40335
  • ChaosTeam
    Megalapítottam a klubbot, így mostantól a TDU.hu Club nevű klubb tagja vagyok.

Beírnád a nevemhez? Köszi!
  • [HUN]FaTaL
    És rögtön kidobott, annyi időm volt hogy lássam, mennek a klubok.
  • [HUN]FaTaL
    Na végre benegedett! :D
  • Neoncsoves
    akkor az soká lesz
  • tomsolo
    Állítólag amint sikerül csatlakozni a fejlesztőknek szerverekhez, kijavítják a hibát.
  • [HUN]FaTaL
    B3 időmérők után még a Hawaii Cup Area 1nél szopat szintén B3 időmérővel onnantól a championshipek könnyűek (A2,A1,C3,Hawaii Cup Area 2)
  • Honolujuhakk
    én az időmérőkön baszom fel magam olyan szinten hogy már a hajamat tépem..főleg a B3-nál..
  • [HUN]FaTaL
    Csodálatos, csak a játék szervere nem működik.
  • Hoffi
    én is LFS-t tolok mellette:D
  • Berserker8814
    Én nem nyafogok, bár kár, hogy nem lehet jó kis offroad túrákat szervezni :D Énis megvettem a spykert :P De hát mind1 :D Addig marad az lfs :P
  • jofer
    Így van! Nem kell nyafogni, anyázni, átkozódni. Türelem, néhány hét és remélhetőleg minden oké lesz. Nem hiszem, hogy a fejlesztők otthon szotyiznának és közben rajtunk röhögnek, hogy jól megszívattak minket... (Nem, nem vagyok az EDEN GAMES fizetett embere...Bár nem bánnám.)
  • Krinyo
    Mert akkor kéne egy "seggnyalo" topik is, ahol csak áradozni lehet a játékrol.
  • Berserker8814
    Asszem' erre mondják, hogy minden rosszban van valami jó ? :D
  • Berserker8814
    Jó is lenne ha ezeket meg csinálnák, legalább a felét :D
  • Sanci789
    Természetesen engem se enged fel. Mostmár én is kurva nevetségesnek tartom ezt az egészet..
  • jofer
    A dolgok pozitív oldalát kell nézni. Amióta megvettem a játékot sokkal több időt töltök a párommal, a barátaimmal, a családommal, nem vagyok elmaradva a határidős melókkal, olvasok, művelődöm... És mindezt a TDU2-nek köszönhetően...
  • Chainreaction91
    na működik a klubszerver most csatlakoztam az sg.hu cluba:D szoval szerintem mehet móka:D engem felenged:DDD
  • drot
    Najóvan szerintem én következő peccsig hanyagolom a játékot, általában úgyis csak hétvégéken érek rá, remélem mihamarabb jön mert ez így elég gáz :S
  • Stockbauer33 #17753
    Van a topikba vmi hgyerek szűrő vagy állandóan teleszarják az idiota nyafogással a topikot minden nap?

Te ezek miért nem az off topikba anyáznak?
  • orodanric
    hehe
  • w77d
    talán a fejlesztőket és a családtagjaikat XXXD
  • Sharks
    Még a kettőt sem fejezték be, ti meg már 3-ról beszéltek... amúgy ezek után egy fillért nem adok majd azért...
  • orodanric
    van olyan akit felenged?

• jofer
    Ha lesz a 3-ban online mód, akkor tuti vevő vagyok rá!
  • MerlinW
    Ööö a TDU3-ban lenne online mód... mert azt ebből kihagyták:)
  • jofer
    Ha mindent megcsinálnának, amit felsorolt, meglenne a tökéletes játék, ami ugye lehetetlen...Vagyis lehetséges, de nem gazdaságos, ugyanis mi lenne a TDU3-ban?
  • MerlinW
    Inkább hiszem a világvégében, mint abban hogy megy a klub szerver:)

Szerk.: nemhogy a klub nem megy, de maga az egész TDU szerver is áll.
  • pxxl
    állítólag 2012ben világvége lesz
  • MerlinW
    Nem akarunk tudni róla...
  • Salki
    Állítólag működik a klub szerver.
  • pxxl
    kihúzod/letiltod a netet
  • Fehercsoki
    És ha nincs szerver hogy jelentkezzek be offline a profilommal?Kiírja hogy nincs szerver,és ha utána megint rámegyek a profilomra akkor megint csak a szerverre akar csatlakozni:S
  • Neoncsoves
    legjobb: "Tess' voice can be muted."
  • Hoffi
    van itt egyébként olyan aki pénz cheat-el nyomja?:D
  • Hoffi
    értem köszi:)
  • MerlinW
    pajtás összeszedte a problémákat:D
  • jofer
    Érdekes dolog ez, mert ma egész nap próbáltam belépni, egyszer tudtam úgy 20 percet kaszinózni, de se előtte, se utána semmi. Kínomban offline-ba lenyomtam minden versenyt, megkaptam az Arielt, jó lenne kipróbálni valami krúzon!
  • Hoffi
    megbaszowl?:D:D:D
  • pxxl
    persze lehet offline menni, nem történik semmi xtra. ha nincs szerver akkor is be lehet jelentkezni offline, h haladni lehessen a versenyekkel.
  • Hoffi
    Lenne egy kérdésem! Ha éppen játszok majd online és elmegy a szeró akkor kibasz a tálcára vagy ha esetleg versenyt nyomok akkor offline-ban befejezhetem a versenyt? és ha igen akkor ezt elmenti rendesen? lehet hülye kérdés de azért megkérdezem:)

Lewyty: szerintem szép lett az enzo ;)