Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Frissült ma is a videotáram....
Nézzétek,élvezétek,kommenteljetek nyugodtan....
Videoim ma frissült
Mára ennyi volt....
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Másnál ilyen?
meg szerintem AC Cobra 😄
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Mikor a multi versenyre kapcsolódnék azt mondja hogy kapcsolódnom kell az Online-ba, pedig a szünetmenü szerint online vok és vannak igazi játékosok.
Akkor mér nemtok belépni a multis játékmódokhoz??<#conf>#conf>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Most megy az install 😊
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
[merlinw.org]
Nevem
NagymanoHUN

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
És a nyamvadt csajnak az izomautóját, hogy lehet leadni???? voltam vele a dealernél, de nem cserélte le, bezzeg a VW terepjárót (vmi Viddler tesók) azt bevette,.
Hogy kell emelni a fogadás összegét, hogy ne 1000-ért versenyezzek?
A menüben nem engedi, vagy késõbb majd lehet?
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Viszont lehet, hogy megvan a probléma. Helyi szolgáltatónál van a netem, és mindenki a helyi rendszer fõ szerverére kapcsolódik be, és onnan megy ki a kapcsolat a "nagyvilágba". Beszéltem a szolgáltatómmal és az derült ki, hogy a portok nála 10000 alatt alapból tiltva vannak. Ergo én hiába eresztem ki a routeremen a portot, ha nála nem megy ki. Úgyhogy nemsokára kinyitja a portokat, remélem úgy már jó lesz.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Kérem szépen valaki, aki billentyûzeten játszik, adjon egy normális irányíthatóságot, ami közelebb van a realisztikához, mert én akárhogy próbálom beállítani, sehogy sem akar engedelmeskedni. Rettentõen zavar ez az alap kormányozhatóság.
Elõre is köszönöm!
\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine
Esetleg meglévõ profilomhoz nem tudok csinálni? vagy újat kell kezdeni mindenféleképpen.
Nick: KisvukHUN
megyek gurulni 😄
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k