Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó lenne, ha vidéken is, de szerintem ott a péntek játszik.

Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB

[HUN]FaTaL
Amit meg tudok venni. RS6 ha elérek addig, vagy S3, esetleg a bónusz Aston vagy egy DBS. Ami lesz 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Ez a beszéd skacok!!!! Ki mivel jön? Én Bugatti vagy Aston bónusz verda<#nevetes1>Persze ez csak vicc, mert nem lesz annyi pénzem még<#rinya>Vagy ki tudja<#fejvakaras> Mindegy, az északi verseny pálya szerûségnél tali!!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

[HUN]FaTaL
Told fel a linearityt maxra akkor lehet finoman is fékezni, gáznál ugyanez és nem indul padlóval kapásból. Én deadzone 5%, steering sens 40% asszem és így jó. 😊

Van egy olyan érzésem hogy a banda fele nem sokat fog aludni hétvégén.A póttankokat szereljétek b ahátsó ülések alá mert kút nincs a szigeteken😊
lybrahu

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

[HUN]FaTaL
Ha nálam lesz a játék és itthon leszek akkor ott leszek. 😊

Köszi.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

jofer
Benne vagyok!<#nevetes1>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Pepsi Twist
hát ez eléggé nem tudom 😄 kipróbáltam cracked-et és hát érdekes 😄 ez a fékút hogy megnyomom a féket azt kb 3559415665156km/hról 5 méter alatt 0án van 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Hû az franko lenne!! Én elõrendeltem az 576-nál is meg a CDgalaxisnál is! Remélem így egy karakterem megkaphatja mind a két bónusz verdát <#kacsint> Újra!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szombat 19.00 amink-van csapatás a szigeten?????????????????????? Ferke, Holecsko,Speedlimit,Dave,stb!!!!!!!!!!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

paul oakenfold-my girl
jofer
Speedyyyyyyyyyy!!! <#taps> Isten hozott! Írtam neked iwiw-en is, hogy megéri visszatérni! <#law>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

pointer4
Azért izzasztja ez a gamma rendesen a gépet 😊

Jól néz ki a fórum Pixxel! <#eljen>
most kb ott tartok hogy visszamondom a rendelést és felgyújtom az atari székházat... mi a ****************** miatt vették ki a Spyker Aileron-t ? <#boxer>

a bétában még ott volt a helyén <#falbav>

Met
Na, akkor holnap este lehet bemászok az 576-ba váratanul

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

drot
Vidéken is? Mert akkor holnap találkozunk a szigeten 😊

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

pxxl
<#taps>

All hail the double x!

Zeller01
Kíváncsi lennék az online részére.

. : Z E L L E R : .

Szabi, nem rég voltam bent 576 boltban, és azt mondták, hogy holnap k*rva nagy valószínûséggel lehet már menni a személyes átvételért <#zavart1> Meg hívni is fognak mindenkit.

Fehercsoki
El lehet adni,de egyszerûbb ha letöltöd és kipróbálod.

Zeller01
Véletlenül, nem tudjátok, ha megveszem a játékot és nem tetszik, akkor el lehet adni használtan? Nem kell steam-be regisztrálni meg ilyen hülyeségek?

. : Z E L L E R : .

[HUN]FaTaL
Én is törlöm majd. Remélem, hogy minél hamarabb lesz egy mini image is, hogy ne kelljen pörgetni a lemezt.

Sziasztok drága barátaim.

Nagyon örülök neki hogy újra össze jön az osztály. Milyen jókat csapatunk régen 😊.
Ha minden jól megy jövõhéttõl én is veletek tartok. Remélem hogy Kedden vagy Szerdán már csapathatom veletek 😄

TDU 2 nick: SpeedHUN

én a virágboltit le is törlöm szerintem 😄

akkor pénteken viszlát a szigeten!

amúgy valakinek nem rémlik a TDU1 nevem? 😄 NeonSG

[HUN]FaTaL
Nem volt lóvé, jó az pénteken, holnap úgysem vagyok itthon. No meg addig ott a virágbolti 😄

Valaki tudja esetleg hogy a játék elején a zenének mi a címe? Amikor embert választunk.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

ha elõbb rendeled még holnap kivitték volna szerintem. nekem aszonták hogy holnap vagy legkésõbb péntek 😄

én meg remélem hogy már holnap mehetek átvenni 😄

[HUN]FaTaL
Na elõrendeltem a gamét az 576nál, remélem pénteken hozzák 😊

Prince23
Köszi!<#wink> Egyébként lehet, hogy hülye meglátás, de a térképen senki nem használja az országa jelzõjét... Én is próbáltam -os taggal regelni, de illegális karakternek veszi. Úgyhogy simán bootsector lettem...<#whatever>
Szebbet vártam, ennyi... Nem mondtam h csúnya...

ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...

mi a frász a bajotok a grafikával? 😄 szerintem egész jó. sokkal jobb mint a legújabb játékokban lévõ agyoneffektezett szar. még a szar is csillog az új "játékokon"... szerintem jó 😊

Már kezdtelek hiányolni<#eljen>

TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67

jjj, h te mennyire ostoba vagy! Miért írnék én játékot, meg grafikai motort?? Mi van veled?? Én úgy gondolom, hogy volt 5-6 évük arra, hogy építsenek egy szép grafikai alapot...
Nem mondtam, hogy csúnya, nem mondtam , hogy rusnya, vagy hogy ne lehetne játszani.. Tudom, hogy ez a játék elsõsorban nem a grafikáról szól, mint ahogyan anno az elsõ rész sem... Képzeld el, hogy hatalmas TDU fan vagyok és voltam is.. És nekem tetszik ez a játék, ha mondjuk utánaolvasnál tegnap miket írtam a gammáról... Én csupán a véleményeteket kértem ki, elvileg ez egy vitafórum, nemde???
Jajj te mennyire ostoba vagy.... már bocs..

jofer
Szia Gagyi! Esküszöm, mint egy osztálytalálkozó! <#taps>

Szevasz Raga! Az olasz autók rajongója! <#wave> Csak megérkezik mindenki!

Nekem még Somdav, Spedlimit, és Atapal hiányzik, aztán lassan teljes is lesz az osztálylétszám! <#nyes>

Viszont sokan azért is fikázták, hogy mekkora gépigénye van. Nekem kb 3 éves a konfigom, (akkor sem a csúcs volt), és közepes-magas beállításokon is szépen fut, egyáltalán nem szaggat, jó ez...
LeWyTy
Már írtam hogy átállítja a hangkeverõt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alt+tab és nézd meg

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

[HUN]FaTaL
Ugyanolyan a graf mint az elõzetes videókban.

mehet a menet ! <#eljen>
FxR... tudjuk h nem a legfullosabb a játék grafikája, oszt? attól h szarozod itt nem változik, nem is fog, uninstaláld ha nem tetszik, tudjuk te jobb játékot irnál, hajrá es neki addig se szarozod itt...
Felbasz h meg se kaptam még a játékot de már annyi okos ember volt... a nagy okos megjegyzéseivel.
Ilyen, ezt kell szeretni...
SZERINTEM

Szerintem sem az igazi... Nincs igazán fejlõdés az 1-hez képest. Bár az elõzetes vidik nem mindig konzolos cuccokról készülnek? Azokon szokott szebb lenni.
Most õszintén Ti mit gondoltok a grafikáról?? Nem rossz-nem rossz, de a mai viszonylatokhoz képest szerintem el van maradva, pontosabban várakozáson alul van szerintem... Nem értem miért van az, hogy az elõzetes videókban, meg képekben látott grafikához köze sincs a játéknak! Csak én látom így?

pajti
próbáltam ott is.. hozzárendeltem 😞 egyéb ötlet?

<#eljen>
(aki tud szervezhetne vmi TS szobát is akár 😊

Nekem sem volt, a kormány vezérlésben állítsd! Windoban! Asszem<#rolleyes>

Szevasz! Van most is CSR 260! Viszont DLC ben adják hozzá a Superlight R500 ast! Kedvencem mert olyan hûs<#nevetes1> Hé emberek!!!!!! Szombat 19.00 egy hozom amim van KRUZ?????

pajti
Játszik itt valaki G25-el XP-n? Nálam nincs FFB akármit állítok... <#nemtudom>

tobias88
"Ez nagyon érdekes. Steames változatban nagyon halk a motor hang, és a zene meg bömböl. levettem a zenét felére, tök ugyanúgy szól:S semmi változás. ha motorhangot akarok hallgatni, akkor ki kell kapcsoljam a rádiót :S"

Hasonló nálam is! Saját rádiót hogy tudok csinálni?
Prince23
Ez nagyon érdekes. Steames változatban nagyon halk a motor hang, és a zene meg bömböl. levettem a zenét felére, tök ugyanúgy szól:S semmi változás. ha motorhangot akarok hallgatni, akkor ki kell kapcsoljam a rádiót :S