Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Ha majd kijönnek a lambok, tuti megveszem a gamet. 😊

Pixxel írd már be nekem Nicknek: Hollandrules

KÕSZÍ 😄

BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine

gduck
Új acc kell. Regelni kell a www.testdriveunlimited2.com oldalon és azzal tudod majd használni a játékot.

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

jofer
A lambokat úgy meg fogjuk kapni DLC-ben, mint a huzat. A többi csak porhintés volt... <#rolleyes>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

a ferka kereskedés közelében van egy bika szobor, a régi olasz autó szalonban meg 2 Murci felni 😄

Én a legelején a mustangal voltam így 😄

Aki HC ben játszik, A7 re ne vegyen GOLF GTI-t... szopás vele a sok gyors kanyar, eldobja a seggét :/
Breránál elkapar az elsõ kerék nagy kigyorsításnál a kanyarban, de az a kevesebb baj... Golf GTI vel volt pár ideges versenyem 😄

Bõõõõ, most mondjátok, hogy rosszul látok, de Lamborghinik nem lesznek a játékben?? <#levele>

Egészen eddig nem írtam a topikba, de mivel a futár ma hozza a játékot, itt az ideje.
Ha minden igaz, elõrendelés ajándékként a Bugatti Veyron Super Sportot adják.
Az alapból is benne van a játékban?
A TDU acc-jával is be lehet loggolni, vagy újat kell létrehozni?

Helló!

Mikor kapod meg a rózsaszín autót?
Azért kérdem hogy én ne essek bele ebbe. Valami bajnokságot kell megnyerni? Most két autóm van, úgy olvastam itt hogyha nincs hely a garázsban nem kapom meg. Úgy tudom nem lehet eladni, csak azokat amiért pénzt adtál.

Asus P5K, Q6600, 4GB, Asus 8800GTX, W7

Sziasztok!
Valahogy meg lehet szabadulni az elnyert rózsaszín kocsitól? Kéne a hely a garázsban, de nem ajánlja fel, mikor új kocsit akarok venni.
Tegnap este sokáig csapattam. Azt kell hogy mondjam, elmebeteg játék <#nevetes2> Én is csatlakoznék majd a klubbotokhoz, ha lehetséges.

Pixxel beírnád nicknek, hogy Sanci? Megköszönném

mAilkaEVO3
OFF:
weeheee remélem mire hazajövök melóból már itt lesz a kis csomagocska 😄
ON:

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

holecsko10

TDU,ETS2 Nick: holecsko

gduck
<#eljen>

MerlinW
Nem baj az, no stressz, pusztán élvezet😊 Kihívásnak ott vannak az online versenyek😊

[merlinw.org]

a második hitelesítést (launcher utáni) nem hagytam hogy automatán csinálja, hanem én csináltam a securom oldalán, így most megy 😮

Skypack
Kicsit talán könnyûre sikerült a játék jó persze lassan jön össze a pénz de a versenyek könnyûek

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Skypack
Persze hogy jó csak nekem stivel nagyon könnyû dolgom volt lazán 10-15mpket vertem rájuk 😄

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

MerlinW
A6-hoz Audi S3 is jó kettes tuninggal😊

[merlinw.org]

nekem már van productom a bétából, 2fajta ruha 😄

viszont így csinálok mindent, és mind2 ellenõrzésnél jó is , amíg nem indítanám el az online karakterem, ott kidob hogy nem jó a kód :/

pointer4
Na elkezdtem elõröl lemezrõl.
Az install elején már kéri a CD-Keyt, megadod.
Felmásolja magát lassacskán a játék.
Hagyom hogy felfrissítse magát, most azt írjaTDU2 QA v068 build 0
Majd Play, bejön a bejelentkezõ ablak az introk után
Oda írok egy valamilyen Nick nevet, majd a felhasználónevemet és jelszómat a tdu2.com oldalról.
És bejelentkezik és megyen.
Esetleg próbáld a weblapon beírni a cdkeyed a neved alatt "You have no products. Click here to enter a key."
Elsõre elfogadja és ad egy érdekes üzenetet. "It looks like this is where you want to be 😊"
De nem úgy néz ki, mintha megjegyezné.

Oly annyira megy, hogy már kerülgetnem is kell az úton a többieket.
Skypack
Én ezeket ajánlom, másoknak is, én ezeket a kocsikat választottak a kategória bajnokságokhoz
C4 Lancia Delta HF Integrale
B4 Land Rover vagy Touareg
A7 Alfa Romeo Brera vagy erõs tuningal a Mito is jó
A6 Subaru Impreza WRX STI
A5 Audi S5
A3 Mercedes CLK63 AMG
A2 Nissan Skyline GT-R
A1 Mclaren MP4-12C

de már telepítés elõtt amikor kéri a kódot, beírom, ha direkt rosszul írok egy karaktert kiírja hogy rossz kód, ha jól írom továbblép.. tehát a kód jó kéne legyen..

MerlinW
Egy szóval sem mondtam ilyet. Semmi értelme. Pointernek megy. Akkor a bibi valszeg a CD kulccsal lesz. Kérj másikat, vagy nem tudom.

[merlinw.org]

1 perc <#eljen><#nevetes2><#vigyor1>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

pointer4
Szerintem a lemezhez semmi köze. Nincs értelme.

Na megbuherálom neked a dvdm hogy menjen, és felrakom úgy.
pointer4
Igen, ahogy Merlin írja, a frissítés után lett ennyi, még a játék indítása elõtt. Remélem ettõl még majd tudok veletek krúzolni 😄

Inkább arról beszéljetek, hogy mikor lesz ebben a játékban FFB ? Meg ha FullHD Fullmaxon ban megy 80 fpsel, akkor miért szaggat be 1 pillanatra félpercenként ? Kevés neki a 2 gb ram ?
most akkor töltsek reloaded verziót és ahhoz írjam be a kulcsom ? o.0
az eredeti lemezem nem eredeti verzió ?

MerlinW
lényegtelen, mert a warez is frissül 0.63-ra az elsõ indítás után.

A legfrissebb eredeti verzió:
0.63 build 1 - 20110203.1027

[merlinw.org]

MerlinW
"s azt írja most is hogy "You have no products."

Ez annyit jelent, hogy nincs aktív DLC-d. Teljesen normális. Ahogy írtam volt a játékot nem kell regisztrálni az oldalukon, csak a DLC-ket majd, amihez kell a CD kulcs. Ez nem befolyásolja az alapjátékot.

Nekem is csak a DLC-ket listázza ott (5 autó és a kaszinó)

[merlinw.org]

nemigazán értem hogy mivan, nekem v068at telepített fel a lemezrõl

v068 576/Cdgalaxis (Angol-Lengyel)
v069 SKIDROW (Angol-Orosz)
v055 RELOADED (Európai)

pointer4
Igen, el. Mûkszik.

#14071 ablakainál felülre beírtam egy nevet amit szeretnék. középre a felhasználó nevet, és alá a jelszót amivel az atari.com és a testdriveunlimited2.com on belépek, mert ugye az ugyan az.
De a CDkeyt az oldalakon még mindig nem fogadja el, és azt írja most is hogy "You have no products."
Nem lehet, hogy elütötted a cdkeyt a játék installja elõtt? Én uninstalltam a warezt, úgy álltam neki. Bár lusta voltam a lemezt berakni, ahhoz a skidrow iso-t használtam.

Launcher azt írja: TDU2 QA v069 build 1 ja és a jobb szélén: 20110203.1027
na ? 😄

Sziasztok!

Megvettem a jatekot, viszont egy olyan hibaval(?) szembesulok folyton-folyvast, hogy nem tudom a kormanyzast beallitani. Meg mielott lehurrogtok, hogy a csuszkakkal jatszam, szolok, hogy nem ilyen teren van gondom.
Szoval a helyzet az, hogy alapbol mindent szepen felismer, kioszt mindent a gombokra, kiveve a jobbra es balra kanyarodast. Alapjaraton ugy tunik, hogy minden klappol, de a meglepetes akkor er, mikor elindulnek.
Forgatom a kormanyt es csak indexel, jobbra es balra. De nem kanyarodik. Ha meg manualisan allitom be, akkor a kormany mozgasat ugy eszleli es irja is ki, hogy keyboard left-right.
Itt nekilattam a csuszkakkal jatszadozni, de hatalmas holjatek es egyertelmu, hogy ketallasu a dolog. Tehat egy bizonyos ponton elfordul a kerek, de gyakorlatilag a kormanykerek inkabb gomb, mint kormany.
Nagyon halas lennek, ha valaki valami javaslattal elo tudna allni, mert igy eleg elkeserito a helyzet.

Koszonettel,
Akylleus
Szia 😄 Holnaptól mindenki ugyan így tólja majd . Vagynem? <#idiota>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

kíváncsi vagyok hogy elfogadja-e neked a játékban a kulcsot :o

adikakk
Jó estét fórumozok.
Frissült a videotáram nézzétek kommenteljetek,élvezétek....
Pixxel lenne egy olyan kérdésem nem tudnád a fórumba kirakni a youtube videóimat mit flast amikor frissül akkor itt látná mindenki.
VIDEOIM NÉZZÉTEK 😊 élvezétek,kommenteljetek...

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

pointer4
Steam-be nem lehet sajnos, gondolkodtam, hogy ott vegyem megy, csak vannak rosz emlékeim, ilyen dlc beállítottságú játékokkal, hogy steames alá nem lehetett. Meg ugye sokkal drágább.
Most installom a játékot...
Prince23
Hát nem bántam meg. Csak nem haladok ezzel:S
18 v 19 td gamma jött ki eddig, de ez nekem új 😄 ez a közösség nagyon bejön

Logan hogyhogy megvetted??? 😄

majd mehetnénk párat ha holnap megjön ez a szar

Prince23
A harmadik versenyrendezésre nem elég a leggyorsabb Audi? kifogytam lóvéból 😄

Megcsináltam a terepjárósat is, és most elvileg versenyszéria jönne.

1 óra 27 perc aaaaaaaaaaaaaaaa..... semmiig

Csavarhúzó + kalapács = nyitott fájl
Egy gond van, keletkezik némi melléktermék... Sok sok fém és mûanyagdarab.

[HUN]FaTaL
Szabi: Esetleg steambe próbáltad a kulcsot aktiválni? Hátha úgy mûködne...

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Ha valaki tudja mivel lehetne kinyitni a big fájlokat hogy berakhassam a magyar gps hangokat, akkor ne tartsa vissza. 😄

[HUN]FaTaL
Ja mert kelet euban (orosz warez release) 069, Dobozos angol spanyol etc (Reloaded release) 055. Nem tudom mi alapján verziószámoztak.

gduck
Érdekes nekem:

TDU2 QA v055 Build 1

[HUN]FaTaL
Automata váltó szar tolatásnál, használj kéziváltót. 😊

Átfesteni a megfelelõ boltban. 😊

cenobite
Sziasztok! Két kérdésem lenne. Nektek elõfordult már, hogy nem tudtatok tolatni? Én kontrollerrel játszom és alapesetben a "fék"-et ha hosszan nyomvatartom tolat. De néha valamiért ezt nem hajlandó csinálni. Próbáltam, hogy hátramenetbe teszem, de erre sem reagál. Nektek volt már hasonló?
A másik kérdés, hol tudom átfesteni az autómat?

Elõre is köszönöm a választ!

gamertag: kenobita