking #17676 Dear Atari,
I1d like to complain about your product "Test Drive Unlimited 2". My problem is simple: I've bought the game, but many times a week I can't go online, because it says "Servers Unavailable". I'm fed up with this, so I want my money back. I bough the game for 33 Euros. Pls contact me on my email address ([email protected]), to talk over the repayment.
Yours sincerely
xxxxx xxxxx -
#17675 Mi a baj evvel az elkaplak-elkapsz státusszal ? Az egyik nullázza a másikat ?
A matricát meg az autót úgy se veszik el, nem ? Akinek megvan, azt lehet üldözni? -
aradi13 #17674 köszönöm! :) -
Szabi1991 #17673 ahova beírsz, ott van fölötte jobbra a 2 térkép.. -
aradi13 #17672 tudna nekem valaki linkelni ibizáról, meg hawaiiról térképet, ahol megvannak a boltok, meg a tuning műhelyek? :D -
jocking #17671 Már megint nem lehet belépni... faszkivan. Ennyi volt, megy a levél az atarinak a pénzvisszafizetésről. -
Szabi1991 #17670 sztem nincs max, viszont ez elég durván a baaaazd meeeeeeeeeeeeeeeeeeg kategória.. wháááá
-
szatyiii #17669 nem tudjátok a chase mod-ban mennyi a max körözési szint 12-ig eljutottam megnyertem 8-as körözés után 1 autót mercit :). -
Gyimbow #17668 szintén veled tartok! -
Szabi1991 #17667 az R500ast várom hogy meglehessen már venni :)
-
Dominic901 #17666 Rám számíthatsz komolyan nem hogy javulna inkább romlik a helyzet:S -
#17665 Ez hihetetlen!!!!
3 perces tájnézés után beenged, betöltés kész, és KIDOB!!!!!!!! Annyira az Atarit, hogy fakadok!
Már nem csak hétvégén sz@rik a szeró, hanem már a dolgos hétköznap is!!!!!!!
na jó, ki tart velem egy tüntetéshez? -
#17664 A v8as 300ról is :) én is azzal csinálom a bombásokat de a v8as jobban bejön mint a sima ariel :) -
HUN BECSEHELY #17663 Pedig ugy mentem volna veled -
Szabi1991 #17662 minden elég könnyen megáll, pont ez a "baj" :D -
Salki #17661 Ennek a játéknak egyre silányabb a szerveparkja. Fél órája próbálkozom, de nem enged be. Nem igaz, hogy a sok eladott példány után nincs pénzük normális szervereket venni. Felháborító. -
HUN BECSEHELY #17660 Eddig csak 3-tuningom van,de 240-röl,nagyon gyorsan megáll.Imádom. -
#17659 Az bazi jó, minden "bombás" küldetést iszonyat könnyű vele megcsinálni. A követőset, és az adrenalinosat arra a gépre tervezték :D -
#17658 nekem lesz pénzem biztos megveszem a veyron-t gyönyörű hangja van és egész vezethető is szerintem:) -
janihunk #17657 Nem tudj valaki hogy a világelmosódást hogyan lehet kivenni teljesen? Vagy hogy legalább melyikkel állítom? -
HUN BECSEHELY #17656 Én megvettem a Mosóport,azóta azt hajtom. -
#17655 Jaaa, veyront nem veszek, az ilyen tucat autó lett. Minden második aki velem szemben jön az veyronnal van, ilyen cigó 1200es zsiguli ugrik be nekem róla :D
Ezért is kerestem az Saleen-t, de végül Köenigsegg-re esett a választásom.
Viszont akkor még meglesem ezt a Ferrari California-t. -
#17654 f*szaaaaaaaaaaa -
HUN BECSEHELY #17653 Engem sem.Már 10-perce nyomogatom,de baszik bedobni. -
#17652 csak engem nem enged fel??