Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. Nem. Csupán a memóriakezelés a különbség. 4GB memória alatt teljesen felesleges a 64bites rendszer.
2. Az a 400MHz nem sokat számít. Illetve processzorcsaládok közt is nagy a különbség, pl. egy E8000-es sorozat gyorsabb, mint egy azonos órajelen ketyegõ E6000-es.
2GB memóriát mindenképpen vennék abba a gépbe (de inkább 4GB normális 800MHz-eset - 15k) .. Valamint egy 5770 (30k) / 6850 (40k)-es kártya sem ártana. Proci az borsosabb téma, de a választék nagy, A két magos E sorozattól a Q jelölésû négy magos darabokig mind belemászik az alaplapodba.
[merlinw.org]
Bár a híreket Oahun is megkaptam. (pl marcihusi yacht-járól is, gratula <#nyes>#nyes>)
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
"A 64 bites gépek kétszer annyi adatot képesek feldolgozni, mint a 32 bitesek, és jelentõsen több RAM memóriával rendelkezhetnek. Ezért videókhoz, nagy adatbázisokban való keresésekhez, valamint játékok és egyéb, bonyolult mûveleteket és nagy memóriát igénylõ alkalmazások használatához elõnyösebbek a 64 bites gépek. A legtöbb alkalmazáshoz azonban a 32 bites számítógépek is kiválóan megfelelnek. A táblázatkezelõ, a webböngészõ, valamint a szövegszerkesztõ programok például 32 bites és 64 bites számítógépeken is közel ugyanolyan sebességgel használhatók.
Azok az alkalmazások, amelyek a Windows Vista 64 bites verzióján futnak, jobb teljesítményt nyújtanak, ha mind a hardver-illesztõprogramok, mind pedig a 64 bites alkalmazások rendelkezésre állnak. A következõ alkalmazások valószínûleg jobb teljesítményt nyújtanak a Windows Vista 64 bites verzióin:
Számítógéppel segített tervezõ (CAD) programok
Kép- és videoszerkesztõ programok
Játékok és olyan alkalmazások, amelyek komplex számítási mûveleteket igényelnek
Azok az alkalmazások, amelyek nagy adatbázisokhoz csatlakoznak és azokkal dolgoznak
Videorögzítõ és elemzõ alkalmazások, amelyek nagy mennyiségû adatot tárolnak a memóriában.2
És valóban, csomó esetben tapasztaltam, hogy míg a régi windows xp-t használtam 32 biten, a processzorom 50 %-on kullogott, amióta fenn van a Win 7 64 bit, el tudom érni a 100 %-ot. (Ami sajna úgy tûnik kevés a játéknak)
Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB
2. Már húztam a procin, azért 2.6 GHz. (2.2 volt alapból)
Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB
Kinéztem a lakásom teraszán a város felé = 17 FPS
Megfordultam a fal felé = 40 FPS
A lényeg, hogy nem mozogtam közben, tehát a szaggatás ahhoz köthetõ, hogy mennyi objektum van képernyõn, és nem a sebességhez (tehát nem ahhoz, hogy milyen gyorsan képes a gépem betölteni az új objektumokat).
Erre a szaggatási problémára szerintetek mi a megoldás?
1, több RAM (játék közben így is van 600-700 MB szabad memóriám)
2, erõsebb CPU
3, erõsebb GPU
4, ezek kombinációja
hogyan? <#fejvakaras>#fejvakaras>
All hail the double x!
Van még ilyen exclusive cucc?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
mivel pókerezni sajnos nemtudok...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Nem tudja valaki hogy saját rádió adót lehet csinálni?
Egyébként fel tudnátok venni engem is a listára? - Gegi néven!
Elõre is köszi
Gigabyte EP45T-DS3R,Intel Q9400 2.66 Ghz ,4GB Kingmax DDR3 1600Mhz,Asus HD4890 1GB,Asus Xonar DX Audio,Cooler Master HAF932,Asus VW246H, Cooler Master GX650,Logitech G25
ebbe a házamba kikerült a konyhába ez a kép 😄

http://goo.gl/gd6Zi5
.... és megcsináltam a fõküldiket is. Ezt kaptam nyereménynek az 5 milla mellé:
<#eplus2>#eplus2><#vigyor2>#vigyor2><#idiota>#idiota>