40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#17771 Megalapítottam a klubbot, így mostantól a TDU.hu Club nevű klubb tagja vagyok.
Beírnád a nevemhez? Köszi! -
#17770 És rögtön kidobott, annyi időm volt hogy lássam, mennek a klubok. -
#17769 Na végre benegedett! :D -
Neoncsoves #17768 akkor az soká lesz -
#17767 Állítólag amint sikerül csatlakozni a fejlesztőknek szerverekhez, kijavítják a hibát. -
#17766 B3 időmérők után még a Hawaii Cup Area 1nél szopat szintén B3 időmérővel onnantól a championshipek könnyűek (A2,A1,C3,Hawaii Cup Area 2) -
Honolujuhakk #17765 én az időmérőkön baszom fel magam olyan szinten hogy már a hajamat tépem..főleg a B3-nál.. -
#17764 Csodálatos, csak a játék szervere nem működik. -
#17763 én is LFS-t tolok mellette:D -
Berserker8814 #17762 Én nem nyafogok, bár kár, hogy nem lehet jó kis offroad túrákat szervezni :D Énis megvettem a spykert :P De hát mind1 :D Addig marad az lfs :P -
#17761 Így van! Nem kell nyafogni, anyázni, átkozódni. Türelem, néhány hét és remélhetőleg minden oké lesz. Nem hiszem, hogy a fejlesztők otthon szotyiznának és közben rajtunk röhögnek, hogy jól megszívattak minket... (Nem, nem vagyok az EDEN GAMES fizetett embere...Bár nem bánnám.) -
#17760 Mert akkor kéne egy "seggnyalo" topik is, ahol csak áradozni lehet a játékrol. -
Berserker8814 #17759 Asszem' erre mondják, hogy minden rosszban van valami jó ? :D -
Berserker8814 #17758 Jó is lenne ha ezeket meg csinálnák, legalább a felét :D -
Sanci789 #17757 Természetesen engem se enged fel. Mostmár én is kurva nevetségesnek tartom ezt az egészet.. -
#17756 A dolgok pozitív oldalát kell nézni. Amióta megvettem a játékot sokkal több időt töltök a párommal, a barátaimmal, a családommal, nem vagyok elmaradva a határidős melókkal, olvasok, művelődöm... És mindezt a TDU2-nek köszönhetően... -
Chainreaction91 #17755 na működik a klubszerver most csatlakoztam az sg.hu cluba:D szoval szerintem mehet móka:D engem felenged:DDD -
#17754 Najóvan szerintem én következő peccsig hanyagolom a játékot, általában úgyis csak hétvégéken érek rá, remélem mihamarabb jön mert ez így elég gáz :S -
Stockbauer33 #17753 Van a topikba vmi hgyerek szűrő vagy állandóan teleszarják az idiota nyafogással a topikot minden nap?
Te ezek miért nem az off topikba anyáznak? -
orodanric #17752 hehe
-
#17751 talán a fejlesztőket és a családtagjaikat XXXD -
#17750 Még a kettőt sem fejezték be, ti meg már 3-ról beszéltek... amúgy ezek után egy fillért nem adok majd azért... -
orodanric #17749 van olyan akit felenged?
-
#17748 Ha lesz a 3-ban online mód, akkor tuti vevő vagyok rá! -
#17747 Ööö a TDU3-ban lenne online mód... mert azt ebből kihagyták:) -
#17746 Ha mindent megcsinálnának, amit felsorolt, meglenne a tökéletes játék, ami ugye lehetetlen...Vagyis lehetséges, de nem gazdaságos, ugyanis mi lenne a TDU3-ban? -
#17745 Inkább hiszem a világvégében, mint abban hogy megy a klub szerver:)
Szerk.: nemhogy a klub nem megy, de maga az egész TDU szerver is áll. -
#17744 állítólag 2012ben világvége lesz -
#17743 Nem akarunk tudni róla... -
Salki #17742 Állítólag működik a klub szerver. -
#17741 kihúzod/letiltod a netet -
#17740 És ha nincs szerver hogy jelentkezzek be offline a profilommal?Kiírja hogy nincs szerver,és ha utána megint rámegyek a profilomra akkor megint csak a szerverre akar csatlakozni:S -
Neoncsoves #17739 legjobb: "Tess' voice can be muted." -
#17738 van itt egyébként olyan aki pénz cheat-el nyomja?:D -
#17737 értem köszi:) -
#17736 pajtás összeszedte a problémákat:D -
#17735 Érdekes dolog ez, mert ma egész nap próbáltam belépni, egyszer tudtam úgy 20 percet kaszinózni, de se előtte, se utána semmi. Kínomban offline-ba lenyomtam minden versenyt, megkaptam az Arielt, jó lenne kipróbálni valami krúzon! -
#17734 megbaszowl?:D:D:D -
#17733 persze lehet offline menni, nem történik semmi xtra. ha nincs szerver akkor is be lehet jelentkezni offline, h haladni lehessen a versenyekkel. -
#17732 Lenne egy kérdésem! Ha éppen játszok majd online és elmegy a szeró akkor kibasz a tálcára vagy ha esetleg versenyt nyomok akkor offline-ban befejezhetem a versenyt? és ha igen akkor ezt elmenti rendesen? lehet hülye kérdés de azért megkérdezem:)
Lewyty: szerintem szép lett az enzo ;)