40335
  • wollnerd #17691
    Remélem erre a levélre őszintén megmondják hogy dolgoznak-e a problémán tökéletesítve!!!

Amikor megjelent a TDU1, akkor voltak egyáltalán ilyenféle gondok???
  • Szabi1991
    nagy nehezen visszaengedett, mentem egy 9. kergetőzést, utána bekerült a használt autó kereskedőhöz, de ha beakarok menni oda akkor kifagy a játék o.0
  • Salki
    Azért pofátlanság 9.000 Ft-ért (jobb helyeken 50 Euróért) kiadni egy béta fázisban levő játékot. Ráadásul sz*rnak magasan az egészre. Egy patch-et nem tudnak összehozni 1 hét alatt. Hivatalos info nincs, miért nem elérhetőek a szerverek, a Combined pedálú kormányokat meg nem is támogatja a játék.
  • cenobite
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy mikor feltelepítettem a játékot, a szerverek nem igazán működtek, úgyhogy offline-ban kezdtem el a játékot. Nos, ha online is szeretnék játszani új profil kell? Vagy az offline/online ilyenkor nem akadály? Előre is köszi!
  • Berserker8814
    Mercedes SL63 AMG Black Series "Outlaw"
  • pointer4
    Jaa, akkor ha elkapnak, nem veszi el az üldözéses pontjaimat, vagy vissza ?
  • Honolujuhakk
    egyébként, milyen merci az amit megkaptál (volna)? :D
  • Szabi1991
    szétdobott és utána nem találtam vissza hozzátok :/
  • MerlinW
    EULA olvasása után célszerű leveleket írni. Egyébként esélytelen a dolog, hiszen csak használati jogot vásároltál, nem magát a szoftvert. Erről bármikor lemondhatsz, viszont pénzt nem kapsz vissza kiadótól, max az áruháztól 24óra/3 napon belül (üzlettől függően).
  • Honolujuhakk
    az mekkora szopás :D
  • pointer4
    Hát igen, ilyet én is írtam anno az Electronic Arts-nak, a folyamatosan fagyó c&c generals miatt, valami hivatalos szövegre, meg paragrafusokra hivatkozva leráztak :D
  • pointer4
    Azt vágom, csak miért hagytuk tegnap abba olyan hirtelen ?
  • Gyimbow
    Őszinte részvétem Szabi!
  • Szabi1991
    elméletileg megnyertem a mercit, de nem kaptam meg, mert pont abban a pillanatban dobott le a szeró :@
  • aradi13
    A gumpert apollo melyik boltban van?
  • jocking
    Dear Atari,

I1d like to complain about your product "Test Drive Unlimited 2". My problem is simple: I've bought the game, but many times a week I can't go online, because it says "Servers Unavailable". I'm fed up with this, so I want my money back. I bough the game for 33 Euros. Pls contact me on my email address ([email protected]), to talk over the repayment.

Yours sincerely
    xxxxx xxxxx
  • pointer4
    Mi a baj evvel az elkaplak-elkapsz státusszal ? Az egyik nullázza a másikat ?
    A matricát meg az autót úgy se veszik el, nem ? Akinek megvan, azt lehet üldözni?
  • aradi13
    köszönöm! :)
  • Szabi1991
    ahova beírsz, ott van fölötte jobbra a 2 térkép..
  • aradi13
    tudna nekem valaki linkelni ibizáról, meg hawaiiról térképet, ahol megvannak a boltok, meg a tuning műhelyek? :D
  • jocking
    Már megint nem lehet belépni... faszkivan. Ennyi volt, megy a levél az atarinak a pénzvisszafizetésről.
  • Szabi1991
    sztem nincs max, viszont ez elég durván a baaaazd meeeeeeeeeeeeeeeeeeg kategória.. wháááá
  • szatyiii
    nem tudjátok a chase mod-ban mennyi a max körözési szint 12-ig eljutottam megnyertem 8-as körözés után 1 autót mercit :).
  • Gyimbow
    szintén veled tartok!
  • Szabi1991
    az R500ast várom hogy meglehessen már venni :)
  • Dominic901
    Rám számíthatsz komolyan nem hogy javulna inkább romlik a helyzet:S
  • wollnerd #17665
    Ez hihetetlen!!!!
    3 perces tájnézés után beenged, betöltés kész, és KIDOB!!!!!!!! Annyira az Atarit, hogy fakadok!
    Már nem csak hétvégén sz@rik a szeró, hanem már a dolgos hétköznap is!!!!!!!
    na jó, ki tart velem egy tüntetéshez?
  • Tufa
    A v8as 300ról is :) én is azzal csinálom a bombásokat de a v8as jobban bejön mint a sima ariel :)
  • HUN BECSEHELY
    Pedig ugy mentem volna veled
  • Szabi1991
    minden elég könnyen megáll, pont ez a "baj" :D
  • Salki
    Ennek a játéknak egyre silányabb a szerveparkja. Fél órája próbálkozom, de nem enged be. Nem igaz, hogy a sok eladott példány után nincs pénzük normális szervereket venni. Felháborító.
  • HUN BECSEHELY
    Eddig csak 3-tuningom van,de 240-röl,nagyon gyorsan megáll.Imádom.
  • pointer4
    Az bazi jó, minden "bombás" küldetést iszonyat könnyű vele megcsinálni. A követőset, és az adrenalinosat arra a gépre tervezték :D
  • Hoffi
    nekem lesz pénzem biztos megveszem a veyron-t gyönyörű hangja van és egész vezethető is szerintem:)
  • janihunk
    Nem tudj valaki hogy a világelmosódást hogyan lehet kivenni teljesen? Vagy hogy legalább melyikkel állítom?
  • HUN BECSEHELY
    Én megvettem a Mosóport,azóta azt hajtom.
  • pointer4
    Jaaa, veyront nem veszek, az ilyen tucat autó lett. Minden második aki velem szemben jön az veyronnal van, ilyen cigó 1200es zsiguli ugrik be nekem róla :D
    Ezért is kerestem az Saleen-t, de végül Köenigsegg-re esett a választásom.
    Viszont akkor még meglesem ezt a Ferrari California-t.
  • Leo 1991
    f*szaaaaaaaaaaa
  • HUN BECSEHELY
    Engem sem.Már 10-perce nyomogatom,de baszik bedobni.
  • Leo 1991
    csak engem nem enged fel??