Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KÕSZÍ 😄
BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Breránál elkapar az elsõ kerék nagy kigyorsításnál a kanyarban, de az a kevesebb baj... Golf GTI vel volt pár ideges versenyem 😄
Ha minden igaz, elõrendelés ajándékként a Bugatti Veyron Super Sportot adják.
Az alapból is benne van a játékban?
A TDU acc-jával is be lehet loggolni, vagy újat kell létrehozni?
Mikor kapod meg a rózsaszín autót?
Azért kérdem hogy én ne essek bele ebbe. Valami bajnokságot kell megnyerni? Most két autóm van, úgy olvastam itt hogyha nincs hely a garázsban nem kapom meg. Úgy tudom nem lehet eladni, csak azokat amiért pénzt adtál.
Asus P5K, Q6600, 4GB, Asus 8800GTX, W7
Valahogy meg lehet szabadulni az elnyert rózsaszín kocsitól? Kéne a hely a garázsban, de nem ajánlja fel, mikor új kocsit akarok venni.
Pixxel beírnád nicknek, hogy Sanci? Megköszönném
weeheee remélem mire hazajövök melóból már itt lesz a kis csomagocska 😄
ON:
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
[merlinw.org]

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
viszont így csinálok mindent, és mind2 ellenõrzésnél jó is
Az install elején már kéri a CD-Keyt, megadod.
Felmásolja magát lassacskán a játék.
Hagyom hogy felfrissítse magát, most azt írjaTDU2 QA v068 build 0
Majd Play, bejön a bejelentkezõ ablak az introk után
Oda írok egy valamilyen Nick nevet, majd a felhasználónevemet és jelszómat a tdu2.com oldalról.
És bejelentkezik és megyen.
Esetleg próbáld a weblapon beírni a cdkeyed a neved alatt "You have no products. Click here to enter a key."
Elsõre elfogadja és ad egy érdekes üzenetet. "It looks like this is where you want to be 😊"
De nem úgy néz ki, mintha megjegyezné.
Oly annyira megy, hogy már kerülgetnem is kell az úton a többieket.
C4 Lancia Delta HF Integrale
B4 Land Rover vagy Touareg
A7 Alfa Romeo Brera vagy erõs tuningal a Mito is jó
A6 Subaru Impreza WRX STI
A5 Audi S5
A3 Mercedes CLK63 AMG
A2 Nissan Skyline GT-R
A1 Mclaren MP4-12C
[merlinw.org]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Na megbuherálom neked a dvdm hogy menjen, és felrakom úgy.
Inkább arról beszéljetek, hogy mikor lesz ebben a játékban FFB ? Meg ha FullHD Fullmaxon ban megy 80 fpsel, akkor miért szaggat be 1 pillanatra félpercenként ? Kevés neki a 2 gb ram ?
az eredeti lemezem nem eredeti verzió ?
A legfrissebb eredeti verzió:
0.63 build 1 - 20110203.1027
[merlinw.org]
Ez annyit jelent, hogy nincs aktív DLC-d. Teljesen normális. Ahogy írtam volt a játékot nem kell regisztrálni az oldalukon, csak a DLC-ket majd, amihez kell a CD kulcs. Ez nem befolyásolja az alapjátékot.
Nekem is csak a DLC-ket listázza ott (5 autó és a kaszinó)
[merlinw.org]
v068 576/Cdgalaxis (Angol-Lengyel)
v069 SKIDROW (Angol-Orosz)
v055 RELOADED (Európai)
#14071 ablakainál felülre beírtam egy nevet amit szeretnék. középre a felhasználó nevet, és alá a jelszót amivel az atari.com és a testdriveunlimited2.com on belépek, mert ugye az ugyan az.
De a CDkeyt az oldalakon még mindig nem fogadja el, és azt írja most is hogy "You have no products."
Nem lehet, hogy elütötted a cdkeyt a játék installja elõtt? Én uninstalltam a warezt, úgy álltam neki. Bár lusta voltam a lemezt berakni, ahhoz a skidrow iso-t használtam.
Launcher azt írja: TDU2 QA v069 build 1 ja és a jobb szélén: 20110203.1027
Megvettem a jatekot, viszont egy olyan hibaval(?) szembesulok folyton-folyvast, hogy nem tudom a kormanyzast beallitani. Meg mielott lehurrogtok, hogy a csuszkakkal jatszam, szolok, hogy nem ilyen teren van gondom.
Szoval a helyzet az, hogy alapbol mindent szepen felismer, kioszt mindent a gombokra, kiveve a jobbra es balra kanyarodast. Alapjaraton ugy tunik, hogy minden klappol, de a meglepetes akkor er, mikor elindulnek.
Forgatom a kormanyt es csak indexel, jobbra es balra. De nem kanyarodik. Ha meg manualisan allitom be, akkor a kormany mozgasat ugy eszleli es irja is ki, hogy keyboard left-right.
Itt nekilattam a csuszkakkal jatszadozni, de hatalmas holjatek es egyertelmu, hogy ketallasu a dolog. Tehat egy bizonyos ponton elfordul a kerek, de gyakorlatilag a kormanykerek inkabb gomb, mint kormany.
Nagyon halas lennek, ha valaki valami javaslattal elo tudna allni, mert igy eleg elkeserito a helyzet.
Koszonettel,
Akylleus
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Frissült a videotáram nézzétek kommenteljetek,élvezétek....
Pixxel lenne egy olyan kérdésem nem tudnád a fórumba kirakni a youtube videóimat mit flast amikor frissül akkor itt látná mindenki.
VIDEOIM NÉZZÉTEK 😊 élvezétek,kommenteljetek...
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Most installom a játékot...
18 v 19 td gamma jött ki eddig, de ez nekem új 😄 ez a közösség nagyon bejön
majd mehetnénk párat ha holnap megjön ez a szar
Megcsináltam a terepjárósat is, és most elvileg versenyszéria jönne.
Egy gond van, keletkezik némi melléktermék... Sok sok fém és mûanyagdarab.
http://goo.gl/gd6Zi5
Átfesteni a megfelelõ boltban. 😊
A másik kérdés, hol tudom átfesteni az autómat?
Elõre is köszönöm a választ!
gamertag: kenobita